Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 22:56   #3031
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Pociągiem w jedną stronę kosztuje 52zł Autobusem ok 40 Czyli stówa na samą podróż w obie strony

Jaki tym razem? Ja wczoraj kupiłam 34 Walk of fame

We wtorek wysłałam maila do sprzedawcy z ebaya ale jeszcze się nie odezwał. Na otwarcie sporu mam czas do 18go czyli jeszcze trochę mogę poczekać chociaż już zaczynam się wkurzać
Busem powinno być taniej. Do Krakowa z Lublina kosztuje coś koło 40 zł, zatem z PT powinno być mniej.

Tym razem 42, ten fioletowo-zielony duochrom. Miałam ochotę na 31 Hypnotic Poison i bordo z MD, ale odłożyłam. 31 pewnie jeszcze kupię, ale ten Multi muszę porównać z Wibo, który już mam, co by nie mnożyć kolekcji bez potrzeby...

Myślę, że 5 dni od wysłania maila możesz śmiało otwierać spór.
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
ja się wybieram do Kato gdzie są 2 szafy po korektor, pękacza, penstete, kremik i kto wie co jeszcze
Kremów chyba jeszcze nie ma, tych z E znaczy.
Też nabrałam ochotę na pęsetę

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-05, 23:02   #3032
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Busem powinno być taniej. Do Krakowa z Lublina kosztuje coś koło 40 zł, zatem z PT powinno być mniej.
Do lipca zdążą jeszcze zdrożeć
2 lata temu jak jechałam autobusem do Krakowa płaciłam 4 dychy

Cytat:
To jest okropne bo ja też a u mnie pęseta jest w zasadzie cały czas w użyciu więc by mi się przydała skoro taka dobra
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 05:19   #3033
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
wrzuciłam do albumu zdjęcia z 18stki
Jak mogłam zauważyć, zabawa przednia była !
A ten goły chłopina - o rany, ale niewyględny wymoczek. Fuj !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
O dzisiejszej maturze się nie wypowiem
Coś Ci nie wierzę, że źle poszło ... Zobaczysz wyniki i będziesz skakała z radości.

Cytat:
ale nie dotknęłabym go
Oni nie do dotykania. Oni do oglądania. Ale w tym przypadku i oglądać nie ma czego.

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to calkiem spoko byla
I to jest dobre podejście !
A kiedy wyniki ?

Cytat:
I teraz nie wiem czy jestem tak tępa,czy reszta tak inteligentna .
Tępa to Ty raczej nie jesteś. Ja również nie przepadam za matematyką, a już szczególnie - za fizyką. Zawsze z tych przedmiotów kulałam . Matematykę na maturze {zadania na prawdopodobieństwo } zdałam za pomocą ściągawki, spuszczonej przez okno w WC. A ile z tym kłopotu było, bo na czas matur okna w WC gwoździami były zabite.

Cytat:
miła konwersacja z Panią [wreszcie zorientowana osoba!!!] zaowocowała lakierem w koszyku

Bez komentarza ...

Cytat:
ja się wybieram do Kato gdzie są 2 szafy po korektor, pękacza, penstete, kremik i kto wie co jeszcze
Cytat:
Cytat:
To jest okropne bo ja też a u mnie pęseta jest w zasadzie cały czas w użyciu więc by mi się przydała skoro taka dobra
Ja znowu outsider ! O jakiej pęsecie Wy piszecie ?

Stała moja "Kaczuszka" całą mroźną i śnieżną zimę w garażu. Boję się jeździć po lodzie. Jak śnieg zniknął i lód się rozpuścił pojechała ona do mechanika, coby obejrzał, pozmieniał, poczyścił. Zostawiłam mu ją na półtora tygodnia, żeby ją rozjeździł. Wróciła do domu z zapewnieniem, że wszystko sprawdzone i jest ok, można jeździć. Jeździłam . Od pewnego czasu zaczęło mnie w niej coś walić. Wezwałam "swojego" mechanika. Pojeździł i stwierdził : nowe klocki hamulcowe, muszą się dotrzeć. Jeżdżę i nadal, jak zwalniam "Kaczuszka" odgłosy wielce zatrważające wydaje. Wstawiłam ją przedwczoraj do innego mechanika. Wczoraj odebrałam. Nigdy nie zgadłybyście co to było. Koła niedokręcone ! Na cztery koła jedynie jedna śruba dokręcona była. Wszystkie inne luźne. W momencie redukowania prędkości, koła buksując, wydawały ten dźwięk. Mechanik powiedział, że dużo szczęścia miałam. I niech mi ktoś jeszcze powie, że ja nie mam pecha .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 08:57   #3034
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś tu jeszcze niedawno mówił, że skoro ma tylko jedną szafę to trudno, nie chce nic z drugiej a tu proszę

Zapiekanką byś się mogła podzielić
Jak szłam rano do pracy to żałowałam, że nie mam rękawiczek, nigdzie nie było mi tak naprawdę zimno (do pracy idę jakieś 20 minut, dosyć szybkim krokiem) ale już po 5 minutach miałam strasznie skostniałe ręce.
ojejku, bo jak nie ma się dostępu to trudno... (jadę tam specjalnie dla tej 2 szafy)

no w ręce najzimniej... ja 5 godzin na dworze w taką zimnice zabawiłam

Cytat:
Kremów chyba jeszcze nie ma, tych z E znaczy.
zaraz dokładnie popytam w essencowym wątku
to przez wizażanki!

Cytat:
u mnie w domu tez jest peseta i to taka naprawdę bardzo dobra, jak kosmetyczka do nas przychodzi to swojej nie zabiera, bo mówi, że my mamy taka fajną, dokładną i tak się zastanawiam czy ta z essence moze jej dorównać, ale i tak kupię

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !

Jak mogłam zauważyć, zabawa przednia była !
A ten goły chłopina - o rany, ale niewyględny wymoczek. Fuj !

Oni nie do dotykania. Oni do oglądania. Ale w tym przypadku i oglądać nie ma czego.

Tępa to Ty raczej nie jesteś. Ja również nie przepadam za matematyką, a już szczególnie - za fizyką. Zawsze z tych przedmiotów kulałam . Matematykę na maturze {zadania na prawdopodobieństwo } zdałam za pomocą ściągawki, spuszczonej przez okno w WC. A ile z tym kłopotu było, bo na czas matur okna w WC gwoździami były zabite.

Stała moja "Kaczuszka" całą mroźną i śnieżną zimę w garażu. Boję się jeździć po lodzie. Jak śnieg zniknął i lód się rozpuścił pojechała ona do mechanika, coby obejrzał, pozmieniał, poczyścił. Zostawiłam mu ją na półtora tygodnia, żeby ją rozjeździł. Wróciła do domu z zapewnieniem, że wszystko sprawdzone i jest ok, można jeździć. Jeździłam . Od pewnego czasu zaczęło mnie w niej coś walić. Wezwałam "swojego" mechanika. Pojeździł i stwierdził : nowe klocki hamulcowe, muszą się dotrzeć. Jeżdżę i nadal, jak zwalniam "Kaczuszka" odgłosy wielce zatrważające wydaje. Wstawiłam ją przedwczoraj do innego mechanika. Wczoraj odebrałam. Nigdy nie zgadłybyście co to było. Koła niedokręcone ! Na cztery koła jedynie jedna śruba dokręcona była. Wszystkie inne luźne. W momencie redukowania prędkości, koła buksując, wydawały ten dźwięk. Mechanik powiedział, że dużo szczęścia miałam. I niech mi ktoś jeszcze powie, że ja nie mam pecha .

Miłego dnia
dobrze, ze na zywo mniej widziałam niż na zdjęciach

Kasiu! Ty na maturze ściągałaś i to jeszcze jakim sposobem! od tej strony Cię nie znałam Ty mi powiedz dlaczego pisałaś mature z matmy skoro jej nie lubiłaś i matematyka nie była obowiązkowa...?

piszemy o pesecie z essence

właśnie miałam napisać, ze Ty masz jakiegoś strasznego pecha!

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 10:11   #3035
'Estelle'

Cytat:
Do lipca zdążą jeszcze zdrożeć
2 lata temu jak jechałam autobusem do Krakowa płaciłam 4 dychy

Ale chyba mówimy o czyms innym. Bo mi chodzi o busiki a nie autobusy. One zawsze były tańsze i to sporo od PKS'ów.

A pęsety potrzebuję. I to na serio. Mam dwie, ale straszna bieda, tępe, włoski urywają i nie radzą sobie ze wszystkimi, z którymi teoretycznie powinny, a naprawdę nie wymagam dużo.
Pewnie kupię w przyszłym miesiącu...
Cytat:
Hehehe, kiedyś mój brat cioteczny 'wciągnął' mnie do komisji ds. rozwiązywania zadań maturalnych [matma] w jakiejś Koziej Wólce Wynieśli nam pytania i siedzieliśmy w prywatnym mieszkaniu opracowując rozwiązania. Przedsiębiorczy rodzice trochę pękali, że im dzieci matury nie pozdają ...
Cytat:
Nowości z Essence

Cytat:

Miłego dnia
Jajć! Dobrze, że wszystko pozytywnie się skończyło. Mam nadzieję, że to już definitywny koniec kłopotów.

Stary 2011-05-06, 13:23   #3036
ImmortalLover
Zakorzenienie

O matko... Dobrze mechanicy,skoro niedokręconych kół nie zauważyli... Ale cieszę sie,że nic się nei stało
Ściągi z WC? dobry patent

Dziś siedziałam w pierwszej ławce i jestem bardzo zadowolona Wyszłam znowu pierwsza,bo po godzinie praktycznie skończyłam, ale nie chciałam wyjśc tak szybko i przesiedziałam dodatkowe 20min po to,żeby i tak wyjśc jako pierwsza

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 19:51   #3037
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ojejku, bo jak nie ma się dostępu to trudno... (jadę tam specjalnie dla tej 2 szafy)
Ja pojechałam specjalnie do Konstantynowa do szafy Catrice

Cytat:
Ale chyba mówimy o czyms innym. Bo mi chodzi o busiki a nie autobusy. One zawsze były tańsze i to sporo od PKS'ów.
Wiesz co, u mnie chyba nie ma takich busów, tylko autobusy...

Cytat:
Dziś siedziałam w pierwszej ławce i jestem bardzo zadowolona Wyszłam znowu pierwsza,bo po godzinie praktycznie skończyłam, ale nie chciałam wyjśc tak szybko i przesiedziałam dodatkowe 20min po to,żeby i tak wyjśc jako pierwsza
Coś za łatwa ta matura skoro tak szybko skończyłaś

Kasia, Ty to masz pecha, cieszę się, że nic się nie stało
Stary 2011-05-06, 20:11   #3038
ImmortalLover
Zakorzenienie

Po podliczeniu pkt,stwierdziłam,że znowu narobiłam idiotycznych błedów

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-05-06, 20:55   #3039
NaKrawedzi
Zakorzenienie

wiesci z lini frontu, czyli mojego wypadu po essence
kopiuje to co napisałam w wątku essence xD

kurcze pojechałam specjalnie do douglasa gdzie są 2 szafy, chciałam pęsete- wybrane;/ chciałam czarnego pękacza - akurat czarne wybrane... myslałam nad srebrnym, ale stwierdziłam, ze on taki brokatowy jak na imprezę...
kupiłam tylko korektor ten jasniejszy, bo ciemniejszy jakis pomaranczowy czy nawet różowy był;/ jak testowałam na ręcę to cały czas chodziłam z umalowaną dłonią, bo takie trwałe cholerstwo dopiero w domu 2 razy ręce musiałam umyc zeby zeszło do konca xD myslałam nad rękawiczkami, ale w koncu wyszłam z samym korektorem musiałam się pocieszyc biżuterią i ubraniami

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-06, 21:32   #3040
'Estelle'

Cytat:

Cytat:
Ja pojechałam specjalnie do Konstantynowa do szafy Catrice

Wiesz co, u mnie chyba nie ma takich busów, tylko autobusy...
Ja specjalnie jeżdżę 125 kilosów do teściów po Catrice.

Busy na pewno są, tylko pewnie nie wiesz gdzie. Sama u siebie widziałam kursy oznaczone do PT.
O: http://bptour.pl/index.php?page=rozklady_4
[A właściciela tej firmy to nawet znam osobiście bo współpracuje z moim pracodawcą i czasem nam truje tyłek]
Cytat:
wiesci z lini frontu, czyli mojego wypadu po essence
kopiuje to co napisałam w wątku essence xD

kurcze pojechałam specjalnie do douglasa gdzie są 2 szafy, chciałam pęsete- wybrane;/ chciałam czarnego pękacza - akurat czarne wybrane... myslałam nad srebrnym, ale stwierdziłam, ze on taki brokatowy jak na imprezę...
kupiłam tylko korektor ten jasniejszy, bo ciemniejszy jakis pomaranczowy czy nawet różowy był;/ jak testowałam na ręcę to cały czas chodziłam z umalowaną dłonią, bo takie trwałe cholerstwo dopiero w domu 2 razy ręce musiałam umyc zeby zeszło do konca xD myslałam nad rękawiczkami, ale w koncu wyszłam z samym korektorem musiałam się pocieszyc biżuterią i ubraniami

To chociaż pokaż nam 'nagrody' pocieszenia

Stary 2011-05-06, 21:40   #3041
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Busy na pewno są, tylko pewnie nie wiesz gdzie. Sama u siebie widziałam kursy oznaczone do PT.
[A właściciela tej firmy to nawet znam osobiście bo współpracuje z moim pracodawcą i czasem nam truje tyłek]

To chociaż pokaż nam 'nagrody' pocieszenia
nie chce mi się cykać fotek taka zwykła czarna bokserka, ciemnozielone leginsy, które ogólnie wyglądają jak eleganckie dżinsy... nawet bym sie nie kapła, ze to leginsy gdyby nie to, ze są na gumce i tak pisze na metce oprócz tego taki długi wisior i kolczyki w H&M

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-07, 04:56   #3042
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
zaraz dokładnie popytam w essencowym wątku
Gdzie jest ten wątek ?

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
Kasiu! Ty na maturze ściągałaś i to jeszcze jakim sposobem!
No wiesz, jak to w życiu bywa ...
Do dzisiejszego dnia nie ogarniam rachunku prawdopodobieństwa. Na egzamin pisemny z języka polskiego napisałam około dwudziestu wypracowań z pozytywizmu {podpowiedzieli nam nauczyciele, że ta epoka będzie jednym z tematów} jako ściągi dla innych. I to takie, żeby można było dopasować je do każdego tematu. Prawie miesiąc nad tym siedziałam. To mi się "matematycy" musieli odwdzięczyć . Najgorsze było to, że przed każdym wyjściem z sali musiał egzaminator postawić pieczątkę lub podpis, w miejscu, w którym skończyło się pisać. W moim przypadku - na prawie pustej kartce Jak wróciłam z WC, arkusz egzaminacyjny szybko zapełniłam. A co Ty myślisz, że moi nauczyciele, po czterech latach wspólnego ze mną życia, nie wiedzieli, żem ja matematyczny głąb ?!

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
Ty mi powiedz dlaczego pisałaś mature z matmy skoro jej nie lubiłaś i matematyka nie była obowiązkowa...?
Za "moich czasów" była obowiązkowa. Jeśli nie zdałaś pisemnie języka polskiego i matematyki, nie mogłaś przystąpić do dalszych egzaminów. Jak zdobyłaś pozytywną ocenę, przystępowałaś do dalszych egzaminów : trzy przedmioty do wyboru, egzamin ustny lub pisemny. Na obowiązkowym z matematyki dostawałaś, o ile pamiętam - pięć czy sześć zadań, po jednym z każdego działu. Trzeba było na trójkę trzy rozwiązać. A było co rozwiązywać, bo egzamin trwał pięć godzin.

Cytat:
Mam nadzieję, że to już definitywny koniec kłopotów.
Ja też !

Cytat:
Dziś siedziałam w pierwszej ławce i jestem bardzo zadowolona
No widzisz . Będzie dobrze.

Miłego dnia
Stary 2011-05-07, 10:32   #3043
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć !

Gdzie jest ten wątek ?

Do dzisiejszego dnia nie ogarniam rachunku prawdopodobieństwa. Na egzamin pisemny z języka polskiego napisałam około dwudziestu wypracowań z pozytywizmu {podpowiedzieli nam nauczyciele, że ta epoka będzie jednym z tematów} jako ściągi dla innych. I to takie, żeby można było dopasować je do każdego tematu. Prawie miesiąc nad tym siedziałam. To mi się "matematycy" musieli odwdzięczyć . Najgorsze było to, że przed każdym wyjściem z sali musiał egzaminator postawić pieczątkę lub podpis, w miejscu, w którym skończyło się pisać. W moim przypadku - na prawie pustej kartce Jak wróciłam z WC, arkusz egzaminacyjny szybko zapełniłam. A co Ty myślisz, że moi nauczyciele, po czterech latach wspólnego ze mną życia, nie wiedzieli, żem ja matematyczny głąb ?!

Za "moich czasów" była obowiązkowa. Jeśli nie zdałaś pisemnie języka polskiego i matematyki, nie mogłaś przystąpić do dalszych egzaminów. Jak zdobyłaś pozytywną ocenę, przystępowałaś do dalszych egzaminów : trzy przedmioty do wyboru, egzamin ustny lub pisemny. Na obowiązkowym z matematyki dostawałaś, o ile pamiętam - pięć czy sześć zadań, po jednym z każdego działu. Trzeba było na trójkę trzy rozwiązać. A było co rozwiązywać, bo egzamin trwał pięć godzin.

Ja też !

No widzisz . Będzie dobrze.

Miłego dnia
tu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524820&page=97

niezły przekręt z Ciebie był

dziewczyny, która juz widziala 21 odcinek VD? bo znowu nie ogarniam jednej rzeczy

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-07, 11:29   #3044
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ja oglądałam się upłakałam jak nigdy

Stary 2011-05-07, 12:25   #3045
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja oglądałam się upłakałam jak nigdy
czemu Gilbert nie żyje? nie skumałam tego on wyszedł i się przewrócił ale dlaczego?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-07, 13:52   #3046
'Estelle'

Cytat:
Do dzisiejszego dnia nie ogarniam rachunku prawdopodobieństwa.
Mój ulubiony dział z matmy
Chociaż teraz to ledwie co pamiętam.
Na początku też nie pojmowała w ząb, o co chodzi, ale jak któregoś razu wreszcie samodzielnie postanowiłam odrobić pracę domową , to potem nie było bata, wszystkie zadania rozwalałam

Za to najbardziej nie lubiłam i nie kumałam geometrii przestrzennej. Brrr... A pamiętam, że miał z nami lekcje na ten temat taki przystojny praktykant ... ale co zrobić, nie szło i zupełnie i się obijałam. W końcu przystojniak pyta, co zrobię, jeśli na maturze dostanę zadanie z geometrii? To ja mu na to, że wybiorę do rozwiązania to z prawdopodobieństwa
I wiecie co? Miałam na maturze zadanie, gdzie oba te zagadnienia były połączone To się wkurzyłam dopiero...
Ale pokombinowałam i rozwiązałam. Chyba pierwsze zadanie w życiu z takiej geometrii . Jeszcze potem wychówa, która zresztą była nawiedzoną matematyczką [ale w tym pozytywnym sensie] przyszła i podała mi wyniki
Cytat:
czemu Gilbert nie żyje? nie skumałam tego on wyszedł i się przewrócił ale dlaczego?
A te se znowu na biało gadają

U Was też taka denna pogoda?

Stary 2011-05-07, 13:55   #3047
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Mój ulubiony dział z matmy
Chociaż teraz to ledwie co pamiętam.
Na początku też nie pojmowała w ząb, o co chodzi, ale jak któregoś razu wreszcie samodzielnie postanowiłam odrobić pracę domową , to potem nie było bata, wszystkie zadania rozwalałam

Za to najbardziej nie lubiłam i nie kumałam geometrii przestrzennej. Brrr... A pamiętam, że miał z nami lekcje na ten temat taki przystojny praktykant ... ale co zrobić, nie szło i zupełnie i się obijałam. W końcu przystojniak pyta, co zrobię, jeśli na maturze dostanę zadanie z geometrii? To ja mu na to, że wybiorę do rozwiązania to z prawdopodobieństwa
I wiecie co? Miałam na maturze zadanie, gdzie oba te zagadnienia były połączone To się wkurzyłam dopiero...
Ale pokombinowałam i rozwiązałam. Chyba pierwsze zadanie w życiu z takiej geometrii . Jeszcze potem wychówa, która zresztą była nawiedzoną matematyczką [ale w tym pozytywnym sensie] przyszła i podała mi wyniki

U Was też taka denna pogoda?
teraz to się raczej na maturze nie da ściągać:/

no, bo nie kazdy to oglądal

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-07, 15:12   #3048
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tam była ta klątwa. W dzienniku Gilberta było coś,że matka była związana jakimś zaklęciem z dzieckiem. Dziecko mogło przeżyć,ale matka już nie. Więc jak Elena powróciła do żywych to on automatycznie musiał umrzeć

Stary 2011-05-07, 15:20   #3049
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tam była ta klątwa. W dzienniku Gilberta było coś,że matka była związana jakimś zaklęciem z dzieckiem. Dziecko mogło przeżyć,ale matka już nie. Więc jak Elena powróciła do żywych to on automatycznie musiał umrzeć
ano widzisz jaka ja mało inteligentna jestem

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-07, 19:20   #3050
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przy okazji zahaczasz o teściów a nie jedziesz tylko po Catrice tak jak ja to zrobiłam jadąc do Konstantynowa

Cytat:
Hmm, będę musiała to sprawdzić, chociaż jeszcze nigdy żadnych busów u siebie nie widziałam

Cytat:
Za to najbardziej nie lubiłam i nie kumałam geometrii przestrzennej. Brrr...
To tak jak ja Kiedy pojawiła się geometria przestrzenna w liceum dostałam pierwszą pałę (niejedną z tego działu ) ze sprawdzianu i miałam 3 na semestr, chociaż wcześniej miałam same 4 i 5

Cytat:
No i dobrze bo ja jeszcze nie oglądałam

Muszę sobie kupić jakąś odżywkę czy cuś pod lakier na pazury bo jakieś takie matowe się zrobiły po zmyciu lakieru

Wcinam bagietkę z masłem czosnkowym (jeszcze ciepła ) i popijam Gingersa
Stary 2011-05-07, 19:24   #3051
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ja byłam na grillu szkoda,że się chmurzy i wieje trasznie,bo może bym jeszcze została

Stary 2011-05-07, 21:42   #3052
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ja znowu dzis wcinałam chipsy

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-07, 23:01   #3053
'Estelle'

Cytat:
teraz to się raczej na maturze nie da ściągać:/
Wiem. Słabe to.
Cytat:
Ale przy okazji zahaczasz o teściów a nie jedziesz tylko po Catrice tak jak ja to zrobiłam jadąc do Konstantynowa
To tak jak ja Kiedy pojawiła się geometria przestrzenna w liceum dostałam pierwszą pałę (niejedną z tego działu ) ze sprawdzianu i miałam 3 na semestr, chociaż wcześniej miałam same 4 i 5

No i dobrze bo ja jeszcze nie oglądałam

Muszę sobie kupić jakąś odżywkę czy cuś pod lakier na pazury bo jakieś takie matowe się zrobiły po zmyciu lakieru
No mam to szczęście, że teście mieszkają w okolicy, ale gdyby nie to, to pewnie pomykałabym do Puław ukradkiem na zakupy

Mimo tego, że byłam w mat-fizie, kołki u mnie sypały się często i gęsto Szczególnie nie cierpiałam równań i funkcji z tzw. parametrem... Do sprawdzianu podchodziłam chyba ze 3 razy i nigdy nie mogłam go poprawić

Ja też nie oglądałam , czekam aż będę miała komplet odcinków 1 sezonu i wtedy zaliczę wszystko naraz

Też poszukuję dobrej odżywki podkładowej. I podzielę się z Wami odkryciem - Nail Tek osłąwiony wydał nową wersję, tzw. Citra, podobno bez formadehydu właśnie, ale na razie szkoda mi 40 zł [zwykły Nail Tek można wyjąć na All już za 2 dyszki].

Cytat:
Ja byłam na grillu szkoda,że się chmurzy i wieje trasznie,bo może bym jeszcze została
U mnie cały dzień taki. W dodatku grzanie wyłączyli już i w domu strasznie p.i.ź.d.z.i, nieprzyzwyczajona jestem do tak niskich temperatur

Stary 2011-05-07, 23:26   #3054
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem. Słabe to.

No mam to szczęście, że teście mieszkają w okolicy, ale gdyby nie to, to pewnie pomykałabym do Puław ukradkiem na zakupy

Mimo tego, że byłam w mat-fizie, kołki u mnie sypały się często i gęsto Szczególnie nie cierpiałam równań i funkcji z tzw. parametrem... Do sprawdzianu podchodziłam chyba ze 3 razy i nigdy nie mogłam go poprawić

Ja też nie oglądałam , czekam aż będę miała komplet odcinków 1 sezonu i wtedy zaliczę wszystko naraz

Też poszukuję dobrej odżywki podkładowej. I podzielę się z Wami odkryciem - Nail Tek osłąwiony wydał nową wersję, tzw. Citra, podobno bez formadehydu właśnie, ale na razie szkoda mi 40 zł [zwykły Nail Tek można wyjąć na All już za 2 dyszki].

U mnie cały dzień taki. W dodatku grzanie wyłączyli już i w domu strasznie p.i.ź.d.z.i, nieprzyzwyczajona jestem do tak niskich temperatur
to jest niesprawiedliwe

ja akurat funkcje kminie (jak na mnie), ale geometrii NIENAWIDZĘ!:P:

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-08, 04:52   #3055
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
tu
Dzięki ! W innych działach szukałam. Durak !

Cytat:
U Was też taka denna pogoda
U mnie ślicznie : świeci słoneczko, niewielki wiaterek, ptaszki śpiewają, koty tarzają się na grzbietach w piachu {potem w moim łóżku oczyszczą się }. Cały "trawnik" mam w żółtym kolorze. Mlecze zdominowały wszystko. Trudno, nie mogę ich środkiem przeciw chwastom potraktować, bo mam zwierzaki i jeszcze je potruję. Zrezygnowałam z walki o piękny trawnik.

Cytat:
Jezusiczku, co Wy oglądacie ?!

Cytat:
zwykły Nail Tek można wyjąć na All już za 2 dyszki
Cholercia, w tych poszukiwaniach "mojego" kremu zapomniałam o Allegro . Zaraz zajrzę. Może tam się jeszcze jakieś resztki walają. Ostatnia partia, którą miałam, z terminem ważności do 2012 roku była.

Znacie ten sklep : http://www.kosmetyki-natury.eu/

Miłego dnia
Stary 2011-05-08, 08:33   #3056
Heroldin
Zakorzenienie

Już zgłupłam. Znalazłam 4 oferty tego "mojego" kremu i wszystko jakieś dziwne :
- sklep internetowy - 53,oo + 17,oo
- sklep internetowy - 28,26 + 15,90
- Allegro - 29,oo + 11,oo
- Allegro - 26,99 + 7,oo {list polecony}.
Ja płaciłam w drogerii {np. Natura }- 68,oo. To skąd cena niecałe trzydzieści złotych. Kremy też podrabiają ?!
Stary 2011-05-08, 09:51   #3057
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja płaciłam w drogerii {np. Natura }- 68,oo. To skąd cena niecałe trzydzieści złotych. Kremy też podrabiają ?!
wątpie żeby podrabiali...wygląda na to, że w sklepach mają taka przebitke...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-08, 10:00   #3058
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak przyjadę do Ciebie w lipcu to pojedziemy na Ametystową i będziemy szaleć

Cytat:
Do sprawdzianu podchodziłam chyba ze 3 razy i nigdy nie mogłam go poprawić
Ja tak miałam właśnie z geometrią przestrzenną, najlepsze było to, że przed sprawdzianem przerabiałam z kolegą wszystkie zadania ze zbioru i było ok a potem na sprawdzianie baba dawała nam zadania z nowej matury (bo w planach było, że mój rocznik miał taką pisać, na szczęście do tego nie doszło) i nic nie rozumiałam

Cytat:
wątpie żeby podrabiali...wygląda na to, że w sklepach mają taka przebitke...
Dokładnie, tak samo jak Revlon Colorstay - w sklepie kosztuje 7 dych a na allegro można kupić za 3 i jest oryginalny.

U mnie dzisiaj jakby trochę cieplej chociaż wiatr jest zimny
Stary 2011-05-08, 10:30   #3059
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Asiu Ty mi kiedys mówiłaś o takich dopinanych kolorowych pasemkach do włosów... które to były?
te?
http://allegro.pl/wlosy-pasemka-kolo...590536684.html
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

kurcze nikt na all nie ma maski romantic i bingo ze spiruliną;/
myslicie, ze w fryzjerskim bd mieli duż przebitke?

Nakarm pieska

Wymienię

Edytowane przez NaKrawedzi
Czas edycji: 2011-05-08 o 10:46
Stary 2011-05-08, 11:06   #3060
'Estelle'

Cytat:
U mnie ślicznie : świeci słoneczko, niewielki wiaterek, ptaszki śpiewają, koty tarzają się na grzbietach w piachu {potem w moim łóżku oczyszczą się }. Cały "trawnik" mam w żółtym kolorze. Mlecze zdominowały wszystko. Trudno, nie mogę ich środkiem przeciw chwastom potraktować, bo mam zwierzaki i jeszcze je potruję. Zrezygnowałam z walki o piękny trawnik.
Na szczęście w dniu dzisiejszym i u mnie się poprawiła pogoda , ale wczoraj to masakra. Wysłałam TŻ'ta z Yao na rower

Mlecze u mnie już poprzekwitane
Cytat:
Znacie ten sklep : http://www.kosmetyki-natury.eu/

Miłego dnia
Nie znamy. Drogo
Ciekawe, czy te kosmetyki takie prawdziwie naturalne.
Ostatnio sprawdzałam składy tego reklamowanego Nivea. I cóż... Niewiele się różni od zwykłego kremiszcza.
Cytat:
Podejrzewam, że to już wyprzedaż stanów magazynowych z powodu zbliżającej się daty ważności. Sklepy schodzą z prowizji, żeby chociaż odzyskać zainwestowaną kasę. To pokazuje, ile tak naprawdę zarabiają na regularnych cenach
Ten z wysoką ceną to pewnie jakiś gapowaty i zapomniał 'zrobić promocję' . Może napisz i zapytaj o datę ważności.
Bo nie sądzę, żeby ktoś podrabiał.
Cytat:
Jak przyjadę do Ciebie w lipcu to pojedziemy na Ametystową i będziemy szaleć
No liczę na to
Cytat:
Asiu Ty mi kiedys mówiłaś o takich dopinanych kolorowych pasemkach do włosów... które to były?
te?
http://allegro.pl/wlosy-pasemka-kolo...590536684.html
Te mogą być. Ważne, żeby były dopinane, z płaską końcówką, nie na ringi ani takie tam.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości