Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-05-07, 14:35   #2791
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Poka¿ wiadomo¶æ
Kiedy on to mówi? Zanim wsi±dzie siê do samochodu?
W moim wypadku by³o tak, ¿e razem wsiadali¶my do samochodu. Egzaminatorzy przedstawiali siê, mówili te swoje procedurki, zadanie 1: proszê pokazaæ to i to, po czym wysiadali i czekali a¿ to wykonam. Jeden pan nawet sam mi maskê raz otworzy³.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:46   #2792
karolciab93
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 249

Cytat:
Napisane przez izapp1 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam krajankê, jaki ten ¶wiat ma³y

Mo¿e siê kiedy¶ spotkamy na je¼dzie o tym nie wiedz±c, hehe .
Dziêki za s³owa, otuchy, jak pomy¶lê to a¿ mnie trzêsie, ale nie chcê byæ gorsza i wkoñcu wkroczyæ w ¶wiat wielkiego miasta

Pozdrawiam

hehe wysoce prawdopodobne a zdradzisz z okolic jakich miejscowo¶ci jeste¶ ? bo bardzo mnie to ciekawi
nie martw siê na pewno wszystko bêdzie w porz±dku w sumie nie jest tak ¼le ale trzeba oczy mieæ wszêdzie po prostu ale z czasem mo¿na siê wszystkiego nauczyæ ( chocia¿ to dopiero przede mn± )

Wygralam walkê o marzenia : Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!
karolciab93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:50   #2793
Emanes
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 119
GG do Emanes

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Poka¿ wiadomo¶æ
...gosc mnie tak zamotal (najgorszy ponoc, pozniej sie dowiedzialam, bo sie gbur nie przesstawil)
wsiadl ze mna,powiedzial co wylosowalam i on tak meeega szybko i cicho mowil....
Egzaminator musi siê przedstawiæ... a pozatym nie krêpuj siê poprosiæ o powtórzenie polecenia je¶li go nie dos³ysza³a¶...
Stary 2011-05-07, 14:50   #2794
TrueLook
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 370

Cytat:
Kiedy on to mówi? Zanim wsi±dzie siê do samochodu?
U mnie by³o tak, ¿e powiedzia³ numer samochodu, w którym zdajê, wsiedli¶my, wyci±gn±³ te wszystkie swoje papierki, teczki etc, przedstawi³ siê. Potem przeczyta³ jakie¶ tam zasady, spyta³ czy wszystko jest dla mnie jasne i powiedzia³ co wylosowa³ dla mnie komputer. I poprosi³ o zaczêcie od zadania pod mask±, a nastêpnie ¶wiat³a.
W ka¿dym razie trafi³am na bardzo wyrozumia³ego i mi³ego E.
TrueLook jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:56   #2795
izapp1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 603

Cytat:
Napisane przez karolciab93 Poka¿ wiadomo¶æ
hehe wysoce prawdopodobne a zdradzisz z okolic jakich miejscowo¶ci jeste¶ ? bo bardzo mnie to ciekawi
nie martw siê na pewno wszystko bêdzie w porz±dku w sumie nie jest tak ¼le ale trzeba oczy mieæ wszêdzie po prostu ale z czasem mo¿na siê wszystkiego nauczyæ ( chocia¿ to dopiero przede mn± )
S³ysza³am to ju¿ od kole¿anek - trzeba mieæ oczy dooko³a g³owy .

A Ty ile ju¿ masz za sob± godzin , Karolciu? By³ ju¿ plac? Jak idzie ³uk?
izapp1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:00   #2796
maddzia007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 276

Czyli najpierw tylko wsiadam, on pogada, sprawdzê stan techniczny i dopiero potem wsiadam jeszcze raz i dopiero teraz ustawiam fotel i lusterka, tak?
maddzia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:09   #2797
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli najpierw tylko wsiadam, on pogada, sprawdzê stan techniczny i dopiero potem wsiadam jeszcze raz i dopiero teraz ustawiam fotel i lusterka, tak?
Dok³adnie
A Instruktor Ci o takich rzeczach nie mówi³?
Stary 2011-05-07, 15:13   #2798
maddzia007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 276

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie
A Instruktor Ci o takich rzeczach nie mówi³?
Jeszcze nie, powiedzia³ ¿e powie mi dok³adnie na przedostatniej i ostatniej je¼dzie
maddzia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:17   #2799
izapp1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 603

Cytat:
Jeszcze nie, powiedzia³ ¿e powie mi dok³adnie na przedostatniej i ostatniej je¼dzie
Ooo.. to dziwne. jaki¶ niekompletny ten instruktor.

Edytowane przez izapp1
Czas edycji: 2011-05-07 o 15:19
izapp1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:45   #2800
TrueLook
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 370

Cytat:
Napisane przez Emanes Poka¿ wiadomo¶æ
Egzaminator musi siê przedstawiæ... a pozatym nie krêpuj siê poprosiæ o powtórzenie polecenia je¶li go nie dos³ysza³a¶...
Ja na swoim egzaminie non stop pyta³am, bo taka zestresowana by³am

E: Na najbli¿szym skrzy¿owaniu w prawo
-chwilê pó¼niej-
Ja: W prawo teraz?

I tak kilka razy. W koñcu spyta³ siê, czy mam jakie¶ problemy z kierunkami
TrueLook jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:44   #2801
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Dziewczyny, mojej kole¿ance T¯ kupi³ wczoraj samochód- golf 3 za 3100 z³! czerwony piêkniutki. Wada taka ¿e sprzêg³o bierze na same górze
Umówi³y¶my siê dzisiaj na jazdê jako, ¿e dawno nie je¼dzi³a chcia³a ¿ebym poje¼dzi³a z ni±. Sz³am ju¿ do niej, chcia³a wyjechaæ z podwórka i skrêcajac w lewo ciach walnê³a w doniczkê (tak± z kamienia)praw± stron± dzioba. Oczywi¶cie by³ lament, bo samochód dopiero co kupiony ale uwierzcie ¿e nie by³o nic widaæ bo to jako¶ tak pod spodem tylko najgorsze ¿e ko³o siê zablokowa³o- jaka¶ blacha tam zawadza³a i kó³ko nie chcia³o siê krêciæ. Przyszed³ kolega T¯ naprostowa³ tê blachê, wszystko cacy a ona o¶wiadczy³a ¿e wiêcej do samochodu nie wsi±dzie... Powiedzia³am jej ¿e jak siê boi to jutro pojedziemy na poln± drogê, tam go wyczuje i pó¼niej wyjedziemy sobie na miasto. Kaza³am ¿eby pod³o¿y³a sobie poduszkê pod ty³ek i mam nadziejê ¿e kryzys spowodowany tym dra¶niêciem do jutra jej przejdzie

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 17:31   #2802
karolciab93
Raczkowanie

Cytat:
S³ysza³am to ju¿ od kole¿anek - trzeba mieæ oczy dooko³a g³owy .

A Ty ile ju¿ masz za sob± godzin , Karolciu? By³ ju¿ plac? Jak idzie ³uk?
Ja moja droga ju¿ 16 i pó³ godzinki Na ³uku ju¿ smigam no nie najgorzej tzn zazwyczaj mi wychodzi tylko jak czasami przestaje siê skupiaæ to ³up i trzeba slalomem doje¿d¿aæ do koñca heh ale przez pierwsze 2 godziny na których mêczy³am ³uk wychodzi³am z eLeczki ze ³zami w oczach .. na poczatku to by³a czarna magia ale teraz jest dobrze boje siê tylko strasznie parkowania ;/ a pewnie ju¿ nied³ugo mnie czeka ale có¿ .. mój I. jest na prawdê w porz±dku, umie nauczyæ i ma cierpliwo¶ci duuuu¿o wiêc my¶le ze i tego mnie nauczy

ale przyznam szczerze jak bywa³am na jazdach w Rzeszowie to cholernie stresuj±cy by³ widok samochodów egzaminacyjnych z E. za kierownic±...

Stary 2011-05-07, 18:32   #2803
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 421

Cytat:
Napisane przez Taran Poka¿ wiadomo¶æ
Z tego co zrozumia³am to Orchidea zamiast najpierw wysi±¶æ z auta i pokazaæ wylosowane rzeczy(tj. ¶wiat³a, co¶ pod mask±), przygotowa³a siê do jazdy, co powinna zrobiæ po wykonaniu zadania. A egzaminator zamiast jej powiedzieæ, ¿e najpierw zadanie, sta³ sobie i czeka³ nie wiadomo na co
ja rozumiem ze on nie mial obowi±zku powiedziec mi co mam robic, ale przeciez nic mu sie by mu sie nie stalo... dla mnie przygotowanie do jazdy to przygotowanie do jazdy po prostu, jak mi powiedzial to mi juz od razu we lbie luk.

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
A o czym zapomnia³a¶?
jak wyzej.

Cytat:
Co za palant z tego egzaminatora! Jak móg³ nie powiedzieæ, co masz zrobiæ. U mnie zawsze zaczyna³y siê regu³ki: "Przystêpujemy do zadania nr 1. Zestaw [...], proszê pokazaæ.". Kretyn po prostu

A w jakim mie¶cie zdajesz?
w Zamosciu. To ponoc najgorszy egzaminator. powiedzial mi ta cala formu³kê,co wylosowalam, po czym ' proszê sie przygotowac do jazdy' i bez myslenia zaczelam robic luk. a jak mnie upomnial to nie wiedzialam o co mu chodzi bo 'samochod nie jest przygotowany do jazdy'

Cytat:
U mnie zaczyna³o siê dok³adnie tak samo..
u mnie powiedzial przygotuj sie do jazdy i wyszedl z samochodu.

Cytat:
u mnie sie nie przedstawil. o tym z kim mialam zobaczylam dopiero na kartce.

ja rozumiem ze to jest moj bl±d ale gdyby powiedzial co mam robic na poczatku, tak jak u dziewczyn to przynajmniej wyjechalabym na miasto.
po prostu po 2 godzinach czekania powstal tak wielki stres ze nie myslalam.

Emanes dziekuje za rady
Stary 2011-05-07, 21:10   #2804
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:
Ooo.. to dziwne. jaki¶ niekompletny ten instruktor.
Czemu zaraz niekompetentny? Mo¿e jej wszystko wyt³umaczy na ostatniej je¼dzie .
Chocia¿, ja na jazdach za ka¿dym razem musia³am sobie wszystko po swojemu ustawiaæ, wiêc ju¿ po tym wiedzia³am co i jak
Cytat:
ja rozumiem ze on nie mial obowi±zku powiedziec mi co mam robic, ale przeciez nic mu sie by mu sie nie stalo... dla mnie przygotowanie do jazdy to przygotowanie do jazdy po prostu, jak mi powiedzial to mi juz od razu we lbie luk.

jak wyzej.

w Zamosciu. To ponoc najgorszy egzaminator. powiedzial mi ta cala formu³kê,co wylosowalam, po czym ' proszê sie przygotowac do jazdy' i bez myslenia zaczelam robic luk. a jak mnie upomnial to nie wiedzialam o co mu chodzi bo 'samochod nie jest przygotowany do jazdy'

u mnie powiedzial przygotuj sie do jazdy i wyszedl z samochodu.

u mnie sie nie przedstawil. o tym z kim mialam zobaczylam dopiero na kartce.

ja rozumiem ze to jest moj bl±d ale gdyby powiedzial co mam robic na poczatku, tak jak u dziewczyn to przynajmniej wyjechalabym na miasto.
po prostu po 2 godzinach czekania powstal tak wielki stres ze nie myslalam.

Emanes dziekuje za rady
U mnie te¿ po kolei mówi³ "proszê sprawdziæ ¶wiat³a", "teraz ³uk" itd. Dziwny jaki¶ ten facet

LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 21:27   #2805
kaszkasz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 636
GG do kaszkasz

TrueLook, gratulujê odebranego prawka

Czarna Orchidea
, tak mi przykro. stres ciê dopad³.
ja te¿ ma³o nie uwali³am na obs³udze
mia³am do pokazania klakson i ¶wiat³a pozycyjne
wsio pokaza³am, potem przygotowa³am siê do jazdy i pojecha³am na ³uk i tylko dobra wola egzam. ¿e zda³am .... po piêknie zrobionym ³uku i wzniesieniu pyta czy jestem gotowa na miasto ... ja szybki podgl±d na pasy, lusterka, kontrolki i ¿e TAK ... a on znowu czy jest pani gotowa do jazdy ... kurde co¶ nie tak, szybki look, ryzyk fizyk i znowu ¿e TAK a on do mnie pytam pani± po raz trzeci i ostatni czy jest pani gotowa do jazdy ... serce w gardle i takie q**y w my¶lach ... jeszcze raz look na wszystko i nagle ol¶nienie ¿e w yarisce przecie¿ ¶wiat³a pozycyjne i mijania maj± tê sam± kontrolkê, no wiêc szybko pyk na d¼wigniê i zmiana na mijania .... pojecha³abym na tych zasranych pozycyjnych z obs³ugi !

mimo ¿e egzam by³ ma³omówny, osch³y, nie odpowiedzia³ dzieñ dobry, wydawa³ tylko krótkie polecenia ... okaza³ siê byæ cz³owiekiem

potem ju¿ elegancko posz³o

nastêpnym razem na pewno pójdzie ci lepiej i oby¶ trafi³a na fajnego egzaminatora

i pozdrawiam Zamo¶æ ... mam kole¿ankê która prowadzi tam jeden z OSK

-------------------

Edytowane przez kaszkasz
Czas edycji: 2011-05-07 o 21:37
kaszkasz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 21:59   #2806
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Lunatyczka noU mnie niestety by³o tak a nie inaczej. jest mi bardzo przykro ¿e nie zachowa³am trze¼wo¶ci umys³u i przez to nie zda³am, ale na to wp³ynê³o wiele czynników,czekanie, zachowanie instruktora...

kaszkasz dziêkuje za wsparcieale mojego zachowania nie pobilas bo jaObla³am na obs³udze praktycznie
Stary 2011-05-07, 22:10   #2807
kaszkasz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 636
GG do kaszkasz

po prostu nerwy ciê zjad³y i tyle ... ciebie na tym, innych na czym innym ... wiêkszej lub mniejszej g³upocie

ja o tej kontrolce powinnam pamiêtaæ bo zawsze o tym pamiêta³am, zawsze ... a na egzaminie nie

na nastêpnym egzaminie nie dasz siê ju¿ tak podej¶æ ¿adnemu cwaniakowi

-------------------
kaszkasz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 22:19   #2808
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

W poniedzia³ek pójdê siê zapisaæ. jak sobie pomy¶le o wordzie to yhhh. Jestem w szoku ze tak mnie stres zjad³, bo mimo swoich 18 lat swoje prze¿y³am:/
Stary 2011-05-07, 22:44   #2809
Emanes
Raczkowanie

GG do Emanes

Cytat:
ja w srode oblalam moj pierwszy egzamin
czekalam 2 godziny na egzamin...wszystko przez to czekanie,wczesniej bylam spokojna.
Zastanawia mnie czemu czemu czeka³a¶ na egzamin 2 godziny ? Wystarczy³oby zupe³nie pó³ godziny przed egzaminem -mniej siê wtedy cz³owiek stresuje... Rozumiem,¿e stres jest ogromny,ale po co siê dodatkowo nakrêcaæ...
Stary 2011-05-07, 22:50   #2810
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Kochana..egzamin mia³am mieæ o 11.20.o 11by³am w wordzie,ale wesz³am wspomniane 2godziny pó¼niej...wesz³am to by³a jako¶ 13...
Cytat:
Zastanawia mnie czemu czemu czeka³a¶ na egzamin 2 godziny ? Wystarczy³oby zupe³nie pó³ godziny przed egzaminem -mniej siê wtedy cz³owiek stresuje... Rozumiem,¿e stres jest ogromny,ale po co siê dodatkowo nakrêcaæ...
Stary 2011-05-07, 23:32   #2811
Emanes
Raczkowanie

GG do Emanes

Cytat:
Kochana..egzamin mia³am mieæ o 11.20.o 11by³am w wordzie,ale wesz³am wspomniane 2godziny pó¼niej...wesz³am to by³a jako¶ 13...
Mimo wszystko nie poddawaj siê.. Mi uda³o siê dopiero za 4 razem.. G³owa do góry.. Trzymam kciuki za Ciebie..

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26738648]Dziewczyny... serce mi podesz³o dpo gard³a... w poniedzia³ek egzamin... [/QUOTE]
Dasz radê.. Trzymam kciuki za Ciebie
Stary 2011-05-08, 09:44   #2812
Eroll
Wtajemniczenie

Witam

Cytat:
A no tak Pomyli³a¶ mi siê z inn± kursantk±. Najlepiej takie rzeczy na koniec, przynajmniej ma siê na bie¿±co. Ja przed mordem otworzy³am maskê naszej yariski i wielce sobie przypominam.

Cytat:
Napisane przez kaszkasz Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ ma³o nie uwali³am na obs³udze
mia³am do pokazania klakson i ¶wiat³a pozycyjne
wsio pokaza³am, potem przygotowa³am siê do jazdy i pojecha³am na ³uk i tylko dobra wola egzam. ¿e zda³am .... po piêknie zrobionym ³uku i wzniesieniu pyta czy jestem gotowa na miasto ... ja szybki podgl±d na pasy, lusterka, kontrolki i ¿e TAK ... a on znowu czy jest pani gotowa do jazdy ... kurde co¶ nie tak, szybki look, ryzyk fizyk i znowu ¿e TAK a on do mnie pytam pani± po raz trzeci i ostatni czy jest pani gotowa do jazdy ... serce w gardle i takie q**y w my¶lach ... jeszcze raz look na wszystko i nagle ol¶nienie ¿e w yarisce przecie¿ ¶wiat³a pozycyjne i mijania maj± tê sam± kontrolkê, no wiêc szybko pyk na d¼wigniê i zmiana na mijania .... pojecha³abym na tych zasranych pozycyjnych z obs³ugi !
kaszkasz, zrobi³am dok³adnie to samo! Tylko, ¿e ja przygotowuj±c siê do jazdy od razu w³±czy³am pozycyjne (bo mi siê pomyli³y te kontrolki), zrobi³am ³uk na pozycyjnych i przed bram± o¶rodka zorientowa³am siê "na czym ja do cholery je¿d¿ê".
Stary 2011-05-08, 10:26   #2813
Emanes
Raczkowanie

GG do Emanes

Cytat:
boje siê tylko strasznie parkowania ;/ a pewnie ju¿ nied³ugo mnie czeka ale có¿ .. mój I. jest na prawdê w porz±dku, umie nauczyæ i ma cierpliwo¶ci duuuu¿o wiêc my¶le ze i tego mnie nauczy
Ja przed ka¿d± jazd± mia³am zaparkowany samochód sko¶nie i ty³em do wyjazdu -tak samo musia³am zaparkowaæ gdy koñczy³am ka¿d± jazdê parkowanie prostopad³e nie sprawia mi najmniejszego problemu od samego pocz±tku(wjazd przodem-wyjazd ty³em) a równoleg³e nadal doskonale (z uwagi na fakt ,¿e ma³o to æwiczy³am na jazdach [zdarzy³o mi siê takowe na ostatnim egzaminie-uda³o siê po korekcie] ) Je¶li masz dobrego instruktora, to napewno Ciê nauczy-potem to ju¿ kwestia wprawy...Nie ma siê czego baæ.. G³owa do góry... P.S; Na pustym parkingu æwiczê parkowanie prostopad³e(wjazd ty³em -wyjazd przodem)-powoli i dojdê do wprawy..
Stary 2011-05-08, 10:42   #2814
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Szkoda ¿e mnie dziewczyny tak nie olsnilor sumienie mnie z¿era za w³asn± g³upotê.
Stary 2011-05-08, 10:57   #2815
Emanes
Raczkowanie

GG do Emanes

Cytat:
Szkoda ¿e mnie dziewczyny tak nie olsnilor sumienie mnie z¿era za w³asn± g³upotê.
Cz³owiek siê uczy na b³êdach.. G£OWA DO GÓRY ! Nie pozwól by kolejnym razem stres wzi±³ górê na Tob±... POWODZENIA ¯YCZÊ
Stary 2011-05-08, 11:54   #2816
karolciab93
Raczkowanie

Cytat:
Ja przed ka¿d± jazd± mia³am zaparkowany samochód sko¶nie i ty³em do wyjazdu -tak samo musia³am zaparkowaæ gdy koñczy³am ka¿d± jazdê parkowanie prostopad³e nie sprawia mi najmniejszego problemu od samego pocz±tku(wjazd przodem-wyjazd ty³em) a równoleg³e nadal doskonale (z uwagi na fakt ,¿e ma³o to æwiczy³am na jazdach [zdarzy³o mi siê takowe na ostatnim egzaminie-uda³o siê po korekcie] ) Je¶li masz dobrego instruktora, to napewno Ciê nauczy-potem to ju¿ kwestia wprawy...Nie ma siê czego baæ.. G³owa do góry... P.S; Na pustym parkingu æwiczê parkowanie prostopad³e(wjazd ty³em -wyjazd przodem)-powoli i dojdê do wprawy..
Dziêki za s³owa otuchy proszê o nie jak bêde po pierwszych próbach i znaj±c mnie bêde lamentowaæ ¿e nic mi nie wychodzi no có¿ zobaczymy có¿ to z tego wyniknie heh jakby co¶ mam dwa samochody na podwórku które obecnie s± niczyje ( do sprzedania ) wiêc my¶lê ¿e bêde mog³a co¶ nimi próbowaæ bo miejsca mam duuu¿o ale najpierw czekam na pierwsze próby z I. bo nie chce zeby mi bracia co¶ t³umaczyli, potem by siê okaza³o ¿e inaczej ni¿ I. i by siê cuda narobi³y ..

oj koñczy siê tydzieñ wolnego ... czas spi±æ po¶lady i i¶æ siê pouczyæ .. tylko jak zabiæ taaaaaaaaaaaaaakiego lenia
Pozdrawiam kobietki

Stary 2011-05-08, 12:21   #2817
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 575

Witam
Mo¿e mi kto¶ stre¶ciæ co siê dzia³o? Ja nie mog³am wej¶æ, w sensie nie mia³am zbytnio czasu, a nie chce mi siê nadrabiaæ i czytaæ wszystkie posty
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:34   #2818
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Cz³owiek siê uczy na b³êdach.. G£OWA DO GÓRY ! Nie pozwól by kolejnym razem stres wzi±³ górê na Tob±... POWODZENIA ¯YCZÊ
zobaczymy jak to bedzie, u mnie na gezamin czeka siê 2 tygodnie jakos. szkoda, ze dla powtornie zdaj±cych nie ma jakos szybciej
Stary 2011-05-08, 12:52   #2819
Emanes
Raczkowanie

GG do Emanes

Cytat:
zobaczymy jak to bedzie, u mnie na gezamin czeka siê 2 tygodnie jakos. szkoda, ze dla powtornie zdaj±cych nie ma jakos szybciej
Bêdzie dobrze - nie martw siê na zapas..
Stary 2011-05-08, 16:26   #2820
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Witajcie, wreóci³am, nadrobi³am.
Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
czytam i czytam i jakbym o sobie to czyta³a...
ma³o chwali³ du¿o gani³
ci±gle co¶ nie tak
milion wylanych ³ez
ale i efekty widaæ
i wdziêczno¶æ nie do opisania
podpisuje siê pod Twoim postem obiema ³apkami
to chyba nie ten sam instr
Cytat:
Napisane przez kaszkasz Poka¿ wiadomo¶æ
jomic, powoli szykuje siê na wesele
Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Jomic sie szykuje, oj szykuje. A u mnie minal tydzien od wesele, jeszcze raz bym poszla
Cytat:
Jomic dzi¶ siê bawi na weselu
Cytat:
jomic ale bym posz³a na wesele echh ale byæ mo¿e pójdziemy z T¿ na wesele 4 czerwca mi³oby by³o hehe Mi³ej zabawy moja droga ;*
s³oneczka wy moje, wesele by³o w pi±tek. Wczoraj to odpoczywali¶my i zrobili¶my sobie malusie poprawiny.
Nie zanosilo siê, ale by³o SUPER. efekt jest taki ze poruszamy siê jak dwie kaleki. Wczoraj dobili¶my siê do koñca. Pogoda ¶wietna, towarzystwo te¿.
Po weselu porozwozi³am jeszcze weselnych go¶ci po Warszawce. Z tego wszystkiego zapomnia³am p³askich butów i mia³am tylko 2 pary szpileczek. Wsiad³am do samochodu, no niby ok. ale pojawil siê STOP a ten zgas³, na przeje¼dzie kolejowym. Potem to samo na skrzy¿owaniu. No to zdje³am butki i przyjecha³am boso. Samochód by³ bardzo weso³y, pasa¿erowie mieli bojowe zadanie - mówiæ duuuzo zebym nie zasnêla. 3 pilotów z planem miasta wskazywa³o mi drogê. Dotar³am do mojej bazy i podobno przytar³am drzwi o s³upek (próbowa³am siê wcisnac z malusie miejsce parkingowe, z lewej s³upki, z prawej samochód, 20cm luzu). Ale... nieistotne.
A teraz padam. Na pyszczek.
Cytat:
OTO KPILKA PORAD DLA CIEBIE :
Przygotowanie do jazdy na egzaminie

2. Zapinamy pasy bezpieczeñstwa (pas nie mo¿e byæ poskrêcany, powinien byæ napiêty, przebiegaæ blisko szyi, ale jej nie dotykaæ).

3. Ustawiamy lusterka:
- praw± rêk± ustawiamy lusterko wewnêtrzne umieszczone u góry, na ¶rodku przedniej szyby, tak, aby widzieæ w nim ca³± tyln± szybê
u mnie bu³o tak, ze pasy zapina siê po ustwieniu fotela i lusterek.
Ja nie ustawiam praw±, je¶li lusterko jest sztywne. HJestem leworêczna i je¶li potrzebujê si³y to u¿ywam lewej rêki

izapp i koszyk, witajcie

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.