|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
Madziu no przez ten miesiąc jakoś nie miałam czasu.
Święta ,weekend majowy, lekarz, przyjaciółka była 3 razy... u innej koleżanki ja znowu byłam, TŻ też długo u mnie był a gdy on jest nie korzystam z kompa, potem i ja u TŻ byłam i jakoś tak wszystko zleciało . A Czytać czytam, dzielnie nadrabiam tylko jakoś no nie mam co pisać
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam śmieszne obrączki - aż mi na myśl ich przyszła Justyna ze swoją nutką.
Obrączki ślubne - kilkaset wzorów - Złoto-Orla - Pracownia Jubilerska, Warszawa.jpg
|
#3753 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj po raz pierwszy użyłam tego Revlona, na razie jestem na nie, przede wszystkim brak pompki. I kolor chyba ciągle nie ten:/Cytat:
![]() Cytat:
Jakby matma za moich czasów była obowiązkowa, to do dzisiaj nie miałabym matury. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na jakie stanowiska wysyłasz?Cytat:
Basiek, olej baba, idź na maturę Jak będzie się rzucała to powiedz, że Med zawiezie ją do krematorium
|
||||||||
|
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Fajne te obrączki, mniemam, że z firmy Schubert? Oni mają wypaśne wyroby.
Girls, czy jak się jest singlem, to trzeba wątek opuścić? Powiedzcie mi jeszcze, co mogę zrobić, jak mi się prawe ucho zatkało, już wypiłam kawę na podniesienie ciśnienia, wypaliłam parę fajek, ziewałam, zatykając nos itd. Nic lepiej ![]() Co do matmy - zaraz pójdę obczaić arkusz, ja też miałam potworne przejścia w tamtym roku w sensie strachu po egzaminie, ale 3mam kciuki, musi być dobrze
|
#3758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na zatkane ucho nie wiem co poradzić, bo nigdy nie miałam. |
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
nie trzeba, mamy tu super singielki ! A coś się stało ?
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od ponad roku tzw.singielka Taaa to na pewno jest dobra metoda przetykania uszu Mi na odetkanie zatkanych uszu pomaga ssanie cukierków albo żucie gumy. |
|
|
|
|
#3761 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cukierki też dziś przeszłam, tylko gumy nie. Zaraz od kogoś pożyczę.
Dzięki za odpowiedź
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włąsnie jak do mnie zadzwonili to od razu pomyślałam o Tobie oby przyjęli bo podobało mi się tam![]() a różne prace biurowe, opiekun klienta do banków, dzsiaj odezwali się z jakiejś kancelari(i). jak jest coś, gdzie spełniam wymagania to po prostu wysyłam w sumie nie wszedzie bo np. na kasjerkę czy do jakichś fabryk nie wysłam ale jestem coraz bardziej zdesperowana Cytat:
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-05-05 o 19:02 |
||
|
|
|
#3764 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Od pewnego czasu się działo, gdzieś od grudnia.
Zawsze w zasadzie było tak, że to on był ważny, ja wszystko ustawiałam pod niego i byłam na każde zawołanie, w zdrowiu i chorobie. Przy okazji miałam taką małą jazdę, że z kumplem z roku coś zaczęło iskrzyć, czysta chemia, szybko to urwałam i powiedziałam lojalnie Mojemu (do niczego nie doszło, parę rozmów i przepychanki), no ale dobra, było, minęło. Wtedy też była poważna rozmowa, czego mi brakuje (o seksie mogłam w zasadzie zapomnieć, zawsze ktoś u mnie lub u niego w domu, wiec fizycznie to też zdychało od pewnego czasu ile można się denerwować, że ktoś coś zobaczy) i co trzeba zmienić. I daliśmy sobie czas do 20 kwietnia na poprawę i taki reset, który z początku dał efekt. W międzyczasie on zrezygnował z dziennych studiów, nie będzie bronił licencjatu. Grzecznie to przełknęłam i postanowiłam wesprzeć, bo postanowił szukać pracy (ruszył się do tego po 6 tyg. siedzenia na chacie i wyżywania się na wszystkich, za wszystko). Efekt jest taki, że nie pisze, nie dzwoni, nie interesuje go co się ze mną dzieje i u mnie, a kiedy go za to zjechałam, usłyszałam, że tylko w kółko się awanturować potrafię. Więc mu podziękowałam, bo ta sytuacja zaczęła rzutować na moich sprawach na uczelni, przestałam się uczyć, reanimacja zdechłego związku była najważniejsza i zaczęłam się dołować. Idę z nim 14. na wesele, bo mu to obiecałam i dotrzymam słowa, za krótki termin, by kogoś znaleźć. Mam też nadzieję, że dotrze do niego to, co się nawarstwiło. Wina leży po środku, może to ja za bardzo tego wszystkiego chciałam, zbyt intensywnie przeżywałam ten związek? Choć go nie ograniczałam, ma swoją pasję - sport, taką enklawę. Zapowiedziałam mu, że dwa razy do tej samej rzeki nie wejdę - boję się, że się on już nie zmieni. I choć możliwe, że popełniam największy błąd życia, tak musi teraz być, muszę w siebie zainwestować. Ponad 4 lata było wszystko planowane "bo on". Chyba tyle mam do powiedzenia w tym temacie
|
#3765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że w porę się obudzi i zobaczy co traci![]() Cytat:
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-05-05 o 19:17 |
||
|
|
|
#3767 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć nie wiem czy już torszkę nie za późno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może od teraz zrobimy sobie taki ranking co?? Jestem zaręczona od listopada 2009 byliśmy prawie 4 lata w związku ślub w czerwcu 2011 a pierścionek ma 11 brylatów ![]() sorry, ale jestem dziś uszczypliwa ![]() Cytat:
i nie zapeszam ![]() Cytat:
jasne kochana ![]() Cytat:
wróciłam dziś do pustego domu...... nie ma legowiska, nie ma mieseczek.... a przede wszystkim nie ma psiaka smutno mi
|
|||||||
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Można, ale to bardziej przypomina diamentową "sieczkę" niż normalny kamień. No ale czego wymagać od 3 tys. za tyle kamieni :P
Mi babcia poradziła pić drożdze i pomaga. Zwykłe drożdże dzielisz na ćwiartki. Jedną wrzucasz do kubka, zalewasz gorącym mlekiem. Pijesz jak będzie zimne. Raz w tygodniu. Antoninko - przykro mi |
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może na weselu się ugadacie ?
|
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frezi współczuję
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to to ![]() Jesteś bardzo uszczypliwa, ale tez nie lubię takich informacji. Aczkolwiek nie pobije to mojej koleżanki. Wrzuciła na NK zdjęcie swojej dłoni z pierścionkiem i podpis "to cudo kosztowało 25 000 $, białe złoto, diamenty (za to to bym za✂✂✂ała), jestem przeszczęśliwa". Komentarze "gratuluję!" itd. A ja sobie myślę... czy ona się cieszy z zaręczyn czy pierścionka? Poza tym, nie wyobrażam sobie faceta, który kupuje pierścionek za tyle kasy. Oj Frezi...
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
nooooo to nieźle.... to ja na miejscu koleżanki bałabym się z takim chodzić po ulicy.... ![]() oooooooo do cyca chcę
|
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mi sie przypomniało z cyklu zboczeństw różnych. Zaraz po zabiegu rozmawiałam z R. no i mówię, że boli. Potem jakaś tam gadka o całej reszcie i ja mówię, że jeszcze biorę leki (infekcja intymna). A R. "no to super... została mi dupa i jeden cycek... za✂✂✂iście...".
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-05-05 o 19:47 |
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Antnina skoro podjęłaś taką decyzję to znaczy, że tak czujesz. A skoro tak czujesz to była słuszna decyzja.
Naj moja siostra panikowała, że matury nie zda bo tak źle napisała a potem miała 76% z rozszerzonej więc wiesz. W nerwach to człowiek nie potrafi ocenić co miał dobrze, co źle. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Kurcze widzę, że teraz jakiś dobry kres dla zazdrośnic szukających pracy. Może powinnam cv odkurzyć i wysłać gdzieś gdzie lepiej płacą
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Jeślibyście miały chwilkę
To poproszę o zerknięcie na kolejną parę butów - w klubie. Będę wdzięczna ![]() Nawet za krytykę ![]() Z góry dziękuję
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks czy taki dobry to nie wiem, ja wysyłam i cisza. W ogóle jak szukam ofert to masakra...
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Mam gorączkę
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, przykro mi, że czujesz teraz tę pustkę
Anioł, miło, że zajrzałaś ciekawe, jak to działa, że czasem ktoś nie wie, co pisać, a kiedyś przodował w postach, nie? to znaczy bez zgryźliwości, serio mnie to zastanawia Tosia, kurdę, smutna sprawa... Może coś do niego dotrze po tym weselu? Mamy jeden taki przykład na wątku doszło do happy endu, a było kiepsko - rozstanie, długa przerwa itp. Zwies, nie prosiłaś o pomoc, ale jak nie komentujemy Twoich wypowiedzi, w których nie piszesz: ”proszę o radę” lub coś podobnego, to za jakiś czas piszesz, że czujesz się niewidoczna na wątku. ![]() Co do siostry - ona jest naprawdę bardzo trzeźwo myślącą osobą. Matematyka niestety jest ważna, jeśli pójdzie na ekonomię, jeśli jednak wynik z matury będzie miała słaby, no to będzie szła na amerykanistykę. Poza tym sama mi mówiła, że ona się nie martwi, że nie zda, ale zależało jej na dobrym wyniku. Będzie miała mocno przeciętny albo słaby. Nie chce sprawdzić odpowiedzi, woli się skupić na tym, co przed nią. |
|
|
|
#3779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak z Tżem sie układa?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wspomnienia Ci zostały, to najważniejsze no i przecież ciągle jest,w Twoim serduszku Cytat:
![]() Antonina a powiedziałaś mu o tym wszystkim? Że zachowuje sie jak egoista ??
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej tak mi się wydaje ![]() Ja nie mam do nikogo o nic pretensji Moja siostra cioteczna dzisiaj pisała, do orłów nie należy, ale powiedziała, że było łatwe - więc może Twojej siostrze nie pójdzie tak źle?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

pewnie wstałaś i poszłaś zobaczyć, jak wygląda przedpokój

13.03.2008

choć nie wiem czy już torszkę nie za późno 

to mężczyźni odróżniają takie kolory?).