|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło o mnie ![]() Ja miałam Pw od Sweet. Rozczyn się robi, pranie wstawione. I chyba zaraz się wybiorę na szybko do jyska ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Scio Jak rozpoznać w ogóle choleostazę w wynikach, jakie badania w ogóle trzeba robić?! |
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
będzie dobrze, zobaczysz ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- rywalizacja?
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
laski kupiłam sobie TAKIE RYBACZKI
są rewelacyjne, polecam
|
#4360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizytę i żebyś nie czekała nie wiadomo do której...![]() Cytat:
jestem z Tobą i głęboko wierzę, że to nie cholestaza |
||
|
|
|
#4361 |
|
Rozeznanie
|
Witam , a ja Was nadrabiam od wczoraj, lecicie jak szalone.
Scio trzymam kciuki bay wszystko bylo dobrze. U mnie do pored zostalo 89 to jestem jeszcze za Wami hoho. Pierwsza dobra wiadomosc dzisiejszego dnia brat zdal ustny z niemieckiego , oby tak dalej.a tak sie obawial. Wczoraj mi narobilyscie ochery tymi buleczkami wiec upieklam sobie chalke no I z maselkiem pol pochlonelam. |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Rozeznanie
|
Zanka rybaczki swietne tez by mi sie przydaly tylko ze ja teraz jakos nie moge w jensie chodzic Bo sztywno mi tu I I tam...wiec chodze w luznych spodniach lub leginsach
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zostało do końca 45 dni. Szok, nigdy nie liczyłam dni, półtorej miesiąca jakoś tak bardziej odrealnione niż te 45 dzionków... Dziewczyny zmalowana, patik, Beatka, i Madziulka chyba tez pisała o wizycie za wizyty!Beatko ciekawe, co tam u Julci. Karolinee duzą juz masz niunie! I dzidziuś 2100 ! Powoli nasze maluchy przebijają 2 kg ![]() Słoneczko oj na basen też mam ochotę wyjśc, ale nie mam stroju, a bikini to chyba nie bardzo pasuje dwu- częściowe ![]() A z rozmowy mojego mężula niciii. Ale dziękuje za wsparcie ![]() Siedzi tu obok mnie i własnie kawkę mi zrobił. W końcu dzisiaj się wybiorę zapłacić za studia, już miesiąc po terminie, mam nadzieje, że mi wydadzą indeks jutro z dziekanatu. ![]() Weekend mam cały szkolny w takiej niewygodnej sali, gdzie są małe krzesełka jak w zerówce. A dziś muszę napisać pracę jeszcze na jutro...Musze się zmobilizować :/
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie przytyję hahah (marzenia )taka rozmiarówka dziwna ale spodnie super świetnie leżą, i te nogawki fajnie wykończone
|
|
#4366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Malowanie paznokci u nóg powinno być sportem wyczynowym, zdobywałybyśmy medale na Olimpiadach
|
#4368 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi jako takie krwotoki się nie zdarzają, ale nos mam non stop zawalony krwiakami, i z każdym smarkaniem chusteczka we krwi - sory za opis![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle dzień dobry ![]() Wczoraj byliśmy u teściów.... ehh jak to babsko mnie męczy...... wielce zdziwiona że już łóżeczko kupiliśmy - z tym że ona chyba nawet dokladnie nie wie na kiedy mam termin..... taka zainteresowana wnuczką ![]() Znowu mam to śmieszne kołatanie serca, aż mi klatką piersiową rusza.... Dzisiaj sie konczy moja aukcja będę się biła do upadłego!! Co do tygodni to ja licze te skończone... jak na suwaczku mam 27t 1d czy jakoś tak, to dla mnie to jest 27 t. nie wybiegam w przód, czyli nadal dumnie w II trymestrze siedze Mnie też zgaga dopada, ale o dziwo zjadam 3 migdały i jak ręką odjął! Zaokrągliłam sie na buzi i mnie to wkurza ![]() Powiedzcie mi jakie są oznaki pojawiania się rozstepów?? bo póki co odpukać ani na brzuchu ani na piersiach na razie nie mam, ale boję się że się zaczną..... Jak tam nasz Nerolka z Izką?? |
|||||
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takie spodnie do kolan z c&a ciekawe ile w nich pochodze bo na razie pogoda nie rozpieszcza |
|
|
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O takie mam: http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...pa_pom=spodnie Tylko jakieś sandałki jeszcze muszę kupić ...
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamuśki
![]() trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() mi dziś siostra odbiera wyniki badań, mocz, krew i toxo a w poniedziałek wizyta... już się nie mogę doczekać, ciekawe jak szyjka trzyma ![]() Scio współczuję trzymam kciuki aby było jak z brunetką i to tylko błędne podejrzeniaCytat:
Staruszek?? mój w lutym skończył 33! ![]() karolinee gratuluję udanej wizyty ![]() z tego co czytam to chyba każdej z nas twardnieje teraz brzuch - taki etap ciąży.. tylko jednym to skraca szyjkę a innym nic się nie dzieje
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
Hehe byłam tu dzisiaj jako pierwsza, a później mi się usnęło i wstałam o 9.30
No i znowu 3 strony do nadrabiania ![]() Za wszystkie dzisiejsze wizyty mocne no i cały czas oczywiście za Ciebie Nerolka i za Izunię Pochwalę się moim wczorajszym zakupem - m.in. do tej sukienki, którą wam pokazałam. http://allegro.pl/fabryka-stylu-rzem...593944749.html Mam nadzieję że na żywo też będą tak ładnie wyglądać jak na zdjęciach ![]() Za chwilę nadrobię co napisałyście i mykam do miasta zapłacić OC i odesłać spodnie mojego P. do wymiany, bo za duże sobie zamówił
|
#4375 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś przeglądałam ofertę tego happymum - mają świetne ciuchy, ale ceny też niezłe i trochę mi szkoda wydawać taką kasę na siebie, wolę chyba na dzidzię...Cytat:
|
||
|
|
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Do tego obowiązkowo badanie brzucha (wątroby), które dzisiaj miałam i jest wszytko w porzadku (brak żółci w wątrobie) Wróciłam z USG dzidziusia ALICJA na 100% jest dziewczynką Waży 1370 gram i tyle udało mi się wyciągnąć od lekarza. Wogóle małomówni są ci lekarze ![]() Zabrali mi już dokumenty do wypisy |
||
|
|
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby się okazało że to tylko fałszywy alarm!!!
|
|
#4378 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ufff ja juz posprztalam i siedze z kawka, tylko, ze zaraz musze sie zabrac za obiad dla siebie...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiem Wam, ze ja jako ze mam wszystko (no prawie) dla dziecka, to wpadlam w manie zakupow dla siebie, ale juz mam tego tyle, ze nie powinnam wiecej kupowac, w koncu nie planuje wiecej dzieci, to co z tymi wszystkimi ciuchami? Ja to jestem dopiero za Wami...109 dni do porodu! Czasu a czasu! Wczesniej czytalam sobie o porodach sn po wczesniejszej cc...kurde dalej nie moge sie zdecydowac na szpital... Krakowianki i Bochnianki co ze spotkaniem? Jesli mialoby byc w przyszlym tygodniu, to ja moge tylko we wtorek lub we czwartek (wtedy maz ma wolne i moze zostac z dziewczynami) Potem wyjezdzam nad morze do konca maja. Wezmiecie te 2 dni pod uwage? Bo bardzo bym sie chciala z Wami spotkac i poplotkowac. |
|||||
|
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam.......
na dworze cieplo i przyjemnie choc watr troche jest....... dzwonila mama kupila mi jeszcze wczoraj jedna koszule na ramiaczkach wiec do szpitala juz mam koszule i podklady poporodowe 60 szt chyba starczy?????? jeszcze tylko majtasy i bedzie prawie sysyko wstawiłam pranie jeszcze mnie dwa czekaja dzis............ piore lumpkowe ciuszki niech sie susza na słonku............ a potem jeszcze przejde sie na poczte jak sie upierze................ i na 17 do rodzinnego musze jechac przez caaaaaaaale miasto ![]() scio - oj niedobre wiesci oby sie nie potwierdziło!!!!!!!zanetaa - ![]() tylko teraz powiedzcie mi jak zrobic zeby zamiast linka byl napis bo nie pamietam ![]() i ponawiam pytanie z moim brzuchem!!!!!!!
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-05-06 o 12:04 |
|
|
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
Brunetka super wiesci!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

Niestety mam podejżenie cholestazy i właśnie się zbieram do szpitala 
zębole

Oby okazało się, że nie!
Trzymaj sie Kochana

rywalizacja?

Zakończone: 2
trzymam kciuki aby było jak z brunetką i to tylko błędne podejrzenia