|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
yatta
dobra, ale jutro ![]() ... a dobra, obudziłam go ![]()
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wstyd, co nie zmienia faktu, że beyonce jest piękna ![]()
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co z Ciebie za mama, że budzisz w środku nocy na zdjęcie ![]() A takie rzeczy są najlepsze do spania bo czuć Twój zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio, to co mu dajesz do jedzenia? i ile razy dziennie? ja swojego wzięłam ze schroniska jak miał już 5 miesięcy i w zasadzie w dwa dni się nauczył, że się załatwia na zewnątrz, poprzedni też ze schroniska, ale już dorosły i tego problemu w ogóle nie miałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]() Cytat:
![]() przeginają już z tym photoshopem... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda jak mały lisek ^^ Asia Je pięć posiłków dziennie: przed 7-śniadanko koło 12-drugie śniadanko koło 16-obiad koło 18-podwieczorek i po na wspólnej kolacja Teraz mu daję samą suchą karmę, ale tak to jeszcze danonka, zupkę jakąś delikatną, mleczko, drobno pociachane parówki ... ![]()
![]() |
#2078 | |
Marcelover ♥♥♥
|
dokladnie
![]() Cytat:
![]() dokladnie, drobne poprawki ok, ale zeby az tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A swoją drogą powiem Ci jako ciekawostkę, że jak porównasz składy z konserw dla zwierząt i ludzi to się mocno zdziwisz ![]() ale w ogóle to jest idiotyczne! rozumiem jak graficy pracują na konkretnym zdjeciu, wygładzają zmarchy, wyszczuplają uda itd., a tu po prostu poszli na łatwiznę! i to z jakim ryzykiem, przecież tyle osób śledzi nowiny ze świata mody itp, więc szansa, że ktoś zauważy (szczególnie po akcji Anja/Demi) jest ogromna ![]() ![]() Cytat:
![]() o ta np. http://allegro.pl/dolce-anti-age-mas...548919874.html dobra, padam na twarz ![]() ![]() Edytowane przez asia_102 Czas edycji: 2011-05-05 o 23:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
dobranoc laleczki
![]() jutro jadę z koleżanką do Zary po te marynarki ![]() i jeszcze pochodzimy po CH czy nie ma podobnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piesiur bardzo chętnie je suchą karmę, nawet bardziej niż z mlekiem. Bo wtedy to tylko mleko wychlipuje, a chrupki trzeba mu dawać do buzi rączką.
![]() |
#2084 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc blondyneczki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Magda ;)
|
Hej laleczki
![]() Ja zaraz na uczelnie i wpadlam na chwile ![]() Lady w Galaxy jest Zara ![]() wiem,że w Poznaniu na babnk jest,a w Szczecinie chyba nie widziałam ![]() Novelove co do psa... ja mam swoje zdanie,że nie można przesadnie sbać i patrzeć co pies je,bo psy na wsiach żrą wszystko,biegają i żyją dłużej niż te w miastach. Co do sikania, wiem co przechodzisz,bo miałam to samo. Musisz zacząć z nim wychodzić jak zje, jak się obudzi i po zabawie. Teraz jest w miare pogoda to możesz wychodzić i tak jak Asia Ci napisała nagradzaj jak zrobi na dworze. Możesz też karać jak robi w domu. Tzn przyprowadź go pod to miejsce co zrobił kupe czy siku, pokaż mu i daj klapsa w tyłek ![]() a pozniej go nie przytulaj ani nic. A i co do jedzenia to mój pies je wszystko i żyje i jest zdrowy. Tylko ja z mojego zrobiłam takiego przytulaska,że on w nocy przychodzi i drapie,że chce pod kołdre, a jak go wpuscisz to wlazi i spi ![]() zawsze sie przytula i te jej minki to wogole wygrywają ![]() ale mowie ona jadla wszystko co popadnie, zawsze dostawala troche obiadu, jak jadlam loda to jej dawalam, chrupki, ziemniaki, jogurt,pasztet moj pies jest wszystkożerny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-05-06 o 06:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() w zeszły roku w czerwcu chyba jak wrcaliśmy z nad morza to w Terranovie były fajne wyprzedaże to się tam obkupiłam ![]() chyba bede musiala się wybrać poodwiedzać koleżanki ![]() Dobra ide,bo mi zaraz autobus ucieknie do pozniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Terranovie są fajne wyprzedaże ![]() teraz czekam na otwarcie Kaskady ale dopiero jesienią tego roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ha! jednak pogodynka nie zawiodła ![]() ![]() nareszcie ![]() Cytat:
![]() ![]() jak Cię kusi to rób ![]() ![]() ja się nie bardzo cieszę - mam zjazd i pracę niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bo ta Rose (czy jak tam jej było) nie przeżyła ugryzienia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo ładnie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() szkoda by było teraz z powrotem wrócić do ciemnych.. nie bójta się! to tylko jakiś głupi mit o niszczycielstwie Pallete ![]() Cytat:
![]() daj mi go na parę dni... ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak wogole witam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie rozumiem przecież to babska gazeta żaden playboy czy ckm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() może Bonnie jakiś czar rzuci ![]() dziękuję ![]() od razu nie możliwa po prostu kobieta ![]() rodzice się śmieją że jak się wyprowadzę to będę wolała kupić sobie coś niż zjeść ![]() i że będą musieli sami mi zaopatrywać lodówkę bo jak kasę dadzą to wiadomo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
lady
obejrzalam twoje zakupy ![]() ![]() ![]() no wlasnie nieraz sie zastanawialam ogladajac rozne "nasze" gazetki po to ta golizna ![]() ![]()
![]() |
#2093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pokaż włosiaki jak Ci wyszły ![]() a ja zakupki na wtorek planuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojego na łóżko nie wpuszczam, chociaż serduszko mi się kraje, gdy widzę, jak on próbuje się na nie dostać. A powiedz mi, ile razy dziennie dorosły i odchowany pies tak mniej-więcej robi siku i kuponga? Encha Hahaha, na parę h to on jest idealny, bo dłużej to już nieee. ![]() Dziewuuchy! Ten balsam z Joanny do włosów zniszczonych jest genialny ![]() No i kosztuje niecałe 5 zł ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może ze względu na równouprawnienie muszą wziąć też pod uwagę lesbijki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() namiary Ci podam jak będziesz sie zbierała do wyjazdu ![]() tylko jak się zakocham, to nie wiem czy tak łatwo go później odzyskasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie będę się odzywała tzn że mnie z domu wyrzucili ![]() byłam robić w łazience foto i cyknęłam 2 i low batt ![]() podładuję troszkę i jeszcze przed wyjście wrzucę ![]() jadę dopiero o 13 ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() jeszcze następnym razem spróbuję C10 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- jeszcze do natury muszę skoczyć koleżanka pisała że kupiła super pomadkę POMARAŃCZOWĄ ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet jak Cię wyrzucą to chyba nas nie opuścisz, co? ![]() to ładuj i wciepuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Hej Gwiazdy
![]() ale się rozpisałyscie wczoraj...ledwo przebrnełam ![]() Lady-włoski super wyszły!! ![]() ![]() ![]() powiem Ci że byłam wczoraj w Zarze i lukałam te marynarki, hmm one są też jakby takie dresowe, nie jest to typowy marynarkowy materiał. Nie wiem czy są też inne, bo weszłam na sek a ta pomaranczowa mi się rzuciła w oczy ![]() jesli to te, to nie dałabym tyle $ ![]() buahhot-takie buciki były/są(?) w New Look ![]() Snow-czekam na farbowanko ![]() w koncu słonko ![]() ![]() niedługo lecę na zajęcia a potem M porywa mnie za miasto ![]() jakiś domek z kominkiem ![]() jutro wracamy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie napadłam ![]() pewnie że nie takie tylko gadanie ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() dziękuję i włoski i zakupki też ![]() o widzisz to fajnie że mi napisałaś bo ja na żywo jeszcze nie widziałam ![]() pójdę zobaczę pomierzę a jak coś to jeszcze polatamy po CH może będą inne jakieś ![]() a jak cena sklepowa? 300? te buty z New Look'a świetne ![]() też czekam na farbowanko Snow ale dziś będę późno jakoś o 22 ![]() zje mnie ciekawość ![]() ale fajnie masz ![]() ![]() ![]() a który M old czy new? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.