|
|
#2701 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
proszę o więcej "Przeskoczę każdą rosnącą barierę,
pokonam lawiny, zamiecie, upalne dni, przegonię zwątpienie i beznadziejność, będę biec, przemierzając kolejny kilometr, a gdy po pewnym czasie dotrę do Ciebie, Ty zdążysz się rozmyślić Zazwyczaj wybieram ścieżki zagmatwane, boje się patrzeć w przyszłość, żyję własnym tempem, każdy mijający dzień jest niedokończoną treścią- czasem zapominam postawić wyrazistej kropki na końcu zdania, dlatego rozum wysiada, a serce nie ogarnia Byłeś moim kaprysem, który pojawia się na twarzy każdego rozgniewanegi dziecka Wielbię Cię idiotycznie i bez żadnych skrupułów, dylematów czy zawiści. Pomimo rażącego słońca, zawrotów głowy, pośpiechu, nieposłodzonej herbaty i zimnych dłoni Odciskanie opuszek palców na zimnej szybie okna, stawało się dla niej rytuałem, który powtarzała nieustannie, w każdą bezsenną noc, czyli ZAWSZE Być może samo 'spi*przaj jest za łagodne Lubię żyć bez zasad, jeżdżąc z setką na liczniku po najgorszych zakrętach życia"
|
|
#2702 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie, obserwuję Was już od jakiegoś czasu, uwielbiam czytać Wasze opisy, a teraz postanowiłam dodać też coś od siebie
![]() I don't care. How many mistakes you've made, how many people you've hurt or how many times you've lied . I don't care. I love you anyway. Nie obchodzi mnie, ile błedów popełniłeś, ilu ludzi zraniłaś, czy ile razy skłamałeś. Nie obchodzi mnie to. Kocham Cię ,,w każdym razie". (nie umiem dokładnie przetłumaczyć ,,anyway", żeby ładnie brzmiało ,,I know it sound so old, but cupid got me in a chokehold and I'm afraid I might give in..." Wiem, że to brzmi banalnie Ale Amor zdusił mnie swoim chwytem I obawiam się, że ustąpiłem... ,,Call it dumb, call it luck, call it love or whatever you call it." Nazwij to głupotą, nazwij to szczęściem, nazwij to miłością lub czymkolwiek chcesz. Gdybym kiedyś Ci powiedziała, że lubię Cię trochę bardziej i trochę inaczej niż innych... uciekłbyś? ,,I swear you got me losing my mind" Przysięgam, że przez Ciebie szaleję. |
|
|
|
#2703 | |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 - zachwycasz słońce ;*
Ola - więcej kochanie! <3 myślała o nim każdego dnia, każdej nocy. myślała o tym czy on myśli o niej. zasada 523 : kochaj tylko wtedy, kiedy on też kocha. spoglądała w telefon, za każdym razem gdy słyszała dźwięk przychodzącego smsa. czekała, myślała, że pamięta. każdy film romantyczny, każda scena sam na sam przypominała jej jego. ich razem. kiedyś. to on skradł jej cały świat. musiała wygrać. pierwszy raz w życiu, możliwe, że ostatni. ale ten jeden raz musiała. musiała wygrać walkę z uczuciami, musiała przestać kochać. moja recepta na szczęście? jedna zasada - nie kochać Cię, a reszta się jakoś sama ułoży. nawet za łzy, za to co mam dziękuję dziś. papieros w ustach, w ręku szampan. dziś tak obchodzę naszą rocznicę, sama. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczyłam Twoje sny przez uchylone drzwi. zawładnołeś moim sercem i wyobraźnią. wszystko co piękne jest cholernie ulotne. chłonę Twój głos w każdym słowie. Świat pędzi w chaosie ku zatraceniu W kotle chorych ambicji, gdzie milion pokus czyha ignorancja to błogosławieństwo dla mas Plecy pokażę przyjaciel , wróg założy Twój fanklub na ustach smak cierpkich słów z przeszłości.. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-05-07 o 23:43 |
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Poczytuję wasze opisy i są na prawdę świetne i postanowiłam dać coś od siebie, znalazłam gdzieś w necie ![]() `Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. `Jutro? Jutro będę ideałem. ` - Spotkałaś już tego wymarzonego księcia na białym koniu? - O tak! Nawet wielu. Ale jak przychodziło co do czego to okazywało się że koń był kradziony, a zbroja za duża. ` Kocham Cię, ogarnij to w końcu! ` Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najwspanialszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać.
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
czytam, wchodze często, dorzuce coś od siebie.
to nie tak, że go nie kochała. udawała obojętność, walczyła o swoją godność. powiedz, powiedz, co czujesz, kiedy przechodzisz obok niej, wiedząc, że złamałeś jej serce? wiesz jak się nazywa to co robisz? skur*wys*ństwo. bolało ją serce. tak. ale nie potrzebowala kardiologa, tylko Ciebie. W XXI wieku `Kocham Cię` jest takie oklepane. Czego potrzebujemy jako dowodu miłości ? potrzebujesz alkoholu aby sie otworzyć. chodz wiec na Jack`a Daniels`a. są takie dni, kiedy czuje się szczęśliwa, że już Cię nie kocham, są takie noce, kiedy przeklinam życie, o to, że nie ma Cię obok mnie.
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam wszystkich chłopaków,którzy
rozbudzili we mnie miłość. Potem ją zniszczyli. A na końcu nazwali mnie dzi.wką. Chłopaków przez których nie spałam w nocy. Przez których moje życie wyglądało jak czarno białe zdjęcie. Pozdrawiam,i od dzisiaj przysięgam,że zniszczę wam życie. Tak jak wy zniszczyliście mi,frajerzy. I nie będę oglądała się za siebie i zważała na to co powiedzą inni. Najzwyczajniej w życiu się zemszczę! Zawsze uwielbiałam patrzeć na zakochane pary. Pełno miłości w oczach,towarzyszące złączonym rękom szerokie uśmiechy. I radość z wspólnego bycia razem. Zazdrościłam zawsze,tego szczęścia. Dzisiaj nie muszę zazdrościć. Dzisiaj wiem,jakie to piękne uczucie,ale nie do końca. Spojrzenia,niektóre zawistne,ludzi,którzy nie doświadczają w swoim życiu miłości..są na prawdę bolesne. Lecz moje szczęście i moja miłość jest ponad wszystko. Idę przed siebie,po przeszłości depczę. A wszystkim moim przyjaciołom wyciągam serdeczną rękę. Wrogom zaś podkładam nogę. Żeby cierpieli przeze mnie tak jak ja kiedyś przez nich. Zapominam o Tobie,pięknej wiośnie. I o tym,że mówiłeś,że mnie kochasz i że dasz mi wszystko-co potem okazało się cierpieniem. Są słowa,które mało znaczą. Niektórych nie chce nam się słuchać,gdyż ranią. Twoje słowa są ponad wszystko. Może to był przypadek,może wcale tak nie miało być. Lecz to jak miało być,jak było jest teraz nieistotne. Ważne jak jest teraz. Wspaniale.
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - jesteś Perełko! _________________________ __________ ' tęsknota jest piękna, jeśli ma się za kim tęsknić. jesteś truskawkami zimą. czekając na głupiego esa, rozmazałam tusz na rzęsach. zapamiętaj! w nocy, mała dziewczynko się śpi, a nie myśli o kimś, kogo mieć nie możesz. dwulicowość to jedna z najpopularniejszych chorób. '
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
patrysiowa_ - może uwielbiasz dlatego, bo to co tutaj piszemy jest prawdziwe i wypływa prosto
z naszego serca. Czekam. Uśmiecham się i milczę. Przyszedłbyś po tak długim czasie, a ja bez najmniejszego wstydu powiedziałabym, że wciąż w nas wierzę. Płaczę, choć sama wiem, sama pozwoliłam sobie zabrać moje niebo. Maj jak rok temu, pochmurny. Słońce schowane, jakby wstydziło się naszych ubiegłorocznych myśli. Ławka ta sama, może bardziej zniszczona. Ja byłam. Zabrakło jednej pary oczu. Nigdy nie słuchałam tak swoich myśli jak dziś. Widocznie ciało tylko tęskni.
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
'Dobre wychowanie polega nie na tym, żeby nie wylewać sosu na obrus, ale na tym, żeby nie dostrzegać, jeżeli ktoś to zrobi.
Zakochałam się bez pamięci w sennym wyobrażeniu o Tobie. Tęsknię za kimś, kto tak naprawdę nie istnieje. Nadal pamiętam Cię sprzed 5 lat. Tego miłego, trochę nieśmiałego i inteligentnego chłopca jakim wtedy byłeś. Dzisiaj jesteś mężczyzną z krwi i kości, nie masz czasu na wzruszenia i zadumę. W końcu musisz pracować, robić karierę i uczucia Ci nie w głowie. Ile to już czasu minęło? Dużo, stanowczo za dużo. Jesteśmy już innymi ludźmi, Ty i ja pięć lat starsi, to już zupełnie inny Ty i ja, nic już nie może być takie jak wtedy. Odkąd pojawiły się przyrządy pozwalające "zajrzeć" do ludzkiego mózgu, tak zwane porywy serca stały się przestarzałym mitem, podtrzymywanym przy życiu jedynie przez poetów. Ludzie kochają chemią mózgu, a serce nie ma z tym nic wspólnego. Może znalazłam ukojenie w słowach, które mi powiedziałeś, a nie w Twoich objęciach? To były słowa, których potrzebowałam i nieważne było od kogo je usłyszę. To nie była młodzieńcza miłość, czy ślepa namiętność. To nie była też miłość od pierwszego wejrzenia ani nic takiego, o czym ludzie opowiadają zawsze w przyszłości i śmieją się z tego. Może nie rozumiesz co mam na myśli. Nie potrafię tego wyjaśnić. To takie trudne do objęcia w słowa, ale to było coś, czego nie czułam nigdy wcześniej. Coś, czego nigdy nie znałam. Ludzie nie mogą tylko opowiadać Ci o czymś takim, Ty musisz się o tym przekonać sam. Dlatego to jest takie ważne. To było coś takiego, co zawsze będę pamiętać, ponieważ wciąż nie potrafię tego zapomnieć'
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
pożegnania zawsze będą tylko pożegnaniami
słowa tylko słowami, a uczucia - uczuciami. wtedy, późną nocą kochałeś mnie po raz pierwszy na ścianie odbijały się cienie naszych ciał rozbierałeś mnie powoli z onieśmielenia i strachu doświadczyłam wtedy czegoś wspaniałego świat zatrzymał się na tych kilka minut, tylko dla nas. Wiesz, najważniejsze jest to, że gdy każdego ranka patrzę w lustro widzę dziewczynę z marzeniami. Widzisz, nawet taki dupek jak ty, nie był w stanie odebrać mi marzeń. - Nie ma już naszej miłości - Jest i dobrze o tym wiesz. Miłość nie umiera, nie można jej zabić ani o niej zapomnieć. Można ją tylko zagłuszyć. Ale ciągle istnieje. Miłość jest jak buty o rozmiar za małe. Ubierasz je pierwszy raz, chcesz sprawdzić jak to jest. Obgryzą wszystkie Twoje palce. Stopy będą Cię boleć przez wiele nocy. Będziesz płakać i ocierać krew. Jednak kilka dni później znów je ubierzesz, pomimo iż wiesz, że są zbyt małe. To przecież Twoje ulubione buty! Nie zastąpisz ich innymi. To samo jest z miłością. czas to dla mnie TERAZ, nie wczoraj, nie jutro - TERAZ TERAZ jest czas na płacz TERAZ jest czas na przepraszam TERAZ jest czas na miłość - A co ze szczęściem? - To tylko iluzja - A samotność? - Podświadome dążenie człowieka - Bóg? - "Nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach" - No a... miłość? - Nigdy w życiu! To powolne zabijanie samego siebie
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-05-08 o 12:03 |
|
|
|
#2712 |
|
Przyczajenie
|
Jesteś dla mnie tak daleki, zimny jak sztylet lodu.
" Gdybym tylko mógł cofnąć czas i jeszcze raz poczuć jak obejmują mnie ramiona rzeczywistości " " Nad wszystkim co robię unosi się niezłomne poczucie ironii "
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję aniołku, bardzo mi miło
![]() Ile nowych dziewczynek dołączyło przez noc ![]() "A ja na czole wypisane mam: please try again Żyjesz na pozór, na przekór, na opak, na swój sposób, na dwa tryby, na niby. Wybierasz źle, fatalnie, najgorzej, dobrze, trafnie, rzadziej najlepiej. Kochasz za mało, za późno, za wcześnie, za bardzo, za coś Reaguję śmiechem, padając na twarz z kosmicznej bezradności, gdy ktoś cedzi z ust: do końca świata, na zawsze, pomimo wszystko, przysięgam, obiecuję, nigdy Cię nie opuszczę Chciałabym wierzyć w miłość z czarno-białych filmów, gdzie śpiew pod oknem był czynnością na porządku dziennym Pozwól mi wierzyć w to, że posiadasz uczucia Nigdy nie waż się prostować mi mojego świata, wnosząc w niego poprawki, odbierając mi równocześnie ulubioną kanapkę Lubię dżem, życie na przekór, francuskie piosenki i pikantny ketchup Zapachniało Francją"
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
uwielbiaj, Asiss, Olka, latin, Patka, SparklyAngel, rumuneczkaxd, marikab, Paralogiczna, Drift, Malinowa Girl, cornflower_, Sharmila, ciiri, grise, _mandarynka, dontgivemynames - UWIELBIAM WAS, jesteście niezastapione! ______ ''Jedna osoba, a wywołuje tyle sprzecznych uczuć. Nie powiem jak mi Cię brak, bo nie ma takich słów. Pod trzema warstwami uśmiechu ukrywam codzienny płacz pod prysznicem. Zostawiłeś mnie samą w pustym mieście, w którym pełno jest tylko Twojej nieobecności. Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć. W uśmiechu zawiera się wszystko: proszę, dziękuję, przepraszam i kocham cię też. Już nigdy nie powiesz mi Jak bardzo kochałeś mnie. Odchodził ode mnie zostawiając mnie bardziej samotną niż wtedy, kiedy nie było Go jeszcze. Od czekania dusza rdzewieje.'' |
|
|
|
#2715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;*__________________ " Są chwile, w których jest strasznie źle, ale nie chce wiązać szczurka na najwyższej klamce. " " Muszę zniknąć. Coś się zmienia, zmienił się świat mój cały. Znikły już piękne sny, pojawiły się koszmary. " Oddałam kiedyś komuś serce, ale zostało zwrócone. Roztrzaskane na milion kawałków, szare, bez jakiegoś znaku życia. Nie potrafię sobie wyobrazić, że byłam aż taka naiwna. Aż taka naiwna, że sama się tym skrzywdziłam. Gdy Cię znajdę niebo przestanie płakać deszczem. Swoimi promieniami serca wskaże mi właściwą drogę. Kocham Cię, a co powinieneś już wiesz. Jeśli chcesz to mnie zatrzymaj przy sobie, jeśli zechcesz zostanę aż po życia kres.
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel- ubóstwiam ;*
'dążyła do perfekcji liczyła na to,
że któregoś dnia on powie do swoich kolegów "ona jest idealna":P może też stajesz do walki, ale upadasz na deski? może czujesz to co ja i też za czymś tęsknisz?.. wytłumacz mi tylko, po co to wszystko było? dawaj na browarka! ![]() czy kierujesz się sercem czy rozumem jebnij się w głowę zanim powiesz komuś że nie możesz bez niego żyć'
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2011-05-08 o 12:47 |
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
poszalałyście, ale dziękuje
Toogether93 - ja mistrz? to pomyłka chyba ;* ldzlejdildz, ciiri - ♥♥ zielono mi w głowie, w okół maj, wiruje świat, rozlewa się kawa jestem nieszczęśliwa kto by przypuszczał. odliczanie czasu to najgorszy czas gdy ma się świadomość, że tego dnia pęknie jedna z dwóch ostatnich nadziei... wielcy dorośli lubią wypinać pierś i bawić się w proroków mówiąc nam, że wszystko będzie dobrze... może on nie był stworzony dla niej, ale ona była stworzona dla niego to pewne... dom to ciepło, miłość to uczucia, szczęście to uśmiech... czy aby na pewno? lubię miętową herbatę choć nie wiem jaki ma na mnie wpływ, lubię ciebie bo wiem, że nie masz na mnie żadnego wpływu czasem kobieta kocha, czasem też nie, czasem mężczyzna rzuca a niekiedy go rzucają. tu nie ma " zawsze i na zawsze". pogoda nam nie służy, chmury w sercach, a po policzkach płynie zawieruszona kropla deszczu. najbardziej w tobie nie cierpiałam tego, że zawsze stawiałeś się o wyznaczonej godzinie, a na wiadomości odpisywałeś po pięciu godzinach, nie cierpiałam również tego, że gdy ja się denerwowałam i próbowałam się z tobą kłócić uśmiechałeś się w ten sposób, że gubiłam wątek, jednak najbardziej nie cierpiałam tego, że w sposób kulturalny, nieco tchórzliwy jednak cywilizowany z dobrymi argumentami, mówiąc prawdę odszedłeś... jak mam sobie radzić kiedy nie potrafię?
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy będziesz cierpiał, możesz mnie odwiedzić. Powiedział, że od niej odchodzi. Ona zamknęła oczy, pragnąc bo to był sen. A gdy je otworzyła usłyszała: "Odchodzę! Słyszysz?" Co można robić, kiedy wraca się myślami do czegoś, czego już dawno nie ma? Wracała w miejsca, w których bywała z nim. Nie, to nie był przypadek. Chciała przypomnieć sobie jak to było, kiedy znajdowała się w jego przestrzeni. Budować uczucie uczuciem, po to żeby zabić tęsknotę. Chrzań się. Bo ona lubi to co lubi. Lubi to co pomaga jej o nim zapomnieć. Tak, lubi wszystko to, co ma w sobie alkohol. A co alkoholu nie ma, to tego nie lubi.^^ -Kocham go, ale przecież on nie jest w moim guście. Nie mogę go kochać. -Wnoszę poprawkę. To nie problem Twojego złego gustu. To problem Twojego chorego gustu. Zdradził mnie. Dzwonię po gliny.^^ _________________________ ____________
|
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
'' Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne.... Tylko dziś jest Twoje. Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. Możemy udawać, że nie kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej osoby. Możemy przeżyć całe życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje. żeby był, żeby chciał być, żeby nie zniknął ZA SŁOWAMI "NIE WAŻNE" KRYJĄ SIĘ RZECZY NAJWAŻNIEJSZE Czy to nie dziwne, że najmniej mówimy o rzeczach, o których najwięcej myślimy ? wszystko co zawsze ma wyjść wychodzi zawsze najgorzej paranoja życiowa ''
|
#2720 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89-Bierz tyle ile potrzebujesz
tobie łatwiej powiedzieć stół z powyłamywanymi nogami, niż to co do mnie czujesz. najgorsza jest walka pomiędzy tym co wiesz, a tym co czujesz. chciałabym leżeć koło ciebie kiedy śpisz i patrzeć jak oddychasz. słuchać bicia twojego serca i zastanawiać się o czym teraz śnisz. wiesz co jest dziwniejsze niż śnieg w maju? to, że nadal nie zauważyłeś, jak bardzo mi na Tobie zależy. czasami jest tak, że w sercu panuje minusowa temperatura, chodź na zewnątrz jest upał. nic nie jest w stanie nas ogrzać, a jeśli nawet to jest to bardzo trudne. był taki męski a zarazem pod skórą krył delikatnego chłopaka lubiącego się przytulać. ja ci 'kotku', ty mi 'myszko' - co my *** w zoo jesteśmy? i było dobrze, i było fajnie - ale przecież zawsze trzeba coś z✂✂✂ać, no jasne. to nie tak, że ja się zmieniłam. ja po prostu dorosłam. system mi rozpierdalasz jednym słowem, jedną buźką, jednym gestem. to XXI wiek,nie licz na więcej niż na emotikonowego buziaka na gg.
tak bardzo spodobała mi się myśl, że mogę być twoja, że aż w nią uwierzyłam.
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
Okradam : Marsi89, Paralogiczna, SparklyAngel
"
On jest więcej niż mężczyzną, A to jest więcej niż miłość, To powód, dla którego niebo jest niebieskie, A chmury płyną... Niech deszcz pada I obudzi moje marzenia Niech zmyje Mój zdrowy rozsądek Tracę każdy kolor Próbując znaleźć pigment prawdy Pod moją skórą "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuję
__ poderżnę ci gardło tak, by wyglądało to na samobójstwo. Pier.dol się, Powinna byłam wiedzieć by ci nie ufać. Pier.dol się Cały dzień chodziłam w kółko na pełnej fazie, nigdy w pełni nie rozumiejąc czym była nasza miłość. Chciałabym być zbyt martwa, by móc płakać.
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
stoję na rozstaju dróg. zastanawiam się czy dać ci szansę. pośpiesz się bo wybiorę inną drogę
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Słonka!
ŻADNA POMYŁKA ________ Słońca już nie ma Zostawiło nas daleko z tyłu Znalazłam dla siebie miejsce poza zasięgiem bólu uczę się żyć bez ciebie, Ale czasami tęsknię. Jestem gotowa na miłość Dlaczego ukrywasz sie przede mną? Nikt nie ma takiej mocy, by mnie zranić jak Ty Chciałabym udać się do miejsca, gdzie niebo otwiera się na moje modlitwy Krzycz aż wydrzesz płuca. Czekaj na śmiech. Nie musisz czekać wiecznie. W moim świecie szanujesz mnie w Twoim świecie odbieram sobie życie
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
rozkładam przestrzeń między naszymi ustami na słowa,
szepty, westchnienia, tęsknoty. rozkładam twój dotyk na uczucie oddechu na karku, szczęście uśmiechu. pamiętam jak wyplątywałeś z moich włosów bez i motyle, jak śmiałeś się z miejskiej rusałki. i siedzę sama w pokoju z igłą w ręce, gubię cały świat tak jak gubi się zapalniczki i słowa tak banalnie ważne. zostawiłeś klucze na stole i wyszedłeś, z własnego domu, mojego serca, zostawiając mnie samotnie, samą sobie.
|
#2726 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna , lov ya, marikab , Marsi89, kontrastowao . - perełki !
Tak Ola i Asia ! - chodziło o Was ![]() czy naprawdę chcesz żeby on odszedł ?
Czy myślisz, że wtedy granie twardej i niezależnej będzie równie łatwe co teraz? Gdy masz go bliżej niż zawsze ? nie jestem tu po to by słuchać jak mnie nienawidzisz. jestem tu po to byś mówił jak bardzo mnie kochasz. nie wiem czy jesteś w stanie pojąć jej miłość, jej sposób bycia, Ciebie w jej głowie. ignorując nie zwalczysz miłości. to, że teraz chcesz wrócić nie ma znaczenia. świat który na Ciebie czekał, umarł. tworzę świat do którego wstępu nie ma nawet Bóg. nie zastąpił Cię. nie był w stanie. do zobaczenia, w moim śnie. pamiętasz ' mimo wszystko' - dlaczego wtedy nie uwzględniłeś jej ? ' no chyba że to warto znieść' bez Ciebie wszelkie synonimy szczęścia straciły swą wartość.
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
mylę Twoje kłamstwa i fakty no ej, chyba Ty
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
♥ najgorszą częścią odkochiwania się jest zastanawianie się nad tym, czy jeszcze kiedyś otworzysz się na kogoś tak bardzo. ♥ Bo noc bez jego ramion jest nocą straconą ♥ I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości. Czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą. ♥ Przyjaźń poznaję po tym, że nic nie może jej zawieść, a prawdziwą miłość po tym, że nic nie może jej zniszczyć. ♥ Wtedy zrozumiała jak to jest, kiedy jedno spojrzenie może zmienić życie. Zakochała się w jego uśmiechniętych oczach. Zakochała się w nim. Przypadkowe przeznaczenie.♥ ♥ Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. ♥ Ona chciała trzymać go za rękę, a On ją za piersi.
|
#2729 |
|
Rozeznanie
|
Jesteś cwelem,
jesteś zerem, jesteś chamem i frajerem . Jesteś nikim, jesteś ciotą i kretynem, i idiotą . Jesteś szczylem, imbecylem, i fajtłapą, i debilem . Jesteś wstrętny , jesteś nudny, obrzydliwy i paskudny . Intelektem też nie grzeszysz . Twoje ego oczy cieszy . Jesteś podły, jesteś draniem , lecz to tylko moje zdanie . Po tym wszystkim co zrobiłeś, dojdź do wniosku-jak ty żyjesz?! Tylu ludzi okłamałeś , sam się również oszukałeś .. Jednak przyznać chyba muszę, że uczucia w sobie duszę .. I to tylko moja wina ..? Pokochałam s✂✂✂✂ysyna ..
|
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
jaki mnie zaszczyt kopnął , o jaaaa xd
![]() cornflower_ , Nieodkrytaxd , limitowanaa , Toogether93, i_nie_zmienia_sie_nic , Chers, krysztalik , beautigul_lie , Paralogiczna, your blue eyes , kontrastowa0 , Marsi89 , SparklyAngel - moje na 4ever and ever. uwielbiam, kocham ! <3nie było go obok niej tak naprawdę nigdy. to
były tylko jej chore wymysły, które usprawiedliwiała miłością. nie bała się tego, że on odejdzie, że ją zostawi. nie bała się tego, że to przez co razem przeszli odejdzie w niepamięć. nie tego się bała. bała się tego, że już nie będzie umiała pokochać nikogo innego tak, jak kochała jego. jeśli zauważysz, że się zakochujesz, nie czekaj. odpuść już na starcie, bo to ta gra, w której meta nie jest najważniejszym celem. nie czekaj, nie idź. bądź. to więcej niż miłość, to coś czego nie umiem opisać. cześć, zanim cokolwiek powiesz chcę Cię uprzedzić, że jeśli mnie w sobie rozkochasz, nie dam Ci spokoju. nie mam zamiaru wylewać z siebie morza łez po tym co zrobiłeś. zamierzam wlać w siebie morze wódki, ewentualnie tanie wino. przeproś - to nie boli. podziękuj - masz za co. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.