|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
gg, podobno Merz Special jest dobre na paznokcie
.
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() UWAGA, o mnie: ![]() "mmmmmm-- dziennikarka, publicystka, felietonistka, pisze dla tygodników i dzienników, prowadzi jeden z najczęściej oglądanych programów "Na dywaniku". Życiorys [edytuj] "Mmmmmmm zawsze musiała wszystko wiedzieć, zawsze dociekała informacji, kończyła dopiero, kiedy rezultat ją satysfakcjonował" – tak wspomina ją kolega z czasów studenckich. Na 3. roku studiów dostała się na staż do lokalnej stacji telewizyjnej. Współtworzyła tam informacje do wieczornych wiadomości. Jest odkrywczynią afery zwanej "konserwą turystyczną". Udowodniła, że wycieczki zagraniczne mogłyby być o wiele tańsze, ale pewien procent opłat idzie po cichu na spłacanie długów zaciągniętych jeszcze za czasów Gierka. mmmmmm podczas jednego z odcinków swojego programu wyprosiła premiera Polski ze studia, twierdząc, że "kłamie Pan mi i ludziom w żywe oczy". Ciekawostki [edytuj] Interesuje się fotografią. Twierdzi, że zawsze podziwiała korespondentów wojennych za ich odwagę. Lubi grać w golfa. Życie prywatne [edytuj] Ma męża aktora i psa imieniem Niuniek." nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Tytuł dr hab. ![]() Wiecie może ile kosztują spodnie w Levisie?
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-05-06 o 13:03 |
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam za 107 w promocji
.Ale koło 200 zł standardowo. Jak nie więcej. |
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytam bo w przyszłym tygodniu jest 50% dla studentów
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmmmm, mnie wyszło to samo, mojej koleżance też - beznadzieja!
|
#367 | |
|
Nie depcze krokusów
|
A, właśnie - obciąć czy nie?
![]() Dawno nie dostałam żadnego PW... ![]() Cytat:
Z Zakalcem jadę, ale tak po kumpelsku.
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niczego nie wykluczam Może nast. razem przystanę w drogerii przy J'adore dlużej ), ale muszę sobie przypomnieć. Póki co drugą rozbiórkę obiecałam Lence
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-05-06 o 13:25 |
|
|
|
|
#369 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Widać wszystkie musimy nazwać psa Niuniek
wysłać Ci PW? ![]() Nawet z interesem mogę
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spoko, mogę brać w ciemno, lubię takie kobiece zapachy
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uprzedzam. Nie wiem, czy opis nut zapachowych coś Ci da https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oison-edp.html
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-05-06 o 13:29 |
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Bergamotka, róża i mandarynka brzmią kusząco
Wiem, że róża bywa mdła, zwłaszcza w połączeniu z wanilią, ale chyba nie jest to aż tak duszący zapach?
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Chloe są bardzo mdłe. Ale jeśli Poison nie jest kadzidlanym zapachem, ani mydlanym to mogę brać
Np. Lolita Lempickiej mi nie odpowiada, bo dla mnie to takie mydło ![]()
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
ville (rocznik 1989) - polska europosłanka do Parlamentu Europejskiego.
Życiorys Ukończyła europeistykę na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie. Przygodę z polityką zaczęła już na uczelni, wstępując do samorządu studenckiego. Pewnością i charyzmą przekonała do siebie pozostałych członków tego organu akademickiego i została przewodniczącym już na pierwszym roku studiów. Po namowach kolegów z uczelni postanowiła wziąć udział w wyborach do Parlamentu Europejskiego, aby wkrótce stać się jego najmłodszym członkiem. W Parlamencie Europejskim zasłynęła z roli negocjatora z ramienia Unii pomiędzy zwaśnionymi od wielu lat w Belgii Flamandami i Walonami. Skłócona ludność zakończyła trwający 8 lat spór, co uratowało kraj Beneluksu przed katastrofą gospodarczą. ville została odznaczony Orderem Leopolda oraz Orderem Lwa Flamandzkiego przez króla Belgii, a także Orderem Orła Białego przez prezydenta Polski. Ciekawostki Koledzy ze studiów twierdzą, że ville była lubiana przez wszystkich. Co więcej, chwalą ją za najlepsze domówki, na których wszyscy zawsze chcieli być. Życie prywatne Obecnie jest w związku z belgijskim arystokratą. Po pierwsze: jaką europeistykę?! Żądam sprostowania! Po drugie: hahaha, a jednak ta monarchia jest mi pisana być może Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-05-06 o 13:42 |
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Myć
bo ładnie ma być przez najbliższe dni, więc robota nie pójdzie na marne U mnie pasuje też firanki zmienić, tylko, że te co teraz wiszą bardzo lubię i mi szkoda Cytat:
Bałam się jak cholera, więc poprosiłam kumpla, który miał rozmowy za free, żeby "potowarzyszył" mi przez te dwie godziny ![]() NIGDY WIĘCEJ takich wypadów ![]() Tylko czy to akurat musi być Zakalec? Malla lubisz takie układy? Że jesteś atrakcyjna dla kogoś tylko dlatego, że mu się nieziemsko nudzi? ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Oby, tylko zaproś nas na dobry bal
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Mnie wyszło to samo
|
||
|
|
|
#379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W kuchni juz okna lsnia, zaraz biore sie za sypialnie...salon zostawiam na jutro Niestety nie mam firanek 'na zmiane' wiec wrzucilam te co wisialy do prania i za chwile znow je powiesze ![]() Malla powinnas mnie zaganiac do roboty, a nie...
