|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Heh...hemoroidy dokuczaja mi ale mezulek wlasnie napisal mi takiego slodkiego smsa na dobranoc ze humor odrazu mi sie poprawil
|
#3992 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
za wizyte
|
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem to urzędy potrafią zrobić wiele problemów z obcobrzmiącymi niż polskie imionami..A Emilia rzeczywiście takie popularne?? Ja nie znam żadnej i tez nie słyszałam żeby się komuś urodziła ![]() moniczka - ja nie miałam nigdy problemów z hemoroidami, ale niestety po porodzie się przypałętały a to te pieprzone hemoroidy chyba![]() Kurna ile to się musi kobieta nacierpieć
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
. Nawet teściowa nam nie chce wierzyć, że nie znamy płci. Za każdym razem jak TŻ dzwoni się pyta co będziemy mieć, a mąż jak katarynka "mamo, nie wiemy" i przetłumacz takiej .
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
brumeczku trzymam kciuki za jutrzejsze badania
![]()
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
Faceci to maja dobrze nie maja miesiaczki nie rodza w ciazy nie chodza ale ja tam za stan ciazowy bym sie z nikim nie wymienila
czuc malenstwo pod sercem cos to jest nie powtwarzalnego nie oddam tego nikomu i nikt mi tych pieknych chwil nie zabierze
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
Masakra jakaś
I teraz dopiero będę nadrabiać co naskrobałyście niedobre przez ten czas jak ja ciężko pracowałam Aha a na SR kupiłam cały zestaw medeli ) O już doczytałam że u Brunetki wszystko ok
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-05-04 o 22:45 |
|
|
|
#3998 |
|
Zadomowienie
|
Na mnie już czas, dobrej nocy życzę
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
no to chwalę się
Fotelik Łóżeczko Materac szaleństw nie ma, bo z kasą krucho, więc tylko fotelik (jak dla nas) większy wydatek, a łóżeczko tanie ważne, że białe
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez juz lece spac dobranoc mamusie i ich brzusie
|
#4001 | |||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie były koleżanki w odwiedziny
Się zagadałysmy i pojechaly o 23.Cytat:
nooo i lista lipcówek uzupełniona ![]() Karolinee, Kajool Madziaranew śliczny brzuś-zgrabny ![]() Cytat:
Mi się odrazu z tym skojarzyło...Napewno jest wszystko wporządku, ja dalej trzymam za Was obie!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zanko to co chciałaś to kupiłaś
|
|||||
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Hihihi
![]() Dobre!Zanka - fajne zakupki. Ja taki sam fotelik kupuję Ale kupię w zwykłym sklepie. Dziś widziałam w Świecie Dziecka po 330 zł, no i bez transportu już ![]() Ja tez się powoli żegnam, bo na 7.30 trzeba już w przychodni być Dobranoc
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-05-05 o 00:14 |
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
akurat za fotelik nie płacę przesyłki, bo jest gratis
|
#4005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam od 6
ale udało się jestem na bieżąco Popłakałam się. Przepraszam, ze narobiłam Wam stracha, jeju nie przypuszczałam, że będziecie się martwić. To niesamowite czuć, ze ktoś się przejmuje. Dziękuje Wam dziewczyny każdej z osobna Nie dostałam wiadomości, sprawdziłam w klubie numer i okazało się, ze czeski błąd mi się wkradł, dwie cyfry zamieniłam. Juz poprawiłam. Brumku jesteś kochana Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet nie wiedziałam, ze są okuliści o takiej specjalności ![]() Cytat:
![]() Nerolka zaciskam mocno kciuki, aby Izuś siedziała jak najdłużej. Brunetko wszytsko będzie dobrze. Co do mojego swędzenia to sama juz nie wiem, ide zaraz zrobić badania wątroby, ale wydaje mi się, ze to chyba uczuleniowe, tylko na co
|
||||
|
|
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() My po łikendzie, wypoczeliśmy sobie Nie było mnie kilka dni a tu tyle stron napisane chyba nie będe w stanie nadrobić wszystkiego Po łebkach przeczytałam co tam u Was.Gratuluje udanych zakupów, dobrych wieści z wizyt i zaciskam mocno kciuki za wizyty dzisiejsze ![]() ja po wyjeździe mam strasznego lenia ![]() I upiec biszkopt bo mężuś ma jutro urodziny i chce zrobić tort ![]() A po południu SR ![]() Ostanio mi brzuszek troszke twardnieje i czuje takie jakby rozpychanie, nie wiem czy Klusek się powoli nie obraca głowką do dołu Miłego dnia mamuśki
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Ja też już od 6 na nogach, musiałam zawiesc męża do pracy, bo moje autko wczoraj wywiozłam do mechanika a dzisiaj muszę jechać do Katowic do biblioteki, szukać książek do pracy więc auto potrzebne ![]() Wykąpałam się, pooglądam jakies serialne na vod i ruszę się... A na 17 SR-dzisiaj chyba będzie co należy zabrać do szpitala i jak się przygotować do porodu. Słoneczko wyszło u nas- zapowiada się ładny dzień
|
|
|
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się i ja
tez od rana na nogach dziękuję Wam kochane za gratulacje zaskoczyła nas córeczka, bo byliśmy nastawieni z mężem, że to chłopczyk tak bryka w brzuchu..ale już ochłonęłami strasznie się cieszę teraz tylko pozostało imię wybrać dla córeczki, a z tym będzie ciężko, bo podobają nam się zupełnie różne i trzeba będzie znaleźć jakieś kompromisowe ![]() czy Nerolka nadal jest w szpitalu?? kurczę muszę do niej koniecznie zadzwonić i jak dalej ją tam trzymają to pójdę do niej z wizytą...bo przez weekend nie miałam czasu brunetka Ty też w szpitalu kochana??? jej.....nie dałam rady nadrobić wszystkiego, ale mam nadzieję, że wszystko już w porządku i trzymają tylko żeby się tego upewnić... w każdym razie jestem myslami z Tobą za wszystkie dzisiejsze wyniki i wizyty oczywiście trzymam ![]() a w ogóle to wkroczyłam w III trymestr..już bliżej niż dalej.... Edytowane przez pieleszka Czas edycji: 2011-05-05 o 08:24 |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() w sobotę idziemy na wesele, mam nadzieję, że pogoda się poprawi do tego czasu, bo ja zmarzluch jestem i w zimowej kurtce musiałabym jechać
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co robimy z kolejną częścią wątku?
nowy tytuł? wysyłacie propozycje?
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
za dzisiejsze wizyty![]() Zanka-piękne zakupy ![]() Pieleszka- no w końcu gratulacje a ja byłam wczoraj w moim kochanym ciucholandzie i kupiłam dzidziusiowi taki sam jak na tej aukcji rożek http://allegro.pl/rozek-usztywniany-...587255195.html tylko,że za 1 zł , w środy u mnie zawsze coś po 1 zł,zawsze wynoszę torbę po 21szt,tak jakoś się trafia czyli płace całe 21zł![]() miłego dnia Wam życzę |
|
|
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
Pieleszka doczekałas sie i Ty
![]() BABONIK też uwielbiam dni gdzie wszystko jest po 1 zł super ten rożek
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak rok temu i dwa lata popularna była Victoria,Julia tak teraz same Emilie ![]() Wiesz to pewnie zależy od miejscowości, u mnie niestety tak jest ![]() I denerwuje mnie to okropnie! Bo imię mieliśmy wybrane już gdzieś będzie 2 lata temu... Napisałam do mojego USC ciekawe co odp, a jak nie odp do tyg to dzwonie ![]() żeby potem niespodzianek nie było! DeKaro to trzymam mocno kciuki aby się ujawnił mały lokator ![]() Ja już tak się nastawiłam na mała Emily, że jakoś nie realne dla mnie teraz stwierdzenie np, że Emily jest chłopakiem ![]() Zanka właśnie dobrze że udało Ci się wypolować białe ![]() Cena przecież nie gra w roli w takich przypadkach ![]() Już sobie wyobrażam, jak będzie leżała mała Lenka w łóżeczku ! Na Pw wysyłać, tak jak poprzednio?!nowe propozycje?! Oliwia doszedł do Ciebie w końcu ten zestaw loveli?! bo Ja nic jeszcze nie dostałam ![]() Babonik kurczę ja muszę obadać kiedy u mnie są dni za 1 zł, ostatnio przypadkiem byłam to były spodnie za 1 zł Ja już nie śpię od 7:30. Sąsiad od 7 latał z kosiarką ![]() Może dzisiaj z mężem pojadę do Ostrowa Wielkopolskiego, ma mieć rozmowę, ale to jeszcze się dowie co i jak. Słoneczko pięknie świeci |
|
|
|
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czyli jednak w czerwcu wracacie, macie juz jakis konkretny termin?? Fajne zakupy, ja wczoraj szukałam materacyka własnie juz kupiony, zaplacony i mam z głowy ![]() Cytat:
![]() Od rana poleciałam do Lidla, mamy kocyk i dywanik KUBUSIOWY poźniej zrobie zdjęcia.
|
|||
|
|
|
#4016 | |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo zgrabny brzuszek
![]() no to zacickam Kochana Cytat:
Kurcze zmykam na 2 oddanie krwi, za godzine jeszce 1 i zmykam do pracy. Trzymajcie kciuki zebym nie zemdlałą.
|
|
#4017 |
|
BAN stały
|
13 stron nadrabiania
ale dałam rade ![]() SweetAngel - no to wspołczuje dodatkowych badan. ![]() zaneta88- masz sliczny brzuszek, ja tez mam wrazenie ze moj mi nie rosnie, trzeba mierzyc chyba najlepiej Dziewczyny To mamy kloniki, ale jaki w tym cel zeby pisac z roznych nickow?? Ja dlatego boje się podawac numet, bo kto wie kto siedzi po drugiej stronie?? Zanka mam taką kolezanke ktora tez miala urojoną ciąze, i jej matka, siostra i ona mialy raka, to dopiero chore, i znajomym, chlopakowi tak wkręcala.... Brunetka, dobrze ze wyniki ok ![]() Carmela, karolinne i jak kogos ominelam - trzymam kciuki patik za usg pieleszka. Gratuluje córy ![]() DaKaro - co do butelek, to na początek ja bede miec tylko malą, i antykolkową, butelki co jakies czas trzeba wymieniac co prawda ale to mozna kupowac na bieząco. madziaranew - ladniutki brzuszek bez zadnych rozstępow, nie to co moj ![]() musiscie tak tym slodkim kusic?? ![]() Nerolka - co u Was?? Zanka - no na fotelik faktycznie sporo daliscie ale ladniutki, lozeczko i materac tez spoko
|
|
|
|
#4018 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super zakupki a żeby było śmiesznie to my kupiliśmy ten sam fotelik tylko drożej więc naprawdę trafiłaś okazje
Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2011-05-05 o 09:20 |
||||
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś już po badaniach, po śniadanku no i zaczynamy dziś 33 tydzień , dołączam zdjęcia mojego ogromnego brzuchala
![]() ![]() a golasa wrzucę do klubu jak mi się jakimś cudem uda
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz są różne USC jedni mają to gdzieś jakie imię ma dziecko,a drudzy uwielbiają komuś utrudniać życie ![]() Ja mam nadzieję, że nie będę miała żadnych problemów i Emily będzie Emily ![]() Jestem ciekawa na ten kocyk ?!! Bartessa dziękuje skarbie Dziubek fajny bebzol !!! a bluzka też fajna!!! Dzisiaj mi się kończą aukcję kilka komplecików ![]() aby były moje
Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-05-05 o 09:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

super sprawa miec coreczke
generalnie nie sa znow takie straszne (no, krew sie czasem poleje z [...] ostro, ale trudno..) tylko trzeba dbac o to, by nie doprowadzic do zaparc

kurczę no Emilia co drugi dzień się u Nas rodzi 
z tego co wiem to urzędy potrafią zrobić wiele problemów z obcobrzmiącymi niż polskie imionami..

czuc malenstwo pod sercem cos to jest nie powtwarzalnego nie oddam tego nikomu i nikt mi tych pieknych chwil nie zabierze
) 

Powiedział, że nie ma się co cieszyć z dobrych wyników, bo to może być początek cholestazy i że szybko mnie nie wypuszczą bo muszą mnie obserwować !!!!!!!!!!!!!
i kwas foliowy tylko po co ???? Może któraś wie ???

Dobranoc 
ale udało się jestem na bieżąco 
przeczytałam co tam u Was.
, w środy u mnie zawsze coś po 1 zł,zawsze wynoszę torbę po 21szt,tak jakoś się trafia czyli płace całe 21zł![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zębole