Nasze książkowe grzechy - cz. II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-30, 00:08   #751
seduction
Zakorzenienie

Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II

Cytat:
Napisane przez Incognito85 Pokaż wiadomość
Mysiu gratuluję nabytków
Drakula ma dość ciekawą okładkę. No i warto wiedzieć że ktoś jeszcze oprócz mnie czyta C.S.Lewisa - z chęcią poznam opinię o jego książce.

A oto kilka moich nabytków - przepraszam za jakość zdjęć robione komórką.
1 - Nabytki z Matrasu, zmieniali lokal i była obniżka -25% na wszystko Grzech było nie skorzystać
2 - Aukcja z Allegro - ostatnio miałam wielką ochotę przeczytać coś Trudi Canavan
3 i 4 - Zniżka z Empiku
Gratuluję nabytków Sama mam w planach mieć na własność "Poczwarkę", bo to jedna z lepszych książek jakie dane było mi czytać. I widzę "Vlada", którego było tu w pewnym czasie pełno - na niego też mam ochotę

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-30, 01:03   #752
mariolasl
Zakorzenienie

Wszystkim gratuluję fantastycznych nabytków
Stary 2011-04-30, 06:21   #753
Dosiak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Gratuluję stosiku Super się zapowiada, na mojej liście znajduje się Twój Wilde i Collins
Dziękuję, Wilde'a kupowałam już chyba z pół roku, wreszcie kupiłam

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Szaleństwo i wyrzuty sumienia...jak zwykle po takich grzesznych zakupach
Teraz czekamy na zdjęcia tych nabytków

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
czy czytał ktoś z Was książki Marka Krajewskiego? zainteresowałam się książką "Aleja samobójców". W przyszłym tyg chcę wypożyczyć. Czytał ktoś może? albo jak nie tą, to inne pozycje Krajewskiego? jest coś godnego polecenia tego autora?
Czytałam Śmierć w breslau i rozczarowałam się. Wiele osób poleca, a dla mnie to taka przeciętna książka.

Cytat:
Napisane przez Ata77 Pokaż wiadomość
gratuluję Igrzysk śmierci -S.Collins
pochłonęłam w 2 popołudnia
niesamowita jest
teraz spieszę zamówić 2 i 3 część
Kliknęłam tę książkę trochę pod wpływem emocji i pozytywnych recenzji, później żałowałam. Ale skoro piszesz, że taka dobra to znowu się cieszę

Mysiu
gratuluję książek, zwłaszcza Cloude i Camille, też na nią poluję
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 12:48   #754
avilla
Raczkowanie

Cytat:

Chętnie podkradłabym wszystkie pozycje Gratuluję tak fajnego stosiku
Dzięki

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez marilyn monroe Pokaż wiadomość
a ja odebrałam dzisiaj w empiku kolejne zamówienie
Widzę, że już masz najnowsze części Zazdroszczę i życzę miłej lektury
avilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 13:20   #755
bleedingsun
Zakorzenienie

Moje ostatnie grzechy

Włosy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Drożdże: 6/30
bleedingsun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 13:23   #756
fossa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cmyx Pokaż wiadomość
Wrócę jeszcze do promocji książkowych w księgarniach internetowych. Wiadomo, że całej ciężarówki książek nie kupię zatem z oferty muszę wybrać coś kosztem czegoś. Jeżeli w dniu promocji widzę w ofercie powiedzmy 10 książek, które mnie interesują a finanse w danej chwili pozwalają jedynie na zakup 5 to trzeba wybierać. Kiedy po skończeniu promocji okazuje się, że wybranych 5 książek jednak nie ma a my zostajemy z niczym i możemy jedynie sięgnąć po pozostałe 5 książek, których nie wybraliśmy ale już po normalnej cenie to to jest zwykły kant.

Sytuacja wyglądałaby inaczej gdyby w sytuacji braku zamówionej pozycji można było skorzystać nadal z promocji jako rekompensatę za niedbalstwo księgarni. Wtedy możemy sobie kupić te 5 książek z których musieliśmy zrezygnować w dniu promocji.

Zabawa z klientem w "ustrzel sobie pan dostępną książkę" jest brakiem szacunku dla klienta. Jeżeli książka figuruje jako dostępna to ma być dostępna. Takim samym żartem są spotykane dopiski, że książka może być niedostępna albo że jest prawdopodobnie niedostępna. Nie wystawia się towaru którego może nie być.

Zakupy w księgarniach interentowych mają oszczędzać mój czas. Jak raz zawiodą to nie daję drugiej szansy. Późniejsza zabawa w mailowanie, telefonowanie to już jest dodatkowy czas i dodatkowe koszty.
a ja mam pytanie:

co jesli zamowie w empiku dwie ksiazki w promocji -30% - a tam jest warunek ze wartosc ksiazek ma przekroczyc 50zl - a wiec zamawiam i przychodzi info, ze jedej ksiazki brak tak wiec warosc zamowienia spada ponizej 50zl
Czy wtedy place za ta jedna ksiazke normalna cene ?

Wiecie co zaluje, ze nie zamowialam w selkarze ostatnio dwoch fajnych ksiazek, wyniosloby mnie to tylko 30zl, bo przesylka byla za darmo ... ale ze mnie tepa strzala

fossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 16:19   #757
budyniek90
Rozeznanie

ja niestety też przegapiłam promocję w selkarze - a tak bardzo chciałam kupić "Trzynastą opowieść"
w księgarni internetowej Muzy była "Woda dla słoni" za 4 zł, ale teraz oczywiście jest już niedostępna

a ja w pracy widziałam katalog zapowiedzi Muzy i ma byc nowa książka Zafona "Światła września" - najwcześneij ma być w lipcu :rolleys: ciekawe, czy bedzie kolejną młodzieżówką czy raczej czymś w stylu Cienia wiatru

Pewnie zapłacisz normalnie, bez zniżki - empik nalicza rabaty automatycznie od kwoty, jaką masz do zapłaty. Gdyby nie to, że pracuję w empiku i mam zniżkę, nie robiłabym tam żadnych zakupów...

kosmetyki
książki

Edytowane przez budyniek90
Czas edycji: 2011-05-01 o 16:22
budyniek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 17:18   #758
witch_18
Zakorzenienie

Odebrałam wczoraj swoją Picoult z empikowego zamówienia,ależ miałam radochę ustawiając ją na półcę,a TŻ ubaw ze mnie Ale faktycznie papier średniej jakości w środku,tak jak u Ćwirki
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 18:52   #759
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Odebrałam wczoraj swoją Picoult z empikowego zamówienia,ależ miałam radochę ustawiając ją na półcę,a TŻ ubaw ze mnie Ale faktycznie papier średniej jakości w środku,tak jak u Ćwirki

Gratuluję i zazdroszczę czekam na jakieś relacje. Ja mam i przeczytałam Zagubioną przeszłość a teraz zamówiłam Dziewiętnaście minut.

Ja kiedyś uwielbiałam Merlina, ale odkąd się połączył z Empikiem staram się robić zakupy gdzie indziej...liczę,że taką alternatywą będzie dla mnie Weltbild.

Będziecie polowały na Dom Sióstr ?

PS. Skończyłam Jeden dzień - książka jak dla mnie życiowa, prawdziwa i na końcu zaskakująca w pewnym sensie Założę się,że jakbyśmy obserwowali siebie lub swoich znajomych na przestrzeni tylu lat,wielu z nich miało by podobne historie. Ale ogólnie fajna

A Wy co o niej myślicie?

Edytowane przez Czarindia
Czas edycji: 2011-05-01 o 18:57
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 01:30   #760
cmyx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie:

co jesli zamowie w empiku dwie ksiazki w promocji -30% - a tam jest warunek ze wartosc ksiazek ma przekroczyc 50zl - a wiec zamawiam i przychodzi info, ze jedej ksiazki brak tak wiec warosc zamowienia spada ponizej 50zl
Czy wtedy place za ta jedna ksiazke normalna cene ?
Po anulowaniu przez empik jednej z dwóch zamówionych książek w podsumowaniu zamówienia podana była kwota tylko tej drugiej w promocyjnej cenie.

No i jeszcze ta głupia informacja, że oszczędzam kwotę, którą była promocyjna cena anulowanej książki + promocyjna cena książki, która nie została anulowana. Czyli oszczędzam cenę książki, która jest niedostępna + cenę książki która jest dostępna i mam za nią zapłacić.

Nie ma to jak oszczędzać zwyczajnie nie mogąc kupić jakiegoś towaru. A już szczytem wyższej magii jest uznanie wydania określonej kasy na książkę za kolejną oszczędność.

Cytat:
cmyx zamawiałam kiedyś książki z Matrasa przez internet,ale z odbiorem w sklepie. Troszkę mi przeszkadzało,że nie dostaje się maila jak książki są już do odbioru. Wcześniej dostaje się wiadomość,że za 2 dni można książki odebrać.ja wolałabym jeszcze taka informację,że na mnie czekają
Co do Empik'a, też zmieniali mi kiedyś statusy bez informacji...trzeba samemu wszystko pilnować...
W czwartek (28.04) odwiedziłem ich księgarnię internetową, żeby sprawdzić jakość świadczonych usług. Zauważyłem, że na bieżąco aktualizują swoją ofertę bo mogłem zamówić tylko określoną ilość książek, które mnie interesowały. Wędrując po różnych księgarniach internetowych często widzę informację, że jakaś tam książka jest dostępna w małej ilości a mimo to ku mojemu zaskoczeniu chwilę później mogę wpakować do koszyka nawet 2000 sztuk i żadnego ograniczenia nie ma. Czyli w tym momencie już to jest dla mnie sygnał, że czas wychodzić bo dostanę maila, że zamówienia nie może być zrealizowane itd. i tylko tracę czas.

No ale wracając do matrasa, zamówienia złożone w czwartek (28.04), mail przyszedł w piątek (29.04) tak jak piszesz, ale książki już odebrałem w sobotę w księgarni (30.04) a sugerując się mailem zakładałem, że będzie to dopiero po świętach majowych. Czyli jednak da się realizować zamówienie szybko, czego jakoś empik nie potrafił.

Zgadzam się, że matras powinien przysyłać maila z informacją o tym, że książki są już do odbioru i mam nadzieję, że to wprowadzą bo brak tej informacji to błąd.

Po pierwszym zamówieniu pełne zadowolenie. Jeśli w przyszłości coś skopią to wytknę wszystkie błędy.

Edytowane przez cmyx
Czas edycji: 2011-05-02 o 01:34
cmyx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 10:23   #761
amber2046
Zakorzenienie

Dorzucę trzy grosze w księgarnianej dyskusji.
Kolejność nieprzypadkowa:

Gandalf to moja ulubiona księgarnia internetowa, zamawia u nich cała rodzina i rozpropagowałam ją także wśród znajomych.
Matras na stronie jeszcze nic nie kliknęłam, za to lubie kupować w ich ksiegarniach. Świetna, sympatyczna obsługa jest z kim wymienić ksiązkowe doświadczenia.
Wydawnictwo Znak , WAB oraz Czarne profesjonalna, rzetelna obsługa klienta.
KKKK współpracę oceniam na plus. Dostałam wprawdzie kilka podniszczonych egzemplarzy (niekoniecznie z ich winy) ale jak raz pokusiłam sie o reklamacje podartej wewnątrz "Wyprawy czarownic" otrzymałam szybko nowy egzemplarz.
Empik najwięcej kupowałam w promocji 3 w cenie 2, wtedy zawsze wychodziłam od nich z cieżkimi torbami. Poza tym jak narazie nie mam większych zastrzeżeń.
DKC dawno nic nie zamawiałam, wspominam współpracę z nimi pozytywnie, jednak bez braków sie nie obyło.
Świat Książki zrezgnowałam z członkostwa po obniżeniu upustów bez informowania o tym członków klubu.
Merlin - standardowo połowę zamówienia niedostępna, o zwrot pobranych pieniedzy musiałam się już nie raz upomnieć. Ostatnio na odpowiedź konsultantki "kiedy dostane przelew za braki z zamówienia x?" czekałam bagatela ponad pół godziny. Pani chyba zrobiłam sobie przerwę, tymsamym zagadka kolejek na czacie rozwiązana. Do tego powinna być opcja anulowania zamówienia kiedy z czterech opłaconych ksiażek jest tylko jedna. Absurd i zdzierstwo.

Crucify Your Mind

Edytowane przez amber2046
Czas edycji: 2011-05-02 o 10:29
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 18:26   #762
Holly Nieduża
Zakorzenienie

dziewczyny kojarzycie może sobie takiego bloga z recenzjami książek prowadzonego przez dziewczynę w okularach ? Kiedyś na niego trafiłam, ale zgubiłam adres i nie potrafię teraz znaleźć kojarzę coś, że na górze strony miała zdj kawy, więcej szczegółów nie pamiętam niestety .. ale może któraś z was skojarzy akurat
Stary 2011-05-02, 20:36   #763
Mariah
Zakorzenienie

W okularach to ja kojarzę tylko Bernadettę Darską, ale ona nie ma headera z kawą....

http://bernadettadarska.blog.onet.pl/

ale może tu go znajdziesz:

http://www.nasze-czytanie.blogspot.com/
Stary 2011-05-02, 21:50   #764
Holly Nieduża
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
W okularach to ja kojarzę tylko Bernadettę Darską, ale ona nie ma headera z kawą....

http://bernadettadarska.blog.onet.pl/

ale może tu go znajdziesz:

http://www.nasze-czytanie.blogspot.com/

tamta miała trochę dłuższe włosy

dzięki za ten link z listą blogów, można oczopląsu dostać ale będę miała co przeglądać
Stary 2011-05-03, 11:11   #765
panna_niedopisana
Raczkowanie

GG do panna_niedopisana

.

Edytowane przez panna_niedopisana
Czas edycji: 2012-04-21 o 23:22
panna_niedopisana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 19:05   #766
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Szkoda, że nie ma u mnie Tesco. Chciałabym przeczytać "Rodzinę Borgiów".

Czytała któraś z Was już te biografie z wydawnictwa PWN?
Jutro zacznę pierwszą część (o Aleksandrze Wielkim) i mam nadzieję, że cało przez nią przebrnę Trochę mnie ona przeraża. Mam nadzieję, że nie będą to same suche fakty
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 22:00   #767
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna_niedopisana Pokaż wiadomość
Gdyby któraś polowała na "Pokutę" McEwana, "Zieloną milę" Kinga albo "Rodzinę Borgiów" Puzo - znalazłam je w moim Tesco za 4,99 sztuka Sama kupiłam dwie ostatnie pozycje, pierwszą już miałam. Sporo było też książek sensacyjnych, ale nie miałam więcej czasu na przeglądanie.
U mnie dopiero budują

Cytat:
Napisane przez Karaluszysko Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma u mnie Tesco. Chciałabym przeczytać "Rodzinę Borgiów".

Czytała któraś z Was już te biografie z wydawnictwa PWN?
Jutro zacznę pierwszą część (o Aleksandrze Wielkim) i mam nadzieję, że cało przez nią przebrnę Trochę mnie ona przeraża. Mam nadzieję, że nie będą to same suche fakty
Widziałam na blogach, że kilka osób już czytało: właśnie Aleksandra, a także Elżbietę i podobało im się

Stary 2011-05-04, 12:51   #768
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Też jeszcze nie czytałam tych biografii.

Dzisiaj ma być niby Dom sióstr

A tak na marginesie odnośnie jeszcze SK i Weltbild'a - dostałam dzisiaj srebrną kartę z uaktualnionym numerem członkowskim (stary numer i 1 na końcu). Jest właśnie podana informacja,że u partnerów jest ważna.
Stary 2011-05-04, 16:09   #769
budyniek90
Rozeznanie

ja już kupiłam "Dom sióstr" i czeka na swoją kolej na półce
Czytałyście książki Canavan? Fajne?

kosmetyki
książki
Stary 2011-05-04, 16:13   #770
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budyniek90 Pokaż wiadomość
Słyszałam, że Canavan ma fajne książki, ale nie czytałam. Ludzie tak wychwalają, że aż ja mam na nie ochotę pomimo, że nie za bardzo mój gatunek

Ja na razie "Dom sióstr" sobie odpuszczam - teraz tak szybko nie zniknie z półek. Marzy mi się kilka reportaży kupić

Stary 2011-05-04, 16:36   #771
budyniek90
Rozeznanie

Właśnie wszyscy tak zachwalają, że może coś bym przeczytała, ale sa trochę za grube, jak wypożyczę z pracy to w tydzień nie przeczytam bo znowu zaczynają się egzaminy, w bibliotece nigdy nic nie ma, a kupować w ciemno nie chcę, już za dużo mam książek

mam też straszną ochotę na "Czerwoną królową" Philippy Gregory, ostatnio po raz pierwszy czytałam jej ksiażkę i bardzo mi się spodobała

kosmetyki
książki
Stary 2011-05-04, 16:50   #772
bleedingsun
Zakorzenienie

Obiecałam sobie, że nie kupię żadnej książki póki nie przeczytam tych, które mam... Złamałam obietnicę
Wczorajsze z Allegro po angielsku:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kkkk.jpg (33,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kkkkkk.jpg (42,1 KB, 6 załadowań)

Włosy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Drożdże: 6/30
bleedingsun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-04, 17:11   #773
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wszyscy tak zachwalają, że może coś bym przeczytała, ale sa trochę za grube, jak wypożyczę z pracy to w tydzień nie przeczytam bo znowu zaczynają się egzaminy, w bibliotece nigdy nic nie ma, a kupować w ciemno nie chcę, już za dużo mam książek

mam też straszną ochotę na "Czerwoną królową" Philippy Gregory, ostatnio po raz pierwszy czytałam jej ksiażkę i bardzo mi się spodobała
Chciałabym wszystkie Gregory mieć w domu na półce, ale co ja bym nie chciała

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Pokaż wiadomość
Obiecałam sobie, że nie kupię żadnej książki póki nie przeczytam tych, które mam... Złamałam obietnicę
Wczorajsze z Allegro po angielsku:
Ja już sama sobie nic nie obiecuję, bo w tej kwestii nie dotrzymuję słowa Gratuluję nabytków

Stary 2011-05-04, 19:42   #774
Incognito85
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Słyszałam, że Canavan ma fajne książki, ale nie czytałam. Ludzie tak wychwalają, że aż ja mam na nie ochotę pomimo, że nie za bardzo mój gatunek
To zależy czego się spodziewasz i czy nie przeszkadza Ci że bohaterowie używają nieraz magii. Wg wielu miłośników fantasy nie jest to literatura przełomowa, epokowa itp. Ja jestem w trakcie czytania jej książek i mnie się podobają. Jeśli miałabym coś doradzić to koniecznie należy czytać je po kolei. Najlepiej chyba zacząć od "Trylogii Czarnego Maga". Z tego co widziałam miała lepsze recenzje niż "Era Pięciorga"
Pozdrawiam
Incognito85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-04, 19:52   #775
Dosiak
BAN stały

Cytat:
Chciałabym wszystkie Gregory mieć w domu na półce, ale co ja bym nie chciała
Ja tez! I Picoult, Murakamiego, i stu innych pisarzy, zwłaszcza kryminałów
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-04, 20:53   #776
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dosiak Pokaż wiadomość
Ja tez! I Picoult, Murakamiego, i stu innych pisarzy, zwłaszcza kryminałów
O, Murakami - to też, to też! I kryminały też I sto innych, jak powiadasz Poza Picoult, którą po przeczytaniu wymieniam lub sprzedaję

Stary 2011-05-05, 08:33   #777
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Dla mimo wszystko zainteresowanych, Dom sióstr w Matrasie na wyprzedaży za 29,93zł
http://www.matras.pl/catalogsearch/r...%C3%B3str+link

Ja też bym wiele książek chciała mieć, a z każdym następnym miesiącem kolejne Kiedyś ograniczałam się do tematyki arabskiej,więc wybór mniejszy, odkąd się zapisałam do ŚK krąg się powiększył do "wszystko co interesujące..." i takim oto sposobem kupuję różne książki I często czerpię inspiracje od Was
Oczywiście nie obiecuję sobie,że nie kupię aż nie przeczytam bo u mnie to też się nie sprawdza.

A teraz inne pytanie-ma któras z Was lub planuje kupić Sekretny jezyk kwiatów ?
Ogólnie romantyczką nie jestem i do kwiatów mam baaardzo zwyczajny stosunek,ale w tej księżce jest chyba jakieś dno ,jak myślicie?
Stary 2011-05-05, 16:45   #778
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mimo wszystko zainteresowanych, Dom sióstr w Matrasie na wyprzedaży za 29,93zł

Ja też bym wiele książek chciała mieć, a z każdym następnym miesiącem kolejne Kiedyś ograniczałam się do tematyki arabskiej,więc wybór mniejszy, odkąd się zapisałam do ŚK krąg się powiększył do "wszystko co interesujące..." i takim oto sposobem kupuję różne książki I często czerpię inspiracje od Was
Oczywiście nie obiecuję sobie,że nie kupię aż nie przeczytam bo u mnie to też się nie sprawdza.

Ogólnie romantyczką nie jestem i do kwiatów mam baaardzo zwyczajny stosunek,ale w tej księżce jest chyba jakieś dno ,jak myślicie?
O,a może polecisz mi coś o kobietach arabskich ?
To ostatnio dość modny temat książek.
Na razie wypożyczyłam sobie Tysiąc wspaniałych słońc Hosseiniego.
Stary 2011-05-05, 17:08   #779
seduction
Zakorzenienie

Cytat:

O tych kwiatach myślałam, ale szkoda mi kasy, jeśli okaże się nie wypałem, chyba wolałabym ją wypożyczyć

Stary 2011-05-05, 17:19   #780
fossa
Zadomowienie

ja bylam wczoraj w matrasie i MNOSTWO ksiazek jest przecenionych - chyba te same przeceny co na stronie internetowej - jednak zadne tytuly/autorzy nie byli mi znani ( chociaz widzialam zestaw ksiazek "gdzie diabel mowi dobranoc" za 40zl)

pozniej weszlam do antykwariatu i SZOK
jakies stare ksiazki/wydawnictwa wszystko jak leci ( czy grube/cienkie, znane/nieznane, zniszone/niezniszczone) w cenach od 12/14 zl
TO JA DZIEKUJE
ceny porownywane jak po przecenie w matrasie, a nawet drozej bo w matrasie ksiazki przecietnie 10zl kosztowaly
fossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości