|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
ja ide sobie
moje dziecko sie obudzilo do pozniej mamuski |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko dzięki Twojej instrukcji i mi udało się wrzucić zdjęcie do klubu
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
Wy tu o praniu i prasowaniu a ja właśnie drugi dzień spędzam nad prasowaniem lumpków dla naszego maleństwa
Raz ją o coś poprosiłam i odmówiła to teraz już o nic nie poproszę Taka zacięta jestem ![]() No i Brunetka czekam na dobre wieści bo inne nie mogą być
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
nie umiem zmniejszyc rozdzielczosci zdjecia i nie chce mi sie zaladowac,
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
sygine i jeszcze jakas mamuska zaakceptowałam zaproszenie na FB
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze myślałam że ten wpis wystarczy w karcie, bo jest wpisana zarówno moja jak i grupa krwi męża, ale nic, wrzuce to w karte i niech sobie siedzi ![]() Ja też jestem autentyczna ja też na facebooka Was nie zaproszę bo go nie mam, tzn mam jakieś stare konto ale nie używam, jakoś mnie nie bawi![]() Zdjęcia brzucha wstawiam autentyczne - aż tak bym go chyba już nie wypchała poza tym mam dowód niepodważalny! któraś z Was, chyba Babonik do mnie dzwoniła! a i wczoraj w tel znalazłam smsa od Zanki ![]() Ale mam polewkę z tych kilku kont na jedna osobę
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Zadomowienie
|
Brunetka, rzucaj nam tu wyniki
A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze wizyte mam faktycznie dzisiaj na 18ta musialam zadzwonic do przychodni, bo taka mnie skleroza chwycila No ale nic dziwnego, jak sie zapisuje co 1,5 miesiaca.. Doktorek chce zebym przychodzila co 3 tyg, ale po co jak czuje sie swietnie, a wyniki zawsze w normie ? Strata czasu... |
|
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za te dobre wiadomości Ja też jestem alergiczka no ale moja alergia teraz aż tak nie męczy przed ciążą bywało gorzej |
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby takie historie wymyślać, marnuje się talent --->>> książki trzeba pisać z takim powołaniem ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Juz dawno po 13.... co z tą naszą Brunetką? bo co chwile zaglądam a info brak....
|
|
|
|
#3793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam zauważyć że ja tez autentyczna jestem ![]() może ale autentyczny ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
więc ja mam brzuszek w 100% oryginalny ale w klubie
|
|
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem autentyczna i prawdziwa
![]() A teraz mykam na SR więc do wieczorka
|
#3795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ech, głupota ludzka nie ma granic
|
|
#3796 |
|
Zadomowienie
|
Patik przepis zmalowanej króluje u mnie też dziś wieczorem będą racuchy z jabłuszkiem
Brunetko czekamy skarbie! Sygine czuję że mamy podobne podejście do wielu spraw szczególnie upodobania muzyczne się nam pokrywają ![]() Ja też jestem prawdziwna Nerolka jak do nas wróci już to potwierdź mam nadzieję heheh ale numery czasem odchodzą a fujjjj![]() zanka ty się marnujesz w FBI byś się przydała kobieto ![]()
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Vaniliova - thx
napewnmo powiem co i jak udało się dla zainteresowanych chyab najbardziej zanetka i brunetka fotki sa na klubie tylko prosze sie nie samic z mojej paszczy ![]() |
|
|
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
jakies dzikie oprogramowanie, jak Tz wroci to mi je zmniejszy, moze trafic mnie zaraz wszystko probowalam , obracalo , edytowalo ale nie zmniejszalo , taki ze mnie znawca
|
|
|
|
#3799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to kiedyś gotowałam ziemniaki bez wody ![]() Cytat:
Sweet idę do klubu Patik to może też jakaś alergia,przez pyłki?! A lewatywa to wsadzają Ci coś do pupy a potem robisz więlkkaaa kupe Zrobiłam zdjęcia, ale nie podobam się sobie ![]() jakies pilongi mi widać |
||
|
|
|
#3800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
alergii nie wyleczysz w ciąży,nie możesz brac nic antyhistaminowego niestety z alrgiąteraz się też męczę.idź do obu lekarzy,ale pomoc powinnas uzyskac jak ajszybciej jesli masz duszności.testy teraz to najmniej ważna rzecz.jak masz czas i mżesz się dostac to idź do obojga,ale najważniejsza jest sytuacja odechowa
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec o czopkach pewnie lepiej zapomnieć... a mąż to mąż - on jak baba wyprać i powiesić nie umie. z reszta bedzie też drugie dziecko - bedzie gonil z asynem, a ma tak, ze jak jedna rzecz robi to na niczym innym sie nie skupi. jednowątkowy wiec pewnie by np. o praniu zapomniał (prasowania to raczej nei umie, jest z tych co mamusia wszystko wyręczałą i mam to co mam)
|
|
|
|
|
#3802 | |
|
Rozeznanie
|
SweetAngel1984 gratki wizyty
![]() Cytat:
ja tez jestem autentyczna wstawiam golaska mojego od czasu do czasu hehe
|
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio sluchalam o porodach rodzinnych , gdzie faceci sie wypowiadali,,miasto kobiet"no i pytanie bylo czy na sali porodowej sie nie bal , czy to go nie brzydzilo jak zona wygladala, a jeden na to ze byl tak przejety pilnowaniem synka bo byl taki sliczny ze sie bal ze mu go podmienia.Moj Tz i ja normalnie sie tak smialismy.
|
|
|
|
#3804 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłam 7 placków ziemniaczanych i dalej bym cos jadła
Może i ja was poszukam na FB ??
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet i Carmel dodałam zdjęcie w Klubie,
bo tu pilongami nie będę sie chwalić ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Moniczka placki ![]() Ja ostatnio jak je robiłam to też zjadłam z 7 i nadal byłam głodna JA TEŻ JESTEM AUTENTYCZNA!
|
|
|
|
#3806 |
|
Zadomowienie
|
babonik - tak bede chciała zrobic ale zobaczymy co sie uda zalatwic....wiadomo ze do tych lekarzy czeka sie miesiacami i zalezy to tylko od teg oco moja ciocia bedzie w stanie mi zalatwic
![]() zanetka -tylko sie nie wywal na tej miotle jak zobaczysz moje pyszczydło heheh Ja To Ja i wcale nie jestem zadnym sobowtorem zanetaa88 Nie mam dwoch oddzialnych kont i sie pod nia nie podszywam ani ona pode mnie! Wszystkie nasze podobienstwa w pogladach itp. to tylko zbieg okolicznosci moze spory ale tylko
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-05-04 o 15:53 |
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest tylko mój lubelski klon ![]() Moja, Moja
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj zdjęcia
na pewno i tak piękne
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
hahahahah no masz racje ze "ciacho jestem " takie puszyste z bita smietana zauwazylas moze ze masz podobna koszulke do mojej w bialo - czerwone paseczki i co ta sa te pilongi bo ja nic oprocz Ciebie i Twojego pysia sympatysia nie widze
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Raz ją o coś poprosiłam i odmówiła to teraz już o nic nie poproszę 
kurcze myślałam że ten wpis wystarczy w karcie, bo jest wpisana zarówno moja jak i grupa krwi męża, ale nic, wrzuce to w karte i niech sobie siedzi 

Zakończone: 2

? Strata czasu...
za te dobre wiadomości
żeby takie historie wymyślać, marnuje się talent --->>> książki trzeba pisać z takim powołaniem

wiec o czopkach pewnie lepiej zapomnieć... a mąż to mąż - on jak baba wyprać i powiesić nie umie. z reszta bedzie też drugie dziecko - bedzie gonil z asynem, a ma tak, ze jak jedna rzecz robi to na niczym innym sie nie skupi. jednowątkowy 
na pewno i tak piękne