|
|
#2611 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVII
![]() ale chyba jest jakas metoda zeby sie te przeciwciala nie robiły..metoda do zastasowania gdy wiadomo ze nie ma zarodka ..kurcze ktos pisał tu ze to nie jest duzy problem...a moze cos pomieszałam ![]() nie powinnaśsie poddawać, jeszcze nie teraz
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly, ale to o hormonach ostatnio było ![]() uwaga, bendeu marudzić poprzeglądałam oferty pracy ja się nigdzie nie nadaję Ja kcem prostej roboty przy klepaniu danych, to do takiej kca tylko studentów na umowę zlecenie i na druga zmianę/czas określony
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
tak myślałam, niemniej jednak postanowiłam się pochwalić nabytą wiedzą
![]() Justyna nie wiem co Ci napisać nie poddawaj się jeszcze jak ja nienawidzę czekać nie wiem co ze sobą zrobić, siedzieć czy może zacząć sprzątać, albo coś innegonnnno to jadę, do zobaczenia później
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-04 o 11:53 |
|
|
|
#2615 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wiecie co, nie bardzo wierzyłam w te Wasze info nt śniegu aż nie zobaczyłam go wieczorem za oknem lecącego z nieba
![]() Betty, bardzo się cieszę ![]() masakra jakaś nie wierze że nikt nie pilnuje tych zwierzów.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2616 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba sieu zapisujeu na prawo jazdy
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
![]() Może Tobie uda się ta sztuka, ja się wku**iłam na wszystko co jest na tym świecie i zrezygnowałam w połowie. I jeszcze miałam napisać, że niebo pięknie zachmurzało, jakie cudne szare chmury
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-05-04 o 11:59 |
|
|
|
#2618 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oesu-wex nie strasz ![]() jak juz zapłace to nie popuszcze ![]() teraz podobno są na topie babskie szkoły jazdy , ale mnie jakos ogarnia lęk na samą myśł o czyms takim
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), do zmiany biegów imitacja fijuta, zamiast klaksonu leci Gagusia, samochód w kwiatki i motylki.Będzie Ci się podobać
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ide na mayday w czerwcu
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ✂✂✂✂✂✂✂ę, obejrzałam wzory cv i załamka, jakie to skąplikoffane ![]() edit: łoo, znalazłam dla siebie robotę: Hostessy do promocji alkoholu ![]() edit2: a nie, bo Proszę aby nie zgłaszały się osoby ciche i bojące się kontaktu z klientem. szit ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-04 o 12:24 |
|
|
|
|
#2622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też Zaraz po urlopie czerwcowym ![]() Cytat:
![]() A jakiej to szkoły nie polecasz? ![]() Cytat:
ja pewnie na jakiegoś maniaka trafię, a potrzebuję jednostki cierpliwej nad wyraz ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() no co ty...spróbujesz co będziesz hostessować i zaraz będziesz bardziej kontaktowa
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Ves, ja to dawno robiłam, jak jeszcze na prowincji mieszkałam, wiec bez obaw
![]() Ale było śmiesznie, 2 minuty po odpaleniu wjechałam do parku
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się raz zatrzymałam na środku trawnika, bo nie mogłam hamulca dodusić do końca ![]() Aha, i jak hamuję, to wydaje mi się,że już prawie w krawężnik wjeżdżam, a po wyjściu z auta okazuje się,że do krawężnika jest dobry metr ![]() Ale jak pójdę na ten kurs w końcu to mam nadzieję wszystkiego się naumieć
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My się już staramy ponad rok. ale ciacha Cytat:
no nie wiem Pluję na zabytki, jeśli są ohydne
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
"firma zajmująca się profesjonalną organizacją animacji w hotelach poszukuje piosenkarza (nie profesjonalisty) z doświadczeniem scenicznym do pracy w klubie karaoke na Majorce w sezonie 2011. Praca w godzinach od 7pm. do 1-2am."
czemu ja nie umim śpiwać
|
#2627 | ||||
|
BAN stały
|
Jest jeszcze towarzystwo dla mnie na tym świecie!
W Toruniu były podobno -7 (czyt. minus siedem) Nasz orzech włoski się cały zwarzył, mam nadzieję tylko, że odżyje jakoś i nie będzie łysy do przyszłej wiosny ![]() Zapraszasz mnie na fajkę, i se do miasta wyjeżdżasz?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to prawda Chyba mam deża-wi Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2628 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jakto ![]() już jeździłaś? bez prawka?![]() Cytat:
oooo pinapska nie ch jedzie ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- gryx ty mnie nie uruchamiaj-teraz to juz prawieze klepniete ![]()
|
|
|
#2629 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż Ty jakiegoś typa miałaś nie? Nie chcesz zmienić zdania? ![]() Żebym tak numery w totka nieźle skreślała, choć na pierwszy raz mi poszło całkiem dobrze, tylko czemu te wygrane takie małe są ![]() I super, że w końcu dojdzie do wyprowadzki Cytat:
![]() ![]() Wiem, wiem, to wszystko jest łatwo mówić , ale może być właśnie tak jak wyżej napisałam Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#2630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wieczorami po parkingu, ewentualnie po leśnych drogach ![]() prawie...ja tak prawie od ponad pół roku się zapisuję
|
|
#2631 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co w tym dziwnego? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2632 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli "prawie że", to zwracam honor Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
jusz idam
Cytat:
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
It's not funny
![]() Dostałam wczoraj smsa od Rejcz a dziś maila
|
|
|
#2635 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Podobno dobrze robią na musk, no ale dla Ciebie "parę orzechów" to stanowczo za mało, jak na początek kuracji Yes, it is! Cytat:
|
||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Kto ma kontakt z Rejcz, poproszę o przekazanie serdecznych pozdrowień
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
No, dziś mi opowiadała
Od paru dni jej coś chrobotało i 2 razy wypadła ta kratka (wypchnął ją je*any ch*j ). Mama tylko wepchnęła tę kratkę z powrotem, a wczoraj jak usłyszała szumranie i poszła do kuchni to zobaczyła, że przez kratkę się na nią gapi... Sąsiad z kolei jakiś czas temu złapał szczura w .... pokoju Szczury are back
|
|
|
#2638 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam do zjeścia, a nie na musk Nie, nie przeciągło Cytat:
Po co się wpier... z buciorami ludziom w życie/ do kuchni? ![]() <gópek> Tak, zostaw sobie te orzechy na kurację Ty bardziej poczebujesz... Nie lubię ich, nie wiem czy boję czy brzydzę czy tylko nie lubię Bleee Te hodowlane to jeszcze, ale takie to ![]() Poszłam się odsikać i już sedesowe schizy miałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-04 o 13:49 |
||
|
|
|
#2640 | |||
|
Nindżopesz
|
Ewusiu, super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
biedny mały scurek
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

..kurcze ktos pisał tu ze to nie jest duzy problem...a moze cos pomieszałam

, że główną przyczyną bólów głowy jest odwodnienie organizmu
, sorki

nie poddawaj się jeszcze
nie wiem co ze sobą zrobić, siedzieć czy może zacząć sprzątać, albo coś innego

o 8.00 ledwo czy stopnie 
wieczorami po parkingu, ewentualnie po leśnych drogach 

). Mama tylko wepchnęła tę kratkę z powrotem, a wczoraj jak usłyszała szumranie i poszła do kuchni to zobaczyła, że przez kratkę się na nią gapi...
Ty bardziej poczebujesz...