Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 22:18   #3991
moniczka2123
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Heh...hemoroidy dokuczaja mi ale mezulek wlasnie napisal mi takiego slodkiego smsa na dobranoc ze humor odrazu mi sie poprawil

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:23   #3992
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
Pieleszka - gratuluje corci super sprawa miec coreczke
moniczka - ja tez dostalam hemoroidow w poprzedniej ciazy, potem przeszly, a w tej od samego poczatku znow sie pojawily generalnie nie sa znow takie straszne (no, krew sie czasem poleje z [...] ostro, ale trudno..) tylko trzeba dbac o to, by nie doprowadzic do zaparc
Patik - firma Magdex Baby ma zajefajna dobrej jakosci posciel dla dzieci, wystawiaja sie czesto na Allegro, a ceny sa baardzo przystepne, polecam
Nerolka, a co tam u Ciebie, trzymaj sie nam!!!

moja dzisiejsza wizyta u gina byla standardowa, zdrowe jestesmy obie, Mala rosnie, gin potwierdzil, ze ze wzgledu na paskudna blizne po poprzednim CC da mi skierowanie na drugie CC, co za ulga...

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!
za wizyte
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:24   #3993
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

You you
MUSI kurczę no Emilia co drugi dzień się u Nas rodzi
Właśnie patrzę koleżanka urodziła córkę i co Emilia.
Wrrrr! Denerwują już mnie te baby
oj nie jeste, taka pewna z tego co wiem to urzędy potrafią zrobić wiele problemów z obcobrzmiącymi niż polskie imionami..

A Emilia rzeczywiście takie popularne?? Ja nie znam żadnej i tez nie słyszałam żeby się komuś urodziła

moniczka - ja nie miałam nigdy problemów z hemoroidami, ale niestety po porodzie się przypałętały i na początku bylo słabo ale z czasem poszły w zapomnienie a od niedawna znowu się przypominają dziś zobaczyłam na wkładce nieco krwi i myślałam że padnę a to te pieprzone hemoroidy chyba

Kurna ile to się musi kobieta nacierpieć
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:24   #3994
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
DEKARO a wy już wiecie, co macie?!!!
i pewnie będziemy czekać do czerwca, dopiero w Polsce mi powiedzą. Ale mamy coraz większą ochotę na niespodziankę, sami już nie wiemy, może damy rade do sierpnia. Nawet teściowa nam nie chce wierzyć, że nie znamy płci. Za każdym razem jak TŻ dzwoni się pyta co będziemy mieć, a mąż jak katarynka "mamo, nie wiemy" i przetłumacz takiej.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:27   #3995
youyou
Zakorzenienie

brumeczku trzymam kciuki za jutrzejsze badania
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:34   #3996
moniczka2123
Zadomowienie

Faceci to maja dobrze nie maja miesiaczki nie rodza w ciazy nie chodza ale ja tam za stan ciazowy bym sie z nikim nie wymienila czuc malenstwo pod sercem cos to jest nie powtwarzalnego nie oddam tego nikomu i nikt mi tych pieknych chwil nie zabierze

Stary 2011-05-04, 22:43   #3997
sygine
Zadomowienie

Masakra jakaś Wróciłam o 19 z SR i dopiero przed chwilą skończyłam prasować Aż mnie nadgarstek naparza, ale wszystko już ładnie uprasowane i leży w workach, a jutro będę w nich próżnię robić I teraz dopiero będę nadrabiać co naskrobałyście niedobre przez ten czas jak ja ciężko pracowałam
Aha a na SR kupiłam cały zestaw medeli czyli laktator, butelkę calma, ochronki na cycuszki, butelki na pokarm 3 szt. Co prawda wyszło mnie to 180 zł, ale mamusia mi na urodzinki zasponsorowała (dopiero będą )

O już doczytałam że u Brunetki wszystko ok

Edytowane przez sygine
Czas edycji: 2011-05-04 o 22:45
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:46   #3998
DaKaro
Zadomowienie

Na mnie już czas, dobrej nocy życzę.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:47   #3999
zanka205
Zakorzenienie

no to chwalę się
Fotelik
Łóżeczko
Materac

szaleństw nie ma, bo z kasą krucho, więc tylko fotelik (jak dla nas) większy wydatek, a łóżeczko tanie ważne, że białe

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 22:52   #4000
moniczka2123
Zadomowienie

Ja tez juz lece spac dobranoc mamusie i ich brzusie

Stary 2011-05-04, 23:59   #4001
Natka_
Zakorzenienie

U mnie były koleżanki w odwiedziny Się zagadałysmy i pojechaly o 23.

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
zanim się wezmę za nadrabianie tego co popisałyście to wpadłam Wam powiedziec, że jestem już po wizycie i mamy CÓRECZKĘ
nooo i lista lipcówek uzupełniona

Karolinee, Kajool
Madziaranew śliczny brzuś-zgrabny

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
A mnie lekarz po wizycie zdołował Powiedział, że nie ma się co cieszyć z dobrych wyników, bo to może być początek cholestazy i że szybko mnie nie wypuszczą bo muszą mnie obserwować !!!!!!!!!!!!!
A już się tak cieszyłam !!!!

Przypisali mi różowe tabletki -podobno żelazo i kwas foliowy tylko po co ???? Może któraś wie ???

GOFRY Zmalowana jutro nie przychodź do mnie bez gofra
Hmm różowe małe to relanium Mi się odrazu z tym skojarzyło...
Napewno jest wszystko wporządku, ja dalej trzymam za Was obie!

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
I ja tez poprosze jutro o kciuki. I to razy 2 Bo rano ide na glukozę (75g niestety), a o 17.15 do okulisty położniczego. Bo cały czas robią mi się wylewy w oczach i lekarka kazała to skonsultować, bo jak powiedziała może nie powinnam przeć...

Cytat:
I jeszcze się pochwalę - jak Wy o gofrach, to ja o kawie Kupiłam sobie dziś piekny, cudowny, wymarzony ekspres do kawy I nie mogę się doczekac pierwsze kawy z niego jutro. Z wielką ilością mlecznej pianki
Ojjjj mi też się marzy taki super ekspres, żeby mi robił taką przepyszna kawę z pianką

Cytat:
moja dzisiejsza wizyta u gina byla standardowa, zdrowe jestesmy obie, Mala rosnie, gin potwierdzil, ze ze wzgledu na paskudna blizne po poprzednim CC da mi skierowanie na drugie CC, co za ulga...

Zanko to co chciałaś to kupiłaś
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 00:12   #4002
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
A może kaszanki miałaś za mało
Hihihi Dobre!

Zanka - fajne zakupki. Ja taki sam fotelik kupuję Ale kupię w zwykłym sklepie. Dziś widziałam w Świecie Dziecka po 330 zł, no i bez transportu już

Ja tez się powoli żegnam, bo na 7.30 trzeba już w przychodni być Dobranoc

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-05-05 o 00:14
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 00:39   #4003
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Hihihi Dobre!

Zanka - fajne zakupki. Ja taki sam fotelik kupuję Ale kupię w zwykłym sklepie. Dziś widziałam w Świecie Dziecka po 330 zł, no i bez transportu już

Ja tez się powoli żegnam, bo na 7.30 trzeba już w przychodni być Dobranoc
akurat za fotelik nie płacę przesyłki, bo jest gratis

Stary 2011-05-05, 06:41   #4004
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Hej
Ale napłodziłyście biorę się za nadrabianie

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 07:18   #4005
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Nadrabiam od 6 ale udało się jestem na bieżąco

Popłakałam się. Przepraszam, ze narobiłam Wam stracha, jeju nie przypuszczałam, że będziecie się martwić. To niesamowite czuć, ze ktoś się przejmuje. Dziękuje Wam dziewczyny każdej z osobna

Cytat:
Znalazłam telefon do Scio w Klubie i napisałam do niej... Zobaczymy...
Nie dostałam wiadomości, sprawdziłam w klubie numer i okazało się, ze czeski błąd mi się wkradł, dwie cyfry zamieniłam. Juz poprawiłam.
Brumku jesteś kochana

Cytat:
zanim się wezmę za nadrabianie tego co popisałyście to wpadłam Wam powiedziec, że jestem już po wizycie i mamy CÓRECZKĘ
Gratuluje

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Pytanie do Was: ile butelek kupujecie i o jakiej pojemności? Na rynku jest ich tyle, że już się gubię.
Ja na razie kupiłam jedną Lovi 150 ml. Jesli okaże się, ze nie bede karmić piersią dokupie jeszcze jedną małą i dwie duże 250, ale to juz po porodzie

Cytat:

Uff, a ja się tu zamartwiałam

No proszę, to się pomyliłam tym raze Gratulacje!!!

Ano tak, moc gaśnie

Ciesze się że badania wyszły tak dobrze. Szkoda tylko, że jeszcze Cię potrzymają, bo po poprzednim poście byłam pewna, że od jutra wrócisz do domku...

I ja tez poprosze jutro o kciuki. I to razy 2 Bo rano ide na glukozę (75g niestety), a o 17.15 do okulisty położniczego. Bo cały czas robią mi się wylewy w oczach i lekarka kazała to skonsultować, bo jak powiedziała może nie powinnam przeć...

nawet nie wiedziałam, ze są okuliści o takiej specjalności

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
a ja na kolacje dzis mialam .................... kaszanke... jakos mnie ochota naszla maz patrzyl na mnie podejrzliwie i jak na chora bo ja kaszanki nie nawidze... a raczej nie nawidzilam przed ciaza

jakos nie wiem co mi sie porobilo ale siadlam i zaczelam plakac i tak krokodylymi lzami przez jakies 15 min... nie moglam przestac i myslalam o tym ze zle robie bo dziecko sie smuci i wtedy jeszcze bardziej i dibli wiedza oco mi chodzilo ale zrobilo mi sie lepiej

dzis juz chyba ide spac ale rano Was nawiedze.........
Miałam wczoraj to samo przepłakałam cały wieczór

Nerolka zaciskam mocno kciuki, aby Izuś siedziała jak najdłużej.
Brunetko wszytsko będzie dobrze.

Co do mojego swędzenia to sama juz nie wiem, ide zaraz zrobić badania wątroby, ale wydaje mi się, ze to chyba uczuleniowe, tylko na co

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 07:51   #4006
margaret82
Zadomowienie

Hej mamusie
My po łikendzie, wypoczeliśmy sobie Nie było mnie kilka dni a tu tyle stron napisane chyba nie będe w stanie nadrobić wszystkiego Po łebkach przeczytałam co tam u Was.
Gratuluje udanych zakupów, dobrych wieści z wizyt i zaciskam mocno kciuki za wizyty dzisiejsze
ja po wyjeździe mam strasznego lenia nic mi sie nie chce Dzisiaj musze tylko ugotować kaszę bo resztę obiadu mam z wczoraj
I upiec biszkopt bo mężuś ma jutro urodziny i chce zrobić tort
A po południu SR
Ostanio mi brzuszek troszke twardnieje i czuje takie jakby rozpychanie, nie wiem czy Klusek się powoli nie obraca głowką do dołu

Miłego dnia mamuśki
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:00   #4007
Natka_
Zakorzenienie

Witam z rana

Ja też już od 6 na nogach, musiałam zawiesc męża do pracy, bo moje autko wczoraj wywiozłam do mechanika a dzisiaj muszę jechać do Katowic do biblioteki, szukać książek do pracy więc auto potrzebne
Wykąpałam się, pooglądam jakies serialne na vod i ruszę się...
A na 17 SR-dzisiaj chyba będzie co należy zabrać do szpitala i jak się przygotować do porodu.

Słoneczko wyszło u nas- zapowiada się ładny dzień
Stary 2011-05-05, 08:22   #4008
pieleszka
Wtajemniczenie

witam się i ja
tez od rana na nogach

dziękuję Wam kochane za gratulacje zaskoczyła nas córeczka, bo byliśmy nastawieni z mężem, że to chłopczyk tak bryka w brzuchu..ale już ochłonęłami strasznie się cieszę teraz tylko pozostało imię wybrać dla córeczki, a z tym będzie ciężko, bo podobają nam się zupełnie różne i trzeba będzie znaleźć jakieś kompromisowe

czy Nerolka nadal jest w szpitalu?? kurczę muszę do niej koniecznie zadzwonić i jak dalej ją tam trzymają to pójdę do niej z wizytą...bo przez weekend nie miałam czasu

brunetka Ty też w szpitalu kochana??? jej.....nie dałam rady nadrobić wszystkiego, ale mam nadzieję, że wszystko już w porządku i trzymają tylko żeby się tego upewnić... w każdym razie jestem myslami z Tobą

za wszystkie dzisiejsze wyniki i wizyty oczywiście trzymam

a w ogóle to wkroczyłam w III trymestr..już bliżej niż dalej....

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)

Edytowane przez pieleszka
Czas edycji: 2011-05-05 o 08:24
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:26   #4009
zanka205
Zakorzenienie

dzień dobry

kciuki za dzisiejsze wizyty

w sobotę idziemy na wesele, mam nadzieję, że pogoda się poprawi do tego czasu, bo ja zmarzluch jestem i w zimowej kurtce musiałabym jechać

Stary 2011-05-05, 08:26   #4010
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
czy Nerolka nadal jest w szpitalu?? kurczę muszę do niej koniecznie zadzwonić i jak dalej ją tam trzymają to pójdę do niej z wizytą...bo przez weekend nie miałam czasu
Nerola zostaje prawdopodobnie do końca ciąży już w szpitalu...
Stary 2011-05-05, 08:31   #4011
zanka205
Zakorzenienie

dziewczyny co robimy z kolejną częścią wątku?
nowy tytuł? wysyłacie propozycje?

Stary 2011-05-05, 08:35   #4012
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

za dzisiejsze wizyty

Zanka-piękne zakupy

Pieleszka- no w końcu gratulacje

a ja byłam wczoraj w moim kochanym ciucholandzie i kupiłam dzidziusiowi taki sam jak na tej aukcji rożek http://allegro.pl/rozek-usztywniany-...587255195.html tylko,że za 1 zł , w środy u mnie zawsze coś po 1 zł,zawsze wynoszę torbę po 21szt,tak jakoś się trafia czyli płace całe 21zł. piękne ubranka dla córci,dla synusia coś wczoraj słabiej.i dla mojej mamy zawsze wynosze fajne bluzki,bo kiedyś miała w szafie tylko babcine a teraz ma nowoczesne

miłego dnia Wam życzę

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:40   #4013
margaret82
Zadomowienie

Pieleszka doczekałas sie i Ty gratuluje córeczki

BABONIK też uwielbiam dni gdzie wszystko jest po 1 zł super ten rożek
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:11   #4014
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
oj nie jeste, taka pewna z tego co wiem to urzędy potrafią zrobić wiele problemów z obcobrzmiącymi niż polskie imionami..

A Emilia rzeczywiście takie popularne?? Ja nie znam żadnej i tez nie słyszałam żeby się komuś urodziła
No poważnie
Jak rok temu i dwa lata popularna była Victoria,Julia
tak teraz same Emilie
Wiesz to pewnie zależy od miejscowości,
u mnie niestety tak jest
I denerwuje mnie to okropnie!
Bo imię mieliśmy wybrane już gdzieś będzie 2 lata temu...

Napisałam do mojego USC ciekawe co odp,
a jak nie odp do tyg to dzwonie
żeby potem niespodzianek nie było!

DeKaro to trzymam mocno kciuki aby się ujawnił mały lokator
Ja już tak się nastawiłam na mała Emily, że jakoś nie realne dla mnie teraz stwierdzenie np, że Emily jest chłopakiem

Zanka
właśnie dobrze że udało Ci się wypolować białe
Cena przecież nie gra w roli w takich przypadkach
Już sobie wyobrażam, jak będzie leżała mała Lenka w łóżeczku !
Na Pw wysyłać, tak jak poprzednio?!nowe propozycje?!

Oliwia doszedł do Ciebie w końcu ten zestaw loveli?! bo Ja nic jeszcze nie dostałam

Babonik kurczę ja muszę obadać kiedy u mnie są dni za 1 zł, ostatnio przypadkiem byłam to były spodnie za 1 zł

Ja już nie śpię od 7:30.
Sąsiad od 7 latał z kosiarką
Może dzisiaj z mężem pojadę do Ostrowa Wielkopolskiego,
ma mieć rozmowę, ale to jeszcze się dowie co i jak.
Słoneczko pięknie świeci

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:11   #4015
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak uzgodniliśmy że jednak będzie Emily, ponieważ Emilia jest u Nas pospolita jak Victoria kiedyś. I do tego pasuje idealnie z naszym nazwiskiem
Jeszcze raz to powiem cundeeee imie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
zaneta nazwiecie małą Emily?? nie Emilia?? nie wiem czy Emily Wam USC przyjmie
a dlaczego mieliby nie przyjać, mozna dac Roxana, Wiktoria pisana przeróżnie, niech sie tylko do EMILY przyczepia to pojde sie wstawic za Żaneta :P

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
i pewnie będziemy czekać do czerwca, dopiero w Polsce mi powiedzą.
Czyli jednak w czerwcu wracacie, macie juz jakis konkretny termin??

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
no to chwalę się
Fajne zakupy, ja wczoraj szukałam materacyka własnie juz kupiony, zaplacony i mam z głowy

Cytat:
brumek fotelika CITI nie da sie wpiąć do bazy, chyba lepiej wybrać CABRIO, zeby w razie czego byla mozliwość dokupienia bazy. Dla mnie strasznie upierdliwe jest wpinanie fotelika w pasy

Od rana poleciałam do Lidla, mamy kocyk i dywanik KUBUSIOWY poźniej zrobie zdjęcia.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:12   #4016
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
obiecane
bardzo zgrabny brzuszek

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja poprosze jutro o kciuki, mam wizyte na 17.15

.
no to zacickam Kochana

Cytat:
no to chwalę się
Fotelik
Łóżeczko
Materac

szaleństw nie ma, bo z kasą krucho, więc tylko fotelik (jak dla nas) większy wydatek, a łóżeczko tanie ważne, że białe
Bardzo podba mi sie to łóżeczko. A to żde tanie to tylko +

Kurcze zmykam na 2 oddanie krwi, za godzine jeszce 1 i zmykam do pracy.
Trzymajcie kciuki zebym nie zemdlałą.
Stary 2011-05-05, 09:16   #4017
Bartessa
BAN stały

13 stron nadrabiania ale dałam rade

SweetAngel - no to wspołczuje dodatkowych badan.

zaneta88- masz sliczny brzuszek, ja tez mam wrazenie ze moj mi nie rosnie, trzeba mierzyc chyba najlepiej

Dziewczyny To mamy kloniki, ale jaki w tym cel zeby pisac z roznych nickow??
Ja dlatego boje się podawac numet, bo kto wie kto siedzi po drugiej stronie??
Zanka mam taką kolezanke ktora tez miala urojoną ciąze, i jej matka, siostra i ona mialy raka, to dopiero chore, i znajomym, chlopakowi tak wkręcala....

Brunetka, dobrze ze wyniki ok

Carmela, karolinne i jak kogos ominelam - trzymam kciuki

patik
za usg

pieleszka
. Gratuluje córy

DaKaro
- co do butelek, to na początek ja bede miec tylko malą, i antykolkową, butelki co jakies czas trzeba wymieniac co prawda ale to mozna kupowac na bieząco.

madziaranew
- ladniutki brzuszek bez zadnych rozstępow, nie to co moj

musiscie tak tym slodkim kusic??

Nerolka - co u Was??

Zanka - no na fotelik faktycznie sporo daliscie ale ladniutki, lozeczko i materac tez spoko
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:19   #4018
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
pieleszka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !

Carmela zaciśnięte

A mnie lekarz po wizycie zdołował Powiedział, że nie ma się co cieszyć z dobrych wyników, bo to może być początek cholestazy i że szybko mnie nie wypuszczą bo muszą mnie obserwować !!!!!!!!!!!!!
A już się tak cieszyłam !!!!

Przypisali mi różowe tabletki -podobno żelazo i kwas foliowy tylko po co ???? Może któraś wie ???

GOFRY Zmalowana jutro nie przychodź do mnie bez gofra
kochana nic się nie martw pewnie że w szpitalu nikt nie lubi siedzieć ale może lepiej że będą mieć na Ciebie oko a ja i tak wiem że będzie dobrze

Cytat:
Oj Wy szalone - 10 stron od południa nagadane
I jakieś afery prawie kryminalne na naszym forum

Uff, a ja się tu zamartwiałam

No proszę, to się pomyliłam tym raze Gratulacje!!!

Ano tak, moc gaśnie

Ciesze się że badania wyszły tak dobrze. Szkoda tylko, że jeszcze Cię potrzymają, bo po poprzednim poście byłam pewna, że od jutra wrócisz do domku...

Cytat:
Pieleszka - gratuluje corci super sprawa miec coreczke
moniczka - ja tez dostalam hemoroidow w poprzedniej ciazy, potem przeszly, a w tej od samego poczatku znow sie pojawily generalnie nie sa znow takie straszne (no, krew sie czasem poleje z [...] ostro, ale trudno..) tylko trzeba dbac o to, by nie doprowadzic do zaparc
Patik - firma Magdex Baby ma zajefajna dobrej jakosci posciel dla dzieci, wystawiaja sie czesto na Allegro, a ceny sa baardzo przystepne, polecam
Nerolka, a co tam u Ciebie, trzymaj sie nam!!!

kurcze a ja nadal bardziej boję się ewentualnej cesarki, choć pewnie jak poczuję bóle porodowe to zmienię zdanie

Cytat:
no to chwalę się
Fotelik
Łóżeczko
Materac

super zakupki a żeby było śmiesznie to my kupiliśmy ten sam fotelik tylko drożej więc naprawdę trafiłaś okazje

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2011-05-05 o 09:20
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:21   #4019
dziubek79
Zakorzenienie

a ja dziś już po badaniach, po śniadanku no i zaczynamy dziś 33 tydzień , dołączam zdjęcia mojego ogromnego brzuchala

a golasa wrzucę do klubu jak mi się jakimś cudem uda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33 tydzień 1 dzień.jpg (78,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0095.jpg (87,3 KB, 39 załadowań)
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:23   #4020
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Jeszcze raz to powiem cundeeee imie
a dlaczego mieliby nie przyjać, mozna dac Roxana, Wiktoria pisana przeróżnie, niech sie tylko do EMILY przyczepia to pojde sie wstawic za Żaneta :P
Od rana poleciałam do Lidla, mamy kocyk i dywanik KUBUSIOWY poźniej zrobie zdjęcia.
wiesz są różne USC jedni mają to gdzieś jakie imię ma dziecko,
a drudzy uwielbiają komuś utrudniać życie
Ja mam nadzieję, że nie będę miała żadnych problemów i Emily będzie Emily

Jestem ciekawa na ten kocyk ?!!

Bartessa dziękuje skarbie właśnie muszę zmierzyć!

Dziubek fajny bebzol !!! a bluzka też fajna!!!

Dzisiaj mi się kończą aukcję kilka komplecików
aby były moje

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2011-05-05 o 09:24
zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości