|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
hej
![]() ![]() ![]() dzis byłam juz na "chrzcie" M.Wrony a zaraz sie zbieramy na "Skrzydlate świnie" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a za rok na pewno pojedziemy juz z malutką, ale Split i Dubrownik juz nie bedzie w planie (oba miasta zaliczone 2 razy), za to chcemy zobaczyć Zadar, Sibenik i wrócić do Primostenu i ulubionego Trogiru ![]() ![]() dobra, ide nadrabiać dalej, jeszcze 4 strony mi zostały ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Mąż mi przywiózł całą miednicę swojskich przysmaków
![]() ![]()
![]() |
#573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Staram się przeżyć na samym Emolium żel do mycia i Emolium emusja do kąpieli. Wychodzi dość drogo (ponad 100 zł na miesiąc) ale już tak nie swędzi. Wcześniej łapałam się na tym, że moje dłonie drapią moje ciało przez sen (creepy ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może to trądzik różowaty? Moja mama miała na brodzie. Chodziła z tym do dermatologa i dopiero jej wyleczył. Cotka, a u ciebie może to wysypka ciążowa? ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Oglądałam dzisiaj ranking Goka co do różnych kosmetyków i na rozstępy polecają Palmersa. Zamówiłam sobie na all o to, zobaczymy http://allegro.pl/show_item.php?item=1553445510
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-05-07 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bólu ucha współczuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez ma alergie, wziewną, na pyłki i roztocza. Wolno brac sterydy do nosa i na astme. Moj dr nakazał tez psikanie otrivinem w razie strasznie zatkanego nosa, bo ważniejsze jest żeby dziecko było dotlenione, a te leki miejscowe sie nie bardzo wchłaniają. Leki antyhistaminowe tylko w ostateczności - tyle rad ![]() dobra , uciekam do kina ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Bianka napisałam przecież że to są plamy- które przypominają blizny po wyciskaniu. Inne to są te które faktycznie są po wyciskaniu. Znam sie trochę na tym, byłam na praktykach w salonie kosmetycznym i wiem, że to właśnie w sam raz na blizny, brzydactwa które powstały po trądziku, wyciskaniu itp.
I nie mam trądziku różowatego. Jak już to zwykły, sporadyczny towarzyszący tłustej czy tam mieszanej cerze. I już ok 2 lata miałam tylko drobne niespodzianki od czasu do czasu + właśnie te nieszczęsne kilka śladów a teraz nie dość że dużo niespodzianek to jeszcze więcej śladów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Raczkowanie
|
Witam ja dziś po przeczytaniu o leginsach pojechałam do lidla zakupić, ale S były albo szare albo granatowe wiec z dwojga złego wziełam granat (ja jestem zwolenniczką czarne albo czarne
![]() Ja tez mam problemy z pryszczami na plecach zawsze troche słońca albo solarium pomagało bo wysuszało no a teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy cię pocieszy fakt, że też mam sporo plam bo robiły mi się ostatnio syfy i słonce łapało lepiej wygojoną skórę ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-05-07 o 16:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Ja to się boję tych kwasów więc na żywego pryszcza czy ranę to bym nie dała.
No nic, pomyślę jak urodzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam męża w jajo
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- fajny jest ten zabieg na kwas migdałowy z karotenem. Można go robić w lecie też i na słońce wychodzić i nie jest tak drastyczny
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
W końcu was nadrobiłam
![]() ![]() ![]() ![]() MalgosiaM8 zazdroszczę bujanego fotela ![]() Tenaya24 gratulacje synka, trzymam kciuki za ślub ![]() ![]() MAGiALENA ślicznego macie synka ![]() KarlaM witaj u nas ![]() ![]() Cytat:
![]() kapka tort elegancki ![]() irmith dobrze, że Ci lepiej dzisiaj ![]() Mam tak samo ![]() ![]() Mam smaka na fast fooda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko na chwile wyszlam po zakupy a Wy juz tyle napisalycie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
Witam ja dziś po przeczytaniu o leginsach pojechałam do lidla zakupić, ale S były albo szare albo granatowe wiec z dwojga złego wziełam granat (ja jestem zwolenniczką czarne albo czarne
![]() Ja tez mam problemy z pryszczami na plecach zawsze troche słońca albo solarium pomagało bo wysuszało no a teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Wtajemniczenie
|
U mnie tak duszno ze juz nie mozna wytrzymac.....Pocieszam sie ze mam teraz tydzien wolnego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Przepraszam cos mi komputer świruje dwa razy wysłało jedną wiadomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-07 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Dopiero co wróciłam z uczelni. Zaczęłam Wam już odpisywać wcześniej, ale mój mąż mnie skutecznie wyprowadził z równowagi - bo usiadłam na jego laptopie i on JUŻ TU I TERAZ musiał z niego skorzystać. Wkurzył mnie tylko, popłakałam się, ale poszłam do ogrodu i trochę mi lepiej - choć humoru najlepszego nie mam ![]() Jutro mam egzamin u tej strasznej baby, o której Wam pisałam. Trzymajcie kciuki! ![]() A z tego co pamiętam: MAGiALENA piękna buźka ![]() ![]() (kusicie tymi zdjeciami 3D, też się chyba wybiorę) KarlaM witaj u nas ![]() No air współczuje, dzielna mamuśka z Ciebie ![]() Wiecie - u mnie w grupie są oprócz mnie jeszcze 2 ciężarne. Jedna w 34 tc już jest w szpitalu, ma dość duże rozwarcie i ciągle skurcze.... Druga- w 24 tc ma zakaz chodzenia, nie wiem dokładnie co z nią, ale już jakieś komplikacje. Przeraziłam się dziś jak to usłyszałam. Obyśmy my wytrwały do 40 tc!!!!! ![]() ![]() swędzenie - rozmawiałam z koleżanką, też ją czasami brzuch swędział i biust, podobno najgorzej jest później... Ta choroba na ch.... co pisała Asia to przede wszytskim swędzenie dłoni i nóg, a potem reszty ciała. cotynato - mi już wylazł na biuście i mąż mnie wkurza, bo cały czas mi o nim przypomina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tylko paluszkami brzuch dotykały hihi No air współczuję strasznie ![]() bujaczek spoko, kręgosłup mnie w nim nie boli ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do drugiej części to mam nadzieję, że moja komisja też boi się ciężarnych w 8 miesiącu ![]() ![]() ![]() ![]() Mężem się nie przejmuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() obronę mam na samym początku lipca - to będę wtedy kończyć 6 mies, ale mam duży brzuszek to pewnie pomyślą, że jestem dalej ![]() Promotorka mówiła, że mieli kiedyś dziewczynę w wieeeelkim brzuchem i pytają sie na kiedy termin, a ona na to, że na przedwczoraj! ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- cotka - ![]() ![]() ![]() ![]() (Ty już wiesz za co) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
dzięki za podpowiedzi odnośnie alergii
![]() ![]() ![]() luiii ....Ty chyba też z Irlandowa?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja koleżanka była najlepsza: termin miała na niedzielę, w sobotę była jeszcze na ćwiczeniach, w poniedziałek urodziła a w piątek jechała ze mną na egzamin ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
natka - no ja też stanowczo z mężem ... tylko on wchodzi na obronę zaraz po mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
wiecie co czuje sie juz gruba jak bania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
witam mamuski,
ja rowniez melduje sie na nowym watku. poprzedniego to nie dalam rady nadrobic juz. anuska_s gratuluje synka ![]() no air dobrze ze z dzidzusiem wszysko w porzatku jest aa2 ja arbuzy tez pochlaniam kilogramami a musze sie wam pochwalic ze ja juz poczulam moje malenstwo ![]() ![]() ![]()
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Raczkowanie
|
no bo niby w pierwszej ciazy to dopiero w 20 -21 tygodniu zaczyna sie czuc ruchy, tak mi kolezanki mowily i ja tez wyczytalam tak w jednej z ksiazek. moja mama to nawet zasugerowala ze moze w ciaze zaszlam wczesniej niz mysle no ale ja wiem ze to niemozliwe.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.