Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-07, 09:27   #2161
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Kliwia acha.... to widzisz , ja to inaczej zrozumiałam. Myslałam, ze będziecie mieli składaną kanapę i jak ktos przyjdzie to będzie tam siedział. A to widzę, oddzielna sypialnia i nie dla gości No to rewelacja.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:30   #2162
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

madzia no co Ty - zrezygnowac z lozka, by goscie mogli posiedziec na kanapie przed tv? NO WAY
naroznik jest w najmniejszym pokoju mozna polezec i poczytac ksiazke - bo regal z ksiazkami jest na wyciagniecie reki :d bardzo przytulne miejsce tam sie zorbilo - takie na pogaduchy z przyjaciolka w sam raz
Planujemy w przyszlosci kupic karte telewizyjna do kompa - zeby mozna bylo ogladac tv na kompie i wtedy bedzie tv do ogladania z naroznika
niestety seanse z filmami na dvd sie u nas skoncza ale co tam, jak przyjda goscie to w jadalni bedziemy siedziec
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:35   #2163
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia bardzo fajne rozwiązanie. Ile wy tam macie m2??

Stary 2011-05-07, 09:40   #2164
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martus taaaaak

zabcia suuuper, oby tak dalej

Pokazuje zdjecie sypialni
kapa to nie jest to co bedzie. wiec nie bardzo pasuje - brakuje zaslonki dywanu i dzrwi i nowej kapy
Super Bardzo mi się podoba

Madzia Ty wierzysz w znaczenie snów?
Stary 2011-05-07, 09:42   #2165
kliwia
Zakorzenienie

madzia mieszkanie ma 54 a poszczegolne pokoje
Stary 2011-05-07, 09:50   #2166
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu generalnie nie wierzę i praktycznie nigdy nie sprawdzam, ale.... ten był tak upierdliwy, że sprawdziłam. Niestety kilka razy mi się sny sprawdziły. Ale to nie jest tak, ze sprawdzę i w to wierzę

Kliwia aa to ja myślałam, ze mniejsza. 54 to spoko mieszkanie.

Stary 2011-05-07, 09:53   #2167
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
atomufka wowwwwwww no to nieźle.. moja siostra też kupe lat była ale przebojów takich nie miała, powiedziała że rezygnuje i tyle nie wysyłała żadnych pism, tylko przez telefon załatwiała - owszem potem ze trzy razy dzwonili i pytali czy jednak.. ale twardo mówiła że nie i już...
ale u ciebie to niefajnie..
było minęło
Cytat:
atomufka wczoraj widzialam trinni i susanah w poznaniu na tvn style - mozna tez obejrzec na vod to byl pierwsyz odcinek z poznnaia, bedzie jeszcze jeden
dzięki my na razie mamy aż 8 kanałów w tv ale obejrzę na vod

A sypialnia cudo

żabcia gratulacje ile docelowo chcesz zrzucić??

Moi rodzice wczoraj kupili autko i wreszcie będą do nas przyjeżdzać.Mój tato przez rok czasu szukał nowego auta(poprzednie mu ukradli) i już myślałam ,że nigdy go nie kupi bardzo fajneee citroen c3,boshe ile te nowe auta mają bajerów już nie mogę się doczekać aż zasiądę za sterami tata powiedział,że będę mogła pożyczać

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-05-07 o 09:54
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:53   #2168
kliwia
Zakorzenienie

madzia ale pamietaj ze na tych 54 byly 4 pokoje hihih
moi rodzice na 64 maja 3
Stary 2011-05-07, 09:55   #2169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzia ale pamietaj ze na tych 54 byly 4 pokoje hihih
moi rodzice na 64 maja 3
no co ty?? No to nieźle... to takie klitki były chyba co?? Ja u siebie mam 4 pokoje ale mam 78m2. Ciężko mi to wyobrazić

Stary 2011-05-07, 10:06   #2170
kliwia
Zakorzenienie

madzia no klitki - jeden pokoj - tu gdzie stoi naroznik mial 2x2
teraz jest dluzszy bo nie ma scieny z dzrwiami do niego
Stary 2011-05-07, 10:09   #2171
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzia no klitki - jeden pokoj - tu gdzie stoi naroznik mial 2x2
teraz jest dluzszy bo nie ma scieny z dzrwiami do niego
ech... tak na siłę stawiali te pokoje. Klaustrofobii się można było nabawić

Stary 2011-05-07, 12:10   #2172
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

bylam juz u kolezanki na kawce i ptzywiozlam sobie kilka bialych bluzek bo chce do tej gratanowej spodniczki ubrac na roczek, generalnie chce nas wszystkich ubrac na bialo granatowo -hii bedzie marynarska rodzinka. Musze przebrac te bluzki i sprawdzic ktora bedzie najbardziej pasowac do spodniczki.

Cytat:
martus taaaaak

kapa to nie jest to co bedzie. wiec nie bardzo pasuje - brakuje zaslonki dywanu i dzrwi i nowej kapy
Cytat:
madzia no co Ty - zrezygnowac z lozka, by goscie mogli posiedziec na kanapie przed tv? NO WAY
naroznik jest w najmniejszym pokoju mozna polezec i poczytac ksiazke - bo regal z ksiazkami jest na wyciagniecie reki :d bardzo przytulne miejsce tam sie zorbilo - takie na pogaduchy z przyjaciolka w sam raz
Planujemy w przyszlosci kupic karte telewizyjna do kompa - zeby mozna bylo ogladac tv na kompie i wtedy bedzie tv do ogladania z naroznika
niestety seanse z filmami na dvd sie u nas skoncza ale co tam, jak przyjda goscie to w jadalni bedziemy siedziec
supialnia suuuuuuper! a mi sie na ta narzuta podoba a jaka ma byc ostatecznie ?
Kliwus wlasnie czekalam na ta twoja sypialnie bo caly czas sie zastanawia jak ta wasza zmiana wygladala, pokazywalas moze kiedys rzut Twojego mieszkania ? jak masz te pokoju umiejscowione ? Faktycznie na 54 m 4 pokoje to jakies klitki musialy byc.. ja mam 50 m i 2 pokoje.

Dzidziol spi, jak wstanie to jade do mamy, bo wczoraj miala urodzinki i jeszcze dzis goscie beda a maz w pracy to nie chce mi sie samej w domku siedziec.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 12:33   #2173
mona_ja
Wtajemniczenie

Kliwia mebelki super

Laski właśnie zarezerwowałam wczasy10 czerwca lecimy do Grecji
Wogóle to ja dzisiaj jeszcze nic nie zrobiłam, siedze od rana na kompie i przeglądam oferty wczasów

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 12:41   #2174
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mona zazdroszczę Grecji

ja jeszcze w piżamie siedzę, bez śniadania. "W sieci" mnie wciągnęło. Skończyłam czytać i polecam Idę teraz coś zjeść, wykąpać się i posprzątać

Stary 2011-05-07, 12:50   #2175
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kliwia mebelki super

Wogóle to ja dzisiaj jeszcze nic nie zrobiłam, siedze od rana na kompie i przeglądam oferty wczasów
superrr! na pewno bedzie to udany urlop!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 13:02   #2176
mona_ja
Wtajemniczenie

Madzia, Katunia mam nadzieję że nam pogoda dopisze!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:15   #2177
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, Katunia mam nadzieję że nam pogoda dopisze!
dopisze, dopisze

Stary 2011-05-07, 14:28   #2178
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Nie no takie osoby to mnie rozbrajają... od razu bym jej powiedziała, że lepsze to niż mieszkanie z mamusią w wieku 30lat!!!!

A co jest z Twoją siostrą? Nie podoba się jej mieszkanie, czy nic nie mówi?

Ja tam jestem zachwycona Waszym mieszkaniem! Ostatnio mężowi pokazywałam i stwierdził, że jest przepiękne!

India, nie dziwie się Twojemu TŻetowi. Moi rodzice mają internet radiowy i wszystko jest ładnie, pięknie, kiedy jest ładna pogoda. Kiedy leje i wieje to zawsze jest problem z internetem. No i też inaczej, bo oni używają tylko do przeglądania internetu, gry na kurniku, ale nic poza tym, a w Waszym przypadku - na pewno potrzebujecie szybszego łącza i wtedy to rozwiązanie na sete odpada.

współczuję powrotu do pracy! Tyle co mówiłaś, ze masz 2 tyg urlopu - matko! Jak to zleciało!

!
ja tez uwazam, że atomufka ma bardzo fajne mieszkanko, super wykonczone jak najbardziej w moim guscie. a gadaniem to czasem nie ma sie co przejmowac

co do Internetu pojawilo sie swiatelko w tunelu

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
[A propos koleżanki ,to wiesz co ona powiedziała? że jest jej wygodnie z mamusią i najchętniej to nie wyprowadzałaby sie nigdy.Bo skąd ona weźmie czas na jakieś tam domowe obowiązki typu sprzątanie,pranie itp tak mnie tym rozwaliła ,że szkoda gadać
A moja siostra hmm nie wiem o co jej chodzi,ale też nawet nie powiedziała ,że ładnie tylko jak przyjechała to wszytsko zaczęła krytykować,i porównywać do swoich nowobogackich znajomych,że oni mają kuchnię drewnianią ,że drzwi drewnianie i same ochy i achy na ich temat.....a najlepsze było to jak stwierdziła ,że ich kuchnia jest tej samej wielkości dodam ,że mają kuchnię 2m 2 najlepszy był moj ośmioletni siostrzeniec,który stwierdził ,że u nas taka przestrzeń jest a nie tak jak u nich co krok jakiś mebel
Aha i cieszę sie ,że Wam się podoba nasze mieszkanie.
Cały czas się zbieram ,jak zrobię porządek to wkleję więcej zdjec
a co juz ta kolezanka miała powiedziec hihi

a siostra to tez troszke dziwna, moze troszke zazdrosci??

ja nie mowie zeby zazraz zachwycac sie wszystkim, bo wiadomo kazdy moze miec inny gust. ale krytykowanie wszystkiego i prownywanie to juz spora przesada, lepiej ugryzc sie w jezyk i nie komentowac wcale.

Przynajmniej siostrzeniec szczerze docenim nowe lokum cioci

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India super żaluzje, widziałam takie ostatnio na żywo u mamy brata.
dziekuje

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
afajne
jak dla mnie troche za ciemne

a z czyszczeniem ojj wiem co czujesz .. moja mama przechodzi to samo

:
wiesz jasne tez były ładne, ale posowałyby mi tylko do sypilani...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów... ale wydałam kasy... ale warto było. Kupiłam sobie spodnie i bolerko, do tego trochę kosmetycznych badziewi,a TŻet krótkie spodnie. Mam nadzieje, że wypłata wpłynie w piątek, bo inaczej to łłłoooo...

takie bolerko tylko grafitowe
a spodnie dokładnie takie
swietne zakupy... jak ja tesknie za takimi zakupami.
moje kreca sie wokol domu, z ostatnich dokupilismy czajnik elekt. , serwis obiad i kilka innych drobiazgow

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
India bardzo ładne te żaluzje

Madzia jestem tego samego zdania co do oświetlenia u mojej mamy i w mieszkaniu które wynajmowalismy po południu słońce było w kuchni i to jest jakiś koszmar gotujac czułam się jak w saunie u nas przez cały dzień we wszystkich pomieszczeniach jest delikatne oswietlenie a w salonie od 12 non stop słońce i na razie bardzo się z tego cieszę

Mój teść jest przesadzony. Wczoraj zerwałam się z pracy o 12 bo teść miała pociag powrotny po 15 więc pojechałam do naszego mieszkania. Wchodzę o 13, a tak od rana nic się nie zmieniło teściu chodzi po mieszkaniu i kmini jak zamontować odpływ - myślę sobie zachowaj spokój, zachowaj spokój. Mówię, żeby odpuscił ten odpływ i zaczął robić inne ważne rzeczy (z tż dzień wcześniej ustalili co tata ma jeszcze zamontować przed odjazdem). 15 minut mojego przekonywania i zaczął robić ledwo co zdążyliśmy (musiałam mu pomagać) zamontować sedes, umywalkę i inne pierdoły i wiem, że gdybym tam wczoraj nie pojechała to by tego przed odjazdem nie zrobił kinkietów niestety nie zdążył a był w mieszkaniu 3 godziny zanim przyjechałam i jak już pisałam nic absolutnie nic się w nim nie zmieniło- cały czas zastanawiam sie z tż co on tam robi... skoro nic nie robi
dzieki

a tesciowi bardzo sie u was podoba, wiec pobyt przeciaga jak najdłuzej. czego teraz nie zrobi odlozy na pozniej czyli kolejny powod aby znowu sie u was zjawic
ja na temat mojego nawet sie nie wypowiadam bo ostatnio mam alergie!

tak w ogole musialam isc dzis do pracy, bo zaczal sie sezon festynowy i zajete weekendy czekaja mnie przez najblizsze 2 miesiace. dzis na szzescie byly to tylko 4h, no i pogoda dopisała wiec bylo ok
Stary 2011-05-07, 14:37   #2179
kliwia
Zakorzenienie

katunia pazywalam rzut

o tu:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1298219125
tam gdzie jest jadalnia byl pokloj, i ten pokoik otwarty - to byl kiedys pokoj 2x2 i kawalek 'przedpoookoju'

kolory kapu nie mam, chyba kupie material i mi mama uszyje
dzis w NOMI widzialam super tkaniny - obcykalam, potem pokaze.
Kolory - perlowo zielony i blekitny najbardziej
Stary 2011-05-07, 14:48   #2180
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki. Podwyższone cholera jasna, mam nadzieje, ze nie bede musiała jechać na odział
trzymaj sie, a ja trzymam kciuki za poprawe wyników

Cytat:
Cześć!
Myszka twój syn taki mały a już taki przystojny

India super wygladają te żaluzje

U mnie nic nowego, nadal nie wiemy gdzie jechać na wakacje
Właśnie wcinam loda Arietta z biedronki

dziekuje

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
chwale sie ... u mnie nastepny kg mnie wsumie 8kg
gratulacje, nieźle ci idzie

Cytat:
[Pokazuje zdjecie sypialni
sliczne te meble i cala sypilania bardzo ładnie się prezentuje. fajnie sobie przemysleliscie te zmiany w mieszkaniu

Cytat:
Jaki ja miałam głupi sen... aż muszę sprawdzic co to było. Sniły mi się wszy... były wszędzie. Na mnie, na ścianach, na meblach

buuu sprawdziłam i nie za fajnie. Po pierwsze wyszło, żę ciężko zachoruję i do tego będę miała masę kłopotów i zmartwień na głowie, które będą tylko rosły
pamietaj, ze to tylko sen

Cytat:
Moi rodzice wczoraj kupili autko i wreszcie będą do nas przyjeżdzać.Mój tato przez rok czasu szukał nowego auta(poprzednie mu ukradli) i już myślałam ,że nigdy go nie kupi bardzo fajneee citroen c3,boshe ile te nowe auta mają bajerów już nie mogę się doczekać aż zasiądę za sterami tata powiedział,że będę mogła pożyczać
oo jaki kochany ttatus

Cytat:
Kliwia mebelki super

zazdroszcze!!!
Stary 2011-05-07, 15:31   #2181
bzyczka1
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
ja tylko na chwilę...zaraz przychodzą rodzice i idziemy na ogród się zgrillować jeszcze przed narodzinami Lilki dzisiaj mieliśmy z tż małe wywoływanie ale póki co cisza tż się boi strasznie że mi albo Lili krzywdę zrobi w trakcie i był bardzo delikatny bylismy na zakupach na nogach to zostało jeszcze sprzątanie, tak? ale tego to mi się okrutnie nie chce może jutro coś porobię póki co widzę kawałek listwy przy podłodze który jest brudny w farbie jeszcze, musiałam go ominąć przy sprzątaniu, no i żyrandol w pokoju o którym kompletnie zapomniałam dzisiaj wyprałam swoje miśki tzn wrzuciłam je do pralki, tż się śmiał że teraz będą biedne walić w drzwiczki pralki i wołać na pomoc a ja je jeszcze wywirowałam w 1000 obrotów miały darmową karuzelę wiszą teraz bidoki na ogródku za uszy na sznurku

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:30   #2182
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Czyli ile czasu Ci to zajęło?
Ja gdy kiedyś odchudzalam sie cwicząc na stepperze 8 kg zrzuciłam w 7-8 miesięcy, ale na tym się skończyło, bo mnie niestety zabrakło motywacji do dalszych cwiczeń. W efekcie tego przytyłam 10 kg
dziekuje kochana

Wiesz co na zumbie jestem dokladnie 3 miesiace a na diecie z WW jestem od 25 marca jakos ... i mysle ze wlasnie dzieki tej diecie mi tak kg szybciej spadaja

no wlasnie ja tez sie boje efektu jo-jo .. ale u mnie nie jest tak ze jem tylko to co mi pozwalaja .. jem wszystko ale w mniejszych porcjach w piatek przyszla mi od nich ksiazka kucharska

Cytat:
Zabcia gratuluję.
dziekuje

Cytat:

dziekuje

super sie wszystko prezentuje bardzo mi sie podobaja

kurcze tez wlasnie musze kupic dywan do naszej sypialni

Cytat:
Jaki ja miałam głupi sen... aż muszę sprawdzic co to było. Sniły mi się wszy... były wszędzie. Na mnie, na ścianach, na meblach

buuu sprawdziłam i nie za fajnie. Po pierwsze wyszło, żę ciężko zachoruję i do tego będę miała masę kłopotów i zmartwień na głowie, które będą tylko rosły
blehhh chyba nie za mily sen to byl

a wierzysz w to czy tylko sprawdzilas z ciekawosci?

bo mi bardzo czesto sie snily jakis czas temu wypadajace zeby nie wroza nic dobrego .. a jakos sie nic nie stalo wiec glowa do gory

Cytat:
żabcia gratulacje ile docelowo chcesz zrzucić??

dziekuje kochana

jeszcze zostalo 27kg do zrzucenia

niech autko rodzicow dobrze sie wozi

Cytat:
ale Wam fajnie!!
na ile lecicie?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

gratulacje, nieźle ci idzie
dziekuje slicznie

Jezu ja mam taki syf w domu ze masakra naczynia do mycia , ciuchy do prania caly dzien mi zejdzie zeby doprowadzic dom do czystosci .. a na zewnatrz? kamienilomy chlopaki robia murek i jest ogolnie sajgon tylko ziemi mamy za domem ze nawet sasiad ( ten ktory zadwonil na policje ) nie wtrzymal z ciekawosci i przyszedl zapytac czy robimy basen

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:39   #2183
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:42   #2184
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
czesc

ja wczoraj doprowadzilam matke swoich dzieciakow ktorymi sie opiekuje do placzu .... taka niezreczna sytuacja troche nie wiedzialam jak sie zachowac

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-05-07, 16:45   #2185
baja_86
Zakorzenienie

Zabciu u mnie w ogrodzie też sajgon, także łaćze sie w bólu. Przywieźli nam ziemię i ją rozrzucamy, aby było wszędzie równomiernie, trochę odleży i sadzimy trawkę, krzewy, drzewka-nie mogę sie doczekać-lubię popracować w ogrodzie.
Co sie stało w pracy?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:50   #2186
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-07, 16:52   #2187
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Zabciu u mnie w ogrodzie też sajgon, także łaćze sie w bólu. Przywieźli nam ziemię i ją rozrzucamy, aby było wszędzie równomiernie, trochę odleży i sadzimy trawkę, krzewy, drzewka-nie mogę sie doczekać-lubię popracować w ogrodzie.
Co sie stało w pracy?
no to u nas to samo

ja tez juz nie moge sie doczekac wybierania drzewek itp juz tak mniej wiecej sie rozgladam co mi sie podoba .. magnolie sie piekne jak rozkwitaja ale wystarczy deszcz czy wiekszy wiatr i wszystko spada na ziemie

A w pracy .. teraz 8maja jest tutaj Dzien Matki wiec zrobilysmy z dziewczynkami prezenty dla niej kupilam taka drewniana ramke 4latka ja wymalowana udekorowala i dalysmy zdjecie ... a z mala wymalowalam jej raczki farbami odbilam na papierze i dalam taki wierszyk bardzo pasujacy do ich sytuacji i jeszcze bardziej wzruszajacy i jak matka go czytala to sie rozplakala a ja tak stoje i nie wiem jak sie zachowac .. przytulilam ja mocno wiecej chyba zrobic nie moglam ..

"I miss you when we're not together
I'm growing up so fast.
See how big I've gotten
Since you saw me last?
As I grow, I'll change a lot,
The years will fly right by.
You'll wonder how I grew so quick -
When and where and why?
So save this print in a safe place
And take it out each year.
The memories will come back of me

When I was small and dear"

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2011-05-07 o 16:54
Stary 2011-05-07, 16:57   #2188
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2550.jpg (55,1 KB, 52 załadowań)
Stary 2011-05-07, 17:00   #2189
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a kto to?

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-05-07, 17:02   #2190
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości