DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 15:26   #4831
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
.....a Tchnionko prawdę Ci powie
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Dzięki, Ty to wiesz jak pocieszyć

tzn tak mi się wydaje, nie poparłam tego badaniami ale organizm kobiety jest skomplikowany i w ogóle lubimy magazynować wodę zwłascza ja

poszukałam specjalnie i oto co znalazłam:
"Pewien procent kobiet zauważa także zespół typowych dla siebie objawów, pojawiających w okolicach jajeczkowania, jak np. tzw. ból owulacyjny, zatrzymanie wody w organizmie, zaparcia, zmiany skórne. Są to wszystko symptomy świadczące o trwającym okresie płodnym."

"Niektóre kobiety odczuwają negatywne sygnały w okolicy jajeczkowania, jak ból owulacyjny, ociężałość, zatrzymanie wody w organizmie, zaparcia, bóle głowy"

także to napewno przez to

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-05-05 o 15:28
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 15:37   #4832
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!

A u mnie dziś ŁAŁ!!!
Cały wzrost poszedł precz i to z nawiązką!!!

Dodatkowo spadło 0,2kg więc teraz jest 57,70kg!
Zaraz muszę zmienić w podpisie

No tak, jak zawsze wieczorkiem napisałyście całą masę postów

Tchnienie - jakie fajne, zalotne bioderka masz teraz Kochana!

Pandzia - tutaj to w ogóle brak mi słów! Chyle czoła nasza kochana motywatorko! Na najnowszym zdjątku masz super sukienkę

Wykrasana - jaką Ty masz talię, Żabko!!!!!!!
Wszystkie wyglądacie cudownie!

Extravagantka - pasuje Ci takie śliczne maleństwo Trzeba się zabierać za produkcję, Niuśka

A ja jakoś nie mogę się zebrać i zrobić zdjęcia aktualnego.
Na avatarku widać, jaki miałam niezły brzuch w czerwcu zeszłego roku.....

Hmmm. teraz na to zwróciłam uwagę i się zmierzyłąm 65 cm w talii. Żeby troche mniej mieć w biodrach...

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
biedna kicia
dzwoniłam dziś do właściciela, że chciałabym zobaczyć licznik i sprawdzić czy jest ok i czy nie ma pomyłki. mówił, że jutro albo w poniedzialek zadzwoni do energetycznego i będzie pytał... jejku, 300 piechotą nie chodzi, już wolałabym sobie te plastry na blizny kupić za to:P

super wyglądasz ale zawsze chce się więcej... bylebyś nie przesadziła. ja Wam pewnie wrzucę zdjęcie prawie nago pod koniec diety, jeśli nadal będę uważała sie za grubą. bo wtedy najlepiej widać;P

ja też wredna jestem. nie wiem jak TŻ tyle czasu wytrzymał. nie dość, że wredna, to jeszcze się rozpasła

metalku, jak Czesław?!

gratulacje! i dziękuję ale jeszcze troszkę... ta 5 z przodu już tak blisko

przepadło mi trochę zajęć i już w domu
Dzięki Ja mam zdjęcie w kostiumie kąpielowym, ale tutaj nie wrzuce bo kilka osób zna mnie w realu i się trochę wstydze

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Heloł Chudzinki

Ja się chyba pochlastam, wczoraj P a dzisiaj 0,5 kg na plus

Pandziu super przemiana

Wykrasana ale z Ciebie lachon

Justyna ładna z Ciebie kobietka, a dzidzia też śliczna

Metalku, co do instynktu to przecież nie każdy musi mieć, a chyba nie planujesz być pediatrą przy takim nastawieniu do dzieci

Nadiiia wszystkiego najlepszego dla córci
Mój łobuz pół roku młodszy

Weźcie mnie kopnijcie w tyłek, bo mam meegaa lenia

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Dominic czy to ta?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/96225800

Chyba sobie sprawię, bo nawet jak się szybko zużyje to nie będzie szkoda.

Dziękuje Szkoda, że u mnie nie ma Ikeii
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 15:40   #4833
201604301943
Konto usunięte

aaaaaaaa!!!! zaraz zwariuję! jak mi dzisiaj chce się słodyczy - ale NIEDUKANOWYCH drożdżówki w sklepie na mnie patrzyły, ciasta, ciastka, lody.... teraz czekolada w barku - taka duża wiem ze jakby otworzyła to na kosteczce by się nie skończyło co mam zrobić??? zaraz rzucę się na coś niedukanowego, cokolwiek bym zjadła byleby było niedietetyczne... pomocy!
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 15:41   #4834
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
aaaaaaaa!!!! zaraz zwariuję! jak mi dzisiaj chce się słodyczy - ale NIEDUKANOWYCH drożdżówki w sklepie na mnie patrzyły, ciasta, ciastka, lody.... teraz czekolada w barku - taka duża wiem ze jakby otworzyła to na kosteczce by się nie skończyło co mam zrobić??? zaraz rzucę się na coś niedukanowego, cokolwiek bym zjadła byleby było niedietetyczne... pomocy!
tej! nie daj się! popatrzyłas sobie wczoraj na słodkiego Czesława i teraz CIę do innych słodkich rzeczy ciągnie?!nie wolno! posłuchaj/pooglądaj Czesława i tyle! nie rzucisz się na słodycze. nie dasz sie. bo po co
Stary 2011-05-05, 15:42   #4835
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Pamiętaj, że jesteśmy za Tobą :bac ik: Nie warto Zrób sobie sernika bez sera jest za*** jefajny Jak tam aromaty? Masz je już?
Stary 2011-05-05, 15:43   #4836
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
tej! nie daj się! popatrzyłas sobie wczoraj na słodkiego Czesława i teraz CIę do innych słodkich rzeczy ciągnie?!nie wolno! posłuchaj/pooglądaj Czesława i tyle! nie rzucisz się na słodycze. nie dasz sie. bo po co
no nie mogę... wszędzie te pyszności... czuję że mam jakiś spadek cukru - normalnie apetyt na słodkości jak przed @ a tu jeszcze nie pora... ostatnio ciągle mam straszny apetyt - od tego waga stoi jakiś czas i myślę sobie po co się męczyć jak i tak stoi... a dziś na słodkie szczególnie
Stary 2011-05-05, 15:45   #4837
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
no nie mogę... wszędzie te pyszności... czuję że mam jakiś spadek cukru - normalnie apetyt na słodkości jak przed @ a tu jeszcze nie pora... ostatnio ciągle mam straszny apetyt - od tego waga stoi jakiś czas i myślę sobie po co się męczyć jak i tak stoi... a dziś na słodkie szczególnie

Stoi żeby spektakularnie spaść! Ja pamiętam jak mi po @ spadło 2 kg
Stary 2011-05-05, 15:45   #4838
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Pamiętaj, że jesteśmy za Tobą :bac ik: Nie warto Zrób sobie sernika bez sera jest za*** jefajny Jak tam aromaty? Masz je już?
rzuć no przepis,proooszę;D
Cytat:
nie można tak myśleć! to chwilowy zastój i pójdzie sobie precz!.. i Twój organizm chce cukru, żeby odbudować tkankę tłuszczową i cieszy się, że pękasz. powiedz mu nieładnie "spie......j" i nie zjedz! na złość zrób! albo zjedz łyżkę slodzika, tak Cie zasłodzi, że wymiotować się będzie chciało, a nie jeść czekoladki;P
Stary 2011-05-05, 15:46   #4839
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
wiem że będziecie bić ale no co ja poradze że mam takie myśli... aromatów nie mam dopiero teraz zauważyłam że babka ma kilka negatywów za długą wysyłkę niby pozytywów więcej ale jednak te negi też są... może budyń by pomógł ale miałam nie jeść bo waga stoi.... ale może to mniejszy grzech by był?
Stary 2011-05-05, 15:48   #4840
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem że będziecie bić ale no co ja poradze że mam takie myśli... aromatów nie mam dopiero teraz zauważyłam że babka ma kilka negatywów za długą wysyłkę niby pozytywów więcej ale jednak te negi też są... może budyń by pomógł ale miałam nie jeść bo waga stoi.... ale może to mniejszy grzech by był?
no pewnie że mniejszy! zjedz budyń
Stary 2011-05-05, 15:50   #4841
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Stoi żeby spektakularnie spaść! Ja pamiętam jak mi po @ spadło 2 kg
a do @ daleko - stąd nie wiem czemu zastój....

Cytat:

nie można tak myśleć! to chwilowy zastój i pójdzie sobie precz!.. i Twój organizm chce cukru, żeby odbudować tkankę tłuszczową i cieszy się, że pękasz. powiedz mu nieładnie "spie......j" i nie zjedz! na złość zrób! albo zjedz łyżkę slodzika, tak Cie zasłodzi, że wymiotować się będzie chciało, a nie jeść czekoladki;P
ja sobie nic nie upiekę bo na stancji nie mam jak chyba zadzwonie do mamuśki i jakiś przepis jej podam, niech upiecze i mi przywiezie bo w sobote wpada a teraz urwał nać idę sobie jednak budyń walnąć, z dużą porcją słodzika, i może z zaprawą, i uj! nie będzie mi się żaden w pieniek rąbany tłuszcz odbudowywał, i uj! i zaraz mam zaliczenie, nic nie umiem bo tylko siedzę i myślę o słodkościach - nie ma tak! zaraz te myśli pokonam i uj! no! pokrzyczałam, wyżyłam się, zeżrę budyń i idę rozpierpapier to zaliczenie!
PS - poza tym wszystko z głową w porządku
Stary 2011-05-05, 15:56   #4842
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:

Sernik bez sera
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...era-dukan.html Ja robię go z aromatem bananowym i mam wrażenie jakbym bananowca jadła

Cytat:
Ja właśnie dlatego zamawiałam te droższe bo Ci co mieli tańsze to albo wagowo na aromatach oszukiwali albo wysyłka długa... Jak będziesz miała aromaty to można jeszcze kawe sobie zrobić z aromatem toffi Zjedz budyń Lepiej to niż sie wieczorem na czekolade rzucić.

Cytat:
ja sobie nic nie upiekę bo na stancji nie mam jak chyba zadzwonie do mamuśki i jakiś przepis jej podam, niech upiecze i mi przywiezie bo w sobote wpada a teraz urwał nać idę sobie jednak budyń walnąć, z dużą porcją słodzika, i może z zaprawą, i uj! nie będzie mi się żaden w pieniek rąbany tłuszcz odbudowywał, i uj! i zaraz mam zaliczenie, nic nie umiem bo tylko siedzę i myślę o słodkościach - nie ma tak! zaraz te myśli pokonam i uj! no! pokrzyczałam, wyżyłam się, zeżrę budyń i idę rozpierpapier to zaliczenie!
Może trzeba kopnąć metabolizm takim budyniem własnie
Stary 2011-05-05, 16:42   #4843
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Powróciłam do świata i nadrobiłam Was
Niestety rozchorowałam się i przez całą majówkę okropnie się męczyłam. Na dodatek od wczoraj prawie nie mogę mówić TŻ podlec się cieszy
Na wadze po powrocie niespodzianka, prawie kg mniej po 3 dniach PW a ostatnio tak wolno wszystko szło...
Po tym spadku przekroczyłam wagę wyliczoną przez Dukana więc da się Jest mnie mniej o prawie 7kg

Cytat:
Napisane przez Zingiber Pokaż wiadomość
To samo było u mnie. Zawsze miałam bardzo mocne zęby, a jak trafiłam - po przeniesieniu się do innego miasta - na nowych dentystów, to ściągali forsę dwa razy większą za wizyty (w Wawie płaci się dokładnie dwa razy drożej niż w Krośnie za każdą wizytę u zęboroba), to do tego byli o wiele gorsi. I jak się okazało, że spierniczyli mi zęby, to specjalnie jeździłam tyle kilometrów do miasta rodzinnego, żeby mi doprowadzono szczęki do ładu. Biedni krośnianie wymęczyli się nieźle, żeby naprawić to, co mi sknociła Warszawka.
Ja też wolę jeździć do rodzinnej miejscowości do dentysty niż w Wawie chodzić, jakoś zaufania nie mam do nikogo Zresztą przerobiłam już wielu dentystów i praktycznie każdy mi coś skopał, zadowolona jestem tylko z obecnej
Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
zakochałam się tej malutkiej
wiecie co jest fajne, że moja koleżanka ma tak samo na nazwisko jak ja więc mała też może być moją córeczką
Ładnie wyglądasz, pasuje Ci taki maluch
Cytat:
no własnie jak zobaczyłam moją kolezanke dzisiaj to ja nie chcę być w ciązy
No to ja mogę być za Ciebie Ciążę chętnie bym przerobiła, ale wychowywania dziecka już nie
Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Siostra TŻ jest w ciąży. Wygląda szczuplutko. Rośnie jej tylko brzuszek, ale to chyba kwestia uwarunkowań. Nie mniej świetnie się prezentuje.
Ostatnio widziałam dziewczynę która wyglądała naprawdę ślicznie w ciąży Ogólnie szczuplutka, tylko taki śliczny brzuszek jej wystawał Uwielbiam na takie patrzeć
Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
zestawiłam te swoje zmagania od 130kilo w dół
130
115
112
86
83
Super wyglądasz
Cytat:
ale ładnie wyszłaś! eh czytam te wasze komentarze o dzieciach i czuję się wyrodną kobietą - 22lata i zero instynktu macierzyńskiego, nie lubię dzieci, koszmarne są dla mnie...
Cytat:
cudzych dzieci też nie trawię, mogę popatrzeć z daleka i krótko i to tyle... najdziwniejsze że jedyne dzieci z którymi mam chętnie do czynienia to na neurologii albo hematologii dziecięcej
Ja też nie znoszę dzieci Niesamowicie działają mi na nerwy, zwłaszcza jak są wychowywane w przekonaniu że wszystko im wolno
Boję się do nich zbliżać, rozmawiać z nimi itp

Okres rozbuchanego instynktu macierzyńskiego przeszłam jakieś 5 lat temu, teraz wiem że to była raczej potrzeba nadania sensu mojemu życiu i wypełnienia pustki

Czasem zdarza mi się rozczulić nad tym jakie jakieś dziecko jest słodkie, ale myślę że to tak jak ze zwierzętami wszystko co małe jest słodkie

Uważam, że nie każdy został stworzony do rodzicielstwa. Niech wychowywaniem dzieci zajmują się osoby które się do tego nadają

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:43   #4844
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

przez te wasze gadanie o słodkościach mi też się zachciało zrobiłam sobie nutellke

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Niestety rozchorowałam się i przez całą majówkę okropnie się męczyłam. Na dodatek od wczoraj prawie nie mogę mówić TŻ podlec się cieszy
Na wadze po powrocie niespodzianka, prawie kg mniej po 3 dniach PW a ostatnio tak wolno wszystko szło...
Po tym spadku przekroczyłam wagę wyliczoną przez Dukana więc da się Jest mnie mniej o prawie 7kg

Ja też wolę jeździć do rodzinnej miejscowości do dentysty niż w Wawie chodzić, jakoś zaufania nie mam do nikogo Zresztą przerobiłam już wielu dentystów i praktycznie każdy mi coś skopał, zadowolona jestem tylko z obecnej

Ładnie wyglądasz, pasuje Ci taki maluch

No to ja mogę być za Ciebie Ciążę chętnie bym przerobiła, ale wychowywania dziecka już nie

Ostatnio widziałam dziewczynę która wyglądała naprawdę ślicznie w ciąży Ogólnie szczuplutka, tylko taki śliczny brzuszek jej wystawał Uwielbiam na takie patrzeć

Super wyglądasz

Ja też nie znoszę dzieci Niesamowicie działają mi na nerwy, zwłaszcza jak są wychowywane w przekonaniu że wszystko im wolno
Boję się do nich zbliżać, rozmawiać z nimi itp

Okres rozbuchanego instynktu macierzyńskiego przeszłam jakieś 5 lat temu, teraz wiem że to była raczej potrzeba nadania sensu mojemu życiu i wypełnienia pustki

Czasem zdarza mi się rozczulić nad tym jakie jakieś dziecko jest słodkie, ale myślę że to tak jak ze zwierzętami wszystko co małe jest słodkie

Uważam, że nie każdy został stworzony do rodzicielstwa. Niech wychowywaniem dzieci zajmują się osoby które się do tego nadają

no to możesz mi urodzić dzidzię

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:44   #4845
WrednaZ
Raczkowanie

Cytat:
przez te wasze gadanie o słodkościach mi też się zachciało zrobiłam sobie nutellke

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Ja też....
Dajecie zawsze do nutelli żółtko??
Szczerze, to za słodka nawet jak dla mnie, ale myślę, że w chwilach kryzysu to może być dobra odskocznia
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:59   #4846
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez WrednaZ Pokaż wiadomość
Ja też....
Dajecie zawsze do nutelli żółtko??
Szczerze, to za słodka nawet jak dla mnie, ale myślę, że w chwilach kryzysu to może być dobra odskocznia
noo bardzo słodka. ja żółtka nie daję, ani aromatu. tylko kakao, mleko w proszku, słodzik i trochę mleka.
jak się chce czegoś słodkiego to zaspokaja w pełni tą potrzebę.:brzyda l:

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

ale jestem śpiąca.. położyłam się na chwilę, ale TŻ nie pozwolił mi spać

po tej słodkiej nutelli aż mi gorzej, teraz wypiję dzbanek zielonej herbaty

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:

nie łam się!!!: cmok:

Stary 2011-05-05, 18:10   #4847
basia_ww
Zakorzenienie

cześć chucherka

tak sobie Was czytam słoneczko ładnie za oknem świeci a mi tak zimno że aż z nosa mi kapie

mam lenia nic mi się nie chce - miałam poćwiczyć - ale zasiadłam przed komp i nici z ćwiczeń, ale dawkę ruchu zaliczę bo idę na stepa wieczorkiem

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
To normalne że są obawy, ale myślę, że świetnie dałabyś sobie radę! Po prostu gdyby dzidzia się pojawiła to musialabyś dać. Kiedyś rozmawiałam z pewną kobietą, że chciała robić najpierw karierę, później dopiero dziecko, ale zawsze na coś brakowało, sprawy finansowe nie szły im tak jak to sobie wymarzyli z mężem, a gdy pojawiło się dziecko wszystko się jakoś poukładało. Mówiła mi, że dzidzia stabilizuje życie, może nie jest łatwo, ale ma się więcej pomysłów na różne rzeczy, także może na poczatku nie ma się żadnego planu, ale on przychodzi z czasem.
Ja też chciałam robić karierę - myślałam najpierw praca, potem mieszkanie, stabilizacja i może wtedy dziecko. Ale życie zmieniło moje plany, jak już wszystko zaczęło się układać to nie mogłam zajść w ciążę, potem zaczęło się wszystko walić - nie udało mi się kupić mieszkania, z super pracy musiałam zrezygnować, dostałam pracę za fajna kasę ale nie na papierze i wtedy zaszłam w ciążę, szef kazał w pracy sie nie pojawiać, ZUS przysyłał tylko tyle kasy co na papierze, umowa do dnia porodu , po porodzie bezrobocie (tak w naszym kraju dba się o matki) a cieszyłam się z tej ciąży jak nigdy. Jak mały miał pół roku znalazłam fajną pracę, I zaczęło się wszystko układać, kupiłam mieszkanie, wyprowadziłam się z wynajmowanego,
i tak wczoraj mały skończył 5 lat, ale chyba na drugie się już nie zdecyduję - starzeję się chyba i zbyt wygodna jestem, chociaz lubie bardzo dzieci, ale jestem nerwus

Cytat:
kochana żadnych niedozwolonych słodyczy - budyń ok

a ja po wczorajszym torcie - na wadze bez zmian (całe szczęście) w lodówce stoi jeszcze pół, ale już nie będę grzeszyć, zjadłam wczoraj i wystarczy.
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:17   #4848
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Ja też chciałam robić karierę - myślałam najpierw praca, potem mieszkanie, stabilizacja i może wtedy dziecko. Ale życie zmieniło moje plany, jak już wszystko zaczęło się układać to nie mogłam zajść w ciążę, potem zaczęło się wszystko walić - nie udało mi się kupić mieszkania, z super pracy musiałam zrezygnować, dostałam pracę za fajna kasę ale nie na papierze i wtedy zaszłam w ciążę, szef kazał w pracy sie nie pojawiać, ZUS przysyłał tylko tyle kasy co na papierze, umowa do dnia porodu , po porodzie bezrobocie (tak w naszym kraju dba się o matki) a cieszyłam się z tej ciąży jak nigdy. Jak mały miał pół roku znalazłam fajną pracę, I zaczęło się wszystko układać, kupiłam mieszkanie, wyprowadziłam się z wynajmowanego,
i tak wczoraj mały skończył 5 lat, ale chyba na drugie się już nie zdecyduję - starzeję się chyba i zbyt wygodna jestem, chociaz lubie bardzo dzieci, ale jestem nerwus
ano,życie nie zawse układa się tak jakbysmy chcieli każdy by chyba chciał być już ustabilizowany finansowo przed dzidziusiem... ja to się boję, że wpadnę w wir pracy i dopiero przed 40 się obudzę:P albo, że wpadnę wcześniej.... a też mam plany, studia, praca, potem znów studia... a tak nie chcę wracać do tabletek anty, wredna byłam po tym jeszcze bardziej, smutna i w ogóle, źle było:P ale może wymyślą coś o mniejszej ilości skutków ubocznych niedługo...
Stary 2011-05-05, 18:37   #4849
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
ano,życie nie zawse układa się tak jakbysmy chcieli każdy by chyba chciał być już ustabilizowany finansowo przed dzidziusiem... ja to się boję, że wpadnę w wir pracy i dopiero przed 40 się obudzę:P albo, że wpadnę wcześniej.... a też mam plany, studia, praca, potem znów studia... a tak nie chcę wracać do tabletek anty, wredna byłam po tym jeszcze bardziej, smutna i w ogóle, źle było:P ale może wymyślą coś o mniejszej ilości skutków ubocznych niedługo...
Takie jest życie
Ale z dzidziusiem do 40 to nie czekaj
ja też długo brałam tabletki anty, ale tez miałam humory, na nie zwalałam swoje tycie, od jakiegoś pół roku kleję plastry - miałam wielkie obiekcje co do nich, ale przekonał mnie lekarz, próbowałam również tego krążka - beznadzieja, już byłam w stanie włożyć sobie spiralkę, a teraz jestem bardzo zadowolona, nie zaszłam w ciażę, nie tyję a chudnę (choć to nie ich zasługa ),

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
1 jajo
4 kopiaste łyzki serka wiejskiego
3 łyzki skrobii
słodzik, aromat
Białko ubijam później wsztstko dodaje i mieszam. Polewam nutelką bądź sokiem wiśniowym z lidla
Kochana dzięki za fajny i szybki przepis, nie miałam serka wiejskiego dałam biały i wyszły pyszne placuszki ale się objadłam

ale się wkurzyłam, mąż ZAPOMNIAŁ że idę na step, i nigdzie nie idę nie mam z kim małego zostawić. Chodzę od pół roku i ciężko zapamiętać - wpierdziel jak przyjdzie

Edytowane przez basia_ww
Czas edycji: 2011-05-05 o 18:40
Stary 2011-05-05, 18:51   #4850
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

a jutro będzie nowa fryzurka

Stary 2011-05-05, 18:52   #4851
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

kochane możecie mi podać od kogo zamawiałyście aromaty ?
nie mogę znaleźć, wiem że już pisałyście

proszę
Stary 2011-05-05, 19:21   #4852
basia_ww
Zakorzenienie

mąż wrócił idę na 20:00

a miał być wpierdziel
Stary 2011-05-05, 19:43   #4853
Aatena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość

Szybkiego powrotu do zdrowia. I gratulacje za przekroczenie limitu

Cytat:
Jak się kiedyś zdecyduję na trzecie dziecko, to też się do Ciebie [agusia_1] zgłoszę. Mam dwie wspaniałe córeczki i gdybym nie znosiła tak źle ciąży, to łatwiej byłoby mi myśleć o trzecim.

A aromaty to chyba u użytkownika wypiekarnia, ale ja jeszcze nie zamawiałam.
Albo ktoś kiedyś linkował do Cafe-Chocolate

U mnie, mimo P, to wzrost +0,4, ale spadnie.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
mąż wrócił idę na 20:00

a miał być wpierdziel
To na stepie się wyżyjesz

Edytowane przez Aatena
Czas edycji: 2011-05-05 o 19:45
Aatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 19:46   #4854
Sorceresss
Wtajemniczenie

Witajcie...

DZIEWCZYNY, super przemiany!!!

Co do dzidziusia to sama myślę, że już czas, już pora. Ale nie jestem na swoim i nie wyobrażam sobie być z dzieciątkiem na walizkach. Ale ten zapach pieluszek, oliwki i pudru do dupki... mmmm

siedziałam w pracy do 19 i ledwo żyję. Jeszcze mam tak zapchany nos, że nie wiem jak oddychać żeby przeżyć...

Dobrze, że miałam naleśniczki z wczoraj to je wszamałam z jogurtem. A właśnie znalazłam jogurt SANOK 0%tłuszczu i słodzony chemią. Pyszne są!

Ah, no i ładny spadek odnotowałam... Spadło mi już wszystko co pojawiło się po świętach i weselu - te ciasta, wódka, piwo... Eh, ucztę miałam że hoho!!! Na 3 fazie naprawdę się chudnie

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2011-05-05 o 19:48
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 19:46   #4855
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
nie łam się!!!: cmok:
nie złamałam się na razie ale mam nadzieję że tak zostanie

Cytat:
kochana żadnych niedozwolonych słodyczy - budyń ok
był budyń dziś pewno jeszcze jakieś słodkości będą... ale dukanowe. zamknięty jest mój sklepik z serkami homo - otworzą ale nie wiadomo kiedy
Stary 2011-05-05, 20:11   #4856
Aatena
Zadomowienie

Zamiast serka homo można zmieszać twaróg sernikowy z jogurtem.

Czy mi się wydaje, czy Mroziq nie odezwała się po maturze?
Aatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 20:25   #4857
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Aatena Pokaż wiadomość
Szybkiego powrotu do zdrowia. I gratulacje za przekroczenie limitu

Jak się kiedyś zdecyduję na trzecie dziecko, to też się do Ciebie [agusia_1] zgłoszę. Mam dwie wspaniałe córeczki i gdybym nie znosiła tak źle ciąży, to łatwiej byłoby mi myśleć o trzecim.
Dzięki Na razie jest coraz gorzej, ledwo przełykam, ciągle kaszlę, nie mogę mówić, głos mi się urywa
Ze takiego spadku jestem bardzo zadowolona zwłaszcza że mam okres ciekawe co będzie za kilka dni Naprawdę byłam zdziwiona przekroczeniem granicy, myślałam że przyjdzie mi długo walczyć o jej przekroczenie, a nie było tak źle, tylko kg wyżej był zastój i wahania przez kilka tyg Na dodatek od kilku dni ssę cukierki na ból gardła i piję syrop Myślałam że będę mieć po tym zastój

W sumie mogłabym zostać surogatką Tylko chyba TŻ nie byłby z tego powodu zadowolony
Cytat:
Co do dzidziusia to sama myślę, że już czas, już pora. Ale nie jestem na swoim i nie wyobrażam sobie być z dzieciątkiem na walizkach. Ale ten zapach pieluszek, oliwki i pudru do dupki... mmmm

Dobrze, że miałam naleśniczki z wczoraj to je wszamałam z jogurtem. A właśnie znalazłam jogurt SANOK 0%tłuszczu i słodzony chemią. Pyszne są!

Ah, no i ładny spadek odnotowałam... Spadło mi już wszystko co pojawiło się po świętach i weselu - te ciasta, wódka, piwo... Eh, ucztę miałam że hoho!!! Na 3 fazie naprawdę się chudnie
Ja właśnie mam odwrotnie, wszystkie te dziecinne kosmetyki wywołują u mnie odruch wymiotny dziwna jestem

Bardzo lubię te jogurty, niestety mam w swojej okolicy problemy z dostępem do nich chociaż może to i dobrze bo bym pewnie za dużo ich jadła

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 20:37   #4858
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
właśnie... jak to z tymi jogurtami? widziałam je ostatnio ale w składzie są owoce - no i nie zjadłam, a wy jak na to się zapatrujecie?
Stary 2011-05-05, 20:45   #4859
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
kochane możecie mi podać od kogo zamawiałyście aromaty ?
nie mogę znaleźć, wiem że już pisałyście

proszę

Ja zamawiałam z wypiekarnii.

Ciągle mi zimnoooo.
Stary 2011-05-05, 20:49   #4860
201604301943
Konto usunięte

hmm... któraś robiła muffinki serowe.... wykrasana - czy to ty? bo szukam przepisu...
albo jak któraś ma dobry przepis na sernik bez/z małą ilością skrobi to też fajnie jakby się podzieliła

Edytowane przez 201604301943
Czas edycji: 2011-05-05 o 20:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości