|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Treść usunięta
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
dziewczyny prosze was o porade odzieżową
![]() w niedziele mamy komunie....i nieiwem co ubrac...mam sukienke kupiona w ciazy na wesele (kiedys wam wklejałam w K) ale jak juz wam pisałam troszke schudłam a biust amm duzy i sukienka poza biustem jest troche luźna i zle sie czuje... mam taka sukienke http://moda.allegro.pl/sukienka-z-ma...581067376.html tylko z niedużym okragłym dekoldem, nie kopertowym, czarną czy wypada isc w takiej sukience?? mam do tego szare buty i szary krotki sweterek aaaa i dodam ze chyba musialabym ubrac do tej sukienki leginsy bo mi sie troszke podnosi i robi sie mini....chociaz musialabym ja przymierzyc bo od ciazy nie mialam jej na sobie....nie wiem czy zrozumiale napisałam
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2011-05-05 o 13:14 |
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Katunia no to maluch chce poznawać świat! ja znowu podobno na dłuuugo przed chodzeniem zaczęłam mówić, nieraz mama wspomina ![]() Myszka szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić może inne dziewczyny coś podpowiedzą ![]() Dzisiaj czuję się zdecydowanie lepiej, chociaż nadal nie do końca dobrze wczoraj osiągnęłam temp. 38 i czułam się fatalnie. Biorę nifuroksazyd, tabletki osłonowe i piłam na wieczór wygazowaną colę ![]() i już mnie tak bardzo nie mdli i gorączka spadła Budowa idzie pełną parą! Nie nadążamy przebierać cegły już jest 5 warstw cegły ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia śliczna czapusia
Myszko sukienka ok, ale nie zakładalabym do niej leginsów ![]() Ale mam dzisiaj dzień lenia Nie zrobiłam jeszcze nic, no może poza wstawieniem prania i zaraz je powieszę, a tak to lezę cały czas do góry brzuchem i zastanawiam się czy ten twardy guziol na moim brzuchu to ręka czy noga mojej córki I chyba mała ma gilgotki, bo jak ją tam poszmyram to ucieka ![]() Jadę dzisiaj do gina, także bardzo proszę o kciuki za wizytę
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze ze zdrowkiem lepiej Myszko - ja sir zgadzam z ktosią ze chyba lepiej bez leginsow by bylo. U nas na Komunie sie raczej elegancko ubiera Rosi - pokaze pokaze jak tylko bedzie gotowa firanka Ktosiu - czekam na wiesci jak sie miewa malenka
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-05-05 o 14:38 |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
India bardzo ładne te żaluzje
Atomufko, czy musisz się z nią przyjaźnić ja bym unikała takiej znajomej bo tacy ludzie zgryźliwi tylko irytują albo dołują trzyba otaczać się dobrymi ludźmi Tapetę kupiłam w Leroy Merlin za około 50-60 zł Samba a moze założysz wątek na Muratordom ? ![]() Myszko, ślicznego masz synka i wcale się nie dziwię, że jesteś w nim zakochana Madzia jestem tego samego zdania co do oświetlenia gotujac czułam się jak w saunie u nas przez cały dzień we wszystkich pomieszczeniach jest delikatne oswietlenie a w salonie od 12 non stop słońce i na razie bardzo się z tego cieszę ![]() Mój teść jest przesadzony. Wczoraj zerwałam się z pracy o 12 bo teść miała pociag powrotny po 15 więc pojechałam do naszego mieszkania. Wchodzę o 13, a tak od rana nic się nie zmieniło teściu chodzi po mieszkaniu i kmini jak zamontować odpływ - myślę sobie zachowaj spokój, zachowaj spokój. Mówię, żeby odpuscił ten odpływ i zaczął robić inne ważne rzeczy (z tż dzień wcześniej ustalili co tata ma jeszcze zamontować przed odjazdem). 15 minut mojego przekonywania i zaczął robić ledwo co zdążyliśmy (musiałam mu pomagać) zamontować sedes, umywalkę i inne pierdoły i wiem, że gdybym tam wczoraj nie pojechała to by tego przed odjazdem nie zrobił kinkietów niestety nie zdążył a był w mieszkaniu 3 godziny zanim przyjechałam i jak już pisałam nic absolutnie nic się w nim nie zmieniło- cały czas zastanawiam sie z tż co on tam robi... skoro nic nie robi |
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu
Powiesiłam pranie - mój wyrzut sumienia w kategorii "nieróbstwo" został zagłuszony
|
|
|
|
#2048 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia kciuki
oczywiście poinformuj nasCytat:
może faktycznie myśli
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia Rosette dziękuję
![]() Madzialenka u nas do końca czerwca pracuje się normalnie a potem dyżur cały lipiec - a w sierpniu inne niepubliczne przedszkole pracuje (w pracującym przedszkolu jest zbieranina dzieci z różnych przedszkoli) a w przedszkolu państwowym mamy tak że do końca czerwca pracuje się normalnie potem zwykle 4 przedszkola robią wspólne zapisy i każde z nich ma dyżur 2 tygodnie no i wszędzie jest tak samo czyli ostatnie 2 tygodnie sierpnia (czasem półtora) przygotowuje się sale itd.. myszka brałabym samą sukienkę bez leginsów zobacz jak w niej wyglądasz.. i zadecyduj ![]() Ana dzięki, dużo zdrówka, no i fajnie że zbudową idziecie jak burza ![]() gold ale ty masz tego teścia... Ktosia kciuki czekam na wieści ![]() a ja zrobiłam jabłecznik z galaretką a że zostały mi białka to szybko upiekłam jeszcze bezy wyszły pyszne ![]()
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- |
||
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za rady
bylam tak ubrana na chrzcianch u siostrzenicy ale wtedy mialam brzuch duzy i musialam miec leginsy bo suknia na brzuchu sie podnosiła...moze teraz nie bedzie u nas tez ubiera sie na komunie dosc elegancko ale ja zwyczajnie nie mam w co... nie mieszcze sie w swoje eleganckie ciuchy . caly czas planowalam pójsc w sukience ktora kupilam rok temu an poprawiny no ale schudlo mi sie i nie czuje sie za dobrze w niej...a teraz i tak nigdzie juz nie kupie sukienki kurcze musze cos wykombinowac
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2011-05-05 o 15:59 |
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc. No majówka nie bardzo się udała
pogoda do bani.Nadrabiam powoli, ale prosze o kciuki ide do labu po wyniki transaminaz wątrobowych
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu trzymam kciuki za dobre wieści od gina
Scio za Ciebie, tzn za Twoje wyniki też trzymam
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haa mam piekne eleganckie spodnie.......ale zmieszcze jedna noge w dwie nogawki kurde mam tyle ciuchow a żadne na mnie nie pasują
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2011-05-05 o 16:05 |
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
a może da się te spodnie zwęzić, myślę, że taniej to wyjdzie niż kupić nowe
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pozostanie mi ta sukienka z poprawin....nic innego chyba nie wykombinuje....moze troszke da ja sie wszyc pod biustem to nabierze troche kształtów
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka, montowlaibysmy gleboki, bo w glebokim zuzka bedzie mogla sie myc, jak juz bedzie siedziec, a w plytkim musialaby sie kapac w wielkiej misce
![]() jakbym myslala przed remontem jak mysle teraz to bym zamontowala wanne ech
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Kolanko to tak jak mi gotowce nie odpowiadają.
Katunia, Ktosia, Marta dzięki za odpowiedź. Ciekawe jak będzie u nas skoro jest tylko sama zerówka. Katunia śliczna czapka. Gold ech... z teścia to pracuś, ze hej jak miaszkałam w Holandii to miałam mega słoneczną kuchnię i ciemny salon, porażka normalnie.w k. sie rozpisałam
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-05-05 o 17:09 |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwiuś dlatego my zamontowalismy wanne
(mimo,z e dzieci jesszcze nie mamy o włąsnie z myslą o przyszłosci, w koncu w wannie tez da się prysznic wziąć)
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
jak tu cichutko...
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
hehe cisza jak w kościele
|
|
|
|
#2065 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z papierkami jest zabawy w ciul i troche, wiec sie nie przejmuj ze wolno idzie bo kazdy to przechodzi... do wiosny sporo czasu wiec na pewno zdazycie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jak pracowalam w hotelu i mialam nocki i spalam w dzien w tej mojej saunie to przynosilam sobie wentylator i na fulla nastawialam zeby na mnie dmuchal.... inaczej sie nie dalo... pomimo opuszczonych zaluzji... ja kiedys tez bylam molikiem ale teraz nie mam zbytnio czasu... chociaz wczoraj zaczelam 1 ksiazke ![]() Cytat:
Cytat:
nam pogoda pokrzyzowala plany bo chcielismy przez majowy weekend zrobic zbrojenia cale i w tym tygodniu wolac gruche a niestety sie nie udalo.... teraz chlopaki sa na budowie i wiaza druty ![]() ![]() A ten podwojny mur buduje sie rownoczesnie??? tzn jedna warstwa maxow i do tego iles tam warstw cegiel?Cytat:
tylko ze na razie nie moge sie zmobilizowac a poza tym na razie nie bardzo mam co pokazac bo na razie mamy wykopany dol w ziemi i robimy zbrojenie takze na razie wielkich efektow nie ma... ale zloze na pewno ![]() a tesciu myslal coby tu zrobic zeby sie nie narobic a zrobic ![]() ![]() Cytat:
![]() Ide grzac pizze bo niedlugo moi robotnicy wracaja ![]() |
||||||||
|
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z koleżanką szczerze mówiąc mam coraz mniejszy kontakt,znamy się od podstawówki i przez to mam jakiś sentyment do tej znajomości,ale coraz mniej mam ochotę na kontakty... Cytat:
mnie się one nie podobają ,a dziecko no cóż w misce będzie się pluskać
|
||
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Scio trzymam kciuki!!
kliwia współczuje sytuacji z brodzikiem... ale na szczęście sąsiadów nie zalejecie SAMBA o tak już niedługo będziecie na swoim, a mąż sam sobie szefem więc ma to swoje uroki ale i czasem nie... cieszę się że zasłony się podobają, a wentylator to w lecie u mnie podstawa co się dzieje z klionkiem?? bo chyba jej dziś nie było... ps i nie tylko dziś.. czytała któraś Sto lat samotności Marqueza? bo chce kupić a nie wiem czy warto - książka ma tak skraje opinie że sama nie wiem co myśleć
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-05-05 o 20:24 |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
martucha ja zaczelam czytac, mam w domu z klekcji gzety wyborczej ta ksiazke. i nie dobrnelam. nie wiem na ktorej stropnie sie zatrzymalam.
kolezanka czytala i jej sie podobala - ale robila sobie drzewo genealogiczne w trakcie czytania bo inaczej tez by nie skumala o co chodzi ![]() atomufka moze i racja, ale wiesz co, nasz brodzikl pekl dlatego ze monter wydlubal troche styropianu z nioegoby zmiescic odplyw. - bo u nas rury szly inaczej niz przewidzial to producent :/ i w tym miejscy bylo lekko gietkie - 2 lata dalo rade, teraz woda byla goraca i moja pieta znalazla punkt najslabszy i poszlo take wszytsko fajnie, a w tym glebokim brodziku masz orurowanie w zasiegu reki nie da sie zepsuc ihihih i tak nas nie stac by tyle teraz wydac, bo jeszcze w tym miesiacu chrzciny
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-05-05 o 21:07 |
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie cichutko tu dzis, przynajmniej nie ma za duzo do nadrabiania
![]() Moje dziecie spi, maz w pracy a ja mam wieczor z kompem i tv ![]() Jutro znow jade do pracy na zajecia-odrabiam jak nie bylam jak maly byl chory. |
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia moj mężulko tez w pracy a ja siedzę na wizażu i ogladam hotel 52
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

aaaa i dodam ze chyba musialabym ubrac do tej sukienki leginsy bo mi sie troszke podnosi i robi sie mini....chociaz musialabym ja przymierzyc bo od ciazy nie mialam jej na sobie....

i najukochańszy
i czułam się fatalnie. Biorę nifuroksazyd, tabletki osłonowe i piłam na wieczór wygazowaną colę
Nie zrobiłam jeszcze nic, no może poza wstawieniem prania i zaraz je powieszę, a tak to lezę cały czas do góry brzuchem i zastanawiam się czy ten twardy guziol na moim brzuchu to ręka czy noga mojej córki 
czekam na wiesci jak sie miewa malenka
trzyba otaczać się dobrymi ludźmi

. caly czas planowalam pójsc w sukience ktora kupilam rok temu an poprawiny no ale schudlo mi sie i nie czuje sie za dobrze w niej...a teraz i tak nigdzie juz nie kupie sukienki
ide do labu po wyniki transaminaz wątrobowych
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)