Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 20:28   #4651
spray
KWC

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Chłopak
Cóż, obie marzyłyśmy o dziewczynkach, ale chłopak w domu też dobra rzecz Ja już się z tym oswoiłam.

Gratuluję synka.

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-05-04 o 20:38
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 20:31   #4652
MalgosiaM8
Zakorzenienie

najadłam się groszków kokosowych i mnie mdli
Chyba też się położe już, ale najpierw kąpiel mmm szkoda tylko że już nie dam rady się w wannie położyć bo mnie ciśnie w brzuszku i ciężko się podnieść :/

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 20:47   #4653
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
A Wy nie dość, że pewnie napłodzicie tysiące stron które trzeba będzie nadrobić to jeszcze poprawicie sobie statystykę na moją niekorzyść:hahaha :
No właśnie, ta statystyka... Ponoć jest oszukana, tak powiedział mój mąż jak mu pokazałam ile w stosunku do innych piszę. No bo tyle czasu spędzam na wizażu... A potem powiedział "ale Ty wszystko czytasz", jakbyście Wy nie czytały

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Cóż, obie marzyłyśmy o dziewczynkach, ale chłopak w domu też dobra rzecz Ja już się z tym oswoiłam.

Gratuluję synka.
No to i ja się oswoję

Moje typy: Marek, Maciek, Adam, Szymon, Tomasz, Witold, Ludwik, Mikołaj, Wit, Wiktor, Janusz. Żadne z tych imion mnie nie przekonuje (Adam i Tomasz fajne, ale mam takich kuzynów, od niektórych trudno zrobić zdrobnienie, a jeszcze inne kiepsko się wymawia z naszym nazwiskiem...).
A Ty masz coś na oku?

Edit: Spray, coś majstrowałaś przy poście, albo ja miałam omam, że o imię pytałaś?

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-04 o 20:54
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 20:50   #4654
aa2
Zakorzenienie

Agnyska Tomasz jest super my nawet tak chcielismy ale mój mąz ma brata Tomka i potem byłoby mylace jakbysmy sie spotykali hehe ale nie powiem po Marcelu Tomek jest bardzo bardzo brany pod uwage-oczywiscie jak bedzie chłopak
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 20:55   #4655
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
wiedziałam!!!!! wiedziałam że chcesz mnie wyprzedzić!!!!!!!!!!!!!!!
udaną współpracę z moim maluchem (jeszcze anonimowym) też mam Ty mały roztrzepańcu - to starsze dziecko mi nie daje spać Pogadamy o tym za kilka miesięcy
Acha no jak zwykle coś pomieszałam Oj jak widzę co to moje maleństwo wyprawia na każdym usg, to się zaczynam bać co będzie wyczyniać mi w nocy

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
A widzisz to tak jak mój TŻ hihi, też mu się marzy duuuży baaalonik, ale narazie muszą mu wystarczyć duuuże cycory
Haha dokładnie, ja zawsze byłam płaska jak deska, a teraz mam co nieco wypłukłości aż tż-towi cieszy się minka, bo brzuch jeszcze nie taki to wynagradza mu to mój biust

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
STeż mam skierowani na krzywą cukrową i na samą myśl słabo mi się robi. Kiedyś, jeszcze przed ciążą miałam podejrzenie cukrzycy więc skierowali mnie na dodatkowe badania m.in. to. 3 razy podchodziłam do niego i za każdym razemkończyło się dokładnie tak samo...

Ja też mam mniej więcej takiej wielkości brzuszek. Także nie martw się, że jest za mały. Każda z nas jest inna, więc, możemy też się różnić rozmiarem brzucha, nawet będąc w tym samym tygodniu. Ja dziś na wizycie dowiedziłam się, że od początku ciąży, do teraz czyli 21 tyg + 2 dni przytyłam 2 kg
Dzięki za pocieszenie Obym nic nie zwróciła..

Ja jestem w tym 17-18 tc, to do tej poury utyłam prawie 3,5 kg ;o Przed ciążą ważyłam koło 48kg, aktualnie 51,3kg. No a brzuszek myślę że niedługo zacznie rosnąć

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
No właśnie, ta statystyka... Ponoć jest oszukana, tak powiedział mój mąż jak mu pokazałam ile w stosunku do innych piszę. No bo tyle czasu spędzam na wizażu... A potem powiedział "ale Ty wszystko czytasz", jakbyście Wy nie czytały
Czasami sposób rozumowania mojego tż też mnie rozwala A to podobno kobiety nie myślą logicznie
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 20:55   #4656
spray
KWC

Cytat:

No to i ja się oswoję

Moje typy: Marek, Maciek, Adam, Szymon, Tomasz, Witold, Ludwik, Mikołaj, Wit, Wiktor, Janusz. Żadne z tych imion mnie nie przekonuje (Adam i Tomasz fajne, ale mam takich kuzynów, od niektórych trudno zrobić zdrobnienie, a jeszcze inne kiepsko się wymawia z naszym nazwiskiem...).
A Ty masz coś na oku?
Już pisałam, że chyba będzie Eryk. Mąż się uparł i nie chce słyszeć o żadnym innym.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 20:56   #4657
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
danika Palkiewicz jest dla mnie zbyt schematyczny i mało porywający (w porównaniu choćby z Cejrowskim), trochę jakby miał kij w tyłku Ale chętnie zapoznam się z tą Hoszcz, bo nie znam
nie zgadzam się, że Pałkiewicz jest schematyczny Pierwszą "Sybierię" pochłonęłam w dwa dni dosłownie, potem była "Amazonka.." trochę dłużej bo tydzień mi zeszło, ale i książka grubsza, potem "El Dorado.." i wcale nie zauważyłam, żeby pisał schematycznie. Teraz czeka mnie "Pasja życia..." A dodam, że Cejrowskiego jak lubię oglądać program tak książki nie strawiłam...
Ale to też zależy od gustów osobistych danej osoby

Ja mogę polecić "Instytut" Żulczyka, na prawdę ciekawa, odbiegająca od innych książka. I co najciekawsze bez happy endu Tu ciekawy wstęp do niej----> http://facet.interia.pl/ciekawostki/...a,1539921,4824

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jakie to irytujące. Patiisia ty już masz badanie na glukozę a ja 21 tydzien już 22 leci a dalej nie dostalam ;/
nie przejmuj się, ja też nie dostałam i się nie przejmuję. W kalendarzu badań wykonuje się to badanie między 24-28 tc więc mamy czas

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy dzisiaj też tak macie że jesteście zmęczone, śpiące, trochę drażliwe itp? Czy to tylko ja tak mam?
no właśnie dlatego pytałam o te witaminy- odstawiłam 3tyg ich branie bo powodowały, że byłam śpiąca, zamulona i całkiem nie do życia. Przeszło jak przestałam je brać. Wyniki mam w porządku więc póki co nie mam zamiaru kupować nowych, a poza tym już niedługo, żeby zaczęły się świeże warzywa i owoce

Gratuluję wszystkim udanych wizyt : Irmith, Bruma, Patisia, Agnyska
Agnysko widać tak musiało być.Chłopaki są fajne

ciekawe czy nam potwierdzi jutro dziewczynkę, czy może się okaże, że od ostatniej wizyty coś je urosło między nóżkami

kupiłam 1szego bodziaka dla dzidziulka kosztował grosze, a jest w moim ulubionym kolorze nie mogłam przejść obojętnie

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 20:57   #4658
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Już pisałam, że chyba będzie Eryk. Mąż się uparł i nie chce słyszeć o żadnym innym.
Faktycznie, wspomniałaś A jak Tobie pasuje ten Eryk?
Czy poprawiłaś posta? Bo wcześniej widziałam pytanie o imię, a teraz ni ma

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:09   #4659
agnieszka 0605
Zakorzenienie

moonik - ale masz prześliczne oznaczenie suwaczki dopiero teraz zauważyłam
a jeśli będzie dziewczynka na 100% - to jakie imie?
u nas jak byłby chłopak byłby Bartuś

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:15   #4660
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój tż się uparł i nie chce imienia Laura dla dziewczynki ani Mateusz dla chłopczyka A ja nie wiem jakie inne ma być.. Tak sobie myślę o Maksymilianie.. hmm Bo dla dziewczynki postanowiliśmy Nicola Pasuje do nazwiska, i bardzo nam się obojgu podoba.

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
no właśnie dlatego pytałam o te witaminy- odstawiłam 3tyg ich branie bo powodowały, że byłam śpiąca, zamulona i całkiem nie do życia. Przeszło jak przestałam je brać. Wyniki mam w porządku więc póki co nie mam zamiaru kupować nowych, a poza tym już niedługo, żeby zaczęły się świeże warzywa i owoce

Gratuluję wszystkim udanych wizyt : Irmith, Bruma, Patisia, Agnyska
Agnysko widać tak musiało być.Chłopaki są fajne

ciekawe czy nam potwierdzi jutro dziewczynkę, czy może się okaże, że od ostatniej wizyty coś je urosło między nóżkami

kupiłam 1szego bodziaka dla dzidziulka kosztował grosze, a jest w moim ulubionym kolorze nie mogłam przejść obojętnie
Ja jestem raczej na codzień żywa, dzisiaj tylko tak inaczej.. Życzę Ci jutro tego, co bardziej byś wolała Ja osobiście wolę dziewczynkę, za to mój tż (zwolennik dziewczynki) dzisiaj stwierdził że woli chłopaka, bo jak dziewczyna przyprowadzi do domu chłopaka to będzie musiał robić selekcję, a z chłopakiem tego nie będzie Haha niezdecydowany Jak będę miała jakąś kaskę to zajdę sobie do pepco, może wypatrzę jakieś pierwsze ubranko dla malucha Bo poza tym ubranek będę miała maaasę, od strony tż i ode mnie
Stary 2011-05-04, 21:16   #4661
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Kurde. Byłam dziś u mamy i gadałam z nią o tym co zamierzam robić po macierzyńskim i dopiero dziś uświadomiłam sobie, że moja umowa (na czas określony) kończy się już zaraz właściwie (kilka miesięcy po macierzyńskim), a nie za 100 lat świetlnych, jak mi się wydawało... I strasznie się zdołowałam, bo raczej napewno nie będą chcieli mi jej przedłużyć, skoro teraz siedzę na chorobowym, potem macierzyński... A następnej pracy też nie znajdę, bo kto mnie zatrudni z takim malutkim dzieckiem... Cholera, jakoś tak mi się zdawało, że mnie ten problem nie dotyczy, a okazuje się, że jest jak najbardziej mój...
No air ale to chyba ze względu zwolnienia i ciąży nie będą nie przedłużać umowy?? (nie po polsku to napisałam). Chodzi mi o to, że jeśli jesteś dobrym pracownikiem, to chyba tylko to ma wpływ na dalsze zatrudnienie. Nie martw się na zapas .
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
się zgadzam Agnyska matka założycielka
To już nas więcej .
Pięknie opisałaś o tych wizytach z TŻ u lekarza, aż nie wiem, jak to skomentować.
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Wczoraj o 1 maly zaczął koncert i oczywiście stwierdziłam że tak rzadko tak kopie i daje o sobie znać że posiedzę i się pogapię i tak do 2 a że pobudka o 7 to jestem nieprzytomna
Cotynato a pomyśl co będzie, jak synek już będzie na zewnątrz . Ale zaliczyłaś pierwszą nieprzespaną noc .

Oczywiście żartuję, ja też niestety mam nieprzespane noce, ale z powodu bólu łydek, stawów.
Cytat:
Chłopak
Cytat:
Dziękuję za wszystkie gratulacje
Tak szczerze, jak zobaczyłam na usg narząd mojego dziecka (lekarz tak złapał obraz, że ślepy by zauważył i jak głupi się pyta, czy chcemy poznać płeć ), to pomyślałam, że to nie moje W ogóle tego nie brałam pod uwagę, choć to nielogiczne. A lekarz dwa razy się pytał "czy może być", no to mąż mówi "no musi być", a ja "już jest", nie zabrzmiało to zbyt entuzjastycznie widać
Tata szaleje, babcia skacze pod sufit, tylko my jakoś tak... Najpierw dostałam głupawki, potem mi łezki w oczach stanęły, a teraz zaczynam myśleć jak to będzie z chłopakiem, bo do tej pory myślałam, jak to będzie z dziewczynką. Przyzwyczaimy się, choć trochę nam żal, że nie będzie Wandy No i zonk, bo nam się żadne imię dla chłopca jakoś szczególnie nie podoba No pokrzyżował nam mały plany
Agnysko wiesz, ja myślę, że tak miało być, zobacz ile przekory jest w tym, co Cię spotyka. Tak bardzo bym chciała oddać Ci swojej radości, której mam w nadmiarze . Ale wierzę, że i do Ciebie synek przemówi.
Wiele z nas bylo nastawionych na dziewczyny a zobacz jak uewielbiamy swoich synków teraz .
Szkoda, że nie ma męskiej wersji imienia Wanda.
Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość

No i mam skierowanie na tą glukozę wredną i to odrazu na 75g
Irmith nie przejmuj się, też dostałam od razu na 75 g. Kup cytrynę, wyciśniesz do kubeczka, lepiej będzie smakowało. Nie jest to takie straszne.
Aha i ktoś pytał, czy trzeba kupić glukozę, z tego co wiem, to tak-nie spotkałam się, by była w laboratorium.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:19   #4662
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma męskiej wersji imienia Wanda.
Wandek albo ewentualnie Waldek
Stary 2011-05-04, 21:28   #4663
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
a Wit to nie to samo co Witold?? miałam w podstawówce Witka w klasie, okropnie go nie lubiłam a Janusza mam wujka

Marek, Maciek, Szymon, Tomasz bardzo mi się podobają. Dla chłopca jeszcze myślałam o Robercie - ogromnie mi się podoba

Cytat:
Eryk super! I mało popularne

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
moonik - ale masz prześliczne oznaczenie suwaczki dopiero teraz zauważyłam
a jeśli będzie dziewczynka na 100% - to jakie imie?
u nas jak byłby chłopak byłby Bartuś
suwaczka zgapiłam z jakiegoś bodziaka co tu kiedyś laski pokazywały

nie mamy ustalonego imienia takiego na 100% ale podoba mi się Kinga, Aneta, Ewa, Łucja, Natalia i masę innych od zawsze chciałam mieć córeczkę Oliwkę, ale teraz odpada ze względu na nazwisko po mężu
a dla chłopca - Robert, Krystian, Andrzej, Mikołaj, Bartosz( nie Bartłomiej)

a u Was miał być Bartuś Bartosz, czy Bartuś Bartłomiej??

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Życzę Ci jutro tego, co bardziej byś wolała
jest mi to kompletnie obojętne, najważniejsze, żeby było zdrowe. To nasze 1sze dziecko więc będzie kochane bez względu na płeć. Przy drugim może będę myśleć nad tym, żeby mieć do pary

Julitka

Stary 2011-05-04, 21:32   #4664
agnieszka 0605
Zakorzenienie

http://www.dzieciowo.pl/2009/07/dwud...a-granica.html

zobaczcie - dziecko w 22 tc przeżyło... ale jakie malutkie, aż serce ściska

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:

a u Was miał być Bartuś Bartosz, czy Bartuś Bartłomiej??
Bartuś Bartłomiej

Stary 2011-05-04, 21:34   #4665
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
jaka malusieńka

aa i jeszcze dziękuję za wszystkie życzenia

a dzidziolek mi chyba też zrobił prezent imieninowy i 1szy raz poczułam leciutkiego kopniaczka pod ręką (chyba, bo nie jestem do końca pewna )

Julitka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 21:37   #4666
agnieszka 0605
Zakorzenienie

moonik - ja Ci jeszcze życzeń nie złożyłam

zatem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Stary 2011-05-04, 21:38   #4667
aa2
Zakorzenienie

ide do lodówki po arbuzika
Stary 2011-05-04, 21:40   #4668
anciaahk
kosmitka

Aa2 fajna z Ciebie ciężarówka . Tak bardzo twarzowo z tą ciążą i w ogóle.
Po arbuzie mam zgagę .

Stary 2011-05-04, 21:42   #4669
anuska_s
Rozeznanie

O jejku kobiety powiedzcie mi dlaczego faceci tak uwielbiają napić się do utraty nieprzytomności????????? Bo ja tego nie rozumiem Wrócił właśnie mój TŻ z imprezy strażackiej. Ledwo trzymający się na nogach, cały brudny, bluza rozdarta, bez kurtki, bez telefonu i kluczy!!!!! No cholera masakra jakaś...myślę, że tel i reszta się jutro znajdzie tam gdzie balował. Ale ludzie, dlaczego my kobiety możemy kulturalnie się spotkać z psiapsiółami, wrócić z imprezy i jeszcze obiad ugotować np. No szlak mnie trafia jak na niego patrzę. Rozumiem jego święto, nie zabraniałam mu, ale do cholery z umiarem.... Oczywiście śpi już na całym wyrze, a ja siedzę bidolka i Wam się żale i chyba tu przy kompie zasne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 21:43   #4670
19natka88
Zakorzenienie

To ja prezentuję mój brzucho w 22t3d no i papcioszki kupione jakiś czas temu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0588.jpg (30,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0589.jpg (26,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0585.jpg (38,7 KB, 14 załadowań)

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:44   #4671
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dziewczyny - tak z ciekawości, sprawdziło Wam się? Mi tak

http://www.plecdzieckaplanowanie.az....ec_dziecka.htm

tylko przy kal. chiń. trzeba podawać wiek ukończony, a nie jak na Brzuchatkach zookrąglone do 6 mies.

Stary 2011-05-04, 21:45   #4672
anciaahk
kosmitka

Natka cudny brzunio .

Stary 2011-05-04, 21:46   #4673
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Aa2 fajna z Ciebie ciężarówka . Tak bardzo twarzowo z tą ciążą i w ogóle.
Po arbuzie mam zgagę .
kochana jeszcze troszkę a przy was w piórka obrosne he he dziękowac , dziekowac
Stary 2011-05-04, 21:47   #4674
bruma
Rozeznanie

Cytat:
O jejku kobiety powiedzcie mi dlaczego faceci tak uwielbiają napić się do utraty nieprzytomności????????? Bo ja tego nie rozumiem Wrócił właśnie mój TŻ z imprezy strażackiej. Ledwo trzymający się na nogach, cały brudny, bluza rozdarta, bez kurtki, bez telefonu i kluczy!!!!! No cholera masakra jakaś...myślę, że tel i reszta się jutro znajdzie tam gdzie balował. Ale ludzie, dlaczego my kobiety możemy kulturalnie się spotkać z psiapsiółami, wrócić z imprezy i jeszcze obiad ugotować np. No szlak mnie trafia jak na niego patrzę. Rozumiem jego święto, nie zabraniałam mu, ale do cholery z umiarem.... Oczywiście śpi już na całym wyrze, a ja siedzę bidolka i Wam się żale i chyba tu przy kompie zasne
Ja też tego nie rozumiem Ja na swojego mam sposób...jak przychodzi piany do domu to nie ma wstępu do łóżka...za karę idzie spać na kanapie pod kocykiem, a jak się tam dostanie to mnie nie obchodzi, a do tego jeśli obieca, że następnego dnia ma coś zrobić to niestety ale musi to zrobić nie ma, że boli Ach Ci faceci...
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:48   #4675
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny - tak z ciekawości, sprawdziło Wam się? Mi tak

http://www.plecdzieckaplanowanie.az....ec_dziecka.htm

tylko przy kal. chiń. trzeba podawać wiek ukończony, a nie jak na Brzuchatkach zookrąglone do 6 mies.
Mi się nie zgadza

Cytat:
Natka cudny brzunio .
Dziękuję Świeżo nabalsamowany Jak będzie tż w domu to zrobi mi lepsze zdjęcia bo sama sobie nie potrafię zrobić takiego żeby dobrze całą sylwetkę było widać

Taka pora a ja bym coś zjadła

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 21:48   #4676
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
jaka malusieńka

aa i jeszcze dziękuję za wszystkie życzenia

a dzidziolek mi chyba też zrobił prezent imieninowy i 1szy raz poczułam leciutkiego kopniaczka pod ręką (chyba, bo nie jestem do końca pewna )
Ja też Ci życzeń jeszcze nie złożyłam, a więc wszystkiego najlepszego z okazji imienin, i wszystkim tu Monikom!

Jeśli to był kopniaczek to gratulacje Maluszki mają to wyczucie czasu..
Stary 2011-05-04, 21:49   #4677
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
O jejku kobiety powiedzcie mi dlaczego faceci tak uwielbiają napić się do utraty nieprzytomności?????????
przede wszystkim się nie denerwuj Dobrze, że śpi - masz spokój, bo mojemu czasem się mądrości załączają wtedy i gada od rzeczy. Myśle, że każda z nas to przeżyła, ale cóż, jutro i jakoś trzeba przetrwać

natka - z przodu wydaje sie większy niż z boku ale ja trochę nie dowidzę, stąd pewnie to złudzenie, śliczny!

Stary 2011-05-04, 21:50   #4678
anciaahk
kosmitka

Dziewczyny a Wy nie imprezujecie? Ja mam troszkę grzeszków na sumieniu, włącznie z tym, że do domu raz się nie mogłam dostać hihi.
Chłopy też czasem potrzebują resetu.

Stary 2011-05-04, 21:51   #4679
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
To ja prezentuję mój brzucho w 22t3d no i papcioszki kupione jakiś czas temu
piękny brzucholek
Stary 2011-05-04, 21:52   #4680
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Ja też tego nie rozumiem Ja na swojego mam sposób...jak przychodzi piany do domu to nie ma wstępu do łóżka...za karę idzie spać na kanapie pod kocykiem, a jak się tam dostanie to mnie nie obchodzi, a do tego jeśli obieca, że następnego dnia ma coś zrobić to niestety ale musi to zrobić nie ma, że boli Ach Ci faceci...
Hehe też bym to z miłą checią zastosowała, ale jak narazie cholerka mamy jedno wyrko Najśmieszniejsze jest, że już wiem jaki jutro będzie potulny, kochany ojojoj...aż za słodki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości