|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
Cytat:
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zakazana żona, Złota klatka, Fatwa. Życie w nieustannym zagrożeniu, Ulica rajskich dziewic. Z historią Indii, bo to też moje klimaty, to Dwudziesta żona i kontynuacja Święto róż. Z zabawnych z klimatami indyjskimi to Żonglerka tygrysami ![]() Z Egiptem w roli głównej to Heretycka królowa. Najgorsze,że niektóre książki zlewają mi się w jedno ale te są dla mnie OK I Jeszcze trochę przedemną ![]() Co do Matrasa, to przyjaciółka kupiła 2 szt Domu sióstr za te 29,93zł/szt (dla mnie i dla siebie) - powiedzieli jej,że robią nawet promocje na nowości, po muszą konkurować z Empikiem... No to widzę,że na Sekretny język kwiatów się nie skuszę w takim wypadku. |
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dzisiejsza
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Mój nabytek sprzed chwili
![]() http://img14.allegroimg.pl/photos/or.../62/1597976242 Mariola, moje krople ! Czytałyście? ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Właśnie czytam i jestem oczarowana !
|
|
#785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ma rewelacyjnie opinie a ja sie zastanawiam czy dam radę ją przeczytać...Ostatnio trzymałam ja w rękach i nie wzięłam... |
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam raptem 100 stron i na razie nie ma niczego niepokojącego, ale jednak tematyka książki mówi sama za siebie.
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
skus sie skuś-ksiazka rewelacyjna....sa w niej tragiczne momenty i lezki mi poplynely kilka razy ale sa w niej i radosne momenty i chwile dajace nadzieje-polecam!
a to moje nabytki upragniona blondi (allegro niecale 40 zl z przesylka- bolalo ale lepsze to niz 75 zl, czyli cena z okladki!!) i zalegla wyprzedaz z kdc (ksiazki mam od 2-3 tyg ale tak skutecznie zastawilam je pudlami, ze nie moglam sie do nich dogrzebac)
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
#789 |
|
ćwir ćwir
|
Dostałam wczoraj katalog nowy ŚK i powiem Wam, że miałam powrót do dzieciństwa
![]() Jest taki gruby, naładowany ulotkami i ma inny zapach od tych poprzednich, jest taki jak pamiętam z dzieciństwa, gdy mama dostawała przesyłki z ŚK. Uwielbiałam przeglądać te katalogi, od dziecka lubiłam czytać i każde zamówienie to było takie święto, mama zawsze mi brała książkę lub dwie. I tak mi się miło zrobiło jak go kartkowałam.... ![]() Wpadło mi w oko kilka tytułów z katalogu i w internecie: Szare śniegi Syberii, Rosyjska Zima, Kiedy ulegnę, Papieżyca Joanna. Te trzy pierwsze mają śliczne okładki RTEmagicC_Rosyjska-zima_kalotay.jpg.jpg1166_szare_sniegi_syberii.jpg117584_kiedy-ulegne_200.jpgpapiezyca-joanna-10_0_b.jpg Może wstyd przyznać, ale zdarza mi się kupić książkę, bo okładka mi się spodoba
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2011-05-06 o 13:48 |
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rosyjska zime przeczytalam-dobra jesli lubisz "kobiece" ksiazki z tlem historycznym (choc mi brakuje na koncu pewnego listu mam niedosyt i wrazenie, ze nie skonczylam lektury) papiezyce czytalam w liceum (poprzednie wydanie nosilo tytul "ktorej imie wymazano") i mam ochote przeczytac ja jeszcze raz-glownie dlatego, ze wtedy bylam nieco za smarkata na ta ksiazke i potraktowalam ja "po macoszemu" ![]() "kiedy ulegne "mam ale nie wiem kiedy przeczytam i z checia kupilabym "szare sniegi..."
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2011-05-06 o 14:01 |
|
|
|
|
|
#791 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
|
|
|
#792 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysia, Ćwirka gratuluję
![]() wszystkie książki bym podkradła. Jak najbardziej w moim typie
|
|
#793 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy ulegnę też mam ale jeszcze nie czytałam
![]() Mi się bardziej podobał stary katalog ŚK,bo według mnie była tam bogatsza oferta książkowa...Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ![]() W takim razie Złodziejkę książek dopisuję do listy ![]() Jak już mowa o okładkach, to nie podoba mi się okładka Dom sióstr - z tym małym drewnianym domkiem, ale ponownie przytaczam przysłowie z góry hihi mam i muszę polubić
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam dziś z biblioteki "Echo winy" Charlotte Link, przeczytam i zobaczę jak ta pani pisze, zanim ewentualnie skuszę się na "Dom sióstr"
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dzisiejsza
![]() To naprawdę już koniec! Teraz czytam to, co mam! ;D
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam już kilka z tej serii i ta jest najpiękniejsza !
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie tytuły są na mojej liście życzeń ![]() ![]() Cytat:
nic nie czytałam z tej serii, ale chyba się skuszę Jakoś nie wierzę, że to koniec
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co czytałam tylko Blondynkę w Brazylii.
Cytat:
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
wow też bym chciała
Słyszałam że ma bardzo dobre recenzje.QUOTE=Ćwirka;26751338]Dostałam wczoraj katalog nowy ŚK i powiem Wam, że miałam powrót do dzieciństwa ![]() Jest taki gruby, naładowany ulotkami i ma inny zapach od tych poprzednich, jest taki jak pamiętam z dzieciństwa, gdy mama dostawała przesyłki z ŚK. Uwielbiałam przeglądać te katalogi, od dziecka lubiłam czytać i każde zamówienie to było takie święto, mama zawsze mi brała książkę lub dwie. I tak mi się miło zrobiło jak go kartkowałam.... ![]() Wpadło mi w oko kilka tytułów z katalogu i w internecie: Szare śniegi Syberii, Rosyjska Zima, Kiedy ulegnę, Papieżyca Joanna. Te trzy pierwsze mają śliczne okładki Może wstyd przyznać, ale zdarza mi się kupić książkę, bo okładka mi się spodoba [/QUOTE]Ja zwykle nie kupuję książek z powodu okładki, ale z powodu opisu na okładce już tak i też niestety często się nacinałam (ach Ci specjaliści od marketingu) ale ostatnio bardziej skrupulatnie sprawdzam oceny książek. które chcę czytać... |
|
|
|
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do Echa winy to mojej przyjaciółce tak sie średnio podobało,ale kupiłyśmy ten Dom sióstr - słyszałam opinie,że ta książka jest najlepsza, inna od pozostałych. |
|
|
|
|
|
#802 |
|
BAN stały
|
Gratuluje wszystkim nowych nabytków
![]() Bardzo lubię książki Link, ale na Dom sióstr trochę poczekam jeszcze, dopiero wydana, więc chyba tak szybko nie zniknie z księgarni
|
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Moje kwietniowe jeszcze (:
Szwaja gratisowa, Twardowski jako nagroda z konkursu literackiego. Prócz tego wybuliłam jeszcze sporo na podręcznik do łaciny i kolejne części encyklopedii medycznej. A francuskim po prostu musiałam się pochwalić, muszę w końcu zacząć się go uczuć (: |
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazało się,że moja przyjaciółka kupiła dla nas ostatnie i jedyne 2 egzemplarze w Matrasie Ale przypuszczam,że spokojnie powinno być z zakupem.
|
|
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Dla tych co lubią J.Chmielewską, w Realu jest promocja do 10.05 na kolekcję kryminałów Chmielewskiej za 4,99 każdy
Ja się skusiłam na 6 pozycji, co prawda wydanie mniejsze i gorsze niż pięknie wydane ale jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma Moje nabytki: Lesio, Klin, Krokodyl z kraju Karoliny, Całe zdanie nieboszczyka, Wszyscy jesteśmy podejrzani, Romans wszech czasów
|
|
|
|
|
#807 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
moje ostatnie zdobycze oraz trochę wcześniejsze, nie pamiętam co już wklejałam, a co jeszcze nie więc jest wszystko razem
![]() kupiłam jeszcze 'Tysiąc wspaniałych słońc' ale jeszcze do mnie nie dotarła, więc wkleję zdjęcie jak uzbiera się jakiś większy stosik
|
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję wszystkim nowych stosów
![]() wybiera się któraś z was na targi książki?
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie skończyłam Zbrodnię i Karę, bardzo mi się podobała!
Lubicie Dostojewskiego? Czytała może któraś z Was Braci Karamazow albo Biesy?
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

,jak myślicie?

I Jeszcze trochę przedemną

Słyszałam że ma bardzo dobre recenzje.