|
|
#3031 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Tym razem 42, ten fioletowo-zielony duochrom. Miałam ochotę na 31 Hypnotic Poison i bordo z MD, ale odłożyłam. 31 pewnie jeszcze kupię, ale ten Multi muszę porównać z Wibo, który już mam, co by nie mnożyć kolekcji bez potrzeby... Myślę, że 5 dni od wysłania maila możesz śmiało otwierać spór. Cytat:
Też nabrałam ochotę na pęsetę
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 lata temu jak jechałam autobusem do Krakowa płaciłam 4 dychy To jest okropne bo ja też a u mnie pęseta jest w zasadzie cały czas w użyciu więc by mi się przydała skoro taka dobra |
|
|
|
|
|
#3033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jak mogłam zauważyć, zabawa przednia była ! A ten goły chłopina - o rany, ale niewyględny wymoczek. Fuj ! Coś Ci nie wierzę, że źle poszło ... Zobaczysz wyniki i będziesz skakała z radości. Oni nie do dotykania. Oni do oglądania. Ale w tym przypadku i oglądać nie ma czego. ![]() I to jest dobre podejście ! A kiedy wyniki ? Cytat:
Cytat:
![]() Bez komentarza ... Cytat:
Cytat:
Stała moja "Kaczuszka" całą mroźną i śnieżną zimę w garażu. Boję się jeździć po lodzie. Jak śnieg zniknął i lód się rozpuścił pojechała ona do mechanika, coby obejrzał, pozmieniał, poczyścił. Zostawiłam mu ją na półtora tygodnia, żeby ją rozjeździł. Wróciła do domu z zapewnieniem, że wszystko sprawdzone i jest ok, można jeździć. Jeździłam . Od pewnego czasu zaczęło mnie w niej coś walić. Wezwałam "swojego" mechanika. Pojeździł i stwierdził : nowe klocki hamulcowe, muszą się dotrzeć. Jeżdżę i nadal, jak zwalniam "Kaczuszka" odgłosy wielce zatrważające wydaje. Wstawiłam ją przedwczoraj do innego mechanika. Wczoraj odebrałam. Nigdy nie zgadłybyście co to było. Koła niedokręcone ! Na cztery koła jedynie jedna śruba dokręcona była. Wszystkie inne luźne. W momencie redukowania prędkości, koła buksując, wydawały ten dźwięk. Mechanik powiedział, że dużo szczęścia miałam. I niech mi ktoś jeszcze powie, że ja nie mam pecha . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3034 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jadę tam specjalnie dla tej 2 szafy )no w ręce najzimniej... ja 5 godzin na dworze w taką zimnice zabawiłam ![]() Cytat:
![]() to przez wizażanki! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu! Ty na maturze ściągałaś i to jeszcze jakim sposobem! od tej strony Cię nie znałampiszemy o pesecie z essence ![]() właśnie miałam napisać, ze Ty masz jakiegoś strasznego pecha!
|
||||
|
|
|
|
#3035 | |||
|
|
Cytat:
A pęsety potrzebuję. I to na serio. Mam dwie, ale straszna bieda, tępe, włoski urywają i nie radzą sobie ze wszystkimi, z którymi teoretycznie powinny, a naprawdę nie wymagam dużo. Pewnie kupię w przyszłym miesiącu... Cytat:
Wynieśli nam pytania i siedzieliśmy w prywatnym mieszkaniu opracowując rozwiązania. Przedsiębiorczy rodzice trochę pękali, że im dzieci matury nie pozdają ...Nowości z Essence ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
O matko... Dobrze mechanicy,skoro niedokręconych kół nie zauważyli... Ale cieszę sie,że nic się nei stało
Ściągi z WC? ![]() Dziś siedziałam w pierwszej ławce i jestem bardzo zadowolona Wyszłam znowu pierwsza,bo po godzinie praktycznie skończyłam, ale nie chciałam wyjśc tak szybko i przesiedziałam dodatkowe 20min po to,żeby i tak wyjśc jako pierwsza
|
|
#3037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasia, Ty to masz pecha, cieszę się, że nic się nie stało |
|||
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Po podliczeniu pkt,stwierdziłam,że znowu narobiłam idiotycznych błedów
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
wiesci z lini frontu, czyli mojego wypadu po essence
kopiuje to co napisałam w wątku essence xD kurcze pojechałam specjalnie do douglasa gdzie są 2 szafy, chciałam pęsete- wybrane;/ chciałam czarnego pękacza - akurat czarne wybrane... myslałam nad srebrnym, ale stwierdziłam, ze on taki brokatowy jak na imprezę... kupiłam tylko korektor ten jasniejszy, bo ciemniejszy jakis pomaranczowy czy nawet różowy był;/ jak testowałam na ręcę to cały czas chodziłam z umalowaną dłonią, bo takie trwałe cholerstwo dopiero w domu 2 razy ręce musiałam umyc zeby zeszło do konca xD myslałam nad rękawiczkami, ale w koncu wyszłam z samym korektorem musiałam się pocieszyc biżuterią i ubraniami |
|
|
|
|
#3040 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
po Catrice.Busy na pewno są, tylko pewnie nie wiesz gdzie. Sama u siebie widziałam kursy oznaczone do PT. O: http://bptour.pl/index.php?page=rozklady_4 [A właściciela tej firmy to nawet znam osobiście bo współpracuje z moim pracodawcą i czasem nam truje tyłek]Cytat:
To chociaż pokaż nam 'nagrody' pocieszenia
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka zwykła czarna bokserka, ciemnozielone leginsy, które ogólnie wyglądają jak eleganckie dżinsy... nawet bym sie nie kapła, ze to leginsy gdyby nie to, ze są na gumce i tak pisze na metce oprócz tego taki długi wisior i kolczyki w H&M
|
|
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Gdzie jest ten wątek ? Cytat:
Do dzisiejszego dnia nie ogarniam rachunku prawdopodobieństwa. Na egzamin pisemny z języka polskiego napisałam około dwudziestu wypracowań z pozytywizmu {podpowiedzieli nam nauczyciele, że ta epoka będzie jednym z tematów} jako ściągi dla innych. I to takie, żeby można było dopasować je do każdego tematu. Prawie miesiąc nad tym siedziałam. To mi się "matematycy" musieli odwdzięczyć . Najgorsze było to, że przed każdym wyjściem z sali musiał egzaminator postawić pieczątkę lub podpis, w miejscu, w którym skończyło się pisać. W moim przypadku - na prawie pustej kartce Jak wróciłam z WC, arkusz egzaminacyjny szybko zapełniłam. A co Ty myślisz, że moi nauczyciele, po czterech latach wspólnego ze mną życia, nie wiedzieli, żem ja matematyczny głąb ?!Cytat:
Ja też ! No widzisz . Będzie dobrze. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524820&page=97 niezły przekręt z Ciebie był ![]() dziewczyny, która juz widziala 21 odcinek VD? bo znowu nie ogarniam jednej rzeczy
|
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam
się upłakałam jak nigdy
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
czemu Gilbert nie żyje? nie skumałam tego
on wyszedł i się przewrócił ale dlaczego?
|
|
|
|
|
#3046 | ||
|
|
Cytat:
![]() Chociaż teraz to ledwie co pamiętam. Na początku też nie pojmowała w ząb, o co chodzi, ale jak któregoś razu wreszcie samodzielnie postanowiłam odrobić pracę domową ![]() Za to najbardziej nie lubiłam i nie kumałam geometrii przestrzennej. Brrr... A pamiętam, że miał z nami lekcje na ten temat taki przystojny praktykant ... ale co zrobić, nie szło i zupełnie i się obijałam. W końcu przystojniak pyta, co zrobię, jeśli na maturze dostanę zadanie z geometrii? To ja mu na to, że wybiorę do rozwiązania to z prawdopodobieństwa ![]() I wiecie co? Miałam na maturze zadanie, gdzie oba te zagadnienia były połączone To się wkurzyłam dopiero...Ale pokombinowałam i rozwiązałam. Chyba pierwsze zadanie w życiu z takiej geometrii . Jeszcze potem wychówa, która zresztą była nawiedzoną matematyczką [ale w tym pozytywnym sensie] przyszła i podała mi wyniki Cytat:
U Was też taka denna pogoda?
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, bo nie kazdy to oglądal
|
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale przy okazji zahaczasz o teściów a nie jedziesz tylko po Catrice tak jak ja to zrobiłam jadąc do Konstantynowa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) ze sprawdzianu i miałam 3 na semestr, chociaż wcześniej miałam same 4 i 5 No i dobrze bo ja jeszcze nie oglądałam Muszę sobie kupić jakąś odżywkę czy cuś pod lakier na pazury bo jakieś takie matowe się zrobiły po zmyciu lakieru ![]() Wcinam bagietkę z masłem czosnkowym (jeszcze ciepła ) i popijam Gingersa ![]() |
||
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam na grillu
szkoda,że się chmurzy i wieje trasznie,bo może bym jeszcze została
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
ja znowu dzis wcinałam chipsy
|
|
|
|
|
#3053 | ||
|
|
Wiem. Słabe to.
Cytat:
Mimo tego, że byłam w mat-fizie, kołki u mnie sypały się często i gęsto Szczególnie nie cierpiałam równań i funkcji z tzw. parametrem... Do sprawdzianu podchodziłam chyba ze 3 razy i nigdy nie mogłam go poprawić ![]() Ja też nie oglądałam , czekam aż będę miała komplet odcinków 1 sezonu i wtedy zaliczę wszystko naraz ![]() Też poszukuję dobrej odżywki podkładowej. I podzielę się z Wami odkryciem - Nail Tek osłąwiony wydał nową wersję, tzw. Citra, podobno bez formadehydu właśnie, ale na razie szkoda mi 40 zł [zwykły Nail Tek można wyjąć na All już za 2 dyszki]. Cytat:
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat funkcje kminie (jak na mnie), ale geometrii NIENAWIDZĘ!:P: |
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzięki ! W innych działach szukałam. Durak ! U mnie ślicznie : świeci słoneczko, niewielki wiaterek, ptaszki śpiewają, koty tarzają się na grzbietach w piachu {potem w moim łóżku oczyszczą się }. Cały "trawnik" mam w żółtym kolorze. Mlecze zdominowały wszystko. Trudno, nie mogę ich środkiem przeciw chwastom potraktować, bo mam zwierzaki i jeszcze je potruję. Zrezygnowałam z walki o piękny trawnik. Cytat:
Cholercia, w tych poszukiwaniach "mojego" kremu zapomniałam o Allegro . Zaraz zajrzę. Może tam się jeszcze jakieś resztki walają. Ostatnia partia, którą miałam, z terminem ważności do 2012 roku była. Znacie ten sklep : http://www.kosmetyki-natury.eu/ Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Już zgłupłam. Znalazłam 4 oferty tego "mojego" kremu i wszystko jakieś dziwne :
- sklep internetowy - 53,oo + 17,oo - sklep internetowy - 28,26 + 15,90 - Allegro - 29,oo + 11,oo - Allegro - 26,99 + 7,oo {list polecony}. Ja płaciłam w drogerii {np. Natura }- 68,oo. To skąd cena niecałe trzydzieści złotych. Kremy też podrabiają ?! |
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj jakby trochę cieplej chociaż wiatr jest zimny ![]() |
|||
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu Ty mi kiedys mówiłaś o takich dopinanych kolorowych pasemkach do włosów... które to były?
![]() te? http://allegro.pl/wlosy-pasemka-kolo...590536684.html ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- kurcze nikt na all nie ma maski romantic i bingo ze spiruliną;/ myslicie, ze w fryzjerskim bd mieli duż przebitke? Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-05-08 o 10:46 |
|
|
|
|
#3060 | |||||
|
|
Cytat:
, ale wczoraj to masakra. Wysłałam TŻ'ta z Yao na rower ![]() Mlecze u mnie już poprzekwitane ![]() Cytat:
Ciekawe, czy te kosmetyki takie prawdziwie naturalne. Ostatnio sprawdzałam składy tego reklamowanego Nivea. I cóż... Niewiele się różni od zwykłego kremiszcza. Cytat:
![]() Ten z wysoką ceną to pewnie jakiś gapowaty i zapomniał 'zrobić promocję' . Może napisz i zapytaj o datę ważności.Bo nie sądzę, żeby ktoś podrabiał. Cytat:
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Autobusem ok 40 
Ja wczoraj kupiłam 34 Walk of fame 

...
Wyszłam znowu pierwsza,bo po godzinie praktycznie skończyłam, ale nie chciałam wyjśc tak szybko i przesiedziałam dodatkowe 20min 

po Catrice.

... ale co zrobić, nie szło i zupełnie i się obijałam. W końcu przystojniak pyta, co zrobię, jeśli na maturze dostanę zadanie z geometrii? To ja mu na to, że wybiorę do rozwiązania to z prawdopodobieństwa
To się wkurzyłam dopiero...