|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po co ma sie stresować niepotrzebnie
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi
Co to tego pierścionka, to mnie jakoś nie razi, dziewczyna się chwali bo ma czym, może to nie jest eleganckie, ale nie widzę w tym nic zdrożnego. Tylko pierścionek zupełnie nie w moim guście. Wolałabym taki jak ma Frezi jeżeli miałby mieć wiele kamieni. Antonina Ty chyba już go nie kochasz, prawda? |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/3036928/Ksiadz - dobre
Zwies, a moja siostra należy do orłów, a nie zrobiła 4 zadań wysoko punktowanych ale z tego, co mówiła, brakło jej czasu, bo długo wpadała na pomysł, jak dojść do wniosku. W jednym zadaniu napisała: ”Widać z obrazka” ;P i w ogóle nie kuma ”dowodzenia”, a tego było sporo (znaczy rzeczy typu ”wykaż, że...”). I ma problemy z geometrią. Poza tym resztę zrobiła, ale trochę w plecy jest.
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu - ja leżę w łóżku, bo mam lapka. leki też biorę, ale nic nie działa
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż się psuje.... oznacza mi was jako gości, że napisałyście posty w 1970 roku i nie cytuje
![]() w każdym razie chyba siostrę najki stres zjadł bo wpisać "wynika z obrazka" jak się idzie na studia związane z matmą to trochę dziwne ;P Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-05-05 o 20:29 |
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby zjadało posty w klubie, czy tylko u mnie jest jakiś problem?
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Problem - też zauważyłam.
Raz widziałam posty a po odświeżeniu już nie
|
#3788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, idzie na ekonomie, wiec czysta matma to nie jest
![]() najlepsze jak to tłumaczyła - ”napisałam, że wynika z pytania. A co miałam zrobić, jak nie kumałam, o co chodzi w pytaniu, skoro wszystko było podane, to wynikało samo z siebie, co tu udowadniać? Ech, nie chcę o tym myśleć...”. no stres ją zjadł - powiedziała, że każde kolejne zadanie było bardziej skomplikowane dla niej. I już modliła się o coś niegeometrycznego i niedowodzącego, a tu znów. Ale te A B C ma chyba wszystkie dobrze, no i z połowę tych otwartych... A kurde... Szkoda mi jej, bo ona jest naprawdę zdolna, inteligentna i bystra. Zasługuje na wymarzone studia. |
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta ja znowu w pracy...buuu;/ aż mi sie nie chce.. a co do pracy i poszukiwań to sama zanim znalazłam te prace szukałam bardzo długo tu miesiac tam miesiac tu tydzien itd...;/ albo wykorzystuja albo jakies dziwne relacje miedzy pracownikami... ale nawet nie oddzwaniają!
antonina_bielska - hej ja dam Ci jedna dobrą rade OLŚNIJ na tym weselu co idziesz ze "swoim" ekhm TŻ-exem: wszystkich facetów tancz z nimi flirtuj na jego oczac jeżeli jacys oczywiście dość młodzi beda... pokaż mu co stracił i że potrafisz bez niego sobie świetnie poradzić jak zobaczy wzrok innych na Tobie to bedzie żałował^^frezyjka.... ![]() smutno tak pewnie długo jeszcze tak bedzie... może nowy "członek rodziny" jakiś psiak, odwróci chociaż na chwile twoje mysli wiadomo ze go nie zastapi ale wypełni po nim pusty dom...
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Antonina przykro mi ale postaw teraz na siebie i realizuj siebie![]() ja i matma to kompletnie dwie różne bajki. I ja bym matury z matmy nie zdała ![]() u mnie remont ciągle. jestem nie wyspana
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecna matura z polskiego sprawdza głównie umiejętność wstrzelenia się w klucz. Na podstawowej matematyce większość pytań to pytania testowe, większość z nich jeszcze dziś jestem w stanie rozwiązać, a z matematyką od dłuższego czasu nie mam za wiele wspólnego poza życiem codziennym. Każdy ocenia sytuację z własnego punktu widzenia Pewnie ponad połowa mojej klasy wolałaby nie pisać polskiego, podobnie jak zdecydowana większość humanistów w moim roczniku nie wybrała matematyki Mimo wszystko moim zdaniem matematyka powinna być obowiązkowa, choć rzeczywiście, niektóre jej elementy mogłyby być tylko na poziomie rozszerzonym, bo dziś już nic nie pamiętam np. z trygonometrii i nie sądzę, żebym miała mieć z nią styczność ![]() Inna rzecz, że na maturze ma się do dyspozycji tablice i praktycznie całą trygonometrię na poziomie podstawowym da się z nimi rozwiązać, z tego, co pamiętam. Ale mi wywód wyszedł, jak ktoś to przeczytał, to gratuluję ![]() Naj, za siostrę. Ja też po maturze z matmy wpadłam w panikę, że coś zrobiłam nie tak, jak powinnam, a ostatecznie nie wyszło tak źle... Może tu też tak będzie
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widzę, że tu same matematyczne orły takie jak ja
inaczej bym nie poszła na studia. Chociaż w sumie to nie byłoby takie złe... |
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
roczna szkole charakteryzacji chce zrobic
![]() a jak mi sie spodoba i bede miec kase to moze jeszcze scenografie i konstiumografie bym zrobila... o tu: http://www.szkolyartystyczne.roe.pl/charakteryzacja http://www.szkolyartystyczne.roe.pl/...kostiumografia myslalam o tej szkole gdzie kurs robilam najpierw ale kolezanka mi to znalazla i w sumie tu za te dwa kierunki miesiecznie zaplacilabym mniej niz tam za jednen kierunek, bo te szkoly ROE sa w jakiejs czesci dofinansowane ze srodkow unijnych dlatego sa tanie... ojj tam, wcale twarda nie jestem....staram sie robic wszystko, zeby o I. nie myslec i nie zawsze mi to wychodzi...a dzis kolezanka z pracy - jedna wegierka w moim wieku mezatka, pytala czy jestem mezatka a jak powiedzialam, ze nie to czy mam chlopaka i dlaczego nie a druga bulgarka 23 lata dziewczyna i tez mezatka ... ![]() ale jakos sobie poradze moze... dzis salatke jarzynowa zrobilam, zebysmy sie z kolezanka nie musialy w pracy kanapkami zapychac tylko i uciekam spac zaraz....
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, ja przeczytałam
dzięki za kciuki ![]() no ja mam nadzieę, że z 60% chociaż będzie miała ![]() ja, jakby była matura z matmy obowiązkowa, to wydałabym fortunę na korki. Większego debila matematycznego od siebie nie znam ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Hawwa, podstawę. z pozostałych przedmiotów wzięła rozszerzenie. poza tym ona matmę lubi i rozumie, ale powiedzmy pewne jej aspekty z geometrią np. jest na bakier, wiec uznała, że nie będzie się katować :P
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z braku czasu, mulenia się wizażu a potem awarii mojego kompa. Najpierw miała problem z moim kompem męczyłam się na nim trochę a teraz mam takie starocie, że musi troszkę pomyśleć. Czasem jak miałam coś napisać to ktoś wyprzedzał moje myśli wiec nie pisałam a w niejednych sytuacjach wolałam się nie wypowiadać. Następnie nie mogłam sobie znaleźć miejsca więc też jakoś sporadycznie nadrabiałam. W weekendy byłam z TŻ , święta, weekend majowy, choroba i jakoś tak zleciało. Oduczyłam się siedzenia przy kompie. Poza tym chyba doszłam do wniosku, że wolę niejedne rzeczy zatrzymać dla siebie niż psuć sobie ( i innym) humor bo i tak nikt mnie nie zrozumie. W sumie jakoś tak wyszło. |
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja będąc w II klasie LO,że mam pisać maturę z matmy obowiązkową. Wtedy otwarcie powiedziałam,że nie zdam bo ja matmy nie rozumiem, nie lubię i w ogóle blee. Na szczęście powiedzieli,że mój rocznik jest ostatnim bez matmy aż się z radości popłakałam;p
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialam do wyboru - matematyke, historie lub angielski bo musial to byc przedmiot nie zawodowy ktory mielismy w programie min 3 lata - jakos tak - wiec odpala mi np chemia bo to zawodowy byl i z tego prace dyplomowa robilam.... no z angielskiego bym raczje nie zdala, z historii tym bardziej bo znam datywojen swiatowych i bitwy pod grunwaldem i dlugi czas bylam przekonana ze obowiazujaca obecnie konstytucja to ta z 3 maja jest wiec porazka totalna a z matmy bylam zawsze dobra - z prawdopodobienstwa najlepsza w klasie nawet nawet myslalam,zeby wziac fizyke na ustny ale stwierdzilam ze po co sie uczyc 3 przedmiotow jak moge 2 i wzielam tez matme...
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
K: czego waćpanna chce?
ja: mam romans do waćpana K: ooo? ja: szybka piłka, przyjmuję tylko odpowiedź "tak" lub "nie"; "nie wiem", "może", "zastanowię się" odpadają zupełnie ok? K: ok, wal ja: wesele K: co? ja: wesele K:... ja: rzucam hasło, bo jak będzie odpowiedź "nie" to nie ma sensu się rozwijać K: eee no niiieeee wieeeem.... mooożeeeee ja: fak ju K: przekonałaś mnie. Ok ja: co? K: jeśli tylko chcesz ja: czyli, że pójdziesz? K: pójdę ja: bardzo mnie to cieszy No i chyba mam partnera na wesele
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytuje mi
![]() W każdym razie: Stygmatek, ja zdawałam maturę z matematyki, rozszerzoną (znaczy jak ja zdawałam, to się pisało obie części, jak teraz) I twierdzę, że gdyby nie matura z matmy, to nie mogłabym tak przebierać w kierunkach studiów, jak przebiera(ła)m ![]() Naj, rozumiem. Mi chyba też jakiś dział matmy nie leżał, ale to było tak dawno, że już nie pamiętam, co to było
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu nie dziwię się, że się popłakałaś
chyba bym miała taką samą reakcję. Ja nigdy nie byłam dobra z matmy, po prostu jest to coś, co zupełnie mi nie leży. Najprostsze zadania sprawiały mi trudność. Owszem, potrafiłam rozwiązać ale musiałam dłuuugo nad tym myśleć. Arrakis kurcze już bym wybrała angielski... chociaz prawdę mówiąc żaden z tych przedmiotów jakie wymieniłaś mi nie leżał. Pisałam z biologii- zawsze byłam z niej dobra, a na maturze porażkowo poszło (67% z rozszerzonej (z francuskiego nas pisało 15 osób; ja po 45 min wyszłam z sali bo taka łatwa była ).---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Hawwa jesteś hardkorem Ja miałam jasno określony kierunek studiów i zawsze twierdziłam, że albo to, albo złotnictwo, także nie musiałam przebierać. No ale niewiele jest osób, które w liceum wiedzą, co tak naprawdę chcą robić a to fakt, że matma dużo daje do rekrutacji na studia. |
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zdawałam z polskiego, angielskiego i chemii
a z chemii po drugiej klasie miałam poprawkę ale polubiłam ten przedmiot![]() dobra ja uciekam spać jutro 6.15 pobudka;p i ostatni dzień zmagań z kardiologią Dobranoc
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pisałam polski podstawowy
angielski podstawowy niemiecki rozszerzony matematykę rozszerzoną WoS rozszerzony No i miałam jeszcze 2 egzaminy na studia: Z geografii (rozszerzona) i z przedsiębiorczości
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze że nie będziesz sama
tamten drugi niech się wali jak nawet nie umiał Ci pierwszy powiedzieć że nic z tegoja zdawałam dodatkowo geografię i WOS ale z WOSu chciałam zrezygnować ino w tym tygodniu co można było składać poprawki dostałam paskudnego zapalenia gardła i poszłam wcale się nie ucząc tylko zobaczyć pytania nawet zdałam
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-05-05 o 21:29 |
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa no dobrze, bo na tym weselu nikogo nie znam poza panem młodym i jego dwoma kuzynami więc ciężko by się było wkręcić w zabawę. A tak będzie fajnie... O ile K. mnie nie wyciula dzień przed weselem
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, litości. jakbyście miały zdawać to byście się nauczyły, pochodziły na korki i zdały. może nie kazda z super wynikiem ale jednak. wierzę w Was
![]() no i super ![]() szukam balsamu który dobrze nawilża a jednocześnie szybko się wchłania i można się szybko ubrać.zna któraś takie cudo?
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprawdzie ma chyba alkohol i zostawia taki śmieszny filtr, ale mimo to jest bardzo przyjemny (przynajmniej dla mnie) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ce.html&next=1 Może z wizażu niewynożyczkuje
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-05-05 o 22:00 |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Piczka ja z wrodzonego lenistwa bym się nie nauczyła
jak czegoś nie trawię to mi to nie idzie i szybko się poddaję niespecjalnie nawet próbując.Ilsa wydaje mi się, że czekał aż samo jakoś się rozejdzie bez informowania mnie o tym. A, kij z nim i tak zamierzam się dobrze bawić. Kieckę mam, żakiet do koscioła mam, butów tylko nie mam. Może jutro się dorobię obuwia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

po co ma sie stresować niepotrzebnie 

ale z tego, co mówiła, brakło jej czasu, bo długo wpadała na pomysł, jak dojść do wniosku. W jednym zadaniu napisała: ”Widać z obrazka” ;P i w ogóle nie kuma ”dowodzenia”, a tego było sporo (znaczy rzeczy typu ”wykaż, że...”). I ma problemy z geometrią. Poza tym resztę zrobiła, ale trochę w plecy jest.
13.03.2008

choć nie wiem czy już torszkę nie za późno
smutno mi 

a druga bulgarka 23 lata dziewczyna i tez mezatka ... 
nawet myslalam,zeby wziac fizyke na ustny ale stwierdzilam ze po co sie uczyc 3 przedmiotow jak moge 2 i wzielam tez matme...