|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vampire Diaries część 3
Mój owczarek jakiś czas temu zdechł Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#1802 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak by co, to będzie na Ciebie Cytat:
btw. jak ma na imię? Daaaggiiii...zamorduję, jak by coś to jesteś pierwsza w kolejce po moje sny ![]() POWODZENIA MATURALNIE ! Dobranoc dziewuszki, jutro rano jak tylko przestąpię próg biura biorę się za oglądanie ![]() omg..właśnie sobie przypomniałam, że dziś housa i gg oglądałam, może mnie zastać koniec transferu...nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Sukienka z pierwszego zdjęcia, pragnę i pożądam
|
|
|
#1804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() perełka jak ostatnio oddawałaś to mnie się całą noc Klaus śnił ![]() UWAGA SPOJLER ![]() w wywiadzie z Tylerem, aktor grający go przyznał się że wystąpi w 3 sezonie
|
|
#1805 | ||
|
BAN stały
|
nie wiem, ale kurcze.. chcialabym, zeby tak bylo;p bo wtedy Elena i Damon ..
ale malo prawdopodobne niestety w koncu w tylu niebezpiecznych sytuacjach ja zaciekle bronił, chociazby przed Elajdżą..Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- jaki boski piesiooooooo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie mogę się doczekac, co się stanie w tym odcinku. Co z tym Stefanem
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do teorii, jakoby Stefan miał się okazać "tym złym"... trudno mi w nią uwierzyć, ale sam pomysł wg mnie bardzo dobry Zwłaszcza, że wcześniej nic nie wskazywało na takie rozwiązanie - albo mi umknęło (o, już wiem, jeśli okaże się to prawdą, to chyba w przerwie między sezonami zrobię sobie powtórkę z rozrywki, oglądając wszystkie poprzednie odcinki i zwracając szczególną uwagę na zachowanie Stefa ;P). Ogólnie takie posunięcie dobrze zrobiłoby postaci - przestałby być w końcu taki mdły i świętoszkowaty, jestem na tak dla takiego rozwiązania
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malaga, nie wiem czy pisałam, ale kocham twój avatar
|
|
|
#1809 | |
|
BAN stały
|
ja tez jestem na taaak
.ehh w ogole ciekawe ile z tych wszystkich spojlerow okaze sie prawda..;p bo wiele mogli podrzucic tworcy a zrobic na opak, zeby zaskoczenie bylo wieksze.. ale oby chociaz polowa z nich byla prawda, zwlaszcza to o Elenie jako wampirze, niej i Damonie no i z ta rzecza, co Elena zrobi i ktos jej nie bedzie mogl wybaczyc.. tez w koncu przestanie byc taka wiecznie grzeczna, bo mialam juz powoli jej takiej dosc;p Cytat:
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- ah i za 24 h bede juz po obejrzeniu odcinka.. |
|
|
|
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Helenka jest boska
|
|
|
#1811 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wizaż wieczorami strasznie zamula, za dużo ludzi siedzi. ![]() Słodko musi wyglądać, jak tak pomyka po domku w skarpetach twój piesio ![]() Racja, cudna kobieta Av piękniasty
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po niej juz bede wolna jak ptak xD ( co prawda potem mam dluga przerwe i ustny ang i polski jednakze dla mnie to juz pestka i sie nimi juz tak nie martwie )
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
ranyyy, już się doczekać nie mogę
chyba jak tylko będę miała odcinek wezmę na końcówkę żeby zobaczyć kogo to pogrzeb
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
czy to zdjęcie z avka jest może z Sweeney Todd?
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Siostro w rozpaczy
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Całkowicie i nieodwołalnie. A i Sweeney Todd'a uwielbiam
|
|
|
#1817 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kochany jest taki piesio! kobietki ile taki szczeniaczek moze kosztowac?
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiem ci, że chemia to nawet spoko. Ale biologię położę, ciekawa jestem tylko jak bardzo
|
|
|
#1820 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwierdzam - Helka piękna kobieta A ja za 4h będę już po Cytat:
a to tylko dlatego, że moja mama była ogromną fanką tego serialu (Komisarz Rex), a jak był mały to sam się wpatrywał w ekran jak szalony... dlatego tak, jakby na cześć serialowego psiaka Na samym początku miał być Stefan ![]() Ja też w maju 2010 miałam pogrzeb starszego psiaka... Straszne uczucie No, ale a propo jeszcze Stefana jakoby miała się w nim ujawnić ta zła strona - dla mnie byłby to strzał w 10! Przyznam, że już trochę mam dość tej wizji 'na-siłę-grzecznego-drapieżcy' i takie odwrócenie ról byłoby ahh Niech Elena zacznie być zadziorna, niech będzie w końcu ostrą konkurencją dla Katherine! Awwwh! Ja chcę! Cytat:
Zapłaciliśmy ok. 300zł 7 lat temu ![]() Jak chcesz z rodowodem to wtedy uuuuu, będzie budżet płakał mocno
Edytowane przez * Raboussamai * Czas edycji: 2011-05-05 o 23:03 |
|||
|
|
|
#1821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Spoilery od Niny. Swoją drogą ostatnie zdania są ciekawe...
John (David Anders) has been MIA because independent Elena’s been avoiding him despite their truce, and frankly, she’s had so much on her mind, she hasn’t even thought about keeping him in the loop. “We saw a lot of him this episode, and you’re gonna see him be as selfless as we’ve ever seen him,” she says. (RIP, John?) • Aunt Jenna (Sara Canning), who’s in transition and will become a vampire if she drinks human blood, will go through hell either way. So will Elena. “Jenna will have to make the choice, and Elena will have to sit there and watch her go through this terrible thing. When you think about it, Jenna found out that vampires existed and then become one in, like, a day. And now she’s fighting all these different emotions because when you’re a vampire, all your senses are heightened — the feeling for love, and regret, and sadness, and pain,” Dobrev says. “The one thing Elena has been fighting so hard to achieve all season is to protect her friends and her family, and now she’s in this circumstance where she’s very vulnerable and helpless and she has to sit there like a spectator and watch those around her die knowing that she’s basically next.” • By episode’s end, we will know one way or another whether Elena, who Damon (Ian Somerhalder) force-fed his blood last episode, will be turning into a vampire herself. • Expect captive Katherine to play a role in the sacrifice… “She somehow surprises everyone,” Dobrev says. Vague, yes, but we’re pretty sure she meant “surprise” in a good way. • Damon will hide his werewolf bite from Elena and Stefan (Paul Wesley). That sets up next week’s season finale, during which Damon’s dementia kicks in while Mystic Falls is hosting a screening of Gone With the Wind in the town square. “It’s a very, very interesting turn of events. Because Damon force-fed Elena his blood, and she was just so heartbroken by it, and so angry and upset, it’s almost like something finally clicked in his brain and he realized that he did something that was not right. It’s his final act of good grace — he doesn’t want to burden them with it. He’s already kind of written himself off, and he doesn’t want to make everyone around him suffer because of it. He just wants to go gracefully and try to redeem himself before he dies. It’s actually a really beautiful episode.” (Note to Damon fans: All she’s actually said there is that Damon thinks he’s dying. Let’s remember that Rose didn’t die from the werewolf bite, she died from Damon mercy staking her. Let’s also not forget that one myth — the curse of the sun and the moon — has been busted.)
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah, to juz przesada wiem, lacze sie w bolu ![]() powodzenia
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
BAN stały
|
kurde, niby dobrze umiem angielski a nie wszystko rozumiem
Cytat:
|
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
już się za to biorę |
||
|
|
|
#1826 |
|
BAN stały
|
a po tym co zrozumiałam ze spojlerów, wydaje mi sie ze w tej 3 osob, ktore zginał, bedzie Kat, skoro ma zaskoczyc wszystkich w rytuale pozytywnie.. i dobrze bo jakos mi sie nie widzi elena + kat jako wampiry..;p
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- dzieki a z tego co zrozumialam, to ojj, bedzie sie działo..;p |
|
|
|
#1827 |
|
Konto usunięte
|
***** Dzon był nieobecny, ( w odcinkach) bo Elenka jest taka zajęta, że unikała go i nic nie myślała o tym, żeby go wtajemniczyć. Zobaczymy dużo Dżona w tym odcinku jako człowieka bezinteresownego, jakiego go nigdy nie widzieliśmy. ( Dzon świętej pamięci ?) ![]() ***** Ciotka Jenna, która ulega przemianie i zostanie vampirem, jeśli wypije ludzką krew, przejdzie piekło. Więc i Elena. Jenna będzie zmuszona podjąć decyzję, a E będzie siedzieć i przyglądać się jak ona przechodzi przez to. Jenna dowiedziała się o istenieniu wampirów i potem stała się jednym z nich w ciągu dnia. Teraz targają nią skrajne emocje, bo gdy jest się wampirem, wszystkie twoje zmysły są wyostrzone – miłość, zal, smutek i bol. **** Elena bardzo chce ochronić swoją rodzinę i przyjaciól. E. W tych okolicznościach nie ma już nadziei i może tylko siedziec jak widz i patrzeć jak umierają , wiedząc, że w zasadzie jest kolejna na liście. ***** Porwana Kat będzie odgrywać rolę w rytuale. Ona w jakiś sposób zaskoczy wszystkich . Ale zaskoczy w dobrym tego słowa znaczeniu ![]() **** Damon będzie ukrywał ugryzienie wilkołaka przed E i S. **** Podczas finału sezonu Damonowi będzie doskwierać otępienie, zmieszanie ( po ugryzieniu) podczas wyświetlania Przeminęło z Wiatrem w Mystic Falls. **** Damon zmusił E do wypicia swojej krwi, a ona była bardzo zdruzgotana tym, zła i smutna, co załamało Demona i uświadomił sobie ze postąpił bardzo nie w porządku. ***** Damon nie chce obciążać ich brzemieniem, nie chce żeby każdy dookoła niego cierpiał przez to ( że umiera). On sam siebie już spisał na straty. Chce naprawić wyrządzone szkody zanim umrze. **** To jest faktycznie piękny odcinek. - NIna rzekła. ![]() **** Damon myśli, ze umiera. Pamiętajmy ze Rose nie umarła od ugryzienia, tylko od tego, że to Damon łaskawie przebił ją kołkiem. Nie zapominajmy o tym, ze klątwa księżyca i słońca została obalona. **** A i zapomniałam o tym - Do końca odcinka dowiemy się, w jakiś sposób, czy zmuszona do picia Damona krwi Elena zamieni się w wampira. to tak na szybko poprawie jeszcze ![]() mam nadzieję, że da się to czytać ![]() Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2011-05-05 o 23:52 |
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać, przyspieszę jakoś to oczekiwanie na odcinek
![]() dobranoc
|
|
#1829 | |
|
BAN stały
|
da sie, da
dzieki![]() omg ale sie bedzie działoooo, ja juz chceee Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie Rose moze by nie umarla ![]() Damon tez nie umrze
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

jak by co, to będzie na Ciebie

w koncu w tylu niebezpiecznych sytuacjach ja zaciekle bronił, chociazby przed Elajdżą..