|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- zabciu - chcialam zrobic foto zeby pokaza spodniczke ale aparat nie dziala z kom nie robi mi teraz ladnych zdjec. ale znalzlam ja na necie-tu kolor czarny-moja jest mooocno granatowa http://www.ffmoda.com/Products/women...K11520910.aspx ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Kurcze czemu zawsze jak ja mam czas wieczorem to tu cisza i nie ma z kim poklachać...no nic nie zostaje mi nic innego jak isc spac dobranoc kobietki moje |
|
|
|
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
ale murarz mówi, że naprawi Jest dokładnie tak jak piszesz ciągną równocześnie czyli podwójna robota... a nawet potrójna bo cegła jest budowana na czysto... a jak się tynkuje i maluje dom z zewnątrz to mogą dowolnie chlastać cementem... a tu trzeba się starać, wycierać jak się pobrudzi itp także gdybyśmy mieli sam max lub suporex to z pewnością strop już byłby zalany do tego momentu Cytat:
![]() Napisałam dzisiaj pracę zaliczeniową co mnie cieszy ale chciałam do końca tygodnia pracę skończyć ale pokrzyżowały mi się plany po pierwsze dowiedziałam się, że termin zerowy egzaminu będzie w sobotę (nikt się nie spodziewał) a do tego jeden dzień przepadł, bo ostatecznie leżałam z temp. 38 + sprawy budowlane...
|
||
|
|
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna jest ![]() Cytat:
bardzo ladna spodniczka taka zwiewna ![]() A u nas dzisiaj Cinco de Mayo ... takze czekam na mezulka i idziemy ze znajomymi na drineczka
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia bo całkiem zapomniałam, zasłona byłaby o smaku likieru
![]() bo piwko już jest ![]() a spódniczka super ![]() kliwia ooo właśnie drzewo genealogiczne mam i ale nie widziałam czy serio tak pokręcona że musi być czy jak kusi mnie ona kusiiii ![]() tak jak Zapach Cedru Ann-Marie MacDolandciągle na obie wpadam... hmm ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- w ogóle dostałam katalog ze świata książki i oni se jaj robią, półkatalogu to jakieś produkty w stylu "telezakupów mango" super ekstra produkty... nie podoba mi się...
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja zabieram się do pracy i życzę miłego dnia
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Katunia sliczna spódnica. Fajnie, że dziś już piątek
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś ja czytałam sto lat dwa razy, raz jeszcze w lo i drugi raz na studiach. Mnie się podobała, ale jest bardzo zakręcona, łatwo się pogubić, to raczej książka, którą trzeba czytać z duży skupieniem i uwagą, ale myślę, ze warto
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale już od rana czytam jej recenzje i się nakręciłam ![]() ![]() a jak wyniki??
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
a to cudna niespodzianka!! trzymam nadal kciuki za wyniki!!
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a Ty jesteś członkinią klubu?
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
CZESC
Dzieki za mile slowa o spodniczce, zamierzam ja ubrac na roczek tylko teraz bluzki szukam... ktosiu - jak tam po wizycie u gina ?? marta - ja ja sie pisze na lizanie i wachanie takze zaslonki no a to w koncu swiat ksiazki a nie swiat duperelow ! zabciu - pamietalam pamietalam Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-05-06 o 09:04 |
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Martucha jestem, jestem
Na bieżąco Was podczytuję, ale jakoś nie mogę się wstrzelić w rozmowę. Moze dlatego że u mnie nic nowego i nie wiem za bardzo o czym pisać. Chyba brak mi weny, ale sercem jestem z Wami.
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka a szafe w zypialni montowaliscie do kompletu lozka? czy inna?
![]() poka poka ![]() Dzis bylam wyrodna matka, i po 5 jak zuzka nie bardzo miala ochote na szybkie usniecie, wylaczylam elektorniczna nianie i poszlam spac bo zostawilam jej dzrwi otwarte ![]() aaaa chcialam sobie kupic trampki w biedronce, i u mnie tylko 1 rozmiar byl 40 i to nie takie jak chcialam. i byly nie wygodne, bo mnie cisnely od gory na paznokciec w duzym palcu moze jeszcze w jakiejs biedronce beda, ale nie chce mi sie szukac, choc te czerwone tampki by mi sie przydaly.Ost sobie kupilam takie mszaciane wkladane w deichmanie za 50zl i mnie gniota w piety porazka :/
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-05-06 o 09:08 |
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem.. bo to super sposób na systematyczne kupowanie książek, a teraz tym "mega wypaśnym" katalogiem mnie zezłościli...
Cytat:
![]() no to zapraszam zasłonkę kupię będziesz miała full wypas ![]() oooo lepiej bym tego nie ujęła - świat duperelów ![]() Cytat:
wstrzelaj się mogę być tarcza jak to pomoże
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem nie mogłam napisać posta, coś mnie wyrzucało, więc piszę dopiero dziś.
Dziękuję za wszystkie kciuki Po wizycie wszystko w najlepszym porządku - wczoraj zaczęliśmy 9m-c, Marcelinka waży ok 2500g, jest obrócona już główką w dół, ale jeszcze wysoko, szyjka krótka, ale zamknięta, więc na poród na razie się nie zapowiada. Ja już powoli mam odstawiać magnez i zacząć prowadzić normalny tryb życia (wreszcie Następna wizyta za 3 tyg i to będzie już chyba ostatnia przed porodem coś mi się wydaje ![]() No i dzisiaj jeszcze odbieramy wózek Mam jakiegoś takiego powera do pracy, że sama jestem zdziwiona. Teraz zabieram się za napisanie scenariusza lekcji, bo jutro i w niedziele szkoła (chyba to mój ostatni zjazd przed porodem), potem chcę jeszcze poszperać w materiałach do pracy, jak starczy mi sił to posprzątam łazienkę a po południu jeszcze korepetycje - a potem to już chyba porodówka (tfu tfu tfu)Martuś ja co prawda Sto lat samotności nie czytałam, ale po próbie przebrnięcia przez Miłość w czasach zarazy wiem, że juz po Marqueza nie sięgnę ![]() Katunia śliczna spódniczka |
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu super, że wszystko ok. Ooooo to teraz tylko oczekiwać porodu, tylko nie szalej za bardzo
|
|
|
|
#2088 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szafę wklejałam chyba nikt nie zauważył. Szafę do kompletu już mieliśmy ,a teraz kupiłam taką niby garderobę i jest świetna,system antonius-taki stelarz z 20 koszami na ubrania,mega wygoda.Potem wkleję fotkę,tylko na razie nie jest oczywiscie tak jakbym chciała ,muszę jej zmienić front bo to nie ma drzwi tylko takie zasłonki.A teraz żeby dokończyć wystrój sypialni czekam na promocję na takie komódki w ikei,ale to dopiero jesienią ![]() Cytat:
i przez pierwszy rok było fajnie,dużo książek zgromadziłam,ale potem się na nich pogniewałam i zakończyłam współpracę
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-05-06 o 09:20 |
||
|
|
|
#2090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS. Chyba pierwszy raz nie nazwałaś mnie kilonkiem
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia dzięki
![]() Klion a jak tam Maleństwo? A poza tym, to czemu Cię nie ma na liście na 1 stronie?
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
atopmufka serio, nie zauwazylam
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Klion no właśnie jak tam dzidziuś??
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia o tyyyy
ale my czasem jak się Pat w nocy przebudzi i ani myśli spać też go zostawiamy w łóżku.. niech się bawi w końcu zaśnie ktosia cieszę się że po wizycie ok, trzymam kciuki żeby powrót do normalnego funkcjonowania przebiegał dobrze.. ojjj hmm też mam kilku takich autorów po których książki nigdy nie sięgnę bo mnie odrzuciła jakaś książka ![]() ![]() Rosette to czytać będziemy razem ![]() ![]() ![]() atomufka poka szafę bo musiałam przegapić!! a do "sekty" długo należeli moi rodzice ale kupowali głównie słowniki atlasy itd.. ja stosunkowo od nie dawna jestem bo kiedyś książki zawsze podczas wypadów do empiku kupowałam a teraz nie zawsze mam czas więc świat ksiażki mnie mobilizuje.. ale mnie zeźlili a czemu ty się obraziłaś opowiadaj : klion to był celowy zabieg, bo stwierdziłam ze jak napisze kilonku to jakiś złośliwiec napisze że nie ma tu takiej więc wolałam zawołać poprawnie acz wolę kilonka ![]() ![]() widzisz jak się pięknie wstrzeliłaś
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia a co tam czasem trzeba pospać
przynajmniej póki sama nie wstaje w łóżeczku ![]() Cytat:
chyba dużo o tym myślisz ![]() ![]() To szalej! jak można ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a jak cenowo te książki wychodzą w ŚK??
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też nie dałam rady... póki co może kiedyś jeszcze zacznę, ehmm...
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
pracuj pracusiu
![]() dziś piątek i z tej oto okazji idę na lody z koleżanką a potem mam wieczór z likierkiem anulki i książką w ręce bo mąż z chłopakami idzie szaleć ![]() ![]() różnie, zależy "na którym poziomie" zniżkowym jesteś, ale ja odkryłam rewelacyjną księgarnie internetową gdzie książki są tańsze niż w śk empiku merlinie itd... selkar się nazywa - z grupona ją wyczaiłam i teraz tam będę kupować super mają ceny a jak mnie jeszcze bardziej śk zeźli to będę chciała stamtąd uciec ale muszę poczytać o karach za rezygnacje..
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Marta rozumiem to jeszcze tam jakies poziomy zniżkowe mają
Oblukam tę Selkar o której wspomniałaś.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

i nie ma z kim poklachać...

ale murarz mówi, że naprawi
także gdybyśmy mieli sam max lub suporex to z pewnością strop już byłby zalany do tego momentu
aaaa i dodam ze chyba musialabym ubrac do tej sukienki leginsy bo mi sie troszke podnosi i robi sie mini....chociaz musialabym ja przymierzyc bo od ciazy nie mialam jej na sobie....

chyba nikt nie zauważył. Szafę do kompletu już mieliśmy ,a teraz kupiłam taką niby garderobę i jest świetna,system antonius-taki stelarz z 20 koszami na ubrania,mega wygoda.Potem wkleję fotkę,tylko na razie nie jest oczywiscie tak jakbym chciała ,muszę jej zmienić front
ale też nie dałam rady... póki co