|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Widzę że się zrobiło jak na ślubnym kobiercu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2882 |
|
Wpisz tu zomzing
|
chcesz w łep, wyleniały jako i ślubny kobierzec, padalcze, a?
![]() ja faszionistycznie doradzam, na pogrzeby też mogę
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-05-05 o 20:13 |
|
|
|
#2883 |
|
never say no to panda
|
prawie Was nadrobiłam
![]() widzę, że się działo w Barze i cholernie żałuję, że nie mogłam dorzucić swoich trzech groszy buuuuuuu zachciało mi się do Wro wyjeżdżać ![]() byłam dziś w Kappahlu - normalnie kooocham ten sklep wylazłam z dwiema bluzkami (jedna czarna gocko-boho, druga zielonkawo-kremowo-oliwkowa tunikowata) obie w rozm. XS (szkoda, że mają sporo zaniżoną rozmiarówkę, ale zawsze fajnie tak se na metce w szafie zobaczyć 32/34 )i czarną spódnico-sukienkę (taką z marszczenio-ściągaczem, który robi albo za biodra spódnicowe, albo za nacycnik sukienkowy)
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie się śniło, że mieli tylko czarnego kandydata - tak, na wszelki wypadek.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-05-05 o 20:59 |
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grabisz sobie!Nie prawda!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2886 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja tam nie wiem,co ciekawego w Kappahl W sumie rzadko tam bywam,wolę np Promod
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() liczyłam na zapierające dech w piersiach efekty, alem się przeliczyła ![]() Cytat:
poka zdobycze
|
|
#2888 |
|
never say no to panda
|
winterio - do aparatów zakrzywiających rzeczywistość
![]() ale już, musztarda po obiedzie idem se coś zeżreć z rozpaczy
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2890 |
|
never say no to panda
|
Maja - nei uobfocę, bo czekają u Rodzicielki na moje imieniny ;]
ale zaraz zerknę na ichniejszą stronę coś się Wi rypie :/ nie pokazuje mi nowych postów i nie cytuje... teziaku - we Wro było bosko tylko dostałam napadu paniki przy Iglicy (koło Hali Stulecia) - prowadzili mnie z zamkniętymi oczami przy tym paskudztwie
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-05-05 o 20:26 |
|
|
|
#2892 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Winter, co byś chciała za odlewkę Rosa Magnifica?
![]() Cytat:
Herbapolowe nawet w torebkach są dobre ![]() Cytat:
znakomity pomysł, popieram Nocleg gratis Buagam, żartujesz prawda? ![]() Skąd to wziełaś? ![]() Niczym! ![]() Po gębie Oriflame Time Relax na dzień. Fajny Wrzucam zdjęcie włosia, w sumie już zdecydowałam, że idę do fryzjera, tylko nie wiem, czy ciachać 5mm czy 15 cm. Niestety tylko jedno zdjęcie w ogóle nadaje się do czegokolwiek. No cóż przez cały weekend zrobiliśmy z 10, dobrze wychodzę na jednym na 100
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2894 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
210
Cytat:
Jest jeszcze inny pozytyw tej akcji-kochamy się z Ves jak młódki Myślałam o sprzedaży ale spytam dla porządku-a co masz ciekawego?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie zeszłoroczny balast już zwaliłam i wróciłam do dawnej wagi (z CP), alem niezadowolona i postanowiłam podciągnąć jeszcze, do 60-tki jak Ty i Cbr Tru - ja Ci oczywiście powiem, że ciachać jak najmniej oblukać dokładnie ile mają umęczone końcówki i ciap ![]() a potem dbać, dbać, nawilżać, łodżywiać i cała ta robota z włosienicami ![]()
|
|
#2897 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Piszę PW zaraz, tylko przejrzę co jest na wylocie
Cytat:
A dbam, nawilżam i odżywiam nieustannie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciachnąć 5 albo calkiem- typu nad ramiona- tak ja bym zrobiła. I kolor- w popiele bym nie szła, albo szampański/truskawkowy blond, albo rudy typu mango
|
|
#2899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już wiem czemu mówisz o swojej dżejloł To przez wytrenowanie Cytat:
![]() Dwie z nich są bardzo moje ciekawe co ja mam powiedzieć o sobie-nie zauważyłam,że mi wpłaty brakuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() napaszczne no właśnie ![]() ![]() no zgadnij od jakiego uzdolnionego we wszystkich dziedzinach talentu mogłam zgapić ten podpis
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Tru, w razie jakbyś nadal miała wątpliwości mała podpowiedź. Dwa słowa- kura szablistozębna
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-05-05 o 21:12 |
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Tru - poczytam o tym Time Relax
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2902 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
I nie, nie tylko mi.
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie cytuje
Tru - ja popieram Ju w kwestii włosów - nie popiel gorrrące robią Ci taką ciepłą aurę, mam wrażenie pasują idealnie do cery Choć moze w chłodnych też piknie ino inaczej zapewne, podejrzewam że poważniej, mniej ikrowo , ale eksperymentowanie korcijednak w chłodnych byłoby najjjjjsssss ino tak biczowato - jak pożadasz tego efektu na codzień to spoks Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-05 o 21:21 |
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Wizorz się biesi
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko na co (czyt. jaką wiochę ) mam z taj obwodowej zjechać, w którą stronę i o której godzinie ![]() niedobre były
|
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ano Ves - maj fejwryt dekolt - oraz korzystnie się we nim wyglonda zarówno z biustem jako i bez |
||
|
|
|
#2907 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Floś, czemu byli niedobre?
je tego nigdy nie skosztowawszy, może by było jadalne? ![]() Wintrze, ten 210 ma jakomś dziwnom trasę, un na pewno koło bandyckiej przejeżdża? ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
chyba
bo teraz parówki bardziej tuste som i ta zalewa zrobiła się biała i ulepno kleista ![]() kiedyś było inaczej
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam Zony ze Stepford - fajna parodia idealnych żonkóff
![]() widzieliście, że nakręcili nowego Conana? ![]() http://www.filmweb.pl/film/Conan+the...n-2011-340899# plakat fajny, ale jak zobaczyłam ryło tego gościa, to już mi się odekciało oglądać -> ![]() ![]() i chyba pójde spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-05 o 21:40 |
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
heh - odkryłąm sklep tkaninowy Kato - późno bo późno ale mają wszystko
kciałam ze względu na nazwę asortyment polecić Wam i Polly przed weselem, włażę na stronę ale no nie mogło byc inaczej - strona w budowie zaznaczam ze klientki przyjeżdżają z Krakowa i zewsząd Jest WSZYSTKO - dwa piętra - taki wybór że jeszcze nic nie kupiłam jedno spodobało mi się - materiał cienki letni trochę hippi na tunikę kciałam - Valentino 159 za metr - no i takie odpadają, ale jedwabiów jak mrówków - za duży wybór nic nie wybrałam ale tak jakby nie patrzeć to z metra Valentino można se uszyć ciuch - a w sieciówkach za bluzki/ tuniki niejednokrotnie płaci sie tyla - a szyte som w Chinach z plastiku nie namawiam na Valentina bo za markę płacić nie lubię ale za jedwab na ciele latem oddam palec u nogi http://www.tkaninynietuzinkowe.pl/ Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-05 o 21:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

(szkoda, że mają sporo zaniżoną rozmiarówkę, ale zawsze fajnie tak se na metce w szafie zobaczyć 32/34
)
Mam nadzieje, że pachnie lepiej niż pierwowzór flachy...
grabisz sobie!Nie prawda!

i znalazł następnego 
Przez Ciebie zachciało mi się jechać do Krakowa

to już wiem czemu mówisz o swojej dżejloł 
i ulepno kleista