|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Właśnie pomalowałam pazurki Orly - Space Cadet... 4 warstwy i długie schnięcie, ale efekt jest tego warty!
|
|
|
|
#4772 |
|
Raczkowanie
|
Orlica błagam, pokaż..... sama o nim myśle maniakalnie od kiedy go zobaczyłam.. i zachrowałam na pure porcelain orly.. i to przez Ciebie ;]
|
|
|
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauwaza tylko czerwone lakiery na moich paznokciach no i jakieś wzorki z tekstem "o już coś nabazgrałaś", albo "pokaż co tam znowu nabazgrałaś" ![]() a kolega, no fakt nie wygląda na takiego bardzo metro ale fakt faktem troszkę bardziej "zadbany" i pedantyczny od reszty ![]() oj szybko... a ja w sumie czasem bym chciała żeby mi coś odprysło, przynajmniej nie szkoda zmywać szybko i bym więcej malowała ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4774 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
![]() Może na forum najświeższa nie jestem,ale w temacie na pewno ![]() Tak was oglądam i oglądam...podziwiam..aż wkońcu i ja ( albo moje paznokcie) postanowiły sie ujawnic. Zdjęcie niewyraźne bo robione na szybko kamerką ( siostra chciała zobaczyc nowy lakier) A lakier to Lovely,nowa seria, różowy-neonowy Zdj.nie oddaje w pełni "żarówiastego" różu..no ale jakieś jest,na poczatek![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Edytowane przez Morena_ Czas edycji: 2011-05-05 o 18:33 Powód: miałam problem ze zdjęciem:( |
|
|
|
#4775 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Rozeznanie
|
Orlica, dziękuję bardzo
![]() Twoje też ładne..mmm taka podlużna płytka : ) Marzenie..moje są kwadratowe jak nie spiłuje to przypominają łopaty ogrodnicze Edytowane przez Morena_ Czas edycji: 2011-05-05 o 18:44 |
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Morena
cacy pazurki ![]() Orli kadet
|
|
#4779 |
|
Raczkowanie
|
Orlica piekny ten kadet
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję, fajnie, że się podobają ![]() noooo nawet szyldy mają inne... asortyment inny i nie ma ich na stronie "NATURY" essencowej natury, jako lokalizacje... więc nie należą do sieci... (a szkoda...) [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26735499]Tylko zdjęcia mam na razie nieobrobione [/QUOTE]ciekawy, ale mi się aż tak nie podoba chyba... Orchidku mam prośbę do ciebie, napisz mi na pw coś a propo Dermacolu... widziałam twoją recenzję na KWC i mam parę pytań
|
|
#4781 |
|
Rozeznanie
|
antii
![]() Agateczka* meeedzik ale się czepiłyście tego innego kolorku, ja nie wiem o co wam chodzi ![]() MgielkaM CUDO Diana33 moim zdaniem Catrice do dobra firma . To się ciesz kobieto ![]() Karola20 ewalucja Diana33 guinessi piękne pazurki pochwalisz się potem nowymi nabytkami ? Czarna Orchidea żadna plama tylko kwiatek Morena_ masz śliczne pazurki Orlica |
|
|
|
#4782 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale się rozpisałaś a ja ślepa jestem i zwykle zauwazam tylko to na co akurat poluję ![]() Cytat:
ja bardzo lubię eż ten aloesowy i cytrynowy. ostatnio były w promocji za 1,69złCytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26735499]Tylko zdjęcia mam na razie nieobrobione [/QUOTE]mdleję!!!!!!!!!!!!!!!!! Orli jakie cuda!!!!!!!!!!!!!!!! jaki efekt!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Carmen- dziękuję a Catrice napewno wypróbuję tym bardziej że ciekawe kolorki mają
|
||||
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
Carmen10210 no pewnie, że sie pochwalę
własnie dostałam potwierdzenie wysłania towaru <jupi>
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
guinessi ja również oddałam swój głos
![]() ![]() Diano piękne pazurki, i lakiery też ![]() guinessi pazurki już widziałam na blogu, czerwień cudaczna a no i długość twoich pazurków również ![]() Anula eee tam lubię jaskrawe szczególnie latem no jestem ciekawa jak on wygląda u ciebie![]() Morena ładne pazurki, tylko zdjęcie szkoda że nie jest lepsze ![]() Orli kadecik fajniutko wygląda, kusząco
|
|
|
|
#4785 |
|
Rozeznanie
|
Agateczka* obiecuję poprawę
![]() jak będzie się czym pochwalić to dodam na pewno teraz są czerwone,ale to raczej nic nadzwyczajnego przy tym co tu oglądam![]() P.S. no i o ile nie połamię w międzyczasie tfu,tfu
|
|
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
właśnie urąbałam mój piękny lakier czerwony klejem polimerowym.. i za cholere nie chce zejśc.. musisałam się ratować i go zcracowałam białym essencem... pokażę Wam jutro...
![]() Agateczka* dziekuję!
Edytowane przez guinessi Czas edycji: 2011-05-05 o 20:04 |
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Orli
ale bossssski Morena witamy ładne pazurki i czekam na więcej ![]() Carmenko no bo masz takie śliczne pazurki, że chciałabym je oglądać w różnych kolorkach
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Morena
pokazujemy wszystkie a czerwone chyba każda z nas lubi ![]() guinessi aj pazurek ![]() Mgiełko tak cos czułam, że Magda
|
|
#4789 |
|
Raczkowanie
|
Maliniarka aj pazurki, bo to nie jeden, a 7 ;D
|
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
Maliniarka, meeedzik przez Was nie umiałam się powstrzymać !
Specjalnie dla Was i przez Was , hihi Krótkie wprowadzenie..nie cierpię płytki paznokcia środkowego palca, jest zmutowana i niereformowalna Nooo....teraz mogę iść spokojnie spać,spełniona ![]() P.S. Załączone zdjęcie zdradza również moją walkę z cellulitem ! Do boju! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4792 |
|
Rozeznanie
|
Czarna Orchidea to było najlepsze dobranoc jakie mogłam dzis przeczytac
Ślicznie dziekuje !
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
no i co teraz?
![]() Cytat:
![]() ja przegrywam z kretesem pazury super
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-05 o 22:39 |
|
|
|
|
#4794 | |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26735499]Tylko zdjęcia mam na razie nieobrobione
[/QUOTE]Umarłam ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
dziękuję!
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
cos Dla Mgiełki i Maliniaka:
http://www.propertynews.pl/centra-ha...ntow,2813.html bedzie natura!! mohito, tally, o tych nie wiedzialam co do demracolu to pytajcie o co tam chcecie na pw, odpowiem jutro, dobranoc
|
#4796 |
|
Konto usunięte
|
Tak sądziłam, że Cadet zrobi na Was wrażenie
![]() Ej ej, a wiecie, że w weekend pozostawię Wam bloga pod opieką? ![]() Będziecie musiały dopilnować, żeby było wystarczająco dużo komentarzy - bo notki będą się wrzucać automatycznie Cadeta ustawię na niedzielę
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobie jutro
![]() niki dlaczego nie moge wejsc na twojego bloga?;> |
|
|
|
#4798 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne paznokcie [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26735499]Tylko zdjęcia mam na razie nieobrobione [/QUOTE]no ciekawy i robi wrażenie ![]() Cytat:
![]() a powiem Ci, że on jest bardzo podobny do tego Butterfly Single nr 17 ( co miałam w tym kolorowym skittelsie) tylko właśnie odrobinkę jaskrawszy ![]() Cytat:
pokazujemy wszystko ![]() bardzo ładne |
|||
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz piszę pw
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

zmyłam już 

zazdroszczę 

Ślicznie dziekuje !