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od 2 tyg czeka na mnie ustawa o finansach publicznych. 123strony
|
|
#381 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Emilka - też nie mam zamiennych firanek, ale też nie mam gdzie ich suszyć, więc suszę rozwieszone. Po co mam Cię zaganiać do roboty, której sama nie wykonuję? To by była hipokryzja
![]() granatowo - nie kopnę Cię, bo nie chciałoby mi się teraz uczyć... Ktoś chce jeszcze pogłaskania po główce ich wewnętrznego lenia? ![]() Cytat:
![]() Masz może tę książkę? ![]() Z Eksem jeździłam w góry po rozstaniu i Zakalec był o to zazdrosny. Teraz nie jestem w związku, więc nie gardzę jego towarzystwem. Równie dobrze można powiedzieć, że to ja go wykorzystuję.
|
|
|
#382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba, ze chodzi o takie typowe co sa np. w galeriach...Ustawa o finansach publicznych jest jedna z glupszych, ktore znam...Nie umiem sie na niej skupic, zawsze czytam wybiorczo Z czego dokladnie masz kolokwium?Cytat:
Jak Ci sie w ogole podobala 'Sala samobojcow'?
|
||
|
|
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie zmarzłam, bo pogoda była naprawdę super a ja też byłam dobrze ubrana. HPIM3037.jpg W górach to ja się tylko zboczeńców boję Książkę mam, mogę pożyczyć (ale po przyszłym weekendzie, bo mam ją w domu rodzinnym). Ale za to w Krk mam dużo innych fajnych górskich pozycji. Tylko, że bardziej trącą właśnie himalaizmem, bo to mój konik No Mal, tylko trzymaj serce na wodzy! Żeby potem nie było płaczu i zgrzytania zębami, bo korcisz los
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-06 o 15:00 |
|
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta pralnia ma też swoją filię w akademiach AWF i tam tez mają niższe ceny. Mała pralka to chyba 9zł a duża 13zł. A koło mam z całej ustawy, wielokrotnego wyboru Mnie Sala Samobójców? Ja jej jeszcze nie widziałam ![]() Mal, właśnie, nie wiem czy wiesz, że krakowski męski zespół siatkarski "Wanda" (czy jakoś tak) po tym sezonie zagwarantował sobie udział w I lidze, więc będę śledzić ich grę i może za 2-3 sezony kupisz ze mną karnet na ich mecze w ekstraklasie?
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-06 o 15:08 |
|
|
|
|
#385 |
|
Konto usunięte
|
laski skąd macie te śmieszne zyciorysy???????????
|
|
|
|
#386 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Płącze
nicru (rocznik 1990) - polski informatyk, strateg, generał wojsk informatycznych. Życiorys Już w trakcie studiów informatycznych na UJ nicru przejawiała zainteresowanie implementacją nowoczesnych technologii informatycznych do działań wojskowych. Jej odważne pomysły oprogramowania wspierającego działania militarne zostały szybko docenione – pod koniec studiów odbyła płatne staże i szkolenia w najnowocześniejszych informatycznych bazach NATO. Zaproponowane tam przez nią rozwiązania sprawiły, że szybko zdobyła zatrudnienie w Wojsku Polskim, a regularnie awansując, w ciągu kilku lat otrzymała nominację na stopień generała. Ciekawostki [edytuj] nicru pasjonuje się strategicznymi grami komputerowymi oraz budową tzw. inteligentnych domów. Od 2 lat w wolnych chwilach jest konsultantem firm produkujących realistyczne gry wojenne na konsole 3D. Wraz ze znajomymi ze studiów opracowali również najnowocześniejszy domowy inteligentny system antywłamaniowy, obecnie stosowany zarówno przez osoby prywatne, jak i firmy oraz instytucje. Życie prywatne Zamężna, 1 córka. Zawód: Generał wojsk informatycznych Tytuł: prof. dr hab. Co prawda nie jestem z UJ, a studiuje kierunek, który jest i na UJocie A tak poza tym wczorajsze teżetowanie super podnoszące na duchu, dalej jestem smarkata acz pociągająca, ale ważne że fizyka do przodu i dalej jako jedna z nielicznych mam realne szanse na zaliczenie
|
#387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A o 'Sale' pytalam Malle
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Film jest bardzo dobry, wyłączając animowane sceny Zastanawiałam się, kim był ten teletubiś z kineskopem na głowie :P I jakie piwo pili, bo marki nie poznałam...A tak poważniej, to ciekawie pokazana jest jego przemiana, wahania uczuć i poglądów. Chłopaczek świetnie zagrał, w serialach nie uświadczysz takich dobrych młodych aktorów. Wątek rodziców też ciekawie poprowadzony, widać że w życiu potrafili sobie radzić tylko z pracą. Różowowłosa drażniła mnie niemiłosiernie od samego początku. Ogólnie - film pobudza do dyskusji. granatowo - w biblioteczce mojego dziadka jest dużo książek o Himalajach z połowy ubiegłego wieku Kiepsko się to czyta, ale przenoszą w inny świat, inne czasy...Serce trzymam na wodzy, w niedzielę mam randkę, a już dziś randkowicz chciał mnie na spacer wyciągnąć, Słodki jest ![]() A rugby Cię nie interesuje? Za darmo można wejść
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-05-06 o 15:16 |
|
|
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
dobrze mi się zaczął dzień
mam nadzieje, że będzie tak dobry do końca![]() przed chwilą wyszedł ode mnie mężczyzna, dostałam prezent, widać, że się stara a wieczorem mykam na urodzinowe piwko do pracy i na tzw "szopkę" ![]() i przyszły moje pędzle
|
#390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mal, rugby ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

.

.
i dostałam piękną bieliznę

Z Zakalcem jadę, ale tak po kumpelsku.

A może chcesz jednak rozebrać J'adore? 
Bałam się jak cholera, więc poprosiłam kumpla, który miał rozmowy za free, żeby "potowarzyszył" mi przez te dwie godziny