|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Kliwia acha.... to widzisz , ja to inaczej zrozumiałam. Myslałam, ze będziecie mieli składaną kanapę i jak ktos przyjdzie to będzie tam siedział. A to widzę, oddzielna sypialnia i nie dla gości
No to rewelacja.
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
madzia no co Ty - zrezygnowac z lozka, by goscie mogli posiedziec na kanapie przed tv? NO WAY
naroznik jest w najmniejszym pokoju mozna polezec i poczytac ksiazke - bo regal z ksiazkami jest na wyciagniecie reki :d bardzo przytulne miejsce tam sie zorbilo - takie na pogaduchy z przyjaciolka w sam raz ![]() Planujemy w przyszlosci kupic karte telewizyjna do kompa - zeby mozna bylo ogladac tv na kompie i wtedy bedzie tv do ogladania z naroznika niestety seanse z filmami na dvd sie u nas skoncza ale co tam, jak przyjda goscie to w jadalni bedziemy siedziec
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia bardzo fajne rozwiązanie. Ile wy tam macie m2??
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podobaMadzia Ty wierzysz w znaczenie snów? |
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
madzia mieszkanie ma 54
a poszczegolne pokoje
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu generalnie nie wierzę i praktycznie nigdy nie sprawdzam, ale.... ten był tak upierdliwy, że sprawdziłam. Niestety kilka razy mi się sny sprawdziły. Ale to nie jest tak, ze sprawdzę i w to wierzę
![]() Kliwia aa to ja myślałam, ze mniejsza. 54 to spoko mieszkanie. |
|
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my na razie mamy aż 8 kanałów w tv ale obejrzę na vod![]() A sypialnia cudo żabcia gratulacje ile docelowo chcesz zrzucić??Moi rodzice wczoraj kupili autko i wreszcie będą do nas przyjeżdzać.Mój tato przez rok czasu szukał nowego auta(poprzednie mu ukradli) i już myślałam ,że nigdy go nie kupi bardzo fajneee citroen c3,boshe ile te nowe auta mają bajerów już nie mogę się doczekać aż zasiądę za sterami tata powiedział,że będę mogła pożyczać
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-05-07 o 09:54 |
||
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
madzia ale pamietaj ze na tych 54 byly 4 pokoje
hihihmoi rodzice na 64 maja 3
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
madzia no klitki - jeden pokoj - tu gdzie stoi naroznik mial 2x2
![]() teraz jest dluzszy bo nie ma scieny z dzrwiami do niego
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() bylam juz u kolezanki na kawce i ptzywiozlam sobie kilka bialych bluzek bo chce do tej gratanowej spodniczki ubrac na roczek, generalnie chce nas wszystkich ubrac na bialo granatowo -hii bedzie marynarska rodzinka. Musze przebrac te bluzki i sprawdzic ktora bedzie najbardziej pasowac do spodniczki. Cytat:
Cytat:
a jaka ma byc ostatecznie ?Kliwus wlasnie czekalam na ta twoja sypialnie bo caly czas sie zastanawia jak ta wasza zmiana wygladala, pokazywalas moze kiedys rzut Twojego mieszkania ? jak masz te pokoju umiejscowione ? Faktycznie na 54 m 4 pokoje to jakies klitki musialy byc.. ja mam 50 m i 2 pokoje. Dzidziol spi, jak wstanie to jade do mamy, bo wczoraj miala urodzinki i jeszcze dzis goscie beda a maz w pracy to nie chce mi sie samej w domku siedziec. |
||
|
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwia mebelki super
![]() Laski właśnie zarezerwowałam wczasy 10 czerwca lecimy do GrecjiWogóle to ja dzisiaj jeszcze nic nie zrobiłam, siedze od rana na kompie i przeglądam oferty wczasów
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Mona zazdroszczę Grecji
ja jeszcze w piżamie siedzę, bez śniadania. "W sieci" mnie wciągnęło. Skończyłam czytać i polecam Idę teraz coś zjeść, wykąpać się i posprzątać
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
superrr! na pewno bedzie to udany urlop!
|
|
|
|
#2176 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, Katunia mam nadzieję że nam pogoda dopisze!
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2178 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak najbardziej w moim guscie. a gadaniem to czasem nie ma sie co przejmowacco do Internetu pojawilo sie swiatelko w tunelu ![]() Cytat:
a siostra to tez troszke dziwna, moze troszke zazdrosci?? ja nie mowie zeby zazraz zachwycac sie wszystkim, bo wiadomo kazdy moze miec inny gust. ale krytykowanie wszystkiego i prownywanie to juz spora przesada, lepiej ugryzc sie w jezyk i nie komentowac wcale. Przynajmniej siostrzeniec szczerze docenim nowe lokum cioci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moje kreca sie wokol domu, z ostatnich dokupilismy czajnik elekt. , serwis obiad i kilka innych drobiazgow Cytat:
a tesciowi bardzo sie u was podoba, wiec pobyt przeciaga jak najdłuzej. czego teraz nie zrobi odlozy na pozniej czyli kolejny powod aby znowu sie u was zjawic ![]() ja na temat mojego nawet sie nie wypowiadam bo ostatnio mam alergie! tak w ogole musialam isc dzis do pracy, bo zaczal sie sezon festynowy i zajete weekendy czekaja mnie przez najblizsze 2 miesiace. dzis na szzescie byly to tylko 4h, no i pogoda dopisała wiec bylo ok
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
katunia pazywalam rzut
![]() o tu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1298219125 tam gdzie jest jadalnia byl pokloj, i ten pokoik otwarty - to byl kiedys pokoj 2x2 i kawalek 'przedpoookoju' kolory kapu nie mam, chyba kupie material i mi mama uszyje ![]() dzis w NOMI widzialam super tkaniny - obcykalam, potem pokaze. Kolory - perlowo zielony i blekitny najbardziej
|
|
|
|
#2180 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje gratulacje, nieźle ci idzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
ja tylko na chwilę...zaraz przychodzą rodzice i idziemy na ogród się zgrillować jeszcze przed narodzinami Lilki dzisiaj mieliśmy z tż małe wywoływanie ale póki co cisza tż się boi strasznie że mi albo Lili krzywdę zrobi w trakcie i był bardzo delikatny bylismy na zakupach na nogach to zostało jeszcze sprzątanie, tak? ale tego to mi się okrutnie nie chce może jutro coś porobię póki co widzę kawałek listwy przy podłodze który jest brudny w farbie jeszcze, musiałam go ominąć przy sprzątaniu, no i żyrandol w pokoju o którym kompletnie zapomniałam dzisiaj wyprałam swoje miśki tzn wrzuciłam je do pralki, tż się śmiał że teraz będą biedne walić w drzwiczki pralki i wołać na pomoc a ja je jeszcze wywirowałam w 1000 obrotów miały darmową karuzelę
|
|
#2182 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co na zumbie jestem dokladnie 3 miesiace a na diecie z WW jestem od 25 marca jakos ... i mysle ze wlasnie dzieki tej diecie mi tak kg szybciej spadaja no wlasnie ja tez sie boje efektu jo-jo .. ale u mnie nie jest tak ze jem tylko to co mi pozwalaja .. jem wszystko ale w mniejszych porcjach ![]() dziekuje Cytat:
super sie wszystko prezentuje bardzo mi sie podobaja ![]() kurcze tez wlasnie musze kupic dywan do naszej sypialni ![]() Cytat:
![]() a wierzysz w to czy tylko sprawdzilas z ciekawosci? bo mi bardzo czesto sie snily jakis czas temu wypadajace zeby nie wroza nic dobrego .. a jakos sie nic nie stalo Cytat:
jeszcze zostalo 27kg do zrzucenia ![]() niech autko rodzicow dobrze sie wozi ![]() Cytat:
![]() ![]() na ile lecicie? dziekuje slicznie Jezu ja mam taki syf w domu ze masakra naczynia do mycia , ciuchy do prania caly dzien mi zejdzie zeby doprowadzic dom do czystosci .. a na zewnatrz? kamienilomy
|
|
|
#2183 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja wczoraj doprowadzilam matke swoich dzieciakow ktorymi sie opiekuje do placzu .... taka niezreczna sytuacja troche nie wiedzialam jak sie zachowac
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu u mnie w ogrodzie też sajgon, także łaćze sie w bólu. Przywieźli nam ziemię i ją rozrzucamy, aby było wszędzie równomiernie, trochę odleży i sadzimy trawkę, krzewy, drzewka-nie mogę sie doczekać-lubię popracować w ogrodzie.
Co sie stało w pracy? |
|
|
|
#2186 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez juz nie moge sie doczekac wybierania drzewek itp ![]() A w pracy .. teraz 8maja jest tutaj Dzien Matki wiec zrobilysmy z dziewczynkami prezenty dla niej kupilam taka drewniana ramke 4latka ja wymalowana udekorowala i dalysmy zdjecie ... a z mala wymalowalam jej raczki farbami odbilam na papierze i dalam taki wierszyk bardzo pasujacy do ich sytuacji i jeszcze bardziej wzruszajacy i jak matka go czytala to sie rozplakala a ja tak stoje i nie wiem jak sie zachowac .. przytulilam ja mocno wiecej chyba zrobic nie moglam .. "I miss you when we're not together I'm growing up so fast. See how big I've gotten Since you saw me last? As I grow, I'll change a lot, The years will fly right by. You'll wonder how I grew so quick - When and where and why? So save this print in a safe place And take it out each year. The memories will come back of me When I was small and dear"
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-05-07 o 16:54 |
|
|
|
|
#2188 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2190 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

No to rewelacja.

ale co tam, jak przyjda goscie to w jadalni bedziemy siedziec 
Bardzo mi się podoba

już nie mogę się doczekać aż zasiądę za sterami

10 czerwca lecimy do Grecji
gotujac czułam się jak w saunie 
cholera jasna, mam nadzieje, ze nie bede musiała jechać na odział