|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo kolorówki :)
ubytek jest testowy - 2, może 3 pompnięcia, mam go od ok. 2 miesięcy, jest ważny do marca 2013 roku
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Mam brązer Guerlain
zapraszam2. INGLOT, duży pojedynczy cień (NF) kolor duble sparkle 2g (c. brąz ze złotymi drobinami dobry do smoke eyes, użyty z 3-4 razy 35. DIOR, jadore, próbki w saszetkach 5 szt. -D'or Pszczółki chce się pozbyć 1/3ok. 15g
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mam troche chętnych, ale napisz co chciałabyś dobrac ode mnie do cieni Revlon za tusz Masterpiece Max i serum Oriflame, a dam znać gdy dostanę odpowiedzi od innych Wizażanek.
|
|
|
|
|
#35 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ie bedzie Cię interesować. mam różaną wode toaletową zostało mi tam 40% YR, mam też z YR 30ml piękną l'amore (prezent od chłopaka, uzyty z 4 razy ciezkoby mi było się rozstać z tym. ) . ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
podoba mi się u ciebie paletka diora i to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1303908657 ale chyab nie oddasz go tak łatwo i na pewno nie za te dwie rzeczy które chcesz ![]() paletka ma moje kolorki. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Mam paletkę chanel
i pryzmy GivenchyZależy mi najbardziej na pszczółkach
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Może coś u mnie za:
27. CK, euphoria, perfumy, 30ml, pozostało 15ml, grudzień 2010, pozostało 15ml (będę wybredna) 40. Bioderma, H2O różowy płyn miceralny,100ml, kupiony 3 tyg, 2 razy użyty, zostało 90-95% poza wątkiem mam eyeliner ELF w słoiczku |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
5 bialcyh Aqualia Legere i 5 niebieskich nie wiem czym się róznią wszystkie nazywają się legere Light (obejrzyj zdjęcie w wątku)
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
10. MAXFACTOR, lash extension effect, czarny, wodoodp, urzyty 1 raz, kwieceń 20. CLINIQUE, róż, 01 new clover, 2,2g pozostała połowa, kasetka z lusterkiem, zielona 33. Kallos, Planceta, 275ml, zostało 80-90%, 2 raz użyta, bardzo nawilża i wygładza włosy 40. Bioderma, H2O różowy płyn miceralny,100ml, kupiony 3 tyg, 2 razy użyty, zostało 90-95% ?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
2. INGLOT, duży pojedynczy cień (NF) kolor duble sparkle 2g (c. brąz ze złotymi drobinami dobry do smoke eyes, użyty z 3-4 razy 3. INGLOT, kasetka 3 cieni, c. brązowy ze złotymi drobinami, złoty, róż z drobinami, użyty 4-5 razy, kompozycja własna J z lusterkiem i aplikatorem (będę marudzić) 4. BOURJOIS, perfect hormony, kasetka 2 cienie +lusterko, odcień call me rose (różowy i brązowy) |
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
12. Bourjois, 10h sleep effect, kolor 71(najjaśniejszy), pozostało 80% 40. Bioderma, H2O różowy płyn miceralny,100ml, kupiony 3 tyg, 2 razy użyty, zostało 90-95% |
|
|
|
|
#42 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
3. INGLOT, kasetka 3 cieni, . INGLOT, duży pojedynczy cień (NF) kolor duble sparkle 2g ( 5. CLINIQUE, cienie podwójne, kolor Mochaberry, zużycie z 20%, w zielonej kasetce 8. MAXFACTOR, masterpiecemax, brazowo-czarny, maźnięty z 3 razy, kupiony w marcu 11. Bourjois, entoute legerete, 30ml, kolor 23 (ivory) jasny, lekki, ładny, pachnący różą, raz maźnięty na ręku 12. Bourjois, 10h sleep effect, kolor 71(najjaśniejszy), pozostało 80% 13. Bourjois, Elat mineral, puder mineralny, kolor jasny chyba 2 po najjaśniejszym, 3g, tester, zużycie 10-20% starte tylko zaokrąglenie pudru na górze 14. KOBO, ideal cover makeup, 23g, kolor 401 light vanilla, żółty, ogromny, maźnięty z 2-3 razy 14a. podkład Revlon SPA kolor 01 ivory, raz testowany, http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...oundation.aspx 17. Maybelline,pure Bush mineral, 22. KRYOLAN, kółko kamuflażowe, 27. CK, euphoria, perfumy, 30ml, pozostało 15ml, grudzień 2010, pozostało 15ml (będę wybredna) 35. DIOR, jadore, próbki w saszetkach 5 szt. 36. CHANEL, chance, próbki w saszetkach 3 szt |
|
|
|
|
#44 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś jeszcze?;>---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
cos za: KRYOLAN, kółko kamuflażowe i odsypke pszczol?
|
|
#46 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
59. Róż w kremie, odcień nr 91, Inglot - dostałam jako gratis do wymiany, ubytek widoczny na zdjęciu, nie potrafię się posługiwać takim różem ;P masz cos moze jeszcze z isa dory albo loreala? ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
ile masz Gucci, Envy? (nie mam atomizera to może skusiłabyś się oddać cały---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- nic nie znalazłam Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-06 o 19:08 |
|||
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
moze widzisz cos u mnie za cos z tych
Tusze: 8. MAXFACTOR, masterpiecemax, brazowo-czarny, maźnięty z 3 razy, kupiony w marcu 9. Maybelline xxl curl Power, pogr-wydł., dwustronny, użyty 2 razy, zakupiony w styczniu 10. MAXFACTOR, lash extension effect, czarny, wodoodp, urzyty 1 raz, kwieceń 15. L’OREAL, maquillage, accord parfait rolle, podkład z rolka- tak wygląda w sklepie, u mnie tester tego podkładu, czyli sam podkład maźnięty raz nei mój kolor, jest to kolor Vanille rose, ale nie dla bladolicych, kierowałabym go raczej do odcienia beige 16. Maybelline, pure bush mineral, kolor 45 coral- raz testowany 17. Maybelline,pure Bush mineral, 20 monnlight mauve, chłodny róż z drobinami srebra, delikatny, 36. CHANEL, chance, próbki w saszetkach 3 szt
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Interesuje mnie tusz Max Factor Masterpiece Max moze znajdzies cos u mnie?
|
|
#52 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz zmykam na juwenalia ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
CK, euphoria, perfumy, 30ml, pozostało 15ml, grudzień 2010, pozostało 15ml
Podoba mi się perfum. Jeśli taka wymiana by Ci odpowiadała mogę jeszcze dodać odsypki pigmentów lub coś co sama dobierzesz do cienia. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Teraz dopiero zauważyłam, że wybrałaś cień, który już jest zarezerwowany. Myślałam, że chodzi o Pink Bronze, bo też jest trochę miedziany. Jeśli tylko ten zajęty Cię interesuje to niestety, rzeczy z rezerwacji są już zaklepane tak jak piszę o tym w wątku - nie oferuję już ich innym.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
pure moge oddac za
14. KOBO, ideal cover makeup, 23g, kolor 401 light vanilla, żółty, ogromny, maźnięty z 2-3 razy 8. MAXFACTOR, masterpiecemax, brazowo-czarny, maźnięty z 3 razy, kupiony w marcu
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za to albo za to?;> bo na allegro pure chodzi po 20-30zł, a ja kupiłam kobo za ok 25 a maxf za 50 i kazdy jest praktycznie nowy a jak za maxf to bym sobie cos jeszcze dobrała
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki za propozycję
, ale aqua jest mojej koleżanki, a euphoria dla mnie - są dwa posty.dwie wish i dwie oferty - więc niestety
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.