|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Smacznego!
![]() ja idę cosik zjeść
|
|
|
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Brunetka dziekuje!
Teraz mysle, co tu robic, w sumie marzy mi sie spokojna niedziela, ale na jakis sapcer z dziewczynami pasowaloby sie przejsc... |
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Brzuszki
![]() Miała wczoraj wieczorem gościa i to był b. udany wieczór Też właśnie śniadanko wcinam ![]() Brunetka fajne te rzeczy,też muszę się za tym rozejrzeć.
|
#4684 |
|
Zadomowienie
|
Witam w niedziele
Marzena za wizyte i śliczną piłeczke ![]() Brunetka dobrze że jesteś juz w domu Kindzia zdrówka życze |
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm co tu dzisiaj robić...
Mój facet jeszcze śpi, kurde, nie dość, że nie chodzi do pracy, to śpi do południa! I nie będzie mu się chciało nic potem i będę skazana na siedzenie w domu. Musiałam wylać swoją żółć ![]() Miałam być na uczelni ale zrezygnowałam, nie chciało mi się siedzieć na wykładach... Coś katar mnie wziął i zminica brr
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ja nadal bez komputera, zdazylam wyczaic ze powodem klopotow jest wirus, ktory udaje program naprawczy windowsa przekierowujac mnie na jakas strone, gdzie sa trzy programy po 70 kilka $ do kupienia, ktore usuna problem sprytny trojan - naciaga na kase na razie sciagnelismy jakis program antywir ktorym bedziemy probowali pozbyc sie dzada moje dane z C nadal nie widoczne ![]() ech, martwi mnie to dzisiaj sa imieniny mojej mamy, wiec popoludnie spedzimy na krotkiej wizycie - pozniej tz jedzie do wawy - jak co tydzien do pracy ja zostaje, ludziki od schodow i malowania maja byc w tygodniu i musze przy nich byc a teraz zmykam poczytac co napisalyscie ![]() milej niedzieli
|
#4687 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny był już temat sukienek ślubnych
a czy która z Was próbowała sprzedać garnitur Tża ?
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój w swoim lata do tej pory
|
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
czesc kobietki
ja was podczytuje z telefonu dopiero we wtorek wracam do dziadkow. tesciowa skas przytargala mi troche ubranek dla maluszka zdjecia we wtorek wstawie.i jeszcze mowi ze ma dla mnie dwa nowe zestawy do lozeczka tylko sa bez koldry i poduszki znaczy bez wkladu.jeden zielony a drugi zolty w kaczuszki i oba z baldachimem musze tylko wklad do poduszki i koldry kupic i stelaz do baldachimu powiedziala tez ze jak po urlopie wywowawczym bede chciala wrocic do pracy to ona z checia zajmie sie maluszkiem cos ta moja tesciowa zmienia sie chyba ma wyrzuty sumienia![]() ale wazne ze jest lepsza milego dnia kochane bo ja dzis impezuje bo tescia imieniny
|
#4690 |
|
Zadomowienie
|
Bo jest za ciasny
Mój Tż pół roku przed ślubem zmienił prace no i wiadomo stres trudne warunki no i bardzo schudł a garnitur był na miare . Po ślubie go nie zakładał a teraz okazało sie że nie pasuje bo nadrobił te stracone kg
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Vaniliova mój tż na ślubie miał zwykły garnitur czarny z Vistuli, do tego biała koszula i biały krawat Wyróżniał się z tłumu gości i widać było że to Pan Młody Je nie znoszę tych typowo ślubnych meskich kreacji ze "śliniakami" pod szyją ![]() Garnitur posłużył mu potem wielokrotnie ![]() Natka już wybrałaś ale mi też się szara bardziej podoba Tylko ja bym do niej nie dawała białych ani czarnych dodatków a coś bardziej wesołego, jakiś neonowy kolor, np morelowy, pomarańcz, itp, coś w tym stylu: kolor kolor kolor Cytat:
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2011-05-08 o 10:31 |
|
|
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie ogladam ciaze z zaskoczenia matko kobieta urodzila do kibelka bo myslala ze to zaparcia ja moge wszystko zrozumiec ale jak bardzo trzeba nie znac siebie. a tak wogole to dzis mialam sliczny sen.mezulek snil mi sie i snilo mi sie ze pelno dziewczyn go podrywalo a ja je bilam ha ha
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam co prawda już dawno, ale dopiero teraz mam chwilkę żeby tu zajrzeć, czekam aż wreszcie mąż dojedzie do domu... Aga, dzięki, może zajrzymy bo planujemy i tak do Krakowa jechać. Cytat:
U mnie na szczęście już się od tego odchodzi, choć do niedawna to obowiązkowo długa suknia ![]() Długa mi sie podoba ale na kimś. Mierzyłam taką ciążową od kuzynki i stwierdziłam że jakbym w takiej poszła na wesele to jak w namiocie dwuosobowym bym wyglądała ![]() A ja po panieńskim - super było, wróciłam i tak wcześnie bo o 1.00, ale darowałam sobie wyjście na dyskotekę z resztą towarzystwa. Tam bym była chyba większą sensacją niż na basenie
|
|
|
#4694 |
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() wczorja nie maialm internetu przez pol dnia....... pozatym poklocilam sie z mezem...... tzn wrocil ledwo cieply bo koledzy zrobili mu powitanie w nowej firmie i smierdzialo od niego wodka na kilometr .......... odrazu sie polozyl jak wrocil a ja sie wkurzylam bo myslalm ze gdzies wyjdziemy wieczorem...... wyszlismy ale do biedronki po zalupy dzis za kare robi caly obiad zajdlam wlasnie arbuza byl taki sobie kupilam w biedronce ale jakis taki malo smaczny ![]() brunetka - fajne te zakupki |
|
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a powiedzcie mi czy to normalne co mi sie dzieje zwylke poznym wieczorem.maly okropnie kopie i szaleje i czasem wlezie mi pod zebra na sam czubek brzucha. wczoraj jak poglaskalam brzuch to nie wiem co to bylo ale podejzewam ze moje dziecko dalo mi poglaskac swoja nozke lub glowke.czy to normalne? bo troche sie martwie
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak wygrać aukcje za 1 zł a przesyłka 7 zł
Pospaliśmy z mężem do 08:30 Popadało troszkę, ale już wychodzi słoneczko. Dziewczyny dlaczego mam tak, że jak wstaję rano to mnie boli w okolicach macicy? Tak jakby ktoś mnie w tych miejscach pobił ![]() chodzić to muszę przez ok 30 min szeroko, jakbym miała spuchnięte jajuszka między nogami ![]() Możliwe że mała mi na coś naciska? Boje się, że szyjka może mi się skracać ![]() Czy to jest normalne?! |
|
|
|
#4697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko że internet działał Mąż teżsobie z kolegami |
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry laski
wczoraj wróciliśmy po 24.00 padłam jak kawka i spałam do 10.00 było super, choć często czułam się sfrustrowana, że nie mogę tańczyć tyle i tak jakbym chciała, że nie mogę się wygłupiać i nawet biegać (fajną miałyśmy ze wszystkimi dziewczynami z wesela i pania młodą sesję gdzie biegniemy po "plaży") no ale ogólnie super, tylko plecy mnie tak cholernie bolały od siedzenia że momentami miałam łzy w oczach poza tym każdy z młodszych gości wesela jednoznacznie dał mi do zrozumienia, że mój brzuch jest po prostu wielki, koleżanki mojej kuzynki (ratowniczki medyczne) powiedziały, że na pewno urodzę wcześniej, a jeden jej znajomy myślała, że mam bliźniaki no cóż tak to jest jak się ma 152 cm wzrostu i 20 kg na plusie ![]() dodaję tylko dwie fotki bo więcej nie mam w zasadzie, jak dorwę jakieś od kuzynki od fotografa z sesji to wtedy się pochwalę proszę oto my z wczoraj, myślę że Lenka przyćmiła mamę
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2011-05-10 o 09:00 |
|
|
|
#4699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
cześć Księżniczki
Natka ta siwa sukienka rządzi ja bym do niej kupiła gladiatorki ![]() no nadrobiłam Was od wczoraj i teraz lecę zrobić śniadanko bo zaraz zacznę ogryzać myszkę męża może chlebek śledzik wiejski lisnera (uwielbiam) hmmm i chleb z masłem orzechowym i na to dżem truskawkowy!!!pa brzuszki śliczne Nerolka myślę o tobie i przesyłam pozytywną energię niech moc będzie z Tobą ![]() Brunetka super że już w domciu
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje ci bardzo uspokoilas mnie ide jesc snadanie bo siedze glodna
bo mi sie wstac nie chce
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka śliczny masz kolor tej sukieneczki! To nic a nic nie mogłaś tańczyć?
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak znajomi widza mój brzuch to też myśla że zaraz rodzić bede i zdziwieni że dopiero w lipcu
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
zanka wstawiaj ankiete
300 postow do konca
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szybsze piosenki musiałam odpuszczać, a ja nauczona z mężem, że jak zabawa jakaś to tańczymy na całego, niestety tym razem musiałam odpaść heh
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
Natka obie sukienki ładne ale szara troche ładniejsza
Ty jesteś zgrabna będziesz ślicznie wyglądać
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
zanka fajnie wyglądasz
Sukienka super Pierwszy raz widać na zdjęciu, że jesteś mojego wzrostu
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zanka nikogo nie słuchaj, wyglądałyście ślicznie. A czego ludzie oczekują po kobiecie w zaawansowanej ciąży? Że będzie mieć talię jak osa? Głupole... ![]() Zaneta 88mnie też mój lokator/lokatorka wczoraj w nocy nastraszył/a, kopało tak mocno, że nie wiedziałam co robić. Siostra poszła na imprezę, a mąż w pracy, myślałam, że chce już wyjść z mieszkanka. Tak w ogóle, to zostały nas już tylko 4 z sierpniówek, które nie wiedzą co będą miały .
Edytowane przez DaKaro Czas edycji: 2011-05-08 o 11:06 |
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4710 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry dziewczynki. My za niedługo wybieramy się do teściów na obiad, a potem do sklepów po karnisze, żyrandole, lusterka, kontakty A jutro mam wizytę w Katowicach. USG w 30 tygodniu i kolejne szczegółowe badanie dzidzi (mój gin ma słaby sprzęt i mnie tam wysyła) . Możecie zacząć trzymać kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

za wizyte i śliczną piłeczke 

Mój w swoim lata do tej pory
Je nie znoszę tych typowo ślubnych meskich kreacji ze "śliniakami" pod szyją 

Jak znajomi widza mój brzuch to też myśla że zaraz rodzić bede