Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 15:33   #2191
91moniaa161
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

BlackSwann z Tż na pewno się dogadacie trzymam kciuki, żeby się ułożyło.
I zagoń go do sprzątania, nie daj się wykorzystywac, bo to już nie te czasy kiedy kobiety były kurami domowymi!!!

Kalpana świetna przemiana zresztą dałam Ci komentarz pod zdjęciem

Dziewczyny ostatnio umyłam włosy sposobem OMO (tzn. nie wiem czy dobrze to zrobiłam bo najpierw umyłam odżywką, potem szamponem i na koniec znowu odżywka i spłukałam) i powiem Wam, że dzisiaj mam włosy 3 dzień po myciu i nie są praktyczne w ogóle przetłuszczone

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Alessandra tak to moje osobiste oko i rzęsy na avatarze

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:35   #2192
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kitka mam nadzieję że dobrze... Usatysfakcjonowana nie jestem, bo ciągle zmieniałam odpowiedzi i mam złe przeczucie, ale na próbnej też tak miałam i się okazało że mam ponad 70% Mam nadzieję, że teraz też tak będzie No i komisję mieliśmy super, że tak powiem bardzo ugodową Niestety mnie się to nie przydało, bo osoby z tą samą grupą w moim najbliższym otoczeniu były słabe z angielskiego... Opisałabym całą sytuację w klubie, gdybyśmy go miały....
no to super

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:37   #2193
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Biedronkowe BeBeauty wersja limitowana, ale niedługo powinny się znów pojawić
To biedra ma takie rzeczy? I to dziala? Prawdziwe maslo do ciala a nie margaryna ze sztucznym zapachem?
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:44   #2194
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dla mnie jest wystarczające, ładny efekt drobinek, a nawilżanie całkiem ok. Stosuje tylko na dekolt, czy ręce, na całośc bedę stosować jak będę więcej odsłaniac
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:06   #2195
Kalpana
Zakorzenienie

Monia widziałam, dziękuję bardzo

Kitka na razie pewna nie jestem jak napisałam, zobaczymy jak przyjdą wyniki. Przed pisemnymi stresu nie miałam, ale teraz będzie na pewno, bo ustne A ja mam zawsze straszną tremę, więc dla mnie to masakra... :/

Ja właśnie oglądam film zaklinacz dusz i ciekawe czy będę w stanie wyjść gdzieś sama wieczorem, bo zawsze wtedy mam głupie myśli i mi się jakieś historyjki o duchach przypominają....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:09   #2196
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Kitka na razie pewna nie jestem jak napisałam, zobaczymy jak przyjdą wyniki. Przed pisemnymi stresu nie miałam, ale teraz będzie na pewno, bo ustne A ja mam zawsze straszną tremę, więc dla mnie to masakra... :/
.
Ja też jestem osobą, która jak ma wyjsć na środek i przedstawić coś, to się czerwieni i zacina! Koszmar. Na ustny angielski też szłam w stresie. Ludzie jak wychodzili opowiadali straszne rzeczy. A ja co? Przed samym wejściem, powiedziałam sobie, że dam radę! Weszłam do sali z uśmiechem, powitałam komisję i babeczki w szoku były! Zdałam najlepiej z całej grupy i podczas wyczytawania wyników babeczki mnie pochwaliły przyy wszystkich
Mam nadzieje, że i Tobie pójdzie tak dobrze jak mnie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:19   #2197
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ostatnio umyłam włosy sposobem OMO (tzn. nie wiem czy dobrze to zrobiłam bo najpierw umyłam odżywką, potem szamponem i na koniec znowu odżywka i spłukałam) i powiem Wam, że dzisiaj mam włosy 3 dzień po myciu i nie są praktyczne w ogóle przetłuszczone

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Alessandra tak to moje osobiste oko i rzęsy na avatarze
tak, dobrze zrobiłaś
zresztą jest kilka 'metod' OMO
też tak myję włosy i jestem zadowolona

posiedziałam dziś na słońcu dosyć długo,
oczywiscie z filtrem na twarzy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:28   #2198
ekomonika
Zakorzenienie

Kalpana mam tak samo
A tak w ogóle to witam Jutro przychodzą do mnie koleżanki, robimy sobie sesję zdjęciową, bo musimy mieć jakieś zdjęcia No teraz wietrzę pokój, posprzątany już jest, teraz została mi tylko łazienka No i jeszcze pójść do sklepu i wziąć wszystko na jutro żeby potem nie łazić Jeszcze jutro muszę zrobić zapiekankę, moja koleżanka mnie o nią prosiła
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:35   #2199
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Monia widziałam, dziękuję bardzo

angielski podstawowy super Wam dali z tego co widzialam
na ustnych będzie ok, wypij melisę przed

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:33   #2200
loluska
Zakorzenienie

Hej No i wreszcie weekend i pogoda fajniejsza Tż na meczu więc mogę się pospamować cały wieczór mój

Od wczoraj chodzi za mną ścięcie włosów znowu i nie chodzi tutaj nawet o taką zachciankę, ale czym dłuższe tym nie ładniej wyglądają Takie przklapnięte się robią i nijakie, a ja lubię jak coś się dzieje na mojej głowie. Przez cieniowanie jest ich bardzo mało więc to tym bardziej nie daje fajnego efektu Fakt, jeśli wysuszę je dyfuzorem to efekt jest hollywoodzki ale nie chcę ich tak katować codziennie Jeśli będą wyglądały tak ja teraz to prawdopodobnie na wakacjach zetnę do ramion. A wtedy dopiero, bo za jakiś czas wyjeżdżam do pracy i po prostu będą musiały być spięte, a na długich łatwiej...

Alessandra i Czekoladowa
świetnie że już jesteście

BlackSwann
Oj wydaje mi się że musicie ustalić pewne sprawy, bo wspólne mieszkanie to wspólne obowiązki. 3mam kciuki żeby się udało...

moniaa

do sposobu OMO stosujesz odżywkę bez spłukiwania czy do??

anusik
Ja odkąd jestem konsultantką czyli pewnie ponad 3 lata z mgiełkami się nie rozstaję, fajny sposób na szybkie odświeżenie Od siebie mogę powiedzieć, że ta którą posiadasz jest moją ulubioną ale polecić mogę malinową i fiołek z liczi

Kalpana
rewelacyjnie Ci w tej grzywce zmiana bardzo na plus Co do matmy to takie sławnie komentarze słyszałam od znajomych, że trudna i kwestia punktu czy dwóch będzie do 30 % Tż mój teżnie bardzo zadowolony

snowhitee
Już Ci to wiele razy pisałam ale masz na prawdę uroczą urodę Piękne zdj

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:42   #2201
Kalpana
Zakorzenienie

Loluska bardzo dziękuję U mnie też dużo osób mówi, że im chyba braknie ok. 2-3 pkt :/ Ja się nie napalam, bo wolę się mile zaskoczyć, niż myśleć że zdam, a okaże się że jednak nie... Rozpaczać też nie będę, bo zawsze mogę zdawać w sierpniu, o ile zdam ustne A boję się, że zapomnę języka w ustach :/

Soph ja myślałam, że Ty też w tym roku zdajesz maturę Wydawało mi się że chodzisz do 3 klasy liceum.... I do tej pory w tej nieświadomości żyłam....

Dodaja świetnie że Ci tak dobrze poszło na maturze Nasza nauczycielka od angielskiego mówiła, żebyśmy się skromnie ubrali i zachowali i nie przesadzali z makijażem. Mówiła, że czasem jak ktoś wchodzi zbyt pewny siebie, to komisja zadaje trudniejsze pytania (coś na zasadzie: wszystko potrafisz? no to zobaczymy....) A uśmiech może być właśnie tak odebrany.... Ja wiem, że to może pomóc, ale przewrażliwiona jestem, bo nam tyle naopowiadała o tym, że już nie wiem czy uśmiechać się tam czy płakać

K

Sz
Stary 2011-05-06, 20:07   #2202
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej
A ja dzisiaj sie pochwale ze zrobilam warzywnik!! Ale moje raczki sa w oplakanym stanie, po niedzieli kupuje maść duuuzzzooo maści!! I musze sie za nie wziąść!!Teraz jak robie w ogródku to mam takie zniszczone, niby w rekawiczkach ale syche jak wiór i popękane juz mam dosyc tego

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
To później wstawię, albo jutro (teraz ładuję baterię do aparatu), ale nie ma się czym chwalić (jeszcze). Na razie mam krótkie paznokcie i dopiero od jakichś dwóch tygodni zaczęłam dbać o łapki - krem po każdym myciu, obowiązkowo gruba warstwa na noc, wcześniej nie używałam kremu prawie wcale, rękawiczek do prac domowych nie nakładałam i moje dłonie są w nie najlepszym stanie. Ale to się zmieni. Obiecuję. Już niedługo będę miała rączki jak księżniczka
No to witaj w grupie bo ja tez mam takie dłonie, a jakich kremów uzywasz? Ja nivea i z wit. A taki z apteki za 2 zl bardzo dobry
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziekuję

ale ten lakier nie jest matowy, ze w sensie taki http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...&tx=148&ty=116 on jest bez polysku, wyglada tak, jest zmatowiony http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:6,s:0

a ja ide w tym roku na bal absolwenta do Tzta, tez nie wiem co zaloze
Obojetnie co zalozysz to napewno bedziesz pieknie wygladac, jak zawsze
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
HEEEEJ KOCHANEE !
Od razu ogromnie przepraszam, że tu nie wchodziłam, nie pisałam, nie udzielałam się w ogóle...Jest mi głupio z tego powodu... Niestety nie miałam najzwyczajniej w świecie na to czasu - szkoła, zajęcia, fundacja, a w wolny czas spędzałam z Tż'em. Fakt,faktem na blogu pisałam posty co jakiś czas, ale to wynikało z tego, że takiego posta pisze się w miarę szybko, a żeby nadrobić kilkanaście stron, to jednak trzeba przy tym posiedzieć. Do tego dochodziły częste problemy z internetem...
Teraz w końcu mam czas, ale od razu muszę Wam napisać, że nie nadrobię za chiny tego wszystkiego i miałabym prośbę, że jeśli któraś z Was pisała coś do mnie, to czy mogłaby mi to powtórzyć teraz? Bo nadrobienie tego wszystkiego graniczy z cudem, naprawdę..
Chociaż nie wiem, czy chcecie, żebym tu się jeszcze w ogóle udzialała... .

Buziaki
Co Ty gadasz, pewnie ze chcemy
Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Ehh dziewczyny, już sama nie wiem czy dobrze robię, że się wkurzam, nie wiem czy mam powód. Wyszłam po południu na zajęcia, dosłownie minęłam się z TŻ. Umówiliśmy się, że wieczorem jak wrócę to razem posprzątamy segment. Myślałam, że przez ten czas jak będę na zajęciach to on sobie odpocznie, prześpi się i jak wróci to posprzątamy, bo już bałagan jest okropny, a jak wiecie sami nie mieszkamy, tylko są jeszcze dwie dziewczyny obok. No i wracam, a on już po piwie i przez ten czas nic nie zrobił, tylko siedział i gadał z moją współlokatorką z pokoju obok. Weszłam do pokoju, a on mi mówi, że jest zmęczony i teraz to on idzie spać. No wściekłam się Powiedzcie mi, miałam powód? Wkurza mnie, że jak tylko mnie nie ma wieczorem to od razu piwo otwiera, bo mu się nudzi samemu, a jak jest ze mną to pracuje i siedzi przed komputerem. I narzeka na okrągło, że każe mu sprzątać, bo on codziennie sprzątać nie będzie. Nie pomaga mi w ogóle w sprzątaniu całego segmentu i jeszcze ma pretensje, że przy mnie się nie może nawet zrelaksować ani muzyki posłuchać, bo mi to przeszkadza, bo się ciągle uczę. Mam dość
Mi sie wydaje że to nie jest od razu powod zeby go z domu wyrzucac Posprzatacie innym razem,jesli chodzi o sprzatanie to faceci tak mają mój też zbytnio po sobie nie sprzata A to ze sie uczysz to powinien zrozumiec

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

kalpana swietna grzywka i duza odmiana oczywiscie na plus
Stary 2011-05-06, 20:10   #2203
loluska
Zakorzenienie

ale tutaj cisza...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:14   #2204
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
BlackSwan musisz z nim pogadać, bo zachowuje się nie fair. Rozumiem Cię, bo mój TŻ zostawia ciuchy tam, gdzie go noc zastanie, a ja latam i sprzątam i mnie to wkurza, bo ciągle syf w pokoju. Ale zawsze moja teściowa mu sprzątała i tak go nauczyła, więc nie ma się co dziwić, chociaż pracuję nad tym, żeby go zmienić pod tym względem, chociaż jest ciężko...
Co do matury, to liczyłam punkty i chyba mi 2pkt braknie ;(

Ekomonika tylko że ja staram się schudnąć, a tu takie cyry z wagą Ani mi się teraz ćwiczyć od tego nie chce Ale muszę się gdzieś zważyć na pewniejszej wadze....

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Alessandra nie gadaj głupot kochana, pewnie że chcemy żebyś pisała i ciągle dziewczyny o Ciebie pytały... Mam nadzieję, że teraz już wszystko ok i będziesz z nami

Dziewczyny, zgodnie z obietnicą wrzuciłam fotki do albumu, ale kiepska jakość, bo robiłam wczoraj wieczorem bez lampy i bez poprawy makijażu :P

Zaraz lecę spać, dobranoc
no i o wiele lepiej kochana wyglądasz naprawdę super teraz

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
hej

snowhitee podobasz mi sie masz taka delikatna urode.
mi marza sie jasne szare oczy, jasne wlosy drobniutka figura. moj tz nazywa mnie czasem konica, bo mam 172 a on m 179 wiec duzej roznicy nie ma a zanim zwiazal sie ze mna to spotykal sie z metra cietymi laskami
dziękuję bardzo Ja też taka malutka nie jestem mam 170cm ale szczupak to fakt

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

snowhitee
Już Ci to wiele razy pisałam ale masz na prawdę uroczą urodę Piękne zdj
dziękuje

Idę zaraz farbować włoski w koooońcu bo odrostem straszę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:25   #2205
Kalpana
Zakorzenienie

Blondyneczka dzięki Fajnie że zrobiłaś warzywnik, chociaż teraz taka pogoda, że chyba lepiej się wstrzymać..... Ja muszę iść wyplewić truskawki, ale pewnie dopiero za tydzień, bo teraz jestem zajęta maturami jeszcze...

Snow dziękuję kochana Teraz bardzo by mi się przydała nowa prostownica, bo moja stara jest bardzo gruba i nie mogę dobrze grzywki wyprostować, jak jest powywijana....
Pokaż się koniecznie jak ufarbujesz włoski

K

Sz
Stary 2011-05-06, 20:45   #2206
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Dodaja świetnie że Ci tak dobrze poszło na maturze Nasza nauczycielka od angielskiego mówiła, żebyśmy się skromnie ubrali i zachowali i nie przesadzali z makijażem. Mówiła, że czasem jak ktoś wchodzi zbyt pewny siebie, to komisja zadaje trudniejsze pytania (coś na zasadzie: wszystko potrafisz? no to zobaczymy....) A uśmiech może być właśnie tak odebrany.... Ja wiem, że to może pomóc, ale przewrażliwiona jestem, bo nam tyle naopowiadała o tym, że już nie wiem czy uśmiechać się tam czy płakać
Hmm uśmiech i pewność siebie. Nie byłabym taka pewna, nie zadzierałam nosa, tylko byłam miła i życzliwa. Pytania dostwały o wiele trudniejsze osoby, które weszły gburowate, ale nie będę Ci mącić. Zrobisz jak uważasz
Stary 2011-05-06, 21:14   #2207
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hmm uśmiech i pewność siebie. Nie byłabym taka pewna, nie zadzierałam nosa, tylko byłam miła i życzliwa. Pytania dostwały o wiele trudniejsze osoby, które weszły gburowate, ale nie będę Ci mącić. Zrobisz jak uważasz
Ja to rozumiem Ale wszystko zależy od komisji.... W każdym bądź razie mam nadzieję, że będzie ok

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Przeczytajcie sobie
http://www.demotywery.pl/10710/Abazur-Z-Krysztalow

K

Sz
Stary 2011-05-06, 21:16   #2208
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyneczka dzięki Fajnie że zrobiłaś warzywnik, chociaż teraz taka pogoda, że chyba lepiej się wstrzymać..... Ja muszę iść wyplewić truskawki, ale pewnie dopiero za tydzień, bo teraz jestem zajęta maturami jeszcze...

Snow dziękuję kochana Teraz bardzo by mi się przydała nowa prostownica, bo moja stara jest bardzo gruba i nie mogę dobrze grzywki wyprostować, jak jest powywijana....
Pokaż się koniecznie jak ufarbujesz włoski
jak chcesz prostownicę głównie tylko do grzywki to kup sobie może jakąś tańszą widziałam że od 11maja w biedronce będzie jakaś ceramiczna bodajże za 29zł jak bym miała prostować tylko grzywkę to taką bym kupiła

Dbam o siebie

Stary 2011-05-06, 21:24   #2209
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja prostuje tylko grzywkę i swoją prostownice mam już ponad 4 lata, a kupiłam ją razem z 3 różnymi lokówkami.

Eh... od jutra muszę wybrać promotora i nie za bardzo chce mi się jechać na 8. Podobno zawsze są duże kolejki, a u Was, jak to było? Zawsze mogę jechać o 5 rano i być tam przed 7.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 21:24   #2210
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
jak chcesz prostownicę głównie tylko do grzywki to kup sobie może jakąś tańszą widziałam że od 11maja w biedronce będzie jakaś ceramiczna bodajże za 29zł jak bym miała prostować tylko grzywkę to taką bym kupiła
Grzywkę przede wszystkim, ale resztę włosów też, bo mam szopę straszną i bez prostownicy się nie obejdzie... Nie wiem jaką wybrać, mam na nią 100zł, ale wybór i tak jest....

K

Sz
Stary 2011-05-06, 21:33   #2211
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Grzywkę przede wszystkim, ale resztę włosów też, bo mam szopę straszną i bez prostownicy się nie obejdzie... Nie wiem jaką wybrać, mam na nią 100zł, ale wybór i tak jest....
najważniejsze żeby była ceramiczna i fajnie też gdyby miała regulację temp ,np:
http://allegro.pl/prostownica-reming...582128530.html
http://allegro.pl/prostownica-philip...589549825.html
http://allegro.pl/prostownica-grundi...583774397.html
http://allegro.pl/jonowa-prostownica...587545113.html

Dbam o siebie

Stary 2011-05-06, 21:47   #2212
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Eh... od jutra muszę wybrać promotora i nie za bardzo chce mi się jechać na 8. Podobno zawsze są duże kolejki, a u Was, jak to było? Zawsze mogę jechać o 5 rano i być tam przed 7.
U mnie była walka jak nie wiem. Pojechałabym wcześniej żeby mieć pewnosć, że dostanę się tam gdzie chcę
Stary 2011-05-06, 21:48   #2213
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie była walka jak nie wiem. Pojechałabym wcześniej żeby mieć pewnosć, że dostanę się tam gdzie chcę
Właśnie słyszałam, że u mnie też zawsze jest walka.

A o ile wcześniej pojechałaś?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-06, 21:52   #2214
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

u mnie wybór promotora był na kartkach, a po tygodniu wywieszono liste
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 21:55   #2215
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Kalpana mam tak samo
A tak w ogóle to witam Jutro przychodzą do mnie koleżanki, robimy sobie sesję zdjęciową, bo musimy mieć jakieś zdjęcia No teraz wietrzę pokój, posprzątany już jest, teraz została mi tylko łazienka No i jeszcze pójść do sklepu i wziąć wszystko na jutro żeby potem nie łazić Jeszcze jutro muszę zrobić zapiekankę, moja koleżanka mnie o nią prosiła
jak zrobisz sesję to się pochwal jakimś zdjęciem

loluska używam odżywki do spłukiwania- kallos late - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...te.html&next=1

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
najważniejsze żeby była ceramiczna i fajnie też gdyby miała regulację temp ,np:
http://allegro.pl/prostownica-reming...582128530.html
jak najbardziej polecam tą prostownice świetnie wygładza włosy

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-05-06, 21:59   #2216
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja prostuje tylko grzywkę i swoją prostownice mam już ponad 4 lata, a kupiłam ją razem z 3 różnymi lokówkami.

a u mnie było spokojnie, fakt ze ja się w miarę wczesnie z tym ogarnęłam więc nie wiem jak było potem

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 22:02   #2217
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
u mnie wybór promotora był na kartkach, a po tygodniu wywieszono liste
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a u mnie było spokojnie, fakt ze ja się w miarę wczesnie z tym ogarnęłam więc nie wiem jak było potem
Dziękuje za odp.
Chyba pojadę godzinę wcześniej i będę tam już czekała. Mam nadzieje, że wyjdzie mi to na dobre. Na moim kierunku jest ponad 350 osób.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-06, 22:19   #2218
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

jak najbardziej polecam tą prostownice świetnie wygładza włosy
ooo widzisz Kalpana już masz jakąś opinię

Dbam o siebie

Stary 2011-05-06, 23:08   #2219
91moniaa161
Zadomowienie

Ale tu dzisiaj spokojnie..

Ja już idę spac bo zasypiam nad klawiaturą.
Dobranoc

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-05-06, 23:25   #2220
snowhitee
Zakorzenienie

Ja też się kładę dobranoc

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości