DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 08:09   #4891
asia_bydgoszcz
Raczkowanie

GG do asia_bydgoszcz
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Witajcie chudzinki po przerwie
Tyle napisałyście, że nie wiem kiedy to nadrobię...
Trochę z życia (i Dukana ) wytrąciła mnie choroba, ale już oki. Przez ten okres nie robiłam sobie samego P, tylko PW, żeby organizm miał siłę walczyć z tą cholerną anginą.
Dziś mam jeszcze PW, a od jutra P.

Waga +1

P.S. Niech już będzie ciepło!!!
Stary 2011-05-06, 08:11   #4892
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Też je uwielbiam Kocham tam szperać, bardzo mnie to relaksuje i pozytywnie nastraja Gdy mam zły humor wystarczy mały wypad do lumpka i już jest lepiej

Ja wzrosty zwykle mam właśnie po P Spadki pojawiają się po PW, pewnie dlatego bo wtedy lepiej u mnie z porcelanką

Wczoraj zważyłam się pierwszy raz od soboty, a byłam po 3 dniach pw i 1 P, było na liczniku 58,1kg, dziś po 2 dniu P weszłam i jest 58,5kg (a grzecznie dukam, no oprócz syropu i cukierków na gardło ale je stosuję już od kilku dni a zaliczyłam mimo to spadek) ale się nie przejmuję już jutro pw więc pewnie w niedzielę zobaczę spadek

Ze mną wciąż źle, chyba nie obędzie się bez wizyty u lekarza bo to najprawdopodobniej zapalenie krtani, tylko nie za bardzo mam jak się wybrać, najwcześniej uda się we wtorek

Metalku, mogłabyś poradzić mi coś skutecznego bez recepty?

A ja zawsze się wybieram do lumpka a nigdy nie nie kupuję, bo nie potrafię tam grzebać

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 08:30   #4893
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez WrednaZ Pokaż wiadomość
No u mnie ostatni spadek był też na PW, także liczę, że w Niedziele zobaczę coś mniej
No to czekamy razem do niedzieli
Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
A ja zawsze się wybieram do lumpka a nigdy nie nie kupuję, bo nie potrafię tam grzebać
Przyjeżdżaj do mnie tzn. w sumie do mojej rodzinnej miejscowości bo tylko tam lumpkuję w Wawie jest drogo i nigdy nic fajnego nie znalazłam (chyba za dużo jest tu szperaczy a za mało lumpków ) ze mną na pewno coś kupisz
Mi się zawsze udaje coś wyszperać ostatnio np. już praktycznie wychodząc, znalazłam portfel i apaszkę Burberry bez jakichkolwiek śladów użytkowania

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 08:43   #4894
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Dzień doberek
Pogoda się poprawia co mnie niezmiernie cieszy

Mój Tż wpadł na genialny pomysł... na weekend od 27 maja przyjeżdzają jego znajomi z takiego forum fotograficznego, w tym laska która mega działa mi na nerwy bo się do niego przystawia! Mamy małe mieszkanie jestem ciekawa jak oni maja zamiar spać u nas...
zła jestem bo już raz mieliśmy gości z mojej strony to było skakanie w koło ich aby ich jak najlepiej ugościć, gotowanko, przygotowywanie śniadanek itp... to co innego bo to moi goście więc mi to sprawiało przyjemność ,ale w koło jego i zwłaszcza jej nie mam zamiaru skakać... w ogóle ich tu nie chcę

Pomarudzilam ide dokończyć obiadek dziś na weekend serwuję zupkę warzywną, i miesko mielone z pieczarkami, cebulką, pomidorkami

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 08:49   #4895
Sorceresss
Wtajemniczenie

WITAJCIE!

Dziewczyny poratujcie mnie! Strasznie się źle czuję, ale muszę być dzisiaj w pracy, w poniedziałek zresztą też bo mam kupę i hoho roboty!
Znacie może jakiś dobry, MOCNY, bez recepty specyfik. A może sposób??? Nigdy nie choruję a jak już coś mnie bierze to wypijam Fervex i przechodzi dnia następnego....

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 08:55   #4896
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
No to czekamy razem do niedzieli

Przyjeżdżaj do mnie tzn. w sumie do mojej rodzinnej miejscowości bo tylko tam lumpkuję w Wawie jest drogo i nigdy nic fajnego nie znalazłam (chyba za dużo jest tu szperaczy a za mało lumpków ) ze mną na pewno coś kupisz
Mi się zawsze udaje coś wyszperać ostatnio np. już praktycznie wychodząc, znalazłam portfel i apaszkę Burberry bez jakichkolwiek śladów użytkowania
no mogę się zabrać z Tż-tem do Warszawy ale to na tydzień:P musiałabys mnie przechować;P:brz ydal:
ja sobie dam jeszcze jedną szansę z tymi lumpkami ale nie wiem jeszcze kiedy

Stary 2011-05-06, 08:56   #4897
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Hej Ja tylko na chwilkę
Dwie matury za mną...Ale szczególnie nie jestem zadowolona... Mimo,ze polski i matematyka mi sie nie liczą,to jednak mogło być lepiej... Polski to jakaś masakra... I egzamin jak na podstawę był bardzo trudny,ale dałam radę...Rozszerzenie za to... Mam nadzieję,że chociaż zdam ! Matematyka ok. Jakaś bardzo trudna nie była,jako humanistka się nie martwię,bo wydaje mi sie,że większość zadań zrobiłam.
Jutro angielski. Później polski ustny,rosyjski pisemny i ustny,no i angielski ustny
I kurcze...Jak od wczoraj miałam zastój kibelkowy od stresu to teraz nerwy puszczają i rozstrój żołądka pół dnia Latam do toalety jak głupia,herbatka gorzka nie pomaga ... Mam nadzieję,że zaraz przejdzie.
Jedynym pocieszeniem jest to,że po takich czystkach może waga będzie ładna rano

Lecę spaciu Postaram się później was jakoś nadrobić ale pewnie nie dam rady

Dobranoc Kochane
nie ma co się stresować ja zawaliłam polski rozszerzony, przez co nie dostałam się na wymarzone studia (dziennikarstwo...) i poszłam na coś, tylko po to, żeby nie tracić roku, chciałam poprawiać maturę. i pokochałam moje studia i nigdy bym ich nie zmieniła mimo, że na początku żal, smutek, płacz nic nie dzieje się bez przyczyny Tobie gorzej poszły przedmioty, których nawet nei potrzebujesz, a za to lepiej pójdą te ważne
Cytat:
U mnie dzisiaj wzrosssssssstttt i to prawie o 1 kg (choć może na elektronicznej to by było 0,8 a może 1,2)
Nie rozumiem tego... nooo...
Jem wgl II fazy, teraz są dni P (dzisiaj ostatni)... wczoraj trochę liznęłam Nutelli, i może z niecałą 1 łyżkę otrąb więcej (bo robiłam hamburgery, ale dawałam nie tak jak w przepisach tylko zmniejszałam ilość i do bułki, i do mięsa, żeby się zmieścić w ilości otrąb)
Czuje się jakaś opuchnięta to fakt, ale do @ jeszcze daleko...
No nic, śniadanie zaczynam od bułeczki i kawki... potem nie wiem co, pewnie w pracy to jakaś wędlinkę kupie...

Jestem zła i wkurzona!!!!!!
ej ej ej! nie ma sensu tak się wkurzać. jak masz się tak denerwować mam radę - nie waż sie codziennie! bo w paranoję wpadniesz! i nie ma co się żalić:P to tylko WODA, dziewczyno:P
Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Mój Tż wpadł na genialny pomysł... na weekend od 27 maja przyjeżdzają jego znajomi z takiego forum fotograficznego, w tym laska która mega działa mi na nerwy bo się do niego przystawia! Mamy małe mieszkanie jestem ciekawa jak oni maja zamiar spać u nas...
zła jestem bo już raz mieliśmy gości z mojej strony to było skakanie w koło ich aby ich jak najlepiej ugościć, gotowanko, przygotowywanie śniadanek itp... to co innego bo to moi goście więc mi to sprawiało przyjemność ,ale w koło jego i zwłaszcza jej nie mam zamiaru skakać... w ogóle ich tu nie chcę

Pomarudzilam ide dokończyć obiadek dziś na weekend serwuję zupkę warzywną, i miesko mielone z pieczarkami, cebulką, pomidorkami
ja bym powiedziała "nie" i już... albo niech to on ich gości, a nie Ty zasuwasz po kuchni :/

u mnie mały spadek:P z wzrostu +1 ,mam wzrost +0,7:P dziś P,więc w końcu spadnie...

idę zjeść placuszki
Stary 2011-05-06, 08:58   #4898
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Dzień doberek

ja też tak miałam w święta.. z tż-ta siostrą i jej mężem
ale na szczęście już po.

Stary 2011-05-06, 09:04   #4899
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość

ja bym powiedziała "nie" i już... albo niech to on ich gości, a nie Ty zasuwasz po kuchni :/
No ja nie będę skakać w koło nich .
Ciekawe gdzie oni będą spać, bo mamy tylko 1 łóżko wolne, a ma przyjechać gość który ma dziewcyzne- ponoć ma być bez niej, i ta siksa co się przymila do mojego B. że niby razem będą spać ? mamy tylko 1 komplet pościeli

Stary 2011-05-06, 09:09   #4900
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
No ja nie będę skakać w koło nich .
Ciekawe gdzie oni będą spać, bo mamy tylko 1 łóżko wolne, a ma przyjechać gość który ma dziewcyzne- ponoć ma być bez niej, i ta siksa co się przymila do mojego B. że niby razem będą spać ? mamy tylko 1 komplet pościeli

ja też się z tz-tem kłociłam o to, że nie chcę żeby przyjechali, że nie mam nawet z nimi o czym rozmawiać itd. bo oni są dziwni.
nawet 3 dni z nim nie rozmawiałam. ale on rodzinie nie odmówi ble ble ble
na szczęście jakoś wytrzymałam. ale przed świętami się co chwile kłóciliśmy.

Stary 2011-05-06, 09:13   #4901
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się z tz-tem kłociłam o to, że nie chcę żeby przyjechali, że nie mam nawet z nimi o czym rozmawiać itd. bo oni są dziwni.
nawet 3 dni z nim nie rozmawiałam. ale on rodzinie nie odmówi ble ble ble
na szczęście jakoś wytrzymałam. ale przed świętami się co chwile kłóciliśmy.
U nas tez już napięta atmosfera, wiesz ja zazdrośnica jestem, miałam już okazję się zapoznać z tą laską-wiecie chudy wieszak, oryginalna uroda no i się do B. przystawiała moja obecność wcale jej nie przeszkadzała! Mój Tż oczywiście twierdzi że przesadzam,ale mówie co widziałam Dziś pracuję do 18,jak wrócę mam klientkę w domu więc wieczorem z nim porozmawiam sobie, wiem że nic nie wskóram bo i tak przyjadą ale jakieś zasady trzeba ustalić

Ale mi obiadek pięknie pachnie do pracy wychodzę o 11 więc zapakuję sobie na wynos

Stary 2011-05-06, 09:20   #4902
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
U nas tez już napięta atmosfera, wiesz ja zazdrośnica jestem, miałam już okazję się zapoznać z tą laską-wiecie chudy wieszak, oryginalna uroda no i się do B. przystawiała moja obecność wcale jej nie przeszkadzała! Mój Tż oczywiście twierdzi że przesadzam,ale mówie co widziałam Dziś pracuję do 18,jak wrócę mam klientkę w domu więc wieczorem z nim porozmawiam sobie, wiem że nic nie wskóram bo i tak przyjadą ale jakieś zasady trzeba ustalić

Ale mi obiadek pięknie pachnie do pracy wychodzę o 11 więc zapakuję sobie na wynos

oj kochana nie przejmuj się jakimś wieszakiem!!! to co ona robi, jeśli przystawia się do Twojego Tż-ta świadczy o niej.. ja to bym nazwała, ale obędzie się

tylko porozmawiaj z Tż-tem i wyjaśnij z nim to i tyle. ja myślę, że dla niego to Ty jesteś najważniejsza, a to, że w jakimś stopniu nie zauważa lub nie przyznaje się, że ona tak robi.. bo pewnie faceci też lubią być adorowani
musicie sobie to wyjaśnić po prostu

a jak wieszak będzie przesadzał.. to ją weź za włosy... i wyrzuć z domu

i się nie stresuj bo i tak jesteś najładniejsza i najkochańsza!!!

Stary 2011-05-06, 09:56   #4903
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Hej Ja tylko na chwilkę
Dwie matury za mną...Ale szczególnie nie jestem zadowolona... Mimo,ze polski i matematyka mi sie nie liczą,to jednak mogło być lepiej... Polski to jakaś masakra... I egzamin jak na podstawę był bardzo trudny,ale dałam radę...Rozszerzenie za to... Mam nadzieję,że chociaż zdam ! Matematyka ok. Jakaś bardzo trudna nie była,jako humanistka się nie martwię,bo wydaje mi sie,że większość zadań zrobiłam.
Jutro angielski. Później polski ustny,rosyjski pisemny i ustny,no i angielski ustny
I kurcze...Jak od wczoraj miałam zastój kibelkowy od stresu to teraz nerwy puszczają i rozstrój żołądka pół dnia Latam do toalety jak głupia,herbatka gorzka nie pomaga ... Mam nadzieję,że zaraz przejdzie.
Jedynym pocieszeniem jest to,że po takich czystkach może waga będzie ładna rano

Lecę spaciu Postaram się później was jakoś nadrobić ale pewnie nie dam rady

Dobranoc Kochane
Trzymam w dalszym ciągu kciuki Ja pamiętam wracałam z płaczem po maturze rozszerzonej z polskiego. Byłam pewna, że nie zdałam. Nałożyłam okulary przeciwsłoneczne i sobie płakałam nad swoim losem I w drodze do domu zatrzymał się jakiś facet wysiadł z samochodu i zapytał czy nie umówie się z nim na kawę Mature oczywiście zdałam i to nawet dobrze ale z facetem sie nie umówiłam - jak powiedziałam, że mam chłopaka i mu się to nie spodoba to powiedział, że przecież mamy 21 wiek!

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
przy osłabieniu, z taką obniżoną teperaturą też maszprawo źle się czuć. więc teraz szybko do łóżka odpoczywać!
Mi jest ciągle zimno Pamiętam o babeczkach. Zaraz poszukam przepisu

Cytat:
Napisane przez MarTynx Pokaż wiadomość
Kocham lumpki. Wgl. osoby, które do nich chodzą często fajnie się ubierają :P Nie mogę patrzeć na moje ciuchy z przed 4 lat, gdy jeszcze nie chodziłam do ciucholandów - tzn. nie były okropne, ale strasznie nudne - koszulka, jeansy i bluza. Może to przez to że byłam dopiero w 1 gimnazjum :P: Na początku jeszcze kupowałam wiele najtańszych szmatek - bo tanio. Teraz jestem bardziej wybredna Taki lumpek to fajna sprawa :P Jestem ciekawa jakby teraz wyglądała moja szafa, gdyby nie to + maszyna do szycia :P I przede wszystkim mogę te ciuszki kupować za swoje kieszonkowe i nie muszę wyłudzać od mamy kaski, to na nowe buty czy na nowe spodnie :P

Wogóle jak wybieramy sie do kina z TŻ i przy okazji wstapie czasem do tych sklepów i patrze na ceny tych szmatek to mi się słąbo robi ... W UK mają fajniejsze ciuchy od nas. To nie fair. W wątku lumpowym wkleiłam swoje ostatnie zdobycze z lumpków. Są chyba 2 strony w stecz
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:31   #4904
asia_bydgoszcz
Raczkowanie

GG do asia_bydgoszcz

Ja do niedawna sama prowadziłam lumpik, uwielbiam grzebać w ciuchach, nigdy się tego nie oduczę, wczoraj zrobiłam zakupy: synkowi- koszulke ferrari i koszule na uroczystości przedszkolne, i sobie sweterek na napy z wielkim kołnierzem, zapłaciłam w sumie 12 zł
Uwielbiam zachodnie ciuchy gdzie bawełna jest bawełną, super fasony, dużo lepsza jakość za małą kasę. Ale moim zdaniem obok brytyjskich, równie dobre, czasem nawet lepsze, są holenderskie i duńskie Za to odrzuca mnie jak mam wejść do sklepy z niemiecką-> totalnie zrażona jestem. Same babcine ciuchy, brudne, śmierdzące, gdzie w hurcie można kupić 2,3 zł/ kg, a sprzedają za bóg wie ile.
Stary 2011-05-06, 10:33   #4905
anita9005
Rozeznanie

kochana spokojnie , na P wszytsko zleci to woda

Cytat:
Napisane przez asia_bydgoszcz Pokaż wiadomość
Witajcie chudzinki po przerwie
Tyle napisałyście, że nie wiem kiedy to nadrobię...
Trochę z życia (i Dukana ) wytrąciła mnie choroba, ale już oki. Przez ten okres nie robiłam sobie samego P, tylko PW, żeby organizm miał siłę walczyć z tą cholerną anginą.
Dziś mam jeszcze PW, a od jutra P.

Waga +1

P.S. Niech już będzie ciepło!!!
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:35   #4906
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

hej. Bylam wczoraj u pani doktor iii powiedziala zebym juz powoli szla na III faze bo juz ladnie mi spadla waga i teraz juz powoli zeby spadala na zaparcia kazala mi czopki glicerynowe kupic. Ostukala nery, wymacala watrobe hehe a moj synio sie smiall

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:38   #4907
anita9005
Rozeznanie

Bądź miła ,a niech jedzą na mieście inaczej bedziesz miała ich ciągle na łbie

Cytat:
Dzień doberek

Stary 2011-05-06, 10:44   #4908
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
hej. Bylam wczoraj u pani doktor iii powiedziala zebym juz powoli szla na III faze bo juz ladnie mi spadla waga i teraz juz powoli zeby spadala na zaparcia kazala mi czopki glicerynowe kupic. Ostukala nery, wymacala watrobe hehe a moj synio sie smiall
t o co już nie masz być na 2??
a jak nerki ?

Stary 2011-05-06, 10:55   #4909
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Pati musisz cos im zrobic psikusa przesolic, za bardzo popieprzyc zapomniec kupic masla czy papieru toaletowego hehehe abo kawe zaparz sobie i fusy wysusz i z tych fusów zrób im kawke działa uwierz mi

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
t o co już nie masz być na 2??
a jak nerki ?

no tak mi kazała nerki z "ostuku" ok nie bolą

ja dążę zeby ta 7 zobaczyc i wtedy ide na III faze pobędę na niej troche odpoczne i pozniej znów powalcze moze juz nie na Dukanie

Stary 2011-05-06, 10:58   #4910
anita9005
Rozeznanie

Hej chudzinki przepraszam ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić mam urwanie głowy- na studiach teraz same projekty i zaliczenia. Do tego dochodzi 2ga szkoła i szkolenia. Maskara , czasami tak jest zupelny luz ale jak sie nazbiera to ratuj się kto może.

U mnie waga stoi w miejscu w sumie to sie nawet cieszę po moim wczorajszym dniu grzeszkowo białkowym
Stary 2011-05-06, 11:10   #4911
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

znaczy sie na III fazie bede tyle ile nalezy a jesli ze chce wrocic na II to wroce i pozniej znow na III a to ze kiedys moze nie dukan to daleka przyszlosc

Stary 2011-05-06, 11:22   #4912
WrednaZ
Raczkowanie

No Wy to potraficie przywołać do porządku
Dobra już koniec z nerwami ale przyznajcie same, że to irytujące, człowiek na diecie i wzrost ?!?! Nigdy czegoś takiego nie miałam, a już mnóstwo diet przeszłam !!

Tchnienie - miałam się właśnie nie ważyć, ale mnie podkusiło coś i stanęłam, to mam za swoje

Generalnie, czuję, że chudnę, czuję się coraz lepiej ze sobą... Kryzys mam wieczorem jak spojrze w lustro na swoje uda... ale no trudno, jak się na to zapracowało to się ma...

Edytowane przez WrednaZ
Czas edycji: 2011-05-06 o 11:23
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:01   #4913
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
No Wy to potraficie przywołać do porządku
Dobra już koniec z nerwami ale przyznajcie same, że to irytujące, człowiek na diecie i wzrost ?!?! Nigdy czegoś takiego nie miałam, a już mnóstwo diet przeszłam !!

Tchnienie - miałam się właśnie nie ważyć, ale mnie podkusiło coś i stanęłam, to mam za swoje

Generalnie, czuję, że chudnę, czuję się coraz lepiej ze sobą... Kryzys mam wieczorem jak spojrze w lustro na swoje uda... ale no trudno, jak się na to zapracowało to się ma...
no kochana, nie ma co się martwić wiesz, na innych dietach nie zmienia się trybów i organizm reaguje cały czas tak samo, a na Dukanie nie niektórym spada na PW, a rośnie na P (pewnie przez kłopoty z wc) - u mnie odwrotnie, do wc zawsze chodzę i na P spada b. ładnie, za to na PW zawzse mam ok 1kg! wzrostu, zawzse! chyba tylko raz zrzuciłam coś po PW od 4 miesięcy na początku też się stresowałam, ale zauważyłam jak reaguje organizm i wiem czego się spodziewać. i naprawdę nie ma co się przejmować

a propo wątku lumpkowego, ja kompletnie nie umiem robić zakupów, albo trafiłam do zlych lumpków, nie wiem... zawsze śmierdzi i są brzydkie i drogie ciuchy;P jedyne co kupiłam to spodnie narciarskie za 20 zł
Stary 2011-05-06, 13:05   #4914
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
no kochana, nie ma co się martwić wiesz, na innych dietach nie zmienia się trybów i organizm reaguje cały czas tak samo, a na Dukanie nie niektórym spada na PW, a rośnie na P (pewnie przez kłopoty z wc) - u mnie odwrotnie, do wc zawsze chodzę i na P spada b. ładnie, za to na PW zawzse mam ok 1kg! wzrostu, zawzse! chyba tylko raz zrzuciłam coś po PW od 4 miesięcy na początku też się stresowałam, ale zauważyłam jak reaguje organizm i wiem czego się spodziewać. i naprawdę nie ma co się przejmować

a propo wątku lumpkowego, ja kompletnie nie umiem robić zakupów, albo trafiłam do zlych lumpków, nie wiem... zawsze śmierdzi i są brzydkie i drogie ciuchy;P jedyne co kupiłam to spodnie narciarskie za 20 zł

szkoda, że nie mam znajomej, która pracuje w lumpku, bylby raj

dosłownie mnie już dzisiaj dupa boli od siedzenia

Stary 2011-05-06, 13:19   #4915
Agus140188
Rozeznanie

Jestem już miłe Panie po wykładzie a w międzyczasie wyjaśniło się dlaczego po P i wzorowym dukaniu pojawiło sie + 2kg, dziś znienacka zaskoczyło mnie @ i to tak masakrycznie jak już dawno nie było- brzuch tak mnie boli że czuję się jakbym miała umrzeć zaraz, do tego nudności plus ciągłe latanie na wc, aby przeżyć... zdziwiłam się bo to jakieś 5 dni za wcześnie muszę się chyba położyć bo zaraz zejdę z tego świata
Stary 2011-05-06, 13:31   #4916
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MarTynx Pokaż wiadomość
Kocham lumpki. Wgl. osoby, które do nich chodzą często fajnie się ubierają :P Nie mogę patrzeć na moje ciuchy z przed 4 lat, gdy jeszcze nie chodziłam do ciucholandów - tzn. nie były okropne, ale strasznie nudne - koszulka, jeansy i bluza. Może to przez to że byłam dopiero w 1 gimnazjum :P: Na początku jeszcze kupowałam wiele najtańszych szmatek - bo tanio. Teraz jestem bardziej wybredna Taki lumpek to fajna sprawa :P Jestem ciekawa jakby teraz wyglądała moja szafa, gdyby nie to + maszyna do szycia :P I przede wszystkim mogę te ciuszki kupować za swoje kieszonkowe i nie muszę wyłudzać od mamy kaski, to na nowe buty czy na nowe spodnie :P
też lubie lumpki - czy 'ciuchy' jak to u mnie się nazywa... ale mam to rodzinnie babcia mnie tym zaraziła w mieście rodzinnym to ona ma już zanjomości we wszystkich to bierzez całe torby ciuchów do domu, wszystkie kobietki sobie mierzymy i co sie spodoba to bierzemy a teraz w kato odkryłam blisko mnie taki gigantyczny sklep, dzisiaj nawet planuje się tam wybrać bo brakuje mi bluzek z krótkim rękawem...

Cytat:
Ze mną wciąż źle, chyba nie obędzie się bez wizyty u lekarza bo to najprawdopodobniej zapalenie krtani, tylko nie za bardzo mam jak się wybrać, najwcześniej uda się we wtorek

Metalku, mogłabyś poradzić mi coś skutecznego bez recepty?
jeśli to faktycznie zapalenie krtani to mało co mogę poradzić - pewno konieczny będzie antybiotyk :/ a na ból gardła słabo będzie wszystko działać bo to 'głęboko' jest napewno dużo pij ciepłego - trochę załagodzi.... a kaszel jakiś masz?

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
WITAJCIE!

Dziewczyny poratujcie mnie! Strasznie się źle czuję, ale muszę być dzisiaj w pracy, w poniedziałek zresztą też bo mam kupę i hoho roboty!
Znacie może jakiś dobry, MOCNY, bez recepty specyfik. A może sposób??? Nigdy nie choruję a jak już coś mnie bierze to wypijam Fervex i przechodzi dnia następnego....
sposób najlepszy, to jak wrócisz do domu to gorąca herbata + 2 polopiryny/aspiryny i do łóżka, na mnie działa niezawodnie... tych wszystkich środków typu fervex nie polecam, bo usuwają objawy ale człowiek tak na prawdę dalej chory i łatwo powikłań się nabawić :/ ale jak już musisz to silnie powinny zadziałać preparaty z fenylefryną np. coldrex, febrisan, flucontrol, gripex

Cytat:
to może faktycznie trzeba posłuchać pani dr... odpoczniesz sobie, sił i motywacji nabierzesz i najwyżej potem na II fazę wrócisz czopki dobre nie rozleniwiają jelit jak ziółka i tabletki
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:36   #4917
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
też lubie lumpki - czy 'ciuchy' jak to u mnie się nazywa... ale mam to rodzinnie babcia mnie tym zaraziła w mieście rodzinnym to ona ma już zanjomości we wszystkich to bierzez całe torby ciuchów do domu, wszystkie kobietki sobie mierzymy i co sie spodoba to bierzemy a teraz w kato odkryłam blisko mnie taki gigantyczny sklep, dzisiaj nawet planuje się tam wybrać bo brakuje mi bluzek z krótkim rękawem...

jeśli to faktycznie zapalenie krtani to mało co mogę poradzić - pewno konieczny będzie antybiotyk :/ a na ból gardła słabo będzie wszystko działać bo to 'głęboko' jest napewno dużo pij ciepłego - trochę załagodzi.... a kaszel jakiś masz?

sposób najlepszy, to jak wrócisz do domu to gorąca herbata + 2 polopiryny/aspiryny i do łóżka, na mnie działa niezawodnie... tych wszystkich środków typu fervex nie polecam, bo usuwają objawy ale człowiek tak na prawdę dalej chory i łatwo powikłań się nabawić :/ ale jak już musisz to silnie powinny zadziałać preparaty z fenylefryną np. coldrex, febrisan, flucontrol, gripex

to może faktycznie trzeba posłuchać pani dr... odpoczniesz sobie, sił i motywacji nabierzesz i najwyżej potem na II fazę wrócisz czopki dobre nie rozleniwiają jelit jak ziółka i tabletki

będę musiała kiedyś przyjechać do katowic i iść tam z Tobą

Stary 2011-05-06, 13:42   #4918
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

mój Mały Chłopunio dostał sterydy wziewki nie pomogły pani doktor usłyszała coś po prawej stronie i dostał zastrzyk mamy skierowanie do szpitala jakby się pogorszyło to jakis koszmar dopiero rotawirus teraz alergia ja mam dosyć k...... dosyć

Stary 2011-05-06, 13:45   #4919
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
będę musiała kiedyś przyjechać do katowic i iść tam z Tobą
zapraszam, zapraszam naprawde świetne miejsce - powierzchnia ok. 2 biedronek podział na 2 sale: wycena i na wagę, na wieszakach tematycznie poukładane, codziennie dostawa
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:47   #4920
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
mój Mały Chłopunio dostał sterydy wziewki nie pomogły pani doktor usłyszała coś po prawej stronie i dostał zastrzyk mamy skierowanie do szpitala jakby się pogorszyło to jakis koszmar dopiero rotawirus teraz alergia ja mam dosyć k...... dosyć
zastrzyk sterydowy? mam nadzieję że nie diprophos... bo to świństwo straszne i powinno być wycofane. dobrzy lekarze ich nie używają... bo skutki uboczne są straszne. moja lekarka jak się dowiedziała, że poprzedni lekarz mnie faszerował mowiła mi, że kiedyś się nimi leczyło bo były super efekty, ale po 5 latach większość dziewczyn po sterydach musiało mieć usuwane macice, wszystkie były mega grube i w ogóle straszne... ja brałam z 2 lata, może 3, ale nieregularnie... więc jeśli faszerują go sterydami w zastrzykach-zmień lekarza. bo to jest najprostsze działanie, ktore daje spokoj na miesiąc, a potem jest jeszcze gorzej.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości