|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
kasshia założyła specjalnie konto na fb z tym zdjęciem komunijnym o którym pisała Zanka a ewessa napisała że nie ma kont na fb i nk niby normalne ale zbieg okoliczności szkoda tylko że obie (znaczy się jedna )miały dostęp do naszych kont na portalach i numerów telefonów ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Zadomowienie
|
Vaniliowa, Pieleszka gratki za wizytę
Brunetka no to jedno z głowy trzymam aż mi kostki bieleją za brak cholestazy głupiej!!! ja mam termin na początek lipca koniec czerwca i właśnie rozdzielam ciuszki i robię pranie potem nie będzie kiedy bo "nie znacie dnia ani godziny" hahahah moniczka lecę na placki do ciebie kurde albo nie dziś robię racuchy Zmalowanej tak mam je w zeszycie zapisane![]() ![]() hmmm nie kumam o co chodzi z tymi banami jeszcze nie dostałam ale chyba to dobrze bo ja grzeczna dziewczynka jestem co ja to jeszcze chciałam dziś sobie kupiłam chusteczki dla maluszka pampers 4 opakowania za 149 koron jakaś promocja była no to siup do wózka i uwaga kupiłam ARBUZA ![]() ![]()
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem na plotkowym tam gdzie z blondynką się znałyśmy przyszła pod nowym nickiem ale już jako bardziej własne wcielenie a poza tym kilka innych nicków, ciąże bliźniacze, poronienia szok wszystko wymyślała ale nie wiem po co
|
|
#3755 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja bym nie czekala, tylko sie dowiadywala - moze cos wyslali i idzie juz dlugo albo zaginelo po drodze? Do mnie list polecony z tego samego miasta gdzie mieszkam idzie juz 2 tyg.. Cytat:
jestem tez ciekawa jak admin takie cos wykrywa
|
||
|
|
|
#3756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
przez ten program sie dodaje zdj
http://imageshack.us/ ja jestem realna Zanka może potwierdzic
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka
ona była na forum kazdej z Nas marcowkach,majowkach, grudniowkach
|
|
|
|
#3762 | |||
|
Zadomowienie
|
SweetAngel, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze z tymi Twoimi "oddechowymi sprawami"
![]() Ładniutki ten Twój bebzol, a czy stoi w miejscu, to nie jestem w stanie ocenić , ale samej mi się wydaje, że mój stoi w miejscu, tak jak u niektórych z Was![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wtf?
|
|||
|
|
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
zanka, blondynka, dziubek - czyli ta ewessa kasha cos tam to jedna osoba??????
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to ta nasza koleżanka tez kilka nicków ma czy to ta stara sytuacja? moniczko
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
chyba lepsza lewatywa niż kupkanie podczas porodu
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja nie wiem na pewno
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a osłonki mają rozmiary bo jedne mają sutki bardziej wystające a inne mniej, chodzi o długość i grubość "antenek"
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-04 o 15:16 |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na wizaż a Wy o banie dla 3 dziewczyn
ostatnio robiłam porządki w liście i zaznaczałam osoby, które mało piszą, no i tak te trzy nicki wydawały mi się podejrzane, no ale nie myślałam, że to jedna osoba no ale skoro 3 bany są to coś w tym jest
|
#3771 |
|
Rozeznanie
|
Tylko ze my nawet adresu jej nie mamy , a ONI nie raczyli nawet nas powiadomic, Bo naszego adresu tez nie maja to by do tesciow moich zaszli I sie zapytali. Szkoda mi tego dziecka , Bo ojciec olal calkowicie sprawe I tylko moj Tz sie nia interesowal ,a jest z rodziny Jej ojca, on tak kocha dzieci,a ONI jeszcze taki number wykrecaja.
Zeby nie bylo ja tez jestem autentyczna.zaraz wrzuce fotka. |
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam jeszcze zauważyć (bo właśnie usunęłam dziewczyny z listy), że wszystkie trzy miały termin na lipiec, wszystkie trzy miały córki
kasshia i kashanessa były z Radomia ooo Ewessa też z Radomia
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2011-05-04 o 14:46 |
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki. Pół dnia człowieka nie ma na wizazu i już ma tyły, 6 tron, wariujecie.
Słoneczko witam wgronie posiadaczek tako ![]() Brunetka haloo jak te wyniki o 13? wiesz już cosik? napewno wszystko jest dobrze, i zaraz nam to oznajmisz. A tak wogóle jak czytasz: byłam dzisiaj tam na mechanicznej w tym "sklepie". Nie mogłam trafić najpierw, sama bym się bała wejść do tego budynku, mąż był ze mną. Myślałam że to zwykły sklep, a oni tam mają swoją pracownię poprostu. Ale kupiłam tą sukienkę http://moda.allegro.pl/sliczna-sukie...584277730.html, czarną, bo nie było tej amarantowej. Mierzenie w fatalnych warunkach, łazience obok, nie widziałam się w lustrze, kupiłam tak na oko w zasadzie. Ale nie jest taka zła, troszkę luźnawa ale za 2 tyg jeszcze brzuszek podskoczy. Zanetaa pytałaś wczoraj jak mój katar...no i zapeszyam, bo chyba znowu coś mnie bierze, zatoki i katar i tak mi dziwnie gorąco na powiekach karolinee ja mam podobny dylemat kiedy prać? termin niby na 14.07, ale poczekam jeszcze ze 2 tyg, najpierw w zwykłym proszku, potem w dziecinnym wypiorę, przez 1,5 mca w szafce nic im się nie stanie raczej. Moniczka placki ziemniacznae mniam mniam, ale dzisiaj robię racuchy zmalowanej, ale jutro placki będą. Narazie obiad gotuje, więc racuchy wieczorem. Dziewczyny które zaczynają dzisiaj kolejne tygodnie : ![]() ![]() Co właściwie znaczy Ban stały? ze tylko na ednym watku może się udzielać czy jak? rzeczywiście niezłe hece z tą laską co zanka pisze, pewnie jakaś psychopatka co nie może w ciążę zajść.. Głupie pytanie: niech ktoś ze szczegółami opisze na czym polega ta lewatywa, i czy robi się samemu czy położna czy jak? Dzisiaj w nocy słabo spałam. Na siku od jakiegoś czasu nie muszę wstawać, ale problemu z odpowiednią pozycją. Dzisiaj sobie pomyślałam, ze poród i połóg będzie koszmarem dla mnie, bo jestem takaa marudą, byle paluszek mnie zaboli i wielki problem mam i dyskomfort a co będzie przy porodzie, jak "tam" wszystko będzie poranione?
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
mniam, ja uwielbiam placki z białym serkiem ze śmietanką
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() wchodzisz na stronkę: http://imageshack.us/ ładujesz tam swoją fotkę jak się załaduje to kopiujesz linka który się pokaże w okienku: Kod Forum i tego linka wklejasz bezpośrednio w treści posta ![]() i voila
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-04 o 14:55 |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#3779 |
|
Zadomowienie
|
beatko- tylko skad mam wiedziec do jakiego rozmiaru sie zaliczaja moje? dla mnei moga wydawac sie male a dla kogos innego duze
![]() to juz ide do klubu ![]() zanka - to by było chamstwo jak nei iwem co!!!!!!! |
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko na jeden wątek i stały znaczy że na zawsze bo jeszcze jest czasowy lewatywe robiła mi położna w szpitalu, rurką wlała mi do tyłka płyn jakiś i potem kazała chwilę pochodzić, a potem do wc wypróżnia całkowicie jelita choć ja przed porodem miałam mega biegunkę hehe
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

!
zębole