|
|
#2671 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Cytat:
Pakiet darmowych sms-ów uaktywniony, zaczynamy naszą 'miłość' przepraszam
|
|
#2672 |
|
Przyczajenie
|
Podłość ludzka nie zna granic. Próbujesz walczyć lecz niszczą cię. Nikt nie rozumie twojej psychiki, rozpaczy, bólu i morza łez. Po prostu pozwól mi zaśpiewać sobie kołysankę. O twoich paluszkach i o tym jak mnie omotały, o twoim wdzięku i tym jak próbuję mu się oprzeć. Kiedy spałeś domyśliłam się wszystkiego. Zostałam skonstruowana dla ciebie, a ty stworzony dla mnie. Teraz czuję twoje imię przedzierające się przez moje żyły. Świecisz tak jasno że to aż szalone. Zawstydziłeś słońce. ![]()
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Chers grise Drift mimowszystko " wszystko idzie zgodnie z planem... szkoda tylko, że nie z moim
dlaczego nie można na zapas napatrzeć się? najeść? nakochać? szkoda, że się nie zobaczymy. ładnie dziś wyglądam ![]() dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę... daje Ci swoje serce na tacy, nieugotowane. smacznego, nażryj się "
|
|
#2674 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
latin - podkradam i miło było zobaczyć jeden ze swych opisów w gronie tych co dodałaś ;* gdybyśmy urodzili się w innej erze nasza znajomość trwała by dłużej, na jedną wiadomość czekalibyśmy tydzień, opłacałyby się bardziej spotkania, kto wie może kochalibyśmy się psychicznie i fizycznie. nie każda dłoń pasuje do innej pod kątem linii papilarnych. to tak samo bezsensu jak mówienie, że się idzie gdy się siedzi, to jak wypowiadanie się na temat, którego się nie zna. czuję ból pomiędzy piersiami to tam w większej mierze jesteś umiejscowiony lecz bardziej na lewo. jemy, pijemy, bawimy się... tłuczemy szkła, śmiejemy się i grzeszymy... prowadzimy oddzielne życia, ciągniemy minuty, lata bez siebie wzajemnie w życiorysach. gdy ma się papierowe dłonie papieros nie jest dobry. ... a wtedy czas, który minął nie okazał się wystarczający by mogła iść na imprezę i bez upijania się zacząć bawić duszą, sercem i ciałem. nie umiem robić dwóch rzeczy na raz. tęsknić i kochać w tym samym czasie. każdy ogień kiedyś gaśnie nawet ten co miał płonąć zawsze. myślę, że mogłabym cię pokochać.
|
#2675 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję <3
niesamowite talenciary ! ;* nie pozwól by ktokolwiek powiedział, że
twoje życie jest skończone. bądź każdym kolorem jakim możesz być. idealny? nie ma go obok mnie, nie umiem się do niego przytulić, nie wiem jaki jest jego dotyk, zapach, smak. jeszcze go nie znam. czy on w ogóle istnieje? była świadoma tego, że lubiła go.. bardziej niż powinna. był świadkiem jej załamań, płaczy, śmiechów. znudziło mu się. odszedł. brawo dla Ciebie chłopcze! jeszcze nikt nie zranił mnie tak bardzo jak Ty! to chciałeś osiągnąć? udało się, gratulacje! |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
bo wiesz, miłości nie obchodzi kogo kochasz .. mam nadzieję, że zasługuję na takie słowa ![]() Sabiiina - Twój ostatni post powalił mnie na kolana
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
"A może by tak poddać duszę chemicznym środkom, a do mózgu podpiąć prąd? ― myslovitz
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
'zamyka się w pokoju, słucha muzyki i płacze, gdy jest jej źle..
psychicznie chora. nienormalna. zakochana. wiedziałam, że nie będziesz mógł o mnie zapomnieć, nie wiedziałam jednak, że ze mną będzie gorzej. siedziała sama pod sklepem. przybita , znudzona. zobaczył to on. podszedł do niej i pocałował ją w policzek , po czym wstał i powiedział kocham Cię chodź ze mną. ona wstała i tak po prostu z nim poszła.'
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______
Nie łatwo jest pogodzić się z utratą najbliżej Twojemu sercu osoby, tym bardziej jeżeli wiesz, że ta osoba jest gdzieś na drugim końcu świata i uśmiecha się od ucha do ucha, a Ty tutaj moczysz pościel gorzkimi kroplami łez. Lubię siedzieć na parapecie okna z mokrą od płaczu buzią, przystawiać ją do szyby i udawać, że to krople deszczu rozmyły mój makijaż. Każdego z nas deszcz zmusza do refleksji, lecz każdy z nas rozmyśla wtedy o zupełnie odrębnych od siebie rzeczach. Może nie zdajesz sobie sprawy, ale każde moje uderzenie serca odbywa się tylko dzięki Twojej obecności. Bywają dni kiedy nawet ulubiona piosenka, z ulubionym winem, ulubionymi lodami, ulubioną kumpelą, nic nie znaczą, jeżeli nie ma go w pobliżu. Szepcz do mnie, że kochasz nad życie, nie potrzebuję krzyku. |
|
|
|
|
#2680 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chers - bardzo mi miło _____________
'Patrzymy na świat i widzimy jedynie zakurzoną kolekcję znajomych symboli. Zatrzymujemy te, które w danej chwili pasują do naszych uprzedzeń, a resztę wyrzucamy. Gubimy zagubienie, gubiąc się w zagubieniu. Nic się nie zdarza. Nic się nie wydarzyło. Nic się nie wydarzy. Ostatecznym wyzwaniem jest pustka, a tożsamość jest dobra dla frajerów. Czuł Ją ciągle przy sobie. Aż po czubki włosów wypełniony był owym dziwnym, cięższym od ołowiu, boleśniejszym od męki umierania, słodszym od najpiękniejszych wierszy uczuciem, jakie daje noc z kimś, na kogo czekało się przez tysiąc chwil, kogo pragnęło się przez wiele bezsennych nocy, kogo widziało się w każdej na ulicy spotkanej twarzy, kogo oczekiwało się przy każdym pukaniu do własnych drzwi. Przez kogo nienawidziło się nieba, ziemi i ludzi, i przez kogo kochało się wszystko. Czasami jest tak, że w najgorszych momentach swojego życia człowiek ucieka głęboko w siebie, obwiniając się o zło całego świata. Jest też tak, że niektórzy szukają tych, którzy mają od nich gorzej i czerpią z tego satysfakcję. Istnieją też tacy, którzy nie umieją odczuwać bólu i smutku - ci wielcy, kpiący, wszechwiedzący. Najgorsi są jednak ci, którzy zabijają całe dobro jednym słowem, kiedy czas spędzony wspólnie potrafią zniszczyć jednym: nie. Oni są prawdziwymi mordercami. Zabijają nadzieję'
|
|
#2681 | ||
|
Zadomowienie
|
dziękuję Myszko.
Aśka - ja? czy inna jakaś Aśka skradła Ci serce? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
*
Wiem, wiem. Coś tam było z rzeką, coś z powtórnym wchodzeniem do niej. A gdyby tak zbudować most i wspólnie przejść.. przez nią..? Na przekór radom, bez względu na ostrzeżenia.. Po prostu wpadliśmy po uszy.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-05-07 o 16:29 |
||
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
To miło Aniołeczki! ♥
Dziś nie wystarczy mieć serca na dłoni.
Trzeba mieć jeszcze cycki na wierzchu. Tylko na dnie Jego serca chciała się znaleźć. Tylko tam czuła się cholernie bezpieczna. A to serce, choć tak zepsute potrzebowało Kobiety, która nadałaby mu odpowiedni rytm. I nawet Twoja ślina smakuję inaczej. Czuję w niej nutkę nienawiści. Wielu rzeczy nie rozumiem, Mnóstwa będę musiała się nauczyć. O dziwo kochać potrafię, chcesz sprawdzić? Nie mów, że uchylisz mi nieba. Nie obiecuj, że razem przeniesiemy góry. Boli mnie tylko to, że potrafiłeś mówić w oczy jak bardzo kochasz, Jednak to, że już przestałeś nie przeszło Ci przez gardło. Nie będę płakać. Zacisnę zęby, Pięści, Cokolwiek. Byś nigdy nie zobaczył jak bardzo Cię kochałam.
|
#2683 |
|
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd, rumuneczkaxd, latin - dziękuje ♥
Nie jestem obca Nie jestem Twoja Okaleczona gniewem I łzami stale dozującymi ból Jeśli obracający się świat zatrzymał się Jeśli koniec był początkiem Czy zauważyłeś że mnie tam nie było? Niebieski księżycu Widziałeś mnie stojącą samotnie Bez marzeń w mym sercu Bez miłości tylko dla siebie Wsadź mnie do pociągu W ulewnym deszczu Powiedz "żegnaj", ale nie "do widzenia" Nie chcę mówić o tym jak złamałeś mi serce. Jeśli zostanę tutaj chociaż chwilę dłużej Jeśli zostanę tutaj, czy nie posłuchasz mojego serca? |
|
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
marikab- Miło
'moje ciało pachniało czekoladą jak tamtego lata pamiętasz?' 'ale czasami jest zbyt ciężko walczyć by nie myśleć o Tobie każdego dnia i nocy..' 'szydzisz ze mnie? no to chodź tu weź ze sobą swoich chłopców chyba że pękasz jak kondomy z kiosku' ![]() ![]() 'szczęście wchłaniam z powietrzem.' 'nie mogę złapać tchu i łapię paranoję.' 'Zaliczam glebę, wstaje idę przed siebie.' 'Czas - prąd rzek obojętnych niesie nas w ujścia stronę' 'I możesz mi mówić, głupi idealisto, mów, ja żyje tak: nic albo wszystko' 'Wyjdź z domu, spokój znajdź w powietrzu w deszczu miasta oddech...' 'nie wiemy co nas jutro spotka. nasze życie wiruje jak kule w bębnie totolotka.' 'tak piękne momenty życie nam obrzydziło.' On jest dla niej tak dalekim i tak bliskim. Jest wszystkim. Miłość to fizjologiczna psychoza. Całkowite zawężenie procesów poznawczych i intelektualnych. Zaburzenie świadomości. Rozszczepienie emocji i działania. Bywa nieuleczalna.
|
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję ***** myślałam o szczęściu. myślałam, ponieważ to kwiat bardzo rzadki w olbrzymiej plantacji pospolitych szczęściątek, więc niesłychanie trudno go zdobyć, a my go już posiadamy... ***** szczęście ma płatki delikatne, trzeba je otulać w gronostaje. można i w prosty kożuch, byle ciepły, byle żadną szparką nie sączył się chłód. ***** o szczęście starać się jest trudno, to przychodzi samo. a chęć znalezienia szansy jest dość bladym celem.. ***** powstające uczucie podobne jest do gmachu, nowo wznoszonych murów. i dobrze, gdy cegłą jest sama miłość, oparta na cemencie szacunku. żelazne wiązania to stałość, kielnia - zaufanie łączące miłość z szacunkiem. tynkiem jest wiara. powinna posiadać wielka siłę, chcąc ochronić mur od ruin.. *****
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
Czasem chciałabym móc Ci powiedzieć jak bardzo potajemnie się w Tobie kocham. Ale właśnie wtedy zawszę widzę was razem i jedyną Twoją reakcją byłoby zamieszanie, a później śmiech...
A jeżeli powiedziałabym, że Cię bardzo bardzo bardzo mocno lubię to co? Zmieniłoby się coś? Czasem tęsknię za wspólnymi chwilami. Ale to tylko czasem. Nic nie trwa wiecznie, czyż nie? Rozkochać, zdradzić, zostawić - czy nie o to właśnie Ci chodziło?
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
denerwuje mnie, kiedy ktoś mówi 'myślałem, że jesteś inna, myliłem się..' tak naprawdę nic o mnie nie wiedzą. o tym kim jestem, jakie mam problemy i co czuje słysząc 'jednak jesteś taka..
stałam pod klasą czekając na lekcje, on miał lekcje w sali obok. siedział na ławce i cały czas się na mnie patrzył. podszedł do mnie kolega z klasy, zamieniliśmy parę słów, po czym zaczął mnie gilgotać. zaczęłam krzyczeć, a zarazem śmiać się głośno. on to usłyszał. wstał z ławki, podszedł do mnie, chwycił mocno za rękę i pociągnął do siebie. na jego twarzy zobaczyłam niezbyt wesołą minę. popatrzył mi głęboko w oczy, po czym powiedział: 'mała, nie rób mi tego. dobrze wiesz, że jestem zazdrosny o każdego kolesia, który cię dotknie.' ja patrząc w jego oczy, uśmiechnęłam się i powiedziałam: 'wiem.' po czym pocałowałam go w policzek. za chwilę zadzwonił dzwonek. zostańmy przyjaciółmi, brzmi jak twój kot zdechł, ale możesz go zatrzymać. to nie tak, że ona patrzy w lustro, bo uważa się za piękny, chodzący ideał. ona patrzy się w to lustro tylko dlatego, że chce zobaczyć co w niej jest nie tak.. a gdy połknęła dwudziestą piątą tabletkę i zapiła dwudziestym piątym łykiem wódki, on zadzwonił i oznajmił jej, że chce spędzić z nią resztę swojego życia. Codziennie dziękuję Panu Bogu za tych za✂✂✂istych ludzi, którzy pomimo upływu czasu nic się nie zmienili. Pamiętaj, raźniej zawsze gdy ktoś stoi z boku, gdy dzieli z Tobą łzę, która spływa z twoich oczu. Gdy jest mimo kłopotów, w chwili gdy ciężko oddychać, gdy przypomina byś nie umarł już za życia! Kocham Cię bardziej niż mojego pluszowego misia, tylko weź mu nic nie mów. Łzy pokazują, jak bardzo ci na kimś zależy. Jak byłam mała to miłość znaczyła dla mnie tyle, co gdzieś znaleziona stokrotka, która potem zwiędła, prawie nic. Miłość to była mama i tata, ken i barbie, książę i królewna. Kiedy ktoś się całował, robiłam śmieszną minkę, mówiłam "fuuj" i odwracałam głowę. Nie śniłam o niej, nawet nie myślałam. Nie chciałam, żeby jakiś chłopak mnie przytulał. Ważniejsze było układanie mebli w domku dla lalek i skakanie po kałużach... teraz wszystko się zmieniło. Kiedyś, nigdy nie oddałabym lizaka za spędzenie z Tobą czasu. Teraz, za 5 minut przy Tobie oddałabym cały świat. Nie ma Ciebie, nie ma mnie. Nie ma mnie, nie ma życia. Nie ma życia, nie ma problemów. Nie ma problemów, jest spokój. - Jak tam ? - Pozytywnie, miło, słodko, radośnie, szczęśliwie, optymistycznie, kolorowo, czarująco, fascynująco, niesamowicie, pięknie, bajecznie, doskonale, zachwycająco, najfajniej na świecie - Serio ? - Nie. Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika. Mówili nie patrz, mówili nie dotykaj. Mówili nie myśl, co zdarzyć się może. Terror, za nim człowiek, a w człowieku odpowiedź. dobrze wiedziałeś że jestem nieufna i z dystansem podchodzę do ludzi. mimo to sprawiłeś, że bezwiednie oddałam Ci mój cały świat. miałam racje, że ufać nie warto.
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy nie zliczę ile kopniaków dostałam od życia,
nie umiem do tylu liczyć. Wiesz, przez Ciebie oszukuję nawet Boga. Codziennie wieczorem kłamię, że zapomnę, a potem, przywołuję w pamięci Twoją twarz. Muszę przecież jakoś zasnąć. przyjdź dziś wieczorem, zaparzę herbatę, powspominamy czasy, gdy motywacją do wstania z łóżka było to, że mnie kochasz. obudziły mnie łzy, boże łzy
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - nareszcie !
cirii, krysztaliik, kontrastowa0, rumuneczkaxd, mandarynka, grise, Asiss, Oleńka, Paralogiczna - latin, dontgivemynames, Renia, matematyczka, Dritf, uwielbiaj - CZĘŚCIEJ !!! uwielbiam Was ;-* Wchodzę tutaj ze względu na te Panienki wymienione powyżej ;-* 'Słońce już wzeszło i siedzę przy oknie zasnutym mgłą mijającego życia
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ , Ruda Gwiazdka - Tuu sie po troszku nakradłam! <3
Wstawaj i zrób coś ludziom na złość, nie mów że masz dość... Ta iskra płonie gdzieś...jeszcze trzeba iść Zaraz znikną drogi, znikną perspektywy I tylko Twój uśmiech pcha Mnie do przodu Senne marzenia, słodkie marzenia spełnić Gdzieś dziś mam inne opcje
|
|
#2691 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I nagle skończy się to Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2011-05-07 o 20:42 |
|||
|
|
|
#2692 |
|
Marudziara
|
By powiedzieć coś, uśmiechnąć się, zapłakać,
Gdy tymczasem: trzaśnięcie drzwi. nic schowane w myślach i w sercu i nic z marszu po ślubnym kobiercu
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna poprostuAsiss patrysiowa_ jestem dla Was zawsze do usług ![]() " oto już dziesięć minut przed,
oto już godzina przed narodzeniem cofam się, idę w swoje minus życie jestem taka naiwna żywiąc się Twoim uśmiechem czasem miłość to za mało jestem autodestrukcją, jestem swoją własną samozagładą ...czuję się winna, aż po same dno duszy upajasz mnie słowami, które huczą w głowie, gdy Cię nie ma przeplatają się jedno przez drugie mam wrażenie, że wszystko robię źle. moje słowa nie mają sensu. nie jestem już niczego pewna. mam głowie setki myśli, milion wątpliwości i całe życie przed sobą czuję Cię w kościach, pod skórą, we włosach czuję Cię i znowu robi się tak jakoś... cicho, pusto, blado, nijak oddam zły humor - całkiem za darmo! "
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
"a teraz śpij. teraz śpij i zapomnij o tym co widziałeś, co słyszałeś, co przeżyłeś. i pomyśl, że to sen, że to wcale nie działo się. tak będzie lepiej. śpij."
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrz mnie wyróżnia
nie jestem pewna, czy jestem tą Olą, którą wzywasz, ale zaryzykuję i powiem, że ja Ciebie też kocham dziękuję i wzajemnie<3 Kochanie najdroższe Moje życie zasługuje na Twoją obecność Jestem Twoją przeszłością Wciąż stoisz przy mnie jedną nogą wiem że chcesz mnie z powrotem Nie mogę uwierzyć, że Ty pierwszy powiedziałeś "żegnaj" Nie rozumieliśmy się wiele razy i odczuwaliśmy przez to silny ból Wyglądał niewinnie, tyle mogę powiedzieć. Nigdy nie pozwoliłam nikomu być tak blisko mnie, zawsze bałam się uczuć którymi mnie obdarzano, ale odkąd pojawiłeś się Ty, wiem, że jestem bezpieczna To mój indywidualny sposób radzenia sobie z bólem Wychodząc pamiętaj, by nie trzaskać drzwiami [...] to już kolejna minuta ciszy po Tobie
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
Nieodkrytaxd - dziękuję słoneczko ;* lusterko w twoją stronę ;*
patrysiowa_ - moja mała gwiazdeczka ;* chciałabym częściej widzieć twoje wspaniałe posty ;* <333. laski jesteście niesamowite. kocham was. wszystkie <3. I gdyby łzy nie wysychały wiedziałbyś jak do mnie dotrzeć. Czekam. Jestem tu. Pod twoim sercem.
|
#2697 |
|
Przyczajenie
|
Przyszedł taki dzień, w którym zrozumiała, że musi. Musi nauczyć się żyć z tęsknotą.
"Siedzę z daleka od niego. Tęsknię i płaczę. Słucham marzeń a moje serce pęka z żalu." Samotność pożera dzień po dniu. Kiedy jestem sama, jeszcze więcej Ciebie w mojej głowie. Zanurzam się w tęsknocie. Łzy cisną się do oczu, czas płynie... Cudowne.
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
cieszy mnie to, Łobuzie
![]() *
I sama już nie wiem czy łatwiej jest mnie zrozumieć, czy zmienić.
|
#2699 |
|
BAN stały
|
...
chwytasz mnie za rękę, a moje serce nagle zrywa się do życia, dotykasz moich ust i już jestem w niebie. bo wiesz, te wszystkie moje problemy i otaczające mnie guwno, jakoś całkiem inaczej wyglądają, gdy jestem w twoich ramionach. zamykam oczy i zatapiam się w świecie, w świecie pełnym miłości, świecie dawnych NAS. i gdybym była na twoim miejscu, omijałabym szerokim łukiem siebie i chyba nie mogłabym patrzeć normalnie w lustro. ciągle powtarzał 'słonko.kotku.misiaczku', wszystkie tak samo reagowały na jego słowa, żadna nie wiedziała, że nie pamięta jej imienia. ... |
|
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
szkoda, że chcesz tylko iskrę
bo mogłabym Cię rozgrzać bardziej niż one wszystkie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.