![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Lipiec Dużo kolorówki :)Zawieszam Wątek lipiec-sierpień 2011 Info: 1. Osoba z mniejsza liczbą przekupek wysyła jako pierwsza* 2. Obie strony wysyłają listem poleconym (dobrze zabezpieczone, nie rzucone luzem do koperty) i dają znać na prv ze wysłały 3. Odbiór osobisty możliwy na terenie Warszawy centrum lub po linii kolejowej Piaseczno-Warszawa 4. Nie odmieniam się 5. Wszystkie przez mnie wystawione rzeczy są oryginalne i staram się je opisywać jak najdokładniej 6. Jeśli mam wątpliwości co do jakości lub oryginalności tego co wystawiam wrzucam info w opis produktu 7. Jeśli zdarzy mi się nie odpisać na Twój post, przypomnij mi się ![]() *nie dotyczy perfum <nie mam atomków> i meteorytów Guerlain, które się boje wysyłać jako pierwsza ![]() Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post28232288 Lista wymiankowa: /FIRMA/NAZWA/POJEMNOŚĆ postaram się tego trzymać Kosmetyki są zadbane, czasem mogą mieć porysowane wieko od tego że wrzucone są do jednej kosmetyczki. Cienie: 2. INGLOT, duży pojedynczy cień (NF) kolor duble sparkle 2g (c. brąz ze złotymi drobinami dobry do smoke eyes, użyty z 3-4 razy 3. INGLOT, kasetka 3 cieni, c. brązowy ze złotymi drobinami, złoty, róż z drobinami, użyty 4-5 razy, kompozycja własna J z lusterkiem i aplikatorem (będę marudzić) 5. CLINIQUE, cienie podwójne, kolor Mochaberry, zużycie z 20%, w zielonej kasetce 7a. cień do powiek INGLOT sypki, z tych najdroższych kolor zielony ze złotem, mazniety 3-4 razy https://polki.pl/pub/04_2007/04_11/graj01.jpg podobny do tego po lewej str na górze zdjecia Podkłady, pudry: 15d. revlon, colorstay aqua, mineralny puder(ktory zamienia sie na podklad jest genialny!!!) raz testowanykolor 20 fair/light, dla jasne cery, dla mnei okazał sie na lato za jasny, raz testowany, kupiony 12maja 2011, wymienię na ten sam produkt kolor 30 lub 40 15e. revlon, photoready, kolor 002 vanilla , raz pompnięty, otwarty 12maja 2011, wymienie na kolor 003 shell Róże, rozświetlacze: 16. Maybelline, pure bush mineral, kolor 45 coral- raz testowany 19. EDM, Light pink 1g, mały słoiczek, raz maźnięty, nie mój kolor 20. CLINIQUE, róż, 01 new clover, 2,2g pozostała połowa, kasetka z lusterkiem, zielona 22. KRYOLAN, kółko kamuflażowe, odcień nr.0 praktycznie niedostępny w Polsce, jest to paleta korektorów b. jasnych, maźnięta z 2 razy, dla mnie za mocno kryje a ja tego nie potrzebuje, ale do retuszu drobnych niedoskonałości idealna (będę wybredna) Reszta świata: 24. ORIFLAME, kremik uniwersalny 15ml, limitowanka: wanilia, zostało 70-80% 25. AVON, treselle, roletka 9ml, został 50-60% 27. CK, euphoria, perfumy, 30ml, pozostało 15ml, grudzień 2010, pozostało 15ml (będę wybredna) 28. CK, euphoria, żel 100ml, została połowa 30. AVON, planet spa, tajski kwiat lotosu, maseczka oczyszczająca pory, raz użyta, b.dobra, kupiona miesiąc temu 32. ORIFLAME, sweedish spa, serum z algami na twarz, 30ml, zostało 15ml 34. LancrOne, etui na pędzle, ekoskóra b. eleganckie, nowiutkie, zmieści 7pedzli w tym 2 duże 35. DIOR, jadore, próbki w saszetkach 5 szt. 36. CHANEL, chance, próbki w saszetkach 3 szt 37. DIOR, missdior cherie, próbki w saszetkach (żel), 3 szt 39. Pupa, błyszczyk, złoto-miedziany, nie mój kolor raz maźnięty http://www.dolce.pl/pupa/lip_perfect...flex/7380.php5 41. Yves Rocher, woda toaletowa różana 100ml, pozostało 40% 41.b Calvin Klein, Truth, 100ml, 2 razy psiknięte, kupione 8maja 2011 (tylko za coś fajnego) najlepiej za ck light blue, mogą być odlewki ale proszę o atomki ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .... Bardzo marudnie za coś fajnego: ![]() ![]() ![]() mam całe opakowania dor, gol i motyli: 43. Gold temptation https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,21529,meteorites-gold-temptation-pearls-puder-rozswietlajacy-w-kulkach-edycja-zima-2007.html chce się pozbyć połowy ok 15g część poszła do _Kari_ 44. Pszczółki guelrain w kulach ale tylko za coś ekstra Jeśli chodzi o meteoryty to wysyłam paczkę jako druga jeśli się tam znajdują. Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-11-26 o 23:31 Powód: zmiana nazwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo kolorówki :)
Hej,
jestem chętna na płyn Biodermy mam sporo saszetek Vichy Aqualia kilka rodzajów po kilka z każdego pojedyncze saszetki nawilżaczy z LRP, Dermiki. Odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
hej interesuje mnie pare rzeczy, np. tusz max facotra max...jakies perfumki moze jeszcze znajdziesz cos z listy ponizej??
Estee lauder all-day lipstick nr 18 starlit pink HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Max factor lasting performance nr 102 CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy revlon custom creations podklad citre shine miracle anti-frizz serum Probki podkładów, minerałów: EDM intensive fair concealer – całe pudeleczko Clarins everlasting foundation nr 105 nude – duza probka z sephory Derminka truq magiq nr 02 light begie, jakies 10ml Link do podkladu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 probka z sephory starczy na długo Chanel pro lumiere spf 15 – probka 2,5ml – 40 begie Chanel lift lumiere 50 naturel probka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
MAXFACTOR, masterpiecemax, brazowo-czarny, maźnięty z 3 razy, kupiony w marcu ORIFLAME, sweedish spa, serum z algami na twarz, 30ml, zostało 15ml Bioderma, H2O różowy płyn miceralny,100ml Zapraszam do moich 3 watków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Bourjois entoute legerete, CLINIQUE - róż, MAXFACTOR, masterpiece, cień kremowy w płynie ? interesowało by mnie też Ck euphoria.
Może znajdziesz coś za którąś z rzeczy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
8. MAXFACTOR, masterpiecemax, brazowo-czarny, maźnięty z 3 razy, kupiony w marcu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hot_summer
Max factor lasting performance nr 102- chciałam go zawsze wypróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
The Body Shop - Żurawinowy żel pod prysznic z świątecznej serii merry cranberry, 250 ml, nowy The Body Shop - Black Velvet Apricot - żel pod prysznic morelowy, nowy 250 ml The Body Shop – Dewberry – Jeżynowy żel pod prysznic 250 ml - nowy lub YR jezynka ![]() ![]() kocham żele, i na pewno bym chciała ten z żurawiną za etui na 7 pędzli?;> bo jest bardzo ładne ![]() La Roche Posay - Hydraphase Intense Riche 50 ml- wymieniłabym sie za Kryolan (cenowo podobne) a widzę że obie marudzimy z nimi ![]() moze znajdziesz cos jeszcze za to?;> jak cos mam po za wymianką pedzle lancore nowe i te z serii edm, mały kabuki z edm (inaczej sie zanzywa ale to to samo) i z lancore pedzle do ust,do linera, do cieni i szeroki do omiatania (ten jest cudowny) Organique – Serum żurawinowe do ciała 250 ml, ujędrniające, pompka – nowe http://www.sablim.pl/spa_zapachy_kos...we_250_ ml.html The Body Shop - Balsam do ciała z pompką - Wild Cherry (dzika wiśnia) 250 ml z pompką, nowy ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- [QUOTE=hot_summer;26748708]hej interesuje mnie pare rzeczy, np. tusz max facotra max...jakies perfumki moze jeszcze znajdziesz cos z listy ponizej?? niestety nic nie znalazła, pozdrawiam ![]() Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-06 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli krem lrp i żel żurawinkowy za kamuflaże, etui na 7 pędzli i mini micel? ![]() a dołożyłabyś jeszcze: 1. MY SECRET, star dust eye shadow, kolor nr 5 (rożowobrązowy sypki lekko brokatowy daje świetny efekt), maźnięty z 2 razy a ja chętnie dodam parę próbek vichy, czy innych aptecznych? ![]() z wątku nic więcej nie widzę, a jakie masz pędzle edm poza kabuki? bo lancrone miałam i niestety mi nie podeszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej
coś za: 14a. podkład Revlon SPA kolor 01 ivory, raz testowany, http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...oundation.aspx
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
posiadam meteoryty w kolorze pearly white pastel white to jest z kolekcji zimowej...moge zrobic odsypke w zamian za podsypke z innych meteorytow
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będzie deal? ![]() Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-06 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za tusz Max factora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz jakiś fajny żel?;> albo krem?;> bo ciuszków to raczej nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana poszukasz sobie jeszcze czegos za Lancome Miracle Forever 30ml / 50ml ? miałam kiedys lancome summer i mi bracia stłukli ![]() tylko juz nie kółko kryolanu, bioder h2o i etiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
jeślinie dogadam się ze słonikiem to napiszę
![]() Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-06 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
8. MAXFACTOR, masterpiecemax, brazowo-czarny, maźnięty z 3 razy, kupiony w marcu . INGLOT, kasetka 3 cieni, c. brązowy ze złotymi drobinami, złoty, róż z drobinami, użyty 4-5 razy, kompozycja własna J z lusterkiem i aplikatorem (będę marudzić) 14. KOBO, ideal cover makeup, 23g, kolor 401 light vanilla, żółty, ogromny, maźnięty z 2-3 razy 15. L’OREAL, maquillage, accord parfait rolle, podkład z rolka- tak wygląda w sklepie, u mnie tester tego podkładu, czyli sam podkład maźnięty raz nei mój kolor, jest to kolor Vanille rose, ale nie dla bladolicych, kierowałabym go raczej do odcienia beige 18. SEPHORA, primer, base ta różowoperłowa do rozświetlania buzi, 15ml, pozostało 30% 22. KRYOLAN, kółko kamuflażowe 27. CK, euphoria, perfumy, 30ml, pozostało 15m uhh moze cos wygrzebierz za cos z tego ![]()
![]() |
#23 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
kryolan za krem- bo to na pewno wymienie ![]() a etiu za żel żurawinowy?;> ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- dostaniesz ![]() mi sie u Ciebie podobają cienie, ale widzę po Twoim wątku że cieszą się popularnością ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może zostańmy przy wersji krem za kamuflaże? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
27. CK, euphoria, perfumy, 30ml, pozostało 15ml, grudzień 2010, pozostało 15ml (będę wybredna)
oraz płyn micelarny Biodermy znajdziesz coś u mnie? ![]() odpisz proszę w moim wątku ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
33. Kallos, Planceta, 275ml, zostało 80-90%, 2 raz użyta, bardzo nawilża i wygładza włosy 30. AVON, planet spa, tajski kwiat lotosu, maseczka oczyszczająca pory, raz użyta, b.dobra, kupiona miesiąc temu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() muszę nad nim pomyśleć bo ma kiepskie recenzje na wizażu :/ Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-06 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
CK, euphoria, żel 100ml, została połowa DIOR, missdior cherie, próbki w saszetkach (żel), 3 szt D'or Pszczółki Mythic i pucci, mieszanka, posiadam podsypkę z 13 kulek całego się pozbędę ORIFLAME, sweedish spa, serum z algami na twarz, 30ml, zostało 15ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Moze masz jakis zapaszek na wymianke po za Euphoria ? Chetnie pozbede sie Miracle
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-05-06 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.