Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 19:25   #361
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
kasia, danika - dziękuję

DzastaW - no cóż, rozumiem Cię całkowicie! Wiem co to znaczy nie mieć kasy na coś i być zależnym od rodziców (u mnie teściów), którzy i owszem pomogą, ale jak będzie po ich. Ale zobacz - póki co to tylko ślub cywilny, obrączki wg mnie nie będą aż tak ważne (jak te poświecone przez kapłana) tylko raczej formalnością. Wiec może bierzcie te co Wam dają i tak jak pisała cotka - później ewentualnie jak uzbieracie sobie kasę kupicie sobie nowe na kościelny.
a dla mnie obrączki ze ślubu cywilnego są tak samo ważne jak z kościelnego. Może niech przerobią je sobie?

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:26   #362
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Musze nakręcić TŻta Z urplopem zazwyczaj nie ma problemów w sezonie tylko mnie martwi co my będziemy robić? Bo zawsze raczej preferujemy oboje aktywny wypoczynek no a w tym roku wiadomo. ja to jesczez zawsze się sobą zajmę ale gorzej z TŻ on musi coś robić bo inaczej się szybko nudzi. Aga a jakie atrakcje sa w Mielnie? Nigdy tam nie byłam a słyszałam, ze sporo młodych osób tam jeździ
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:29   #363
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
bianeczka no tak ale wiele ciuszków łądnie wygląda na fotkach a w rzecztwistości są jak jednorazówki :/ A jak ktos już kupił to moze mógłby doradzić Ja tam jednak wole kupować na żywo w sklepie. Pomacać, obejrzec dokładnie no ale jeśli chodzi o ciuszki to u mnie nie za ciekawie. Albo marny wybór albo cena powalająca więc allegro zostaje..
e tam, czasem wysoka cena wcale nie idzie w parze z jakością trzeba kupować po prostu rozsądnie, patrzeć jakie są komentarze i czytać je, bo czasem niby są pozytywne ale jakieś potknięcia są wypisane

Cytat:
bianeczka - a nie boisz sie jechać w sierpniu? Będzie gorąco, a w "późnej" ciąży podróze nie są wskazane
oj a czego mam się bać przecież nie jadę sama wiadomo że jak się będę źle czuła to nie pojedziemy. Ja nie słyszałam, żeby wyjazdy były niewskazane, trzeba po prostu jechać rozsądnie. Robić postoje, dużo pić itp Jaka pogoda będzie to nie wiadomo, a klima w samochodzi jest Będziemy podróżować nocą, ja tam jestem jak najlepszych myśli.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-06, 19:30   #364
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Pytanie: u mnie na liście za płcią dziecka jest krateczka, a jak to u Was wygląda? Tak samo, czy to może serduszko, które u mnie się nie wyświetla?
u mnie ani krateczka ani serduszko, tylko tan znaczek męski/ żeński

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
a dla mnie obrączki ze ślubu cywilnego są tak samo ważne jak z kościelnego. Może niech przerobią je sobie?
mogą sobie potem to złoto np. przetopić i zrobić takie jakie będą chcieli na kościelny

Cytat:
Aga a jakie atrakcje sa w Mielnie? Nigdy tam nie byłam a słyszałam, ze sporo młodych osób tam jeździ
w Mielnie będziemy pierwszy raz, ale słyszałam, że to miasto właśnie dla ludzi młodych i duużo atrakcji. Mi jakoś w tym roku to akurat na nich najmniej zależy

bianeczka - ja Cie nie chce straszyć, wiec nie mówie, że masz się bać. Mam nadzieję, że będziesz czuła sie ok

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-06 o 19:32
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:33   #365
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Musze nakręcić TŻta Z urplopem zazwyczaj nie ma problemów w sezonie tylko mnie martwi co my będziemy robić? Bo zawsze raczej preferujemy oboje aktywny wypoczynek no a w tym roku wiadomo. ja to jesczez zawsze się sobą zajmę ale gorzej z TŻ on musi coś robić bo inaczej się szybko nudzi. Aga a jakie atrakcje sa w Mielnie? Nigdy tam nie byłam a słyszałam, ze sporo młodych osób tam jeździ
możecie pojechać gdzieś gdzie są jakieś źródła termalne, aqua park, zawsze to trochę urozmaicenia przecież możesz być aktywna tylko w granicach rozsądku

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:

mogą sobie potem to złoto np. przetopić i zrobić takie jakie będą chcieli na kościelny

w Mielnie będziemy pierwszy raz, ale słyszałam, że to miasto właśnie dla ludzi młodych i duużo atrakcji. Mi jakoś w tym roku to akurat na nich najmniej zależy

bianeczka - ja Cie nie chce straszyć, wiec nie mówie, że masz się bać. Mam nadzieję, że będziesz czuła sie ok
no właśnie o to mi chodziło

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Ja myślę tylko o tym, żeby się napić wody źródlanej i położyć na leżaczku

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-06, 19:33   #366
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Zreszta zobaczymy jak to będzie Możemy np wyskoczyć na sam weekend ale właśnie do jakiegoś super hotelu
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:34   #367
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dzisiaj mi odpadną plecy, ale tak na wysokości biustu

Wspólnie zamawiamy buty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 19:35   #368
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, dzięki
Podejrzewałam, że to jakaś grafika, która mi się nie wyświetla (zauważyłam, że na facebooku mam kratkę zamiast serduszka, myślałam że tu podobnie), będę kombinować

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:36   #369
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=20293695 co myślicie o tym sprzedającym? niby ma mało komentarzy ale pozytywne i ciuszki tanie a produkowane w PL bawełniane. Wzory bardzo proste i w sumie nie ma wyboru ale ja chyba będe stawiac przede wszytskim na jakość materiałów a gdy przy tym jest mała cena. Hmm chyba zamówię jakies śpioszki. Bo ja mam tylko kilka bodziaków i 4 pary skarpetek!
ceny w miarę przystępne, ale jak na każdym ciuszku ma być ten napis "ciuszki maluszki" to dla mnie odpada, nie będę komuś darmowej reklamy robiła

co do ciuszków ja mam aż jedno body

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Idę zarzucić kanapeczkę, poprawiam pierwszy post (żeby był ładny kolorowy) i nadrabiam
Pytanie: u mnie na liście za płcią dziecka jest krateczka, a jak to u Was wygląda? Tak samo, czy to może serduszko, które u mnie się nie wyświetla?
u mnie widać normalny znaczek męski

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2011-05-06 o 19:42
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:41   #370
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
jak zaczełam czytac to myslałam ze napisałaś aa2 wal sie...
Tez tak przeczytałam
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
cotynato Ja się uczę, narzeczony pracuje (słabo zarabia). Ale teściowa miała Nam dać złoto na przetopienie na obrączki i mieliśmy odłożoną kasę. Teściowej nawet pokazywałam przykład obrączki jakie Mi się podobają, a Ona i tak załatwiła inne. Było ustalone że ze ślubem będziemy My załatwiać, zgodziła się z tym, ale i tak musiała postawić na Swoim... Fajnie że chce pomóc, ale mogłaby to uzgadniać
Kiedyś jak odłożycie kasę to będziecie mogli sobie przetopić i zrobić jakieś romantyczne odnowienie ślubów czy coś. Pomyśl- 2 noce poślubne
Cytat:

to chyba taki dzień, ja zjadłam 2 zestawy ze śmietnika, loda i gofra aż mnie skóra bolała
o jak ja bym, zjadła gofra

Wiecie co- mam lekko doła- wy przeglądacie ciągle all- to ciuszki to wózki, to mebelki,a ja kurka wodna nic Nawet nie ciągnie mnie by opinie poczytać czy coś. Nie wciąga mnie to zupełnie.
Może mi się zmieni jak dowiemy się jaka płeć
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:42   #371
bianeczkaa
Zakorzenienie

A zapomniałam wam opowiedzieć
Byłam dzisiaj z mamą u gina. Ona była po receptę a ja czekałam no i przyszła taka babka starsza no i opowiada, że była rok temu, cośtam miała i kazał jej lekarz przyjść za miesiac. Ona przychodzi po roku. Wyszła z gabinetu i lamentuje, że coś jest nie tak, dostała globulki, ma przyjść za tydzień i w ogóle jak to możliwe. No i mnie zdenerwowała i ją przy tych wszystkich babach zjechałam Powiedziałam jej że co ona sobie myślała, że przeciągnęła to wszystko przez rok to czego się spodziewała i że trzeba było myśleć o tym wcześniej a nie teraz się dziwić. A ona że myślała, że u babć to już nie ma problemu, to ja jej mówię, że wprost przeciwnie, że przecież te części ciała dalej funkcjonują. Babie się głupio zrobiło bo spaliła buraka i uciekła. No co za ciemnota

Wspólnie zamawiamy buty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 19:43   #372
agnieszka 0605
Zakorzenienie

caroline - my w Mielnie wybraliśmy hotel Meduza. Ma basen, dla mężola siłownia i co najwazniejsze przy samym morzu
archinta - nie przejmuj się, przyjdzie czas i ciebie najdzie na zakupy

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-06 o 19:45
Stary 2011-05-06, 19:45   #373
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
e tam, czasem wysoka cena wcale nie idzie w parze z jakością trzeba kupować po prostu rozsądnie, patrzeć jakie są komentarze i czytać je, bo czasem niby są pozytywne ale jakieś potknięcia są wypisane

oj a czego mam się bać przecież nie jadę sama wiadomo że jak się będę źle czuła to nie pojedziemy. Ja nie słyszałam, żeby wyjazdy były niewskazane, trzeba po prostu jechać rozsądnie. Robić postoje, dużo pić itp Jaka pogoda będzie to nie wiadomo, a klima w samochodzi jest Będziemy podróżować nocą, ja tam jestem jak najlepszych myśli.
Ja jak jechałam ok 12 tygodnia w 8-godzinna podróż to czytałam, że podróże mogą przyśpieszać poród i lepiej konsultować to z lekarzem. Swoją drogą ja chyba nie umiałabym czerpać przyjemności z wakacji na których opalać- średnio, dużo chodzić- średnio ( tym bardziej ze z takim ciężarem to się nawet nie chce) , do wody też zależy jak to się potoczy bo niektóre kobiety nie mogą... to co, tylko siedzieć pod parasolką albo w domu i się gapić na morze bez sensu

Ale ja to ja, tym bardziej, że rozleniwiona jestem strasznie od pewnego czasu

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:54   #374
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ja jak jechałam ok 12 tygodnia w 8-godzinna podróż to czytałam, że podróże mogą przyśpieszać poród i lepiej konsultować to z lekarzem. Swoją drogą ja chyba nie umiałabym czerpać przyjemności z wakacji na których opalać- średnio, dużo chodzić- średnio ( tym bardziej ze z takim ciężarem to się nawet nie chce) , do wody też zależy jak to się potoczy bo niektóre kobiety nie mogą... to co, tylko siedzieć pod parasolką albo w domu i się gapić na morze bez sensu

Ale ja to ja, tym bardziej, że rozleniwiona jestem strasznie od pewnego czasu
ale ja nie jadę nad morze, pomimo tego, na plaży można leżeć pod parasolem. Dla mnie to kwestia nastawienia. Jakbym wychodziła z założyła, że nic nie mogę, będzie nudno i beznadziejnie, to bym się nawet nie brała za planowanie Spacerować można, nie muszą to być od razu maratony Dla mnie bez sensu jest siedzenie w domu A przeciwwskazania mogą byćw każdym momencie ciąży Droga ni będzie taka zła. Mamy duży samochód i jedziemy sami więc zawsze będę się mogła z tyłu położyć

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

ok lece bo mnie mega bolą plecy

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2011-05-06 o 19:53
Stary 2011-05-06, 19:55   #375
cotynato
Zakorzenienie

Oczywiście
Ja te wakacje wyjątkowo spędzę w domu, ewentualnie jakieś kilkudniowe wyprawy na wieś czy nad jezioro uskutecznię, ale w sumie nawet się cieszę z tego leniuchowania. Jak jechałam nad jezioro czy morze to głównie żeby poleżeć plackiem i się pokąpać czy opalić a teraz jakoś tego nie widzę, ale nie ucieknie, za rok mam nadzieję, że będzie na swoim miejscu i wybaczy mi tegoroczne lenistwo

Szkoda mi też basenu co roku sobie chodziłam się przysmarzyć a teraz
Nawet pływać nie pójdę bo tam tłumy, wrzucania do wody, obijanie się o wszystkich

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-06 o 19:57
Stary 2011-05-06, 20:00   #376
19natka88
Zakorzenienie

Chyba zaczyna się etap "Nie mam już co na siebie włożyć" Jakoś dziwnie we wszystkim wyglądam I trochę drażni mnie ten mój pępuch wystający, ale plastrem go chyba nie zakleję Zła jestem

Cytat:
Kochane a jedziecie gdzię na wakacje? Ja tak bardzo bym chciała... Rok temu nigdzie nie byliśmy bo wesele, w podrózy poslubnej też nie byliśmy... W sumie to nie byliśmy z TŻ sami na wakacjach przez cały nasz 7,5 letni związek... Tylko czy ja się nie będe męczyć z brzuszkiem?
My nie jedziemy, ale byliśmy teraz na weekend w Bukowinie Wszystko zależy od tego jak daleko chcecie jechać, w którym będziesz tygodniu i co zamierzasz robić. My jechaliśmy kilka godzin autokarem i było męczące, ale samochodem bym się wybrała Ogólnie czułam się świetnie ale dłuższe chodzenie zawsze kończyło się kolką Ale od czego jest nospa Z mojej strony polecam jakiś krótki wypad w niezbyt odległe miejsce

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:03   #377
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
A zapomniałam wam opowiedzieć
Byłam dzisiaj z mamą u gina. Ona była po receptę a ja czekałam no i przyszła taka babka starsza no i opowiada, że była rok temu, cośtam miała i kazał jej lekarz przyjść za miesiac. Ona przychodzi po roku. Wyszła z gabinetu i lamentuje, że coś jest nie tak, dostała globulki, ma przyjść za tydzień i w ogóle jak to możliwe. No i mnie zdenerwowała i ją przy tych wszystkich babach zjechałam Powiedziałam jej że co ona sobie myślała, że przeciągnęła to wszystko przez rok to czego się spodziewała i że trzeba było myśleć o tym wcześniej a nie teraz się dziwić. A ona że myślała, że u babć to już nie ma problemu, to ja jej mówię, że wprost przeciwnie, że przecież te części ciała dalej funkcjonują. Babie się głupio zrobiło bo spaliła buraka i uciekła. No co za ciemnota
po takiej dyplomacji to ciekawe po ilu latach się pojawi?
Ale racja- wiele osób chodzi do lekarzy z takimi odstępami czasu,ze się dziwą ,ze coś się ciągnie i ciągnie
Stary 2011-05-06, 20:03   #378
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Wiecie co- mam lekko doła- wy przeglądacie ciągle all- to ciuszki to wózki, to mebelki,a ja kurka wodna nic Nawet nie ciągnie mnie by opinie poczytać czy coś. Nie wciąga mnie to zupełnie.
Może mi się zmieni jak dowiemy się jaka płeć
Ty się nie przejmuj bo ja też tak mam
a ja dziecko internetu i nie chce jakoś jeszcze szukać, jeszcze nie przyszła na mnie pora
Cytat:
Nawet pływać nie pójdę bo tam tłumy, wrzucania do wody, obijanie się o wszystkich
No właśnie się boję tego że będą tłumy w tym roku nad jeziorami, nie będzie gdzie kocyka rozłożyć
A ja tak lubie jeżdzić ze znajomymi
szukałam już jakiegoś sensownego stroju na ten brzuszek , ale jednoczęściowy odpada, nie lubię być tak skrępowana

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:06   #379
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Ale racja- wiele osób chodzi do lekarzy z takimi odstępami czasu,ze się dziwą ,ze coś się ciągnie i ciągnie
Nie można nikogo krytykować i uogólniać... Trochę miałabym do powiedzenia w tym temacie (chodzi o moją mamę), ale nie jest na to miejsce. Czasem ludzie po prostu nie chcą sie leczyć, wierzą, że póki "lekarz nie dotknie będzie dobrze". Ja tak oczywiscie nie uważam, ale ludzie są różni i ich życia toczą sie różnie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 20:14   #380
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Chyba zaczyna się etap "Nie mam już co na siebie włożyć" Jakoś dziwnie we wszystkim wyglądam I trochę drażni mnie ten mój pępuch wystający, ale plastrem go chyba nie zakleję Zła jestem

My nie jedziemy, ale byliśmy teraz na weekend w Bukowinie Wszystko zależy od tego jak daleko chcecie jechać, w którym będziesz tygodniu i co zamierzasz robić. My jechaliśmy kilka godzin autokarem i było męczące, ale samochodem bym się wybrała Ogólnie czułam się świetnie ale dłuższe chodzenie zawsze kończyło się kolką Ale od czego jest nospa Z mojej strony polecam jakiś krótki wypad w niezbyt odległe miejsce
Już wylazł całkowicie?
U mnie też problem z ubieraniem. Ale to dlatego ze ten brzuch dalej nie jest konkretny i w sumie odstaje tyle co pupa co wygląda zabawnie przy czymś bardziej dopaswoanym, a nie ma co ukrywać że teraz wszystko prawie dopasowane i przykrótkie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Ty się nie przejmuj bo ja też tak mam
a ja dziecko internetu i nie chce jakoś jeszcze szukać, jeszcze nie przyszła na mnie pora

No właśnie się boję tego że będą tłumy w tym roku nad jeziorami, nie będzie gdzie kocyka rozłożyć
A ja tak lubie jeżdzić ze znajomymi
szukałam już jakiegoś sensownego stroju na ten brzuszek , ale jednoczęściowy odpada, nie lubię być tak skrępowana
Ja nie znam fajnych jezior blisko dlatego fajnym zamiennikiem był basen. Tym bardziej że lubię widzieć dno ale kurde jak pomyślę że większość osób chodzi tam na podryw i walają się po tej wodzie, wrzucają wszystkie babki jak leci to aż mi słabo na samą myśl

Wymianka.
Stary 2011-05-06, 20:30   #381
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Już wylazł całkowicie?
U mnie też problem z ubieraniem. Ale to dlatego ze ten brzuch dalej nie jest konkretny i w sumie odstaje tyle co pupa co wygląda zabawnie przy czymś bardziej dopaswoanym, a nie ma co ukrywać że teraz wszystko prawie dopasowane i przykrótkie
Całkiem jeszcze nie wylazł ale pod cienką obcisłą bluzką już się odznacza
Moje ciuszki też w większości przykrótkie bo ja nigdy długich bluzek nie lubiłam W innych znowu brzuch/biust się nie mieści albo dodatkowo pogrubiają Dzisiaj dostałam zwrot podatku to może przy okazji poniedziałkowej wizyty zakupię jakieś bluzki albo tunikę

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-06, 20:37   #382
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie można nikogo krytykować i uogólniać... Trochę miałabym do powiedzenia w tym temacie (chodzi o moją mamę), ale nie jest na to miejsce. Czasem ludzie po prostu nie chcą sie leczyć, wierzą, że póki "lekarz nie dotknie będzie dobrze". Ja tak oczywiscie nie uważam, ale ludzie są różni i ich życia toczą sie różnie...
Ja rozumiem,ze wiele osób omija szerokim łukiem lekarzy bo siępanicznie boi i myśli, że póki się ich nie zdiagnozuje to będzie wszystko ok- ale ja do konkretnej sytuacji piłam- , że ktoś chodzi do lekarza, ale olewa terminy i ma pretensje do całego świata,że coś nie mija jak za dotknięciem czarodziejskie różczki.
Nie bierz do siebie
Stary 2011-05-06, 20:44   #383
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Całkiem jeszcze nie wylazł ale pod cienką obcisłą bluzką już się odznacza
u mnie dokładnie to samo - dziwnie to wygląda

