|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann- część IX
Dziękuję
W dobrym momencie odwiedziłam wątek, bo miałam się dziś wybrać na poszukiwania pudru dodającego objętości got2b , ale skoro jest na promocji w nowej gazetce, to wytrzymam do przyszłego tygodnia. Chyba
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
w razie pytań piszcie
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jakoś nic nie przypadło do gustu
ale TŻ mi truje o tych paskach wybielających, to pewnie się je zakupi
|
#3635 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
PPP90 - dziękuję
|
#3637 |
|
Klientka w krawacie
|
PPP90 dzięki
Grubaśna ta gazetka. Może kupię w końcu ten osławiony puder Got2be (chociaż unikam produktów Schwarzkopfa jak ognia). I może Eveline w pompce (nienawidzę korzystać z tubek). Podoba mi się ta promocja Rimmel- tusz+ cień (jakby był matowy fiolet to już w ogóle bym odleciała)/
|
#3638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
dzięki wielkie
mam prośbę o dopisanie w pierwszym poście z gazetką, że jest ważna do 19.05., co by później zbłąkane owieczki nie pytały się po 10000 razy ![]() Cytat:
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
49,99
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za gazetkę
wiedziałam, że puder do włosó będzie w promocji ![]() kurde, a ja dziś kupiłam ![]() poza tym, jest kilka rzeczy które mnie zainteresowały widziałyście u siebie nowe zapachy Mel Merio? szkoda, że u mnie testerów nie ma
|
|
#3642 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3643 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najpierw sprawdzamy, potem pytamy - od dnia kodu czyli 3 maja wcale nie było aż tyle postów Cytat:
|
||
|
|
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
ja również wybiorę się po puder
|
#3647 |
|
Konto usunięte
|
z nowej gazetki na pewno kupię puder do włosów, bo są bardzo cienkie, dość rzadkie i mało podatne na stylizację pianką do włosów . Co prawda będę używać sporadycznie, ale promocja kusi
no i przepłaciłam dziś za eyeliner wibo, 5 dni by mnie nie zbawiło a 2 zł w portfelu by zostało no ale trudno żele intymne też kuszą ech |
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
PPP90 baaardzo dziękuję za gazetkę
![]() Mnie zainteresowała ta mascara one by one z maybelline, która będzie na promocji. Co prawda tuszy mam od groma ale jeden w tę czy w tę nie zaszkodzi Miała może któraś z Was i może sie wypowiedzieć jaki ten tusz daje efekt? Mnie zależy głównie na pogrubieniu i lekkim wydłużeniu rzęs (z natury mam liche i rzadkie). I jestem jeszcze ciekawa czy się nie osypuje i nie skleja rzęs? Bardzo proszę o opinie
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
na zielone, pomarańczowe i żółte?
ja takie widziałam myślałam, że to edycja limitowana z nowymi zapachami
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
![]() te w żółtym opakowaniu to chyba zapach vanilia ale nie pamiętam już ![]() aaa i jest jeszcze nowy zapach Helene D`Arcy albo ja go wcześniej nie widziałam
|
|
#3652 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za nową gazetkę! Mnóstwo promocji a nic mnie nie zainteresowało. No, może skuszę się na szamponetkę Delii. Wy radzicie sobie z samodzielnym farbowaniem włosów? O nałożenie farby zawsze proszę drugą osobę, ale z szamponetkowaniem sobie poradzę sama, prawda? Czytałam, że wystarczy nałożyć na wilgotne włosy i rozprowadzić jak szampon.
Mam jeszcze pytanie odnośnie chwalonego tu Dermosanu półtłustego - czy on jest w Rossmanie? Nigdy nie rzucił mi się w oczy. |
|
|
|
#3653 |
|
Zadomowienie
|
również dziękuję za gazetkę
![]() muszę przyznać, że interesująca ta gazetka, co oznacza wielką katastrofę dla mojego portfela.... myślę nad zakupem Colossala, bo koleżanka zachwala, no i podkład by się przydał, czekałam na promocję Lirene City Matt i jest i to spora... . jest też Affinitone w promocji, ale nie wiem co wziąć, Lirene już jest sprawdzony, bo aktualnie kończę jedno opakowanie. Ogólnie jest średni. A Affinitone kiedyś sprawdzałam na dłoni....
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;26708927]z nowej gazetki na pewno kupię puder do włosów, bo są bardzo cienkie, dość rzadkie i mało podatne na stylizację pianką do włosów . Co prawda będę używać sporadycznie, ale promocja kusi
no i przepłaciłam dziś za eyeliner wibo, 5 dni by mnie nie zbawiło a 2 zł w portfelu by zostało no ale trudno żele intymne też kuszą ech Też chyba kupie te tampony chociaż niedawno kupiłam sobie to duże opakowanie, tylko w regularnej cenie ale co tam, zużyje sie A jak oceniasz ten eyeliner wibo? Bo ja teraz chyba mam lovely i wydaje sie być całkiem fajny, masz porównanie? Znając życie to skusze się jeszcze na tusz Rimmel extra super lash z cieniem jak będą ładne kolorki
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za gazetkę!
Na pewno kupię puder do włosów! I eyeliner z Wibo. Pewnie jeszcze kilka rzeczy mi wpadnie![]() Byłam dziś w Ross i się zbulwersowałam . Kupiłam 2 szampony Babydream(promocja za 2,99), chusteczki z BD(3,99), balsam do kąpieli z BD fur Mama- na półce cena 8,99 na paragonie 9,99![]() Dla dziewczyn które używają filtra z Sorayi spf45- w Ross jest za ok 23zł, w Kauflandzie nabyłam za 15,99 Cytat:
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do eyelinera Wibo to ja polecam
|
|
|
#3657 |
|
Rozeznanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;26708154]
uda Ci się to w takim razie jeszcze raz dzięki! Ja ostatnio mam niezbyt dobre doświadczenia z kodami i na samą myśl, że może być coś nie tak odechciewa mi się
|
|
|
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za gazetkę
na pewno skuszę się na jakiś tusz do rzęs. Co do pudru got2be to mam mieszane uczucia wysusza włosy, a objętość nie jest jakaś spektakularna. i jest strasznie niewydajny. myślę, że do w przypadku włosów krótkich będzie się lepiej sprawował. ale i tak kupię drugie opakowanie w promocji ![]() a produkty John Frieda nadające objętości kuszą... |
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też
Mimo iż mam takie samo opakowanie jeszcze nie otwarte nawet Ale tego nigdy za wielePoza tym fajna ta gazetka ![]() Na razie mam w planach: balsam po goleniu Nivea dla TŻ masełko z Bielendy hmmm.. może granat żel pod prysznic Original Source i może Fa Nutri Skin
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuję Ci za recenzję, czyli nie pozostaje mi nic innego jak skorzystać z promocji ![]() Co do nabijania klientów w butelkę to jest po prostu szczyt niekompetencji, kasjerka mówi, że tak jej kod wybija i koniec gadania, dla mnie to żadne wytłumaczenie. To nad wyraz bezczelne zbywanie klienta, któremu sie przez to mówi: "kupuj, a jak nie to spadaj, system kodów ma zawsze rację"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

, ale skoro jest na promocji w nowej gazetce, to wytrzymam do przyszłego tygodnia. Chyba

ale co tam, zużyje sie
. Kupiłam 2 szampony Babydream(promocja za 2,99), chusteczki z BD(3,99), balsam do kąpieli z BD fur Mama- na półce cena 8,99 na paragonie 9,99