|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
tzn tak mi się wydaje, nie poparłam tego badaniami
ale organizm kobiety jest skomplikowany i w ogóle lubimy magazynować wodę zwłascza ja![]() poszukałam specjalnie i oto co znalazłam: "Pewien procent kobiet zauważa także zespół typowych dla siebie objawów, pojawiających w okolicach jajeczkowania, jak np. tzw. ból owulacyjny, zatrzymanie wody w organizmie, zaparcia, zmiany skórne. Są to wszystko symptomy świadczące o trwającym okresie płodnym." "Niektóre kobiety odczuwają negatywne sygnały w okolicy jajeczkowania, jak ból owulacyjny, ociężałość, zatrzymanie wody w organizmie, zaparcia, bóle głowy"
także to napewno przez to ![]()
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-05-05 o 15:28 |
|
|
|
#4832 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Hmmm. teraz na to zwróciłam uwagę i się zmierzyłąm 65 cm w talii. Żeby troche mniej mieć w biodrach... ![]() Cytat:
Ja mam zdjęcie w kostiumie kąpielowym, ale tutaj nie wrzuce bo kilka osób zna mnie w realu i się trochę wstydze ![]() Cytat:
Dziękuje
|
|||
|
|
|
#4833 |
|
Konto usunięte
|
aaaaaaaa!!!! zaraz zwariuję! jak mi dzisiaj chce się słodyczy - ale NIEDUKANOWYCH drożdżówki w sklepie na mnie patrzyły, ciasta, ciastka, lody.... teraz czekolada w barku - taka duża
wiem ze jakby otworzyła to na kosteczce by się nie skończyło co mam zrobić??? zaraz rzucę się na coś niedukanowego, cokolwiek bym zjadła byleby było niedietetyczne... pomocy! |
|
|
|
#4834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4835 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Jak tam aromaty? Masz je już?
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4837 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Stoi żeby spektakularnie spaść! Ja pamiętam jak mi po @ spadło 2 kg
|
|
|
|
|
#4838 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dopiero teraz zauważyłam że babka ma kilka negatywów za długą wysyłkę niby pozytywów więcej ale jednak te negi też są... może budyń by pomógł ale miałam nie jeść bo waga stoi.... |
|
|
|
|
#4840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4841 | |
|
Konto usunięte
|
a do @ daleko - stąd nie wiem czemu zastój....
Cytat:
a teraz urwał nać idę sobie jednak budyń walnąć, z dużą porcją słodzika, i może z zaprawą, i uj! nie będzie mi się żaden w pieniek rąbany tłuszcz odbudowywał, i uj! i zaraz mam zaliczenie, nic nie umiem bo tylko siedzę i myślę o słodkościach - nie ma tak! zaraz te myśli pokonam i uj! no! pokrzyczałam, wyżyłam się, zeżrę budyń i idę rozpierpapier to zaliczenie! PS - poza tym wszystko z głową w porządku
|
|
|
|
|
#4842 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...era-dukan.html Ja robię go z aromatem bananowym i mam wrażenie jakbym bananowca jadła Cytat:
Zjedz budyń Cytat:
|
|||
|
|
|
#4843 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam do świata i nadrobiłam Was
Niestety rozchorowałam się i przez całą majówkę okropnie się męczyłam. Na dodatek od wczoraj prawie nie mogę mówić Na wadze po powrocie niespodzianka, prawie kg mniej po 3 dniach PW Po tym spadku przekroczyłam wagę wyliczoną przez Dukana więc da się Jest mnie mniej o prawie 7kg Cytat:
Zresztą przerobiłam już wielu dentystów i praktycznie każdy mi coś skopał, zadowolona jestem tylko z obecnej ![]() Cytat:
Cytat:
Ciążę chętnie bym przerobiła, ale wychowywania dziecka już nie ![]() Cytat:
Ogólnie szczuplutka, tylko taki śliczny brzuszek jej wystawał Uwielbiam na takie patrzeć ![]() Super wyglądasz Cytat:
Cytat:
Niesamowicie działają mi na nerwy, zwłaszcza jak są wychowywane w przekonaniu że wszystko im wolno ![]() Boję się do nich zbliżać, rozmawiać z nimi itp ![]() Okres rozbuchanego instynktu macierzyńskiego przeszłam jakieś 5 lat temu, teraz wiem że to była raczej potrzeba nadania sensu mojemu życiu i wypełnienia pustki Czasem zdarza mi się rozczulić nad tym jakie jakieś dziecko jest słodkie, ale myślę że to tak jak ze zwierzętami wszystko co małe jest słodkie ![]() Uważam, że nie każdy został stworzony do rodzicielstwa. Niech wychowywaniem dzieci zajmują się osoby które się do tego nadają
|
|
|
#4844 | |
|
Zadomowienie
|
przez te wasze gadanie o słodkościach mi też się zachciało
zrobiłam sobie nutellke---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
no to możesz mi urodzić dzidzię ![]()
|
|
#4845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dajecie zawsze do nutelli żółtko?? Szczerze, to za słodka nawet jak dla mnie, ale myślę, że w chwilach kryzysu to może być dobra odskocznia
|
|
#4846 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się chce czegoś słodkiego to zaspokaja w pełni tą potrzebę. :brzyda l:![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- ale jestem śpiąca.. położyłam się na chwilę, ale TŻ nie pozwolił mi spać ![]() po tej słodkiej nutelli aż mi gorzej, teraz wypiję dzbanek zielonej herbaty ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() : cmok:
|
|
#4847 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć chucherka
tak sobie Was czytam słoneczko ładnie za oknem świeci a mi tak zimno że aż z nosa mi kapie mam lenia nic mi się nie chce - miałam poćwiczyć - ale zasiadłam przed komp i nici z ćwiczeń, ale dawkę ruchu zaliczę bo idę na stepa wieczorkiem Cytat:
i tak wczoraj mały skończył 5 lat, ale chyba na drugie się już nie zdecyduję - starzeję się chyba i zbyt wygodna jestem, chociaz lubie bardzo dzieci, ale jestem nerwus ![]() Cytat:
![]() a ja po wczorajszym torcie - na wadze bez zmian (całe szczęście) w lodówce stoi jeszcze pół, ale już nie będę grzeszyć, zjadłam wczoraj i wystarczy. |
||
|
|
|
#4848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każdy by chyba chciał być już ustabilizowany finansowo przed dzidziusiem... ja to się boję, że wpadnę w wir pracy i dopiero przed 40 się obudzę:P albo, że wpadnę wcześniej.... a też mam plany, studia, praca, potem znów studia... a tak nie chcę wracać do tabletek anty, wredna byłam po tym jeszcze bardziej, smutna i w ogóle, źle było:P ale może wymyślą coś o mniejszej ilości skutków ubocznych niedługo...
|
|
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z dzidziusiem do 40 to nie czekaj ![]() ja też długo brałam tabletki anty, ale tez miałam humory, na nie zwalałam swoje tycie, od jakiegoś pół roku kleję plastry - miałam wielkie obiekcje co do nich, ale przekonał mnie lekarz, próbowałam również tego krążka - beznadzieja, już byłam w stanie włożyć sobie spiralkę, a teraz jestem bardzo zadowolona, nie zaszłam w ciażę, nie tyję a chudnę (choć to nie ich zasługa ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() ale się wkurzyłam, mąż ZAPOMNIAŁ że idę na step, i nigdzie nie idę nie mam z kim małego zostawić. Chodzę od pół roku i ciężko zapamiętać - wpierdziel jak przyjdzie Edytowane przez basia_ww Czas edycji: 2011-05-05 o 18:40 |
||
|
|
|
#4850 |
|
Zadomowienie
|
a jutro będzie nowa fryzurka
![]()
|
#4851 |
|
Rozeznanie
|
kochane możecie mi podać od kogo zamawiałyście aromaty ?
nie mogę znaleźć, wiem że już pisałyście proszę ![]() ![]()
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
mąż wrócił idę na 20:00
a miał być wpierdziel |
|
|
|
#4853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak się kiedyś zdecyduję na trzecie dziecko, to też się do Ciebie [agusia_1] zgłoszę. Mam dwie wspaniałe córeczki i gdybym nie znosiła tak źle ciąży, to łatwiej byłoby mi myśleć o trzecim. A aromaty to chyba u użytkownika wypiekarnia, ale ja jeszcze nie zamawiałam. Albo ktoś kiedyś linkował do Cafe-Chocolate U mnie, mimo P, to wzrost +0,4, ale spadnie. ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- To na stepie się wyżyjesz Edytowane przez Aatena Czas edycji: 2011-05-05 o 19:45 |
|
|
|
|
#4854 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie...
DZIEWCZYNY, super przemiany!!! Co do dzidziusia to sama myślę, że już czas, już pora. Ale nie jestem na swoim i nie wyobrażam sobie być z dzieciątkiem na walizkach. Ale ten zapach pieluszek, oliwki i pudru do dupki... mmmm siedziałam w pracy do 19 i ledwo żyję. Jeszcze mam tak zapchany nos, że nie wiem jak oddychać żeby przeżyć... Dobrze, że miałam naleśniczki z wczoraj to je wszamałam z jogurtem. A właśnie znalazłam jogurt SANOK 0%tłuszczu i słodzony chemią. Pyszne są! Ah, no i ładny spadek odnotowałam... Spadło mi już wszystko co pojawiło się po świętach i weselu - te ciasta, wódka, piwo... Eh, ucztę miałam że hoho!!! Na 3 fazie naprawdę się chudnie
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2011-05-05 o 19:48 |
|
|
|
#4855 |
|
Konto usunięte
|
nie złamałam się
na razie ale mam nadzieję że tak zostanie był budyń dziś pewno jeszcze jakieś słodkości będą... ale dukanowe. zamknięty jest mój sklepik z serkami homo - otworzą ale nie wiadomo kiedy
|
|
|
|
#4856 |
|
Zadomowienie
|
Zamiast serka homo można zmieszać twaróg sernikowy z jogurtem.
Czy mi się wydaje, czy Mroziq nie odezwała się po maturze? |
|
|
|
#4857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze takiego spadku jestem bardzo zadowolona zwłaszcza że mam okres ciekawe co będzie za kilka dni Naprawdę byłam zdziwiona przekroczeniem granicy, myślałam że przyjdzie mi długo walczyć o jej przekroczenie, a nie było tak źle, tylko kg wyżej był zastój i wahania przez kilka tyg Na dodatek od kilku dni ssę cukierki na ból gardła i piję syrop Myślałam że będę mieć po tym zastój ![]() W sumie mogłabym zostać surogatką Tylko chyba TŻ nie byłby z tego powodu zadowolony ![]() Cytat:
dziwna jestem ![]() Bardzo lubię te jogurty, niestety mam w swojej okolicy problemy z dostępem do nich chociaż może to i dobrze bo bym pewnie za dużo ich jadła
|
|
|
#4858 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Konto usunięte
|
hmm... któraś robiła muffinki serowe....
wykrasana - czy to ty? bo szukam przepisu...albo jak któraś ma dobry przepis na sernik bez/z małą ilością skrobi to też fajnie jakby się podzieliła
Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-05-05 o 20:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

ale organizm kobiety jest skomplikowany i w ogóle lubimy magazynować wodę
zwłascza ja

jakie fajne, zalotne bioderka masz teraz Kochana!

wiem ze jakby otworzyła to na kosteczce by się nie skończyło 

dopiero teraz zauważyłam że babka ma kilka negatywów za długą wysyłkę
a teraz urwał nać idę sobie jednak budyń walnąć, z dużą porcją słodzika, i może z zaprawą, i uj! nie będzie mi się żaden w pieniek rąbany tłuszcz odbudowywał, i uj! i zaraz mam zaliczenie, nic nie umiem bo tylko siedzę i myślę o słodkościach - nie ma tak! zaraz te myśli pokonam i uj! no!