Cytat:
Ja rozumiem,ze wiele osób omija szerokim łukiem lekarzy bo siępanicznie boi i myśli, że póki się ich nie zdiagnozuje to będzie wszystko ok- ale ja do konkretnej sytuacji piłam- , że ktoś chodzi do lekarza, ale olewa terminy i ma pretensje do całego świata,że coś nie mija jak za dotknięciem czarodziejskie różczki.
Nie bierz do siebie
Nie wzięłam tego do siebie i jeśli chodzi o tę konkretną sytuację co wymieniłaś wyżej to masz rację, tylko czasem zdarza się tak, że ktoś wogóle nie chce się leczyć. A tak mi się jakoś przypomniało i mnie naszło, sorry

Stary 2011-05-06, 20:46   #384
cotynato
Zakorzenienie

A swoją drogą to zabawne, zeby zjechać jakąś kobietę, której się nie zna, której przypadku się tak naprawdę nie zna .
Gdyby mnie jakaś obca baba z poczekalni zjechała to bym normalnie szału chyba dostała bo co komu do tego moja pipka moja sprawa

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Natka i Aga zdecydowanie was przestaję lubić. Co wy tak pędzicie, poczekałybyście.
Wielkie brzuchy, wystające pępki a ja taka biedna tutaj nie nadążam

Wymianka.
Stary 2011-05-06, 20:51   #385
agnieszka 0605
Zakorzenienie

cotka - ej no nie bądź taka i powiem szczerze, że ja też bym chyba oszalała jakby mnie ktoś zrąbał nie znając mojej sytuacji - no i dlatego tak się trochę oburzyłam

Stary 2011-05-06, 20:51   #386
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie dokładnie to samo - dziwnie to wygląda
hihi a co będzie potem

Cytat:
--
Natka i Aga zdecydowanie was przestaję lubić. Co wy tak pędzicie, poczekałybyście.
U mnie ten pępek wystaje bo on inny niż wszystkie jest Taki dzyndzelek mam i to dlatego, bo jakby była tylko dziurka to by się spłaszczył a tak to już ma co wystawać

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-06, 20:51   #387
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
A swoją drogą to zabawne, zeby zjechać jakąś kobietę, której się nie zna, której przypadku się tak naprawdę nie zna .
Gdyby mnie jakaś obca baba z poczekalni zjechała to bym normalnie szału chyba dostała bo co komu do tego moja pipka moja sprawa

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

co do pierwszej częsci wypowiedzi to oj ja tez bym taką poanią z poczekalni dobra rada zjechała, no kurcze kto by chciał zeby sie obca osoba wtrącała w nie swoje sprawy?

a co do drugiej to: kochana ja nie mam pępka, nie czuje ruchów , wiec ja to dopiero w tyle siedze
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:53   #388
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wzięłam tego do siebie i jeśli chodzi o tę konkretną sytuację co wymieniłaś wyżej to masz rację, tylko czasem zdarza się tak, że ktoś wogóle nie chce się leczyć. A tak mi się jakoś przypomniało i mnie naszło, sorry
Ja wiem- mieliśmy tak z teściem... już Go nie ma
Stary 2011-05-06, 20:59   #389
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem- mieliśmy tak z teściem... już Go nie ma
no dokładnie na tej zasadzie - u nas tak było z mamą... a potem lekarze się nas pytali: gdzie panie były wcześniej?? (do mnie i do sióstr) Bolało jak cholera i nadal słyszę te słowa...

Stary 2011-05-06, 21:00   #390
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
co do pierwszej częsci wypowiedzi to oj ja tez bym taką poanią z poczekalni dobra rada zjechała, no kurcze kto by chciał zeby sie obca osoba wtrącała w nie swoje sprawy?

a co do drugiej to: kochana ja nie mam pępka, nie czuje ruchów , wiec ja to dopiero w tyle siedze
No właśnie. Jeszcze co innego jak rodzina, znajoma... ja to kłotliwa jestem, język mnie często swędzi, ale głupio by mi bylo tym bardziej, że może kobieta ma teraz swój mały dramat i po co ją jeszcze dołować. Sama zanim w ciąży byłam to do ginekologa nieszczególnie pędziłam, teraz wiem ze do dentysty muszę, ale zebrac się nie umiem .

Ale u Ciebie to jeszcze jest potencjał bo przecież młodo jeszcze a ja to depczę im po piętach w cyfrach, ale w odczuciach i wielkości brzucha nie

Wymianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości