Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 15:46   #4531
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Aha, dziękuję za info
Nie ma za co..
A tak na serio to nie powiedzieli Ci nic o tym badaniu lub nie dali Ci jakiejs ulotki..
Tutaj jest tak ze dostajesz własnie ulotke jak wyglada przebieg tego calego testu..
Juz od 12 w nocy dnia poprzedzajacego badanie nie mozna nic jesc...
Tylko pic... Z rana na czczo pobiora Ci krew...
a potem jeszcze raz godzine po wypiciu glukozy (fuj).. chyba jakos tak to było..
Bynajmniej tutaj..Niewiem czy tak samo to wyglada w PL...

Stary 2011-05-04, 15:51   #4532
danika
Zakorzenienie

cześć Mamuśki

wróciłam z pracy, zjadłam obiadek i mykam nadrabiać to się nazywa uzależnienie, hehe
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 15:52   #4533
No air
Zakorzenienie

Kurde. Byłam dziś u mamy i gadałam z nią o tym co zamierzam robić po macierzyńskim i dopiero dziś uświadomiłam sobie, że moja umowa (na czas określony) kończy się już zaraz właściwie (kilka miesięcy po macierzyńskim), a nie za 100 lat świetlnych, jak mi się wydawało... I strasznie się zdołowałam, bo raczej napewno nie będą chcieli mi jej przedłużyć, skoro teraz siedzę na chorobowym, potem macierzyński... A następnej pracy też nie znajdę, bo kto mnie zatrudni z takim malutkim dzieckiem... Cholera, jakoś tak mi się zdawało, że mnie ten problem nie dotyczy, a okazuje się, że jest jak najbardziej mój...

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 16:01   #4534
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

O ile ślub będziecie brali z pobudek religijnych (a nie "bo tak jest ładnie i tak wypada"), to ksiądz nie ma się do czego doczepić. Przecież w KK ślub może brać nawet osoba będąca wcześniej w związku/związkach niesakramentalnych, mająca dzieci. Wszystko zależy od tego, co powiecie księdzu, czy chcecie wziąć ślub, bo ważne jest dla Was życie zgodne z nauką KK, przystępowanie do sakramentów, czy tradycja.
Dzięki Wam za odpowiedzi, bo mama mi gadała, że nie wiadomo czy mi ksiądz taki ślub da... Ja ze względów religijnych chciałabym tego ślubu nawet już. Chciałaby iść po normalnemu w końcu do kościoła i do komunii... no i chcę by moje dzieci od małego były wychowywane tak jak ja - miały przykład od rodziców...

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 16:04   #4535
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Kurde. Byłam dziś u mamy i gadałam z nią o tym co zamierzam robić po macierzyńskim i dopiero dziś uświadomiłam sobie, że moja umowa (na czas określony) kończy się już zaraz właściwie (kilka miesięcy po macierzyńskim), a nie za 100 lat świetlnych, jak mi się wydawało... I strasznie się zdołowałam, bo raczej napewno nie będą chcieli mi jej przedłużyć, skoro teraz siedzę na chorobowym, potem macierzyński... A następnej pracy też nie znajdę, bo kto mnie zatrudni z takim malutkim dzieckiem... Cholera, jakoś tak mi się zdawało, że mnie ten problem nie dotyczy, a okazuje się, że jest jak najbardziej mój...
A gdzie pracujesz jeśli można zapytać? Bo tak sobie myślę, że jeśli kończy Ci się kilka miesięcy po macierzyńskim to może nie będzie tak źle i jak pokażesz, że dajesz radę to Ci przedłużą

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 16:20   #4536
danika
Zakorzenienie

uffff doczytałam

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Właśnie też mam Calgonit, taki biały osad doprowadza mnie do szału wrzucam szklanek 10 i mam każdą przecierać o nie, nie po to mam zmywarę wczoraj jak jakąś szklankę wyciągnełam to wyglądała tak jakby w niej woda stała 2 tygodnie i kamień został
Skończy mi się Calgonit to kupię Somat, trzeba wypróbować.
Kupie dziś jakiś nabłyszczacz dodatkowo zobaczymy
u mnie najlepiej się spisuje Somat, albo proszek z Ludwika. Ale wogóle zauważyłam, że jest taki typ szkła, który się matowi bardziej niż inne - chyba po prostu się nie nadaje do zmywarki. Mam szklanki z ikei (3 różne komplety) i one nigdy sie nie matowią, choćby była zawalona zmywarka.

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Zresztą po południu przychodzą teście, brat z żoną i moi rodzice, muszę upichcić jakieś ciasto imieninowe, do tego obiad przygotować i siebie też
wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Moonik i jeśli mamy jeszcze jakąś Monikę to też życzę

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Właśnie rozmawiałam z teściową, znów gadała o ślubie. Jestem wkurzona, ale zarazem dostałam głupawki, bo za dużo nerwów =))) he he[COLOR="Silver"]
mamo....co za tesciowa nie zazdroszczę...

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Odebrałam dzisiaj wyniki i chyba mam jakieś zapalenie pęcherza Mam liczne bakterie w moczu i przekroczony poziom białych krwinek (co najprawdopodobniej świadczy o jakimś zapaleniu w organiźmie). Najdziwniejsze jest to, że nic mnie nie boli, może czasem jak siusiam, to czuję taki ucisk, ale żadnego bólu, pieczenia. Myślałam, że to zawsze daje jakieś objawy widoczne No ale nie znam się, nigdy nie miałam nic z pęcherzem.

Też proszę o kciuki na dziś - wizyta o 16stej
juz pewnie za późno na kciuki, ale mam nadzieje ze z tym pęcherzem wszystko ok i że poznałaś płeć

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
[
To ja tak za Tobą obstaje, bo taka wątkowa nasza mamusia jesteś , przepraszam, że naciskam.
I kciuki oczywiście zaciskam!!
się zgadzam Agnyska matka założycielka

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Właśnie wypiłam kubek zielonej herbaty i małemu chyba podpasował ten smak, bo tak wierzga, że aż mi brzuch podskakuje
moja niunia lubi parówki

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak idziecie na usg z waszymi facetami to macie usg dowcine czy przez brzuszek?? Zaczynam sie poważnie denerwować
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
ja mialam i takie i takie, bo przez brzuszek nei wszystko mozna bylo zobaczyc. Ale zawsze możesz poprosić małża żeby wyszedł na chwilę jakbys sie krepowała.
ja się zupełnie nie krępuję przy TZ szczerze mówiąc nawet do głowy mi nie przyszło, żeby TZ miał nie być przy tych pierwszych dowcipnych usg kiedy najpierw widać małą kropkę, potem bije serduszko, a potem dzidzius się robi coraz bardziej podobny do człowieka. Jak doktor zawołał go z krzesełka za pierwszym razem "no, chodź TATA" to sie oboje popłakaliśmy....nigdy nie chciałabym mu tego momentu odebrać ani sobie
Zresztą moj doktor też sobie nie wyobraża - do niego nawet na monitoring owulacji często przychodzi się z partnerem - w koncu to też jego sprawa

Ale może przy trudnych staraniach, kiedy mężczyzna też się musi zbadać i żyje się troche tymi owulacjami, lekami itd to inaczej się patrzy.

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Byliśmy na wakacjach i dostałam grypy żołądkowej. Najpierw tylko wymiotowałam, złapało mnie w nocy i jak leciałam do kibla, to wsadziłam szybko jego sandały. Później niespodzianie poleciało i z drugiej strony i trafiło w sandały
dajesz popalić ja kiedyś zwymiotowałam do buta na imprezie...na szczęscie do swojego

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
u

Bardzo bardzo bardzo dziękuję za wszystkie życzenia ślubne!

To był cudowny dzień, mimo że nie jestem osobą łatwo wrzuszającąsię, romantyczną ani sentymentalną, z ręką na sercu moge powiedzieć że była to jedna z najładniejszych chwil mojego życia.
cieszę się, że wszystko się udało ja lubiłam mówić "mój mąż" tak fajnie to brzmiało... tzn dalej fajnie brzmi ale juz nie cieszy tak jak wtedy

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

No air moze jak wrócisz od razu po macierzyńskim i te pare miesięcy popracujesz to cię zostawią a która to umowa?
Stary 2011-05-04, 16:51   #4537
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Wróciłam padnięta.
Wczoraj o 1 maly zaczął koncert i oczywiście stwierdziłam że tak rzadko tak kopie i daje o sobie znać że posiedzę i się pogapię i tak do 2 a że pobudka o 7 to jestem nieprzytomna

Nawet nie mam sił was nadrabiać

Ale ładne papcioszki dzisiaj dostałam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 16:59   #4538
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
poka poka!

(zrobiłam se przerwe )

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 17:06   #4539
19natka88
Zakorzenienie

Cotka pokaż papciochy Ja też mam już jedne, pokażę razem z brzuszkiem jak się baterie podładują

Mam dzisiaj fazę na jedzenie Podwieczorek był, teraz trzeba by wymyślić coś na kolację nr 1

A mały szaleje Mam wrażenie, że ma czkawkę Możliwe to już Bo już kilka razy z rzędu tak samo "podskakuje"

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-04, 17:10   #4540
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wróciłam padnięta.
Wczoraj o 1 maly zaczął koncert i oczywiście stwierdziłam że tak rzadko tak kopie i daje o sobie znać że posiedzę i się pogapię i tak do 2 a że pobudka o 7 to jestem nieprzytomna

Nawet nie mam sił was nadrabiać

Pokaaż
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 17:16   #4541
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zakupiłam sobie na grouponie 2 talony na depilacje cukrem bikini i jeszcze jednej partii ciała woskiem zrobie sobie przed weselem robila któraśz was tą cukrową? podobno tak nie boli

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Ale jak idziesz na wychowawczy, to płacenie przechodzi na urząd pracy jeśli ci nie przedłużą umowy

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 17:16   #4542
Patiisia
Wtajemniczenie

Zapomniałam przedtem napisać, ginka powiedziała mi, że to co czułam dziś rano to już dziecko!
Stary 2011-05-04, 17:17   #4543
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Cotka pokaż papciochy Ja też mam już jedne, pokażę razem z brzuszkiem jak się baterie podładują

Mam dzisiaj fazę na jedzenie Podwieczorek był, teraz trzeba by wymyślić coś na kolację nr 1

A mały szaleje Mam wrażenie, że ma czkawkę Możliwe to już Bo już kilka razy z rzędu tak samo "podskakuje"
tak, jak mały ma czkawkę, to podskakuje brzuch

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-04, 17:20   #4544
danika
Zakorzenienie

moja córcia dziś strasznie się wierci faaaaajne uczucie

dowiedziałam sie dzis, że kumpela z LO, która jest w ciąży 3 tyg przede mna bedzie miała synka - w sam raz kawaler dla mojej calzedonii
Stary 2011-05-04, 17:22   #4545
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
ja mam turystyczne i jestem baaaardzo zadowolona mały mi faktycznie czasem leciał w rożne strony jak sie uczyl wstawac i tylko odbijał się od siatki jak pileczka
i znów opinia że turystyczne jest niestabilne... dziewczyny - każde łozeczko ma tyle samo pewnie plusów co minusow. Kazda na pewno będzie zadowolona jak już wybierze i kupi to wymarzone. Jakby któreś było zle to by nie było dyskusji ktore kupić - każdy by miał to "dobre" Ja mam turystyczne i je chwalę. Ale z kolei co ja mogę wiedzieć o drewnianym? kiedy byłam w ciązy po raz pierwszy postawiłam na materiałowe i tylko o nim mogę się wypowiedzieć. Dlatego nie chcę porównywac które lepsze i wypowiadac się które "należy" kupić. Ale zawsze musze sprostować jedną opinię, bo mnie drażni - dobre łożeczko turystyczne jest bardzo stabilne. I polecam je też każdemu kto dużo podrózuje, ale to juz w sumei oczywiste
Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Brrry

Łóżeczko... długo myślałam o turystycznym ale mąż mnie przekonał że drewniane lepsiejsze bo jest regulacja wysokości a w turystycznym nie ma i już od samego początku żeby malucha wyjąć trzeba sie głęboko nachylać. W drewnianym dodatkowo może być szuflada na co ja się oczywiście uparłam no i właśnie te szczebelki ale to już omówiłyście
no właśnie to dla mnie byłby problem, że turystyczne nie am regulowanej wysokości, schylać się tak ze 100 razy dziennie do młodego to problem. turystyczne rewelacyjne za to na wyjazdy itp w sumie jak sama nazwa wskazuje

Cytat:
K
Oddałam dzisiaj krew i mocz, mocz nawet 2 razy, bo nie miałam sterylnego pojemnika na posiew i sikałam jeszcze w Luxmedzie mam nadzieje, że będzie na poniedziałek o mam wizytę na 16.30 a wyniki niby w 3 dni, zobaczymy. Dałam też krew, była jakaś nowa dziewczynka, widać że się uczyła jeszcze bo bardzo ostrożnie to robiła i trochę była niepewna, ale siniaka nie ma A za miesiąc pewnie dopiero usg
który luxmed? może na zwycięskiej? ja też przedostatnio miałam taką uczącą się... jakoś to przecierpiałam

Cytat:
Właśnie mi mama powiedziała, że już trn cały miesiac płaci mi ZUS a nie firma bo to nie musi być ciągłość 30 dni, tylko jak ci się uzbiera 30 dni w roku to zaczyna płacić ZUS, a przedtem miałam 29 nie wiecie do kiedy wypłacają? Zaraz sprawdzę czy jest już kasiorka
wiesz co, ja w zeszłym roku ciut chorowałam i ZUS lubelski miał opóźnienia w wypłatach ( 2 miechy mi nie zapłacili) więc dzwoniłam na numer z ich str dotyczący zasiłków i pani mówiła kiedy przelew idzie.

aha, czytałam że w ciąży odradza się depilacje woskiem, sprawdź sobie

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2011-05-04 o 17:23
indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 17:24   #4546
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam przedtem napisać, ginka powiedziała mi, że to co czułam dziś rano to już dziecko!

Cytat:
tak, jak mały ma czkawkę, to podskakuje brzuch
Hihi no to u mnie chyba czkawka była

Idę jeść

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-04, 17:24   #4547
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
u mnie najlepiej się spisuje Somat, albo proszek z Ludwika. Ale wogóle zauważyłam, że jest taki typ szkła, który się matowi bardziej niż inne - chyba po prostu się nie nadaje do zmywarki. Mam szklanki z ikei (3 różne komplety) i one nigdy sie nie matowią, choćby była zawalona zmywarka.

cieszę się, że wszystko się udało ja lubiłam mówić "mój mąż" tak fajnie to brzmiało... tzn dalej fajnie brzmi ale juz nie cieszy tak jak wtedy
Zauważyłam że te z Luminarcu szklanki są okropne w białym nalocie, a zwykłe biedronkowe nie
Dzięki za rady wszystkie skorzystam skorzystam

Też dumnie wypowiadałam "mój mąż" na początku, teraz też jeszcze jest frajda ale nie aż taka

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Podwieczorek nr 1 no nie mogę hehe

Tez mam czasem takie wrażenie, bardzo możliwe że to już czkawka

Mam nowego lokatora na tarasie, jakiś ptaszek uwił sobie gniazdko, mąż się cieszy że będzie mu ćwierkał

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-05-04 o 17:26
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 17:24   #4548
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
no właśnie to dla mnie byłby problem, że turystyczne nie am regulowanej wysokości, schylać się tak ze 100 razy dziennie do młodego to problem. turystyczne rewelacyjne za to na wyjazdy itp w sumie jak sama nazwa wskazuje

który luxmed? może na zwycięskiej? ja też przedostatnio miałam taką uczącą się... jakoś to przecierpiałam

wiesz co, ja w zeszłym roku ciut chorowałam i ZUS lubelski miał opóźnienia w wypłatach ( 2 miechy mi nie zapłacili) więc dzwoniłam na numer z ich str dotyczący zasiłków i pani mówiła kiedy przelew idzie.

tak, tyle że dla mnie to orkana kurde z tym zusem to mnie przestraszyłaś, bo muszę kartę kredytową na dniach spłacić :/

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-04, 17:25   #4549
cotynato
Zakorzenienie

Nie mam sił
Zrobię zdjęcia wieczorem jak się prześpię i coś zjem. Bo ledwo siedzę
A dzisiaj kilka koleżanek stwierdziło, że wreszcie coś widać

Natka- też się zastanawiałam czy może być już czkawka bo 2 razy miałam takie serie ruchów po 3 czy 4 razy w tym samym miejscu i rytmie. Zerknę później do gazety, ale wydaje mi się, że to już może być czkawa.

Wymianka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 17:25   #4550
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość

??? a czemu?

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-04, 17:26   #4551
SONIA004
Zadomowienie

Ja się mojego tż-ta też w ogóle nie krępuję...ostatnio bywa nawet przy badaniach ginekologicznych (na fotelu)...niech się chłopak przyzwyczaja powoli...w końcu chvce rodzić rodzinnie
Ja też dziś po wizycie u mojej gin. Mam zrobić posiew i antybiogram do tego ewentualnego krążka... ale na razie z tą szyjką nie jest najgorzej. Jeszcze się zastanowimy a badania i tak chcę zrobić, bo cytologia wyszła dziwna ostatnio. U mnie jeszcze okazało się, że rosnąca macica uciska jelito...boli jak cholera. Już bałam się, że znów mnie do szpitala wyśle...
No i w ogóle moja gin dała się namówić mojemu mężusiowi na usg (ach ten męski urok). Potwierdzone...synuś:jupi : 340g a tp. wg usg na 19.09 czyli dokładnie na 2 rocznicę ślubu
kaileight gratuluję ślubu...ach ja czasem do tej pory tak mam, że z niedowierzaniem patrzę na swoją obrączkę
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 17:30   #4552
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
Ja też dziś po wizycie u mojej gin. Mam zrobić posiew i antybiogram do tego ewentualnego krążka... ale na razie z tą szyjką nie jest najgorzej. Jeszcze się zastanowimy a badania i tak chcę zrobić, bo cytologia wyszła dziwna ostatnio. U mnie jeszcze okazało się, że rosnąca macica uciska jelito...boli jak cholera. Już bałam się, że znów mnie do szpitala wyśle...
w związku z tą szyjką, masz zakaz współżycia ?

Mój mężuś z takich co by mnie przykrywał jakby tylko mógł, jak mam dekolt to czasem mi zapina polara pod szyję albo jaki mi się spódnica podwinie, too pierwszy poprawia, na szczeście w gabinecie się nie krępował, ale lubi gdy jestem tylko jego

25.08.2011

Stary 2011-05-04, 17:30   #4553
cotynato
Zakorzenienie

Jakie to irytujące. Patiisia ty już masz badanie na glukozę a ja 21 tydzien już 22 leci a dalej nie dostalam ;/

Wymianka.
Stary 2011-05-04, 17:33   #4554
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie to irytujące. Patiisia ty już masz badanie na glukozę a ja 21 tydzien już 22 leci a dalej nie dostalam ;/
To idź sama

Z tą depilacjato tylko przez ból niewskazane, ale zapytam jeszcze mojego gina w poniedziałek. Jak by co, to talon ważny przez rok

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-04, 17:34   #4555
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam je podobno zrobić na dziś (co lekarka zapisała w karcie ciąży a nie powiedziała mi...). A ty chodzisz na nfz czy prywatnie? Bo ja nfz i będę miała wyniki badań koło 21tc
Stary 2011-05-04, 17:34   #4556
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:

Jak doktor zawołał go z krzesełka za pierwszym razem "no, chodź TATA" to sie oboje popłakaliśmy....nigdy nie chciałabym mu tego momentu odebrać ani sobie
Zresztą moj doktor też sobie nie wyobraża - do niego nawet na monitoring owulacji często przychodzi się z partnerem - w koncu to też jego sprawa

Ale może przy trudnych staraniach, kiedy mężczyzna też się musi zbadać i żyje się troche tymi owulacjami, lekami itd to inaczej się patrzy.

całkowicie się zgadzam kiedy facet widzi co się dzieje inaczej to przeżywa

Cytat:
dowiedziałam sie dzis, że kumpela z LO, która jest w ciąży 3 tyg przede mna bedzie miała synka - w sam raz kawaler dla mojej calzedonii
matka - swatka

Cytat:
Potwierdzone...synuś:jupi : 340g a tp. wg usg na 19.09 czyli dokładnie na 2 rocznicę ślubu

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 17:35   #4557
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie dostałam ale spokojnie nie martwię się tym , przyjdzie czas i pora

25.08.2011

Stary 2011-05-04, 17:35   #4558
Patiisia
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy wy dzisiaj też tak macie że jesteście zmęczone, śpiące, trochę drażliwe itp? Czy to tylko ja tak mam?
Stary 2011-05-04, 17:36   #4559
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy wy dzisiaj też tak macie że jesteście zmęczone, śpiące, trochę drażliwe itp? Czy to tylko ja tak mam?
mam, jeszcze mi się w głowie kręci

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-04, 17:39   #4560
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Potwierdzone...synuś:jupi : 340g a tp. wg usg na 19.09 czyli dokładnie na 2 rocznicę ślubu
Ale piękny prezent od tego z góry

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
mam, jeszcze mi się w głowie kręci
Mi się kręciło podczas wizyty u lekarza, tak że prawie zemdlałam, to jak mamy to dwie to możliwe że wina ciśnienia..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości