|
|
#2701 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Cytat:
![]() No dobrze, przypomina mi siê taka jedna, do¶æ ¶mieszna historia ![]() To by³a jedna z pierszych jazd. Instruktor kaza³ mi zawróciæ na rondzie. Wiêc ja krêcê t± kierownic±, krêcê, a¿ mi siê w koñcu rêce zaszporta³y, a musia³am kierunkowskaz w³±czyæ. Nie wiem, jak ja to zrobi³am, ale u¿y³am do tego prawej rêki ![]() Albo zamiast patrzeæ w lusterko, to zaczê³am siê ogl±daæ za siebie, po czym us³ysza³am "Ale nie ogl±damy siê za siebie, to nie jest rower." ![]() Hmm... Nawet nie wiem czy to na tej samej godzinie nie by³o
|
|
|
#2702 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja liczy³am i o ile to samo mi powychodzi³o to tak miêdzy 84-90%. Ale jestem z siebie dumna ![]() Cytat:
![]() Powiem nieskromnie, ¿e u nas tu na w±tku mi³o jest . Jak kto¶ przyjdzie to kilka czê¶ci siedzi i odej¶æ nie potrafi ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- I ja sobie co¶ przypomnia³am! Koñczê jazdy, podje¿d¿am pod o¶rodek. I: wybierz sobie miejsce, ¿eby zaparkowaæ Ja: To mo¿e tu, obok tego zielonego. I: Nie! Ten jest mój!
|
|||
|
|
|
#2703 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 603
|
Cytat:
![]() Ja na razie nie mia³am takich problemów, oprócz tego, ¿e zgas³o mi z 2 razy auto na rondzie . Ale co, zapalam i jadê .Cytat:
Fajny dopisek.I masz racjê, chyba tutaj zagrzejê miejsce .
|
||
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie rozumiem... Skoro nie jest to wina zdaj±cego to dlaczego go oblewaj±?
|
|
|
|
#2706 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
Princeseczka, jak tam kolejny semestr leci? ![]() Cytat:
Catttt, widzia³a¶, ¿e Twoja ulubienica z Szafy zosta³a zablokowana? A to peszek
|
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja te¿ tego nie rozumia³am, i do tej pory nie rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj zaszalala z postami, az dostalam przez nia ostrzezenie
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Eroll ja te¿ jestem w technikum informatycznym, ale za to ja na praktykach instalowa³am czasmi system, jakie¶ sterowniki, rozkrêca³am komputery czasami i pakowa³am p³yty
T¯ za to ca³y czas jad³ kanapki lub gra³ z tymi informatykami princeseczka mi wczoraj na je¼dzie piesek wbieg³ pod ko³a, to ja szybko hamowanie i na szczê¶cie psiak nawet nie dra¶niêty ![]() izapp1 ja mi³o wspominam wszystkie jazdy nawet te pierwsze, wiadomo ¿e nie umia³am je¼dziæ i by³o trochê stresu dla mnie jak i dla I. ale by³o weso³o, mi³o, sympatycznie
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz za co dosta³a?
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 916
|
helo³
![]() Mia³am dzi¶ placyk..eh... normalnie ju¿ sama nie wiem, co o tym my¶leæ. . . plac wychodzi oki, ale znów gdy jecha³am na plac to I. ci±gle mi mówi³ , ¿e co¶ nie tak... ci±gle co¶... Bo¿e przecie¿ ja wiem teoretycznie jak siê zachowaæ na drodzê, jak zredukowaæ , kiedy dodaæ gazu itp, a I ci±gle mówi, ¿e robie co¶ ¼le, wyprowadza mnie to z równowagi. Czasem to my¶le , ¿e I robi wszystko, ¿eby pozbyæ siê pewno¶ci siebie przed egzaminem, pó¼niej nie zdaæ i jeszcze ponownie wykupywaæ u niego dodatkowe godziny jazd ![]() Wkurzona jestem, ale staram siê nastawiæ tak, ¿e umiem je¼dziæ tak na prawdê i przed egzaminem nie stresowaæ siê niczym! Eh
|
#2713 |
|
Konto usuniête
|
A co do nowych przepisów to rozmawia³am o nich wczoraj z I. i sam mówi³ ¿e teraz to bêdzie hardcore, i on bedzie musia³ zrobiæ o wiele wiêcej godzin teorii i bêdzie ciê¿ko zdaæ... uff... jak dobrze ¿e siê zdecydowa³am w porê by i¶æ na ten kurs
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
PW wyslane
Edytowane przez Kruche Ciastko Czas edycji: 2011-05-05 o 17:29 |
|
|
|
#2715 | |
|
Rozeznanie
|
witam
Cytat:
Wizazanka492, mo¿e to taki typ co dnia nie prze¿yje jak nie pomarudzi jak jeste¶ pewna siebie to nie przejmuj siê i rób swoje mi nigdy I. nie sugerowa³ nic ale sama czu³am siê niepewnie ... i przed egzaminem wziê³am dodatkowe godziny i dopiero po nich nabra³am pewno¶ci i pewna siebie zda³am w piêknym stylu
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2717 |
|
Konto usuniête
|
Maturzystki przegl±da³am arkusz i pocz±tkowe zadania s± bardzo proste, reszty ju¿ mi sie nie chcia³o czytaæ
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
a wiêc podstawa-do przej¶cia, aczkolwiek bywa³y ³atwiejsze matury no a rozszerzenie? ¶miech na sali
|
|
#2719 |
|
Konto usuniête
|
Sylwia czyli rozszerzenie a¿ takie proste czy takie trudne?
![]() Bo T¯a jeszcze nie ma na gg ![]() Ale jak tak patrzê na arkusz to by³oby ciê¿ko i ja chcê zdawaæ za rok rozszerzenie Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-05-05 o 18:28 |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo trudne! na 12 zadañ zrobi³am 3 i to pewnie ¼le...
kumpel, który ma 6 z maty nie potrafi³ jej zrobic...
|
|
#2721 |
|
Konto usuniête
|
Ja patrza³am tylko do zadania 8 i stwierdzi³am, ¿e ja nie chcê widzieæ pozosta³ych, mo¿e 2-3 bym z nich zrobi³a, ale reszta...
ja ju¿ chyba nawet wiem co T¯ powie ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Co tu dzi¶ tak pusto? |
|
|
|
#2722 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
a mówi³a, ¿e siê w ogóle nie uczy i nic nie umie... Haha, ba³ siê o swój samochód. Jaki ostro¿ny W³a¶nie kole¿anka mi opowiada wra¿enia po rozszerzonej matematyce... Je¿eli CKE tak szaleje, to boje siê o moj± biologiê i chemiê. A póki co umieram ze stresu za jutrzejszy angielski. |
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Martolek drugi semestr póki co nawet w porz±dku. Najgorsze przede mn±- sesja i egzamin z TPK mnie przera¿a, ale muszê daæ radê!
a u Ciebie jak tam?Dziêkujê, ¿e pytasz ![]() izapp1 pamiêtam mo¿e nie jedn± z pierwszych, ale z kryzysowych jazd- nie umia³am ruszaæ za ka¿dym razem mi gas³ a jak ju¿ rusza³am to z piskiem opon oczywi¶cie miny przechodniów by³y bezcenne pó¼nej pojechali¶my pod o¶rodek, wy³±czy³am silnik,¶wiat³a, wrzuci³am luz, zaci±gnê³am rêczny i ujêta fochem wysiadam I.-poczekaj ja- co jeszcze? I.- poka¿ mi maskê ja- tam jest maska a co pod ni± poka¿e innym razem na pierwszej je¼dzie( na parkingu pod marketem) za cholerê nie chcia³am ruszyæ bo widzia³am chodz±cych ludzi I- noo jedziemy ja- nieeee I- czemu ![]() ja- bo ich rozjadê my¶lê, ¿e by³o jeszcze trochê ¶miesznych sytuacji. Jest co wspominaæ
|
|
|
|
#2724 |
|
Konto usuniête
|
Dziewczyny... serce mi podesz³o dpo gard³a... w poniedzia³ek egzamin...
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
super imienniczko
bêd±![]() Monia, mo¿e biologia i chemia nie bêd± takie z³e!
|
|
#2726 |
|
Konto usuniête
|
mo¿e 7 podej¶cie bêdzie szczê¶liwe
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
7
ja my¶la³am, ¿e to 5 bêdzie dobrze
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26738648]Dziewczyny... serce mi podesz³o dpo gard³a... w poniedzia³ek egzamin...
[/QUOTE]![]() Ja na pierwszej je¼dzie mia³am tragediê ![]() Bojê siê jutra!
|
|
|
|
#2729 |
|
Konto usuniête
|
Imienniczko noo
to ju¿ 7
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, calm down!
bêdzie dobrze
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

, chocia¿ kilka s³ów.

...i obla³am. Jestem w¶ciek³a... Dlaczego obla³am? Do teraz tego nie wiem. Jakas kobietka wyjecha³a mi na pas kiedy ja chcia³am na niego zjechaæ. I co us³ysza³am? Nie pani wina ale niestety nie mogê tego uznaæ.
nie wie jakie bo momencie uderzenia pisa³a sms i w szoku pojecha³a do domu gdzie na "oglêdzinach" samochodu zobaczy³a sier¶æ na zderzaku. Mówi, ¿e dochodzi³y do niej my¶li ¿e byæ mo¿e cz³owieka potr±ci³a.

dzisiaj zaszalala z postami, az dostalam przez nia ostrzezenie 

i ja chcê zdawaæ za rok rozszerzenie

bêd±
ja my¶la³am, ¿e to 5