|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Aatena Czas edycji: 2011-05-05 o 20:59 |
||
|
|
|
#4862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą Dukan pozwalał (bodajże 1 dziennie), a ja jadłam takie owocowe może raz na 2tyg.A teraz... na IIIfazie porcja owoców obowiązkowa Ale jestem zasmarkana. Robiłam jadło na jutro i boję się, że mogłam dodać "coś od siebie" tak mi cieknie z nosa... Ale mi źle... Febrisan trza sobie zaaplikować ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Aatena, to może ją podrzuć i zobacz jak będzie spadać...
|
|
|
#4863 |
|
Rozeznanie
|
Powróciłam do Was po przerwie uczelnianej. Ehhhhh ja też na słodkie dziś bym się rzuciła ale zjadłam czekoladę dukanową i twarożek wymieszany z jogurtem na słodko. Metalku dzielna z Ciebie kobitka
a co do mnie, porcelanka prawidłowo, @ mam mieć za jakieś 5-6 dni więc może to przez to? Ehhh ten nasz organizm to bardzo skomplikowana maszyna
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
ja kupuję jogurty owocowe do picia z bakomy, są super
![]() http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...na-Bakoma.html
|
#4865 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() nie wiem czy próbowałyście tego przepisu... http://dukan.blox.pl/2011/01/Pieczarkowe-mielone.html ale ja właśnie wróciłam i dopiero miałam czas na ciepły posiłek i TŻ zrobił te pieczarkowe mielone... o matko, jakie to pyszne!!!!!!!!!!!! i z tej porcji wyszło 12 wielgachnych kotletów:P TŻ ma na jutro, ale ja już nie, bo P... jak On wspaniale gotuje
|
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
http://www.mackowy.com.pl/readNews.php?recordID=3
a widziałyście gdzieś takie? bo ja nie ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- http://www.mackowy.com.pl/readNews.php?recordID=1
|
#4867 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widziałam taki śliwkowy i zastanawiałam się że jeśli ktos ma problem z porcelanką to może taki jogurcik by cos pomógł????---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
|
#4868 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiłam
![]() orzech włoski, banan, truskawka, malina, jabłko, brzoskwinia, arbuz mam nadzieję, że będą pycha
|
#4869 |
|
Rozeznanie
|
Zmykam już. Z ranka wpadnę. Życzę aby zastoje nas nie załamywały a upragnione spadeczki były jak najczęściej bo one bardzo, ale to bardzo motywują nas
Dobrej nocki
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
cześ chucherka wieczorem
Wróciłam ze stepu, wyżyłam się, wykąpałam się i pachnę ![]() Nawet w tym wielkim lustrze na stepie potrafię już na siebie patrzeć a to już dobry objaw Cytat:
grzeczna dziewczynka, mamy tyle swoich pyszności że nie musimy grzeszyć.ostatnio bardzo mi smakuje WZ dukanowa, pycha a ponawiam pytanie czy któraś z Was ma sprawdzony przepis na tiramisu dukanowe, jeszcze nie robiłam a mam taka ochotę, na necie jest wiele przepisów a chciałabym cos pysznego i sprawdzonego miłego wieczorku a po nocy dużych spadków
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Szara Eminencja
|
Ja robiłam babeczki serowe, jutro jak nie zapomnę to wkleje przepis, bo musze go poszukać.
|
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle sam biszkopt był bardzo fajny, na pewno będę go jeszcze robić i to niekoniecznie do tiramisu
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
![]() dobranoc chudzinki i wielkich spadków rano |
|
|
|
#4874 |
|
Szara Eminencja
|
Ja się coś kiepsko czuję... Mierze 2 raz temperature i mam ledwo 36 stopnii
![]() Ale kusicie z tymi ciastkami - tiramisu, w-z'etki
|
|
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja tylko na chwilkę Dwie matury za mną...Ale szczególnie nie jestem zadowolona... Mimo,ze polski i matematyka mi sie nie liczą,to jednak mogło być lepiej... Polski to jakaś masakra... I egzamin jak na podstawę był bardzo trudny,ale dałam radę...Rozszerzenie za to... Jutro angielski. Później polski ustny,rosyjski pisemny i ustny,no i angielski ustny I kurcze...Jak od wczoraj miałam zastój kibelkowy od stresu to teraz nerwy puszczają i rozstrój żołądka pół dnia Latam do toalety jak głupia,herbatka gorzka nie pomaga ... Jedynym pocieszeniem jest to,że po takich czystkach może waga będzie ładna rano Lecę spaciu Postaram się później was jakoś nadrobić ale pewnie nie dam rady Dobranoc Kochane |
|
|
|
#4876 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
na polskim mieliście "Granicę" to niezbyt fajna lektura więc nie dziwię się że ludzie niezadowoleni muszę sobie ściągnąć arkusz z matmy i spróbować rozwiązać - za rok chcę spróbować to zdać a rozstrój żołądkowy to normalna rzecz w stresie, ale tak jak ppiszesz, trzeba widzieć pozytywne tego storny - spadek ędzie potem ładny też już zmykam - dobranoc! |
||
|
|
|
#4877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie wolę wiersze Chociaż też dali kontrast-jeden wiersz banalnie łatwy,drugi masakrycznie trudny Czekałam jeszcze,czy mnie znowu pogoni do kibelka Dobranoc
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki lumpek to fajna sprawa :P Jestem ciekawa jakby teraz wyglądała moja szafa, gdyby nie to + maszyna do szycia :P I przede wszystkim mogę te ciuszki kupować za swoje kieszonkowe i nie muszę wyłudzać od mamy kaski, to na nowe buty czy na nowe spodnie :P
Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2011-05-06 o 00:22 |
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj dmuchała swieczki na torcie chyba 500 razy haha ![]() Cytat:
![]() Są tu lepsze odemnie hehe ...No ale mam wielka nadzieje ze po powrocie na II pojdzie mi tak samo jak za pierwszym razem ![]() to ja wlasnie tak mam - czuje sie wtedy strasznie, taka ciezka, napompowana itd ![]() Ijeeeee to ja chce zaraz focie jakies fajne widziec Myszko Pyszko ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Witam Was Lachonki Moje Kochane ![]() U mnie dzien jak kazdy waga o dziwo pokazała o 0,3 kg mniej po czwartkowym P, ale wczoraj zapierdzielałam w domu jak dziki osioł - generalne porządki przed jutrem. Zresztą dziś też mnie to czeka ... Więc moja obecna waga to 75,8 kg ![]() Kurcze najfajniejsze jest to ze waga się utrzymuje - to jest dla mnie najwieksza radosc, ale wiecie co? juz chyba napawałam sie na tyle swoim widokiem ze znowu wydaje sie sobie za grubaaa ![]() Pranie juz wstawione, zaraz zabieram sie za sprzatanie kuchni a pozniej juz bede miala loozno bo reszta zrobiona, jakies tam kosmetyczne sprawy zostana tylko ![]() Musze dzis wieczorkiem zrobic sałatkę jarzynowa, żeby się dobrze przegryzła do jutra - i ogólnie chce poszykowac to co się da juz dzis bo jutro nie bede miala wiele czasu ![]() Bedę do Was wpadac w miedzy czasie Buziaki Chudzinki
|
|
|
#4880 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj wzrosssssssstttt i to prawie o 1 kg (choć może na elektronicznej to by było 0,8 a może 1,2)
Nie rozumiem tego... nooo... Jem wgl II fazy, teraz są dni P (dzisiaj ostatni)... wczoraj trochę liznęłam Nutelli, i może z niecałą 1 łyżkę otrąb więcej (bo robiłam hamburgery, ale dawałam nie tak jak w przepisach tylko zmniejszałam ilość i do bułki, i do mięsa, żeby się zmieścić w ilości otrąb) Czuje się jakaś opuchnięta to fakt, ale do @ jeszcze daleko... No nic, śniadanie zaczynam od bułeczki i kawki... potem nie wiem co, pewnie w pracy to jakaś wędlinkę kupie... Jestem zła i wkurzona!!!!!!
|
#4881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez tak czasem mialam, na poczatku zawsze panika a pozniej podchodziłam do tego na luzie i wzrosty spadały w mgnieniu oka :PTakze głowa do góry i dalej grzeczne dietkowanie...
|
|
|
#4882 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
![]() u mnie dziś, po ostatnim dniu pw -0.3 czyli w sumie -0,1 bo miałam wzrost ![]() ![]() teraz kawka, później zabieram się do pracy. ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- [QUOTE=Nadiia24;26744363]Hehe dziekuje Wczoraj dmuchała swieczki na torcie chyba 500 razy haha ![]() Ja i szalone tempo?? ![]() Są tu lepsze odemnie hehe ...No ale mam wielka nadzieje ze po powrocie na II pojdzie mi tak samo jak za pierwszym razem ![]() to ja wlasnie tak mam - czuje sie wtedy strasznie, taka ciezka, napompowana itd ![]() Ijeeeee to ja chce zaraz focie jakies fajne widziec Myszko Pyszko ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- troszkę się boję, bo to dość odważne co chcę zrobić ( wygolić troszkę jeden bok), no ale raz się żyje ![]() ![]() a TŻ taki smutny, że w poniedziałek wyjeżdża.. takie słodkie to jest ale mi w sumie też smutno, bo dawno się nie rozstawaliśmy na tak długo. ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
Nadia ma rację, nie denerwuj się ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
ja praktycznie codziennie piję tą bakomę w pracy i chudnę więc chyba nie jest taki zły![]() a nie chcę też popadać w skrajność
|
|
#4883 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek moje Gwiazdy!!! Buszuję w kuchni już od rana, coś spać nie mogłam
wizja wybycia na uczelnię psuje mi humor no ale cóż dzis tylko do 13.00 i weekend ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
|
|
#4884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4885 |
|
Rozeznanie
|
no to pewnie jutro bedzie spadek
|
|
#4886 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj weszłam rano na wagę po ostatnim dniu P i było +2kg, zdenerwowałam się okropnie, ale co tu zrobić, chyba tylko czekać no i po prostu wagę odstawiam na parę dni
|
#4887 |
|
Zadomowienie
|
ja czasami zamiast na p to chudnę na pw.
|
#4888 |
|
Rozeznanie
|
Zmykam na uczelkę, później zajrzę, miłego dnia Kobietki
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy mam zły humor wystarczy mały wypad do lumpka i już jest lepiej ![]() Ja wzrosty zwykle mam właśnie po P Spadki pojawiają się po PW, pewnie dlatego bo wtedy lepiej u mnie z porcelanką ![]() Wczoraj zważyłam się pierwszy raz od soboty, a byłam po 3 dniach pw i 1 P, było na liczniku 58,1kg, dziś po 2 dniu P weszłam i jest 58,5kg (a grzecznie dukam, no oprócz syropu i cukierków na gardło ale je stosuję już od kilku dni a zaliczyłam mimo to spadek) ale się nie przejmuję już jutro pw więc pewnie w niedzielę zobaczę spadek ![]() Ze mną wciąż źle, chyba nie obędzie się bez wizyty u lekarza bo to najprawdopodobniej zapalenie krtani, tylko nie za bardzo mam jak się wybrać, najwcześniej uda się we wtorek ![]() Metalku, mogłabyś poradzić mi coś skutecznego bez recepty?
|
|
|
#4890 |
|
Raczkowanie
|
No u mnie ostatni spadek był też na PW, także liczę, że w Niedziele zobaczę coś mniej
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Zresztą Dukan pozwalał (bodajże 1 dziennie), a ja jadłam takie owocowe może raz na 2tyg.
a co do mnie, porcelanka prawidłowo, @ mam mieć za jakieś 5-6 dni więc może to przez to? Ehhh ten nasz organizm to bardzo skomplikowana maszyna

ale mam nadzieję że tak zostanie 
wykrasana - czy to ty? bo szukam przepisu...