|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
400zł ja mam ze sprzedazy (trzeba odjąć od tego jeszcze prowizję dla allegro) a ile ma Mju to nie wiem ![]() SdC mówiła że potrzeba około 450zł na pokrycie niedopłat i nadpłat, nie wnikam jak to jest liczone ja tu tylko wystawiam ![]() reszta chyba pojdzie na nasz zysk wystawiłabym chętnie to wszystko ale z czasem u mnie kiepsko kurde;/ jeszcze samo wystawianie to pikuś ale pozniej latanie na poczte;/;/ dopiero 3 dni temu wysłałam ostatnią partię rzeczy, które jeszcze kupione były w okolicachświąt ale ja byłam niedostępna więc pisałam do kupujących że będzie małe opoznienie tak się zastanawiam kiedy będę miała chwilą czasu żeby to ogarnąć.... dzisiaj, niedziela i poniedziałek odpadają bo pracuję.... może wtorek bo mam wolne i tylko jakieś ćwiczenia na uczelni , ale nic nie obiecuję ale postaram sie bo wiem że na to czekacie Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-05-07 o 10:15 |
|
|
|
|
#422 |
|
Pani Buka
|
Hula, bez nerwów, po prostu byłyśmy ciekawe jak to idzie
dziewczyny, założyłam szybki wątek zamówieniowo-kosmetykowy w klubie. proszę się zgłaszać do poniedziałku kto chętny
|
#423 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Hula,
Jakby to do mnie trafiło, to mogłabym to załatwić w dwa dni Więc jak coś to się oferuję. Im więcej zajęć, tym lepiej czas organizuję ![]() Grałam wczoraj w kosza. 4 babki i 8 facetów. Co ja mam na ciele, to strach gadać, wyglądam jakby się nade mną ktoś znęciał. Obite żebra, dwa razu faul w brzuch, siniak na całym zadku, skopane nogi i obite łapki, a ile guzów na głowie. Kosz <3I byłam u fryzjera
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
powoli wszystko się sprzeda
![]() jak już uzbieramy kwotę potrzebną do zakonczenia spraw dopłatowo/nadpłatowych to można to załątwić a reszta ze sprzedaży juz będzie szła na zarobek i to załątwimy jak się wszystko sprzeda co WY na to ?
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pracuję 12-22. Jak ktoś maseczki chce odebrać to zapraszam. Jak mnie nie zauważycie to pytajcie o mnie, bo mogę być z tyłu albo na przerwie.
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.spapiwne.pl/
Musisz mnie zabrać Zupełnie nie wiem o co kaman ![]() Lalaith (rocznik 1985) - wielokrotnie nagradzana polska pisarka. Życiorys Lalaith skończyła Wydział Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Na studiach była członkiem grupy teatralnej "Na dechach". Szybko zorientowała się jednak, że od odtwarzania woli tworzenie. Jej pierwsze utwory to krótkie nowele, które wbudziły zainteresowanie czytelników krakowskiego miesięcznika "Dekada literacka". W końcu zdecydowała się wydać powieść społeczną. "Mniej znaczy więcej" okrzyknięto literackim dziełem roku, a Lalaith otrzymała za nie "Paszport Polityki" oraz Nagrodę Fundacji im. Kościelskich. Do tej pory wydała 4 powieści, z których "Zły mur" oraz ostatnia "Pokolenie zaginione" zostały przetłumaczone na 5 języków: angielski, włoski, szwedzki, niemiecki i japoński. Ciekawostki Będąc studentką, Lalaith uwielbiała jeździć autobusami, obserwować ludzi i codzienność zza szyb. Na swoje 25. urodziny wynajęła taki miejski autobus i zaprosiła znajomych na przejażdżkę wzdłuż swojej ulubionej trasy – linii 111. Życie prywatne Miłością okazał się być jej manager, który niespodziewanie oświadczył jej się na jednym ze spotkań. Nie skończyłam dziennikarstwa ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
?
|
|
#427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na tym badaniu było fajnie bo to były prawie same gierki Cytat:
![]() Cytat:
Mogę też coś powystawiać bo trochę się to przeciąga, ale dobrze by było jakby to było wystawiane z 1 czy 2 kont bo ludzie chętniej tak kupują, zwłaszcza jak chca kilka rzeczy. Może opisy pomożemy stworzyć? Te rzeczy są u Ciebie teraz?
|
|
#428 |
|
|
Wydałam 111 zł na promocyjny zestaw profesjonalnych kosmetyków do włosów. Byłam wczoraj u fryzjerki i załamała się stanem moich końcówek, teraz dbam jeszcze bardziej. Mam drogie i podobno dobre kosmetyki
No i zagadywałam panią sprzedawczynię i mają być grzebyki drewniane Matrixa za 5-7 zł Mam tylko dzwonić.
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Idę w końcu na basen
|
#430 |
|
Copyraptor
|
Hm, gość z dziurami w uszach to chyba Taraday, ale pewności nie mam
|
|
|
|
#431 |
|
Pani Buka
|
pewnie tak
![]() laski, robiła któraś książeczkę sanepidowską w Krakowie jakoś w miarę niedawno i może powiedzieć, jak to wygląda i gdzie była u lekarza i za ile? bo zastanawiam się, czy bardziej opłaca się w Krakowie czy u mnie w Radomiu w wakacje już.
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#433 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Książeczkę sanepidowską robi się w Sanepidzie, a nie u lekarza
Przez 3 dni codziennie przynosisz im próbkę świeżego kału Potem dostajesz do 2 tygodni książeczkę. Koszt to pewnie jakieś 80zł (w Wadowicach chyba 65).
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-05-07 o 18:48 |
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na podbicie książeczki szłam do lekarza |
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak, potem idzie się do lekarza medycyny pracy, ale to już po samym wyrobieniu książeczki. Tylko ją podbija i tyle.
|
#438 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
będę chyba zamawiać na all. folijkę ochronną na telefon dotykowy, nie chce któraś też
?---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- i może sowę albo coś od tego użytkownika ?http://allegro.pl/wyprzedaz-naszyjni...583542734.html
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka piękna ta sowa! Chcę ją
|
#441 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam problem, bo przy biżuterii zaczynam zachowywać się jak sroka i jak widzę, to chciałabym mieć wszystko
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trust, zamówimy se? mnie jeszcze kusi naszyjnik zegarek jakiś, chociaż już 1 mam ;p
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówimy! W dodatku Międzybrodzie Bialskie jest 30 km ode mnie
Ja chcę te 3 rzeczy
|
#444 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No tak, różowego kucyka tez już mam zbiorze, ale akurat go dostałam w prezencie
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#446 |
|
Copyraptor
|
Udało mi się dostać peeling morelowy
w końcu.
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka, dzwoniłaś na fitness? Ja miałam taki czwartek i piątek, że mi to totalnie wyleciało z głowy
|
#448 |
|
Pani Buka
|
Cholerko - tak, wczoraj, jak dorwałam się do domowego kompa, na którym miałam te maile i mogłam dojść do tego na czym skończyłam. napisałam coś tam, że miałam problemy z komputerem
ale przeraża mnie mój groźny,. urzędowy ton w jakim ten mail był może więc dostaniemy odpowiedź w poniedziałek.a poza tym to czuję się beznadziejnie z tym, że nie jestem nadal pewna, jakie kursy bym chciała... i oczywiście podobają mi się te, które na siebie nachodzą, albo coś... edit: aaaa, zegarki na szyję i długie naszyjniki! o nie......
|
#449 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
![]() I nie martw się - zobaczysz na jakie się dostaniesz w pierwszej rekrutacji, a później będziesz myśleć dalej. Pamiętaj, że część kursów możesz zrealizować za rok - ja na przykład chciałam iść na bliskie związki w zeszłym roku, ale mi się nakładały, i idę teraz. Rozważałam też stres który mi kolidował z placebo, i całe szczęście, bo teraz już wiem, że stres to nuda i mordęga, więc sobie podaruję
|
||
|
|
|
#450 |
|
Pani Buka
|
ups, to jak wszystkie zapomniałyśmy, to nie wiadomo jak będzie z zapisami
Ola, fitness też był w piątek jakby co, tak?Cholerka, no właśnie nie martwię się, tylko liczę punkty, żeby wszystko pasowało ![]() i jestem wścieeeeekła. najpierw rodzice poszli gdzieś tam, próbowałam coś czytać w ich pokoju to ktoś włączył jakieś umpa umpa gdzieś w sąsiednim bloku tak że było słychać mniej więcej tak jakbym pod balkonem miała scenę jak na Openerze O.o teraz sąsiad który mieszka dwa piętra niżej, ale nie bezpośrednio pode mną (czyli nie ten co zwykle...) robi imprezę i mi dudni w pokoju i na całej klatce. masakra, mam o wiele większy spokój w Krakowie, gdzie teoretycznie w bloku jest wielu studentów, a tu żadnego chyba... a tak to w domu nigdy się nie mogę pouczyć i zawsze się wściekam moja wina, że ubóstwiam ciszę, zwłaszcza wieczorami?
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

może więc dostaniemy odpowiedź w poniedziałek.