Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-08, 11:08   #4711
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

DeKaro kto jeszcze?
Bo Ja kojarzę tylko Ciebie, że nie wiesz

Zanka wiem wiem o co chodzi odbijesz sobie jak Lenka się urodzi!!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:12   #4712
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

zanka ale ślicznie wygladałaś ide wołać TZ-ta zeby mu pokazać jak ładnie mozna w ciąży wygladac

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:15   #4713
SweetAngel1984
Zadomowienie

vaniliova - no to witaj w klubie......

zanka - slicznie wygladałaś
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:15   #4714
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
zanka ale ślicznie wygladałaś ide wołać TZ-ta zeby mu pokazać jak ładnie mozna w ciąży wygladac
dziękuję
wszystkim dziękuję za miłe słowa

niestety widać już po mnie ile przytyłam, no ale staram się nie przejmować, zrzucę po ciąży

a Wy głosujcie na tytuł wątku

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:21   #4715
SweetAngel1984
Zadomowienie

zagłosowane

e tam widac tylko okragły brzuszek a tak wygladasz uroczo
Stary 2011-05-08, 11:22   #4716
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Ja bym zostawiła, może jeszcze schudnie. Tak przynajmniej było z moim bratem. Teraz dość znacznie schudł i śmieje się że mu z 6 koszul przybyło, bo w stare się mieści. To samo właśnie z garniturem.

Też mi się "śliniaki" nie podobają. Mój TŻ też pomyka teraz na wszystkie rodzinne imprezki w ślubnym garniturze.

A na którym to idzie? Pewnie się już spóźniełam

Zanuś pięknie wglądałaś

Dzień dobry dziewczynki. My za niedługo wybieramy się do teściów na obiad, a potem do sklepów po karnisze, żyrandole, lusterka, kontakty A jutro mam wizytę w Katowicach. USG w 30 tygodniu i kolejne szczegółowe badanie dzidzi (mój gin ma słaby sprzęt i mnie tam wysyła) . Możecie zacząć trzymać kciuki
Oj chyba raczej nie schudnie bo mięśni mu też przybyło nie samego tłuszczu ostatnio ciotka Tża śmiała sie że takiego chudego se wzięłam
You you ten garnitur jest ciemno brązowy nie typowo ślubny do wykorzystania na różne imprezy no ale co zrobić jak mój Tż wygląda w nim jak by go zdjął ze szczuplejszego brata
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:22   #4717
brunetka2000
Zakorzenienie

Zanka ślicznie wyglądasz
Ja uciekam bo jedziemy do moich rodziców na obiadek, a potem mąż mnie zabiera do kina. Stwierdził, że następny wypad, może być dopiero za jakieś 15 lat
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:26   #4718
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
DeKaro kto jeszcze?
Jeszcze są AgaGuernsey Kindzia890 i mamad1.
A tak a propos, co się stało z Dusią? Dosyć często się udzielała, ale później ślad po niej zaginął? Chyba była z Lublina, może się udziela na jakimś wątku lubelskim?

Malwinka

Edytowane przez DaKaro
Czas edycji: 2011-05-08 o 11:31
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:30   #4719
patik87
Zakorzenienie

Hello. Znowu dzisiaj pospaliśmy do 10. Śpiochy
Ale słoneczko świeci, jedzemy na lody i po zakupy bo lodówka świeci pustkami. Okropny sen miałam, z płaczem się obudziłam.

Zanka pięknie wyglądałaś, ludzie zawsze wiedzą co powiedzieć! U Ciebie za duży, u mnie za mały..nie przejmujemy się.

Vaniliova mój tz też pomyka w swoim ślubnym, teraz go namawiałam aby sobie kupił na wesele nowy, ale nie chce. Zresztą wydatki inne ważniejsze..

Idę głosować.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 11:43   #4720
Marina1
Zakorzenienie

I ja tez już zagłosowałam.

zanka bardzo ładnie wyglądałaś. Tak dziewczęco i zwiewnie.
A ludzie i ich komentarze... Ja już nawet nie zwracam uwagi.

A ja zrobiłam wczoraj trochę zakupów na allegro zainspirowana ,,brunetkowymi" zakupami.
Co prawda u innego sprzedawcy, bo tamten nie miał materacu, a na tym w sumie mi najbardziej zależało. I na pościeli i wkładach.

Dziewczyny doradzcie, czy jeśli mam Asmag, nie Asmag Forte, bo ten mi się skończył, to mogę równie dobrze go brać? Wydaje mi się, że tak, ma mniej tych jonów magnezu, ale szkoda mi kupować Forte, skoro mam ten normalny Asmag i mogę go skończyć.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:04   #4721
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki. Jutro obiecuję Was nadrobic. Tak po krótce dziękuję za kciuki-kupiliśmy samochód poza tym ok-jutro napiszę więcej.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:14   #4722
sygine
Zadomowienie

Dzień dobry mamusie
Widzę że sonda już się pojawiła, więc zagłosowałam
A u nas pogoda się troszkę popsuła i chłodniej niż wczoraj jest Myślałam żeby mężusia wyciągnąć na jakąś eskapadę, ale po pierwsze zachmurzone i chłodno, a po drugie bak nam wysycha, a wypłata jutro przejdzie Więc dzisiaj w domciu pewnie posiedzimy...
Ale za to nadrobię czytanie "W oczekiwaniu na dziecko", bo już doczytałam do porodu, a teraz czekają pierwsze tygodnie z maluchem. Później jeszcze mam zamiar obejrzeć film z książki "Mamo tato co ty na to" i może na lalce popróbuję bajerów typu ubieranie, przewijanie itp.
Stary 2011-05-08, 12:30   #4723
madziaranew
Rozeznanie

Zanka wygladasz slicznie,promieniejesz.
Witam dziewczyny.
Ja niestety nie mam zadnego wesela, wiec nawet o sukience nie mysle.
Dzis niunia daje mi takie kopniaki , nie wiem za co tak dostaje.
U nas pogoda sliczna , idziemy na spacer , obiad juz przygotowalam wiec mozna sie dotlenic.
Zycze milej niedzieli .
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:34   #4724
Kajool
Zadomowienie

zanka slicznie wygladalas, marinka jak najbardziej mozesz normalny asmag brac
Stary 2011-05-08, 12:35   #4725
DaKaro
Zadomowienie

A ja podczytuję relacje z porodów na wesoło, któraś kiedyś wrzuciła linka. Normalnie popłakać się można.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:48   #4726
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dzień dobry laski
wczoraj wróciliśmy po 24.00
padłam jak kawka i spałam do 10.00
było super, choć często czułam się sfrustrowana, że nie mogę tańczyć tyle i tak jakbym chciała, że nie mogę się wygłupiać i nawet biegać (fajną miałyśmy ze wszystkimi dziewczynami z wesela i pania młodą sesję gdzie biegniemy po "plaży")
no ale ogólnie super, tylko plecy mnie tak cholernie bolały od siedzenia że momentami miałam łzy w oczach
poza tym każdy z młodszych gości wesela jednoznacznie dał mi do zrozumienia, że mój brzuch jest po prostu wielki, koleżanki mojej kuzynki (ratowniczki medyczne) powiedziały, że na pewno urodzę wcześniej, a jeden jej znajomy myślała, że mam bliźniaki
no cóż tak to jest jak się ma 152 cm wzrostu i 20 kg na plusie

dodaję tylko dwie fotki bo więcej nie mam w zasadzie, jak dorwę jakieś od kuzynki od fotografa z sesji to wtedy się pochwalę
proszę oto my z wczoraj, myślę że Lenka przyćmiła mamę
Ślicznie się dziewczyny prezentujecie
Stary 2011-05-08, 12:49   #4727
Zmalowana
Zakorzenienie

Laski kupiłam parę rzeczy. Dobre to będzie ? A i chciałam sobie te podpaski belli kupić poporodowe, a babka w aptece mi powiedziała, że tena jest o wiele bardziej chłonna ( i 3x droższa) i w końcu nic nie wzięłam.

Chusteczki wzięłam bo były w dwupaku za 6 pln z groszami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5080155.jpg (133,9 KB, 50 załadowań)

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 12:52   #4728
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny był już temat sukienek ślubnych a czy która z Was próbowała sprzedać garnitur Tża ?
U mojego to nawet nie ma co liczyć na sprzedanie a nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek go ubierze - bo miał smoking szyty na miarę Wyglądał pięknie, chociaż oczywiście ja lepiej
Stary 2011-05-08, 13:06   #4729
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
A tak a propos, co się stało z Dusią? Dosyć często się udzielała, ale później ślad po niej zaginął? Chyba była z Lublina, może się udziela na jakimś wątku lubelskim?
Wydaje mi sie że Dusia była ze Śląska też sie zastanawiałam gdzie zniknęła
Stary 2011-05-08, 13:08   #4730
margaret82
Zadomowienie

Hej mamusie
U Nas po świetowaniu urodzin męża - aż 2 dni świętowaliśmy bo wypadły w piatek a w sobotę D musiał iśc do pracy więc w piątek delikatnie a wczoraj już troszkę ostrzej było
Częstuje Was tortem który dla niego zrobiłam

W końcu mam listę rzeczy które trzeba kupić i w sobotę D nie idzie do pracy więc wyruszamy na wielkie zakupy do hurtowni Moze jakiś rabacik dostaniemy jak kupimy za większa sumkę

Zagłosowałam na nowy tytuł Ale miałyście wenę dziewczyny z wymyślaniem. Prawdziwe poetki z Was

Teraz lece dokończyc obiad a potem na spacerek z mężem bo przestało troche wiać więc trzeba korzystać.

A jutro chce iść do ginki bo mi cos ostatnio brzuch twardnieje i chce to skonsultować a wizyte mam dopiero 19. Mam nadzieję ze mnie pani w przychodni gdzies wciśnie

Miłego dnia mamuśki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STA76344.jpg (60,7 KB, 33 załadowań)
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2011-05-08 o 13:09
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:15   #4731
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
U mojego to nawet nie ma co liczyć na sprzedanie a nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek go ubierze - bo miał smoking szyty na miarę Wyglądał pięknie, chociaż oczywiście ja lepiej
Wiadomo kto w tym dniu wyglada najpiękniej no w smokingu raczej chodzić na codzień nie można ale wydaje mi sie że może by sie sprzedał

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hej mamusie
U Nas po świetowaniu urodzin męża - aż 2 dni świętowaliśmy bo wypadły w piatek a w sobotę D musiał iśc do pracy więc w piątek delikatnie a wczoraj już troszkę ostrzej było

W końcu mam listę rzeczy które trzeba kupić i w sobotę D nie idzie do pracy więc wyruszamy na wielkie zakupy do hurtowni Moze jakiś rabacik dostaniemy jak kupimy za większa sumkę

Zagłosowałam na nowy tytuł Ale miałyście wenę dziewczyny z wymyślaniem. Prawdziwe poetki z Was

Teraz lece dokończyc obiad a potem na spacerek z mężem bo przestało troche wiać więc trzeba korzystać.

A jutro chce iść do ginki bo mi cos ostatnio brzuch twardnieje i chce to skonsultować a wizyte mam dopiero 19. Mam nadzieję ze mnie pani w przychodni gdzies wciśnie

Miłego dnia mamuśki
Fajny torcik jak to dobrze że pieke ciasto jogurtowe bo bym
Stary 2011-05-08, 13:29   #4732
Zmalowana
Zakorzenienie

Z racji, że jutro zaczynamy 8 msc wklejam fotkę brzuszka. Nie chciało mi się przebierać więc wybaczcie :P a w klubie macie golaska.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5080156.jpg (70,7 KB, 79 załadowań)

Stary 2011-05-08, 13:33   #4733
margaret82
Zadomowienie

zanka o matko jak cudnie wyglądałaś
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:44   #4734
SweetAngel1984
Zadomowienie

margaret - pysznie wyglada ten tor

zmalowana - cudna tuniczka

ja jem obiadek....... kotlecik, sosik grzybowy i kasza gryczana biała nie nawidze gryczanej ale ta jest biala wiec mniej mi przypomnia a musze bo lakrz kazal

a po obiadku spacerek z mezem.......

znacie jakies fajne przepisy na koktajle? dzis planujemy wyprobowac mikser i zrobic jakis koktajl ale ja nigdy w domu tkaiego nei robilam wiec prosze o przepisy
Stary 2011-05-08, 13:45   #4735
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamuśki

Dziękuję za opinię sukienki Przynajmniej nie bede miała wyrzutów, że zamówiłam szarą

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Natka już wybrałaś ale mi też się szara bardziej podoba

Tylko ja bym do niej nie dawała białych ani czarnych dodatków a coś bardziej wesołego, jakiś neonowy kolor, np morelowy, pomarańcz, itp, coś w tym stylu:
Youyou nawet fajny pomysł!

Cytat:
A jutro mam wizytę w Katowicach. USG w 30 tygodniu i kolejne szczegółowe badanie dzidzi (mój gin ma słaby sprzęt i mnie tam wysyła) . Możecie zacząć trzymać kciuki

Cytat:
Dusia była z Rybnika, ale co się z nią stało

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczynki. Jutro obiecuję Was nadrobic. Tak po krótce dziękuję za kciuki-kupiliśmy samochód poza tym ok-jutro napiszę więcej.

Zanko pięknie wyglądałaś

Zmalowana czyżby jakiś mężczyzna Was odwiedził?
A brzuszek masz piękny i jaki już duży!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:49   #4736
Zmalowana
Zakorzenienie

Natka_ noo mężczyzna bez wątpienia ale to przyjaciel tylko rzadko się widujemy ale i tak było fajnie

Angel
a tej sukienko-tuniki nie lubię bo nie wiem do czego ją zakładać

Stary 2011-05-08, 13:52   #4737
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dzień dobry laski
wczoraj wróciliśmy po 24.00
padłam jak kawka i spałam do 10.00
było super, choć często czułam się sfrustrowana, że nie mogę tańczyć tyle i tak jakbym chciała, że nie mogę się wygłupiać i nawet biegać (fajną miałyśmy ze wszystkimi dziewczynami z wesela i pania młodą sesję gdzie biegniemy po "plaży")
no ale ogólnie super, tylko plecy mnie tak cholernie bolały od siedzenia że momentami miałam łzy w oczach
poza tym każdy z młodszych gości wesela jednoznacznie dał mi do zrozumienia, że mój brzuch jest po prostu wielki, koleżanki mojej kuzynki (ratowniczki medyczne) powiedziały, że na pewno urodzę wcześniej, a jeden jej znajomy myślała, że mam bliźniaki
no cóż tak to jest jak się ma 152 cm wzrostu i 20 kg na plusie

dodaję tylko dwie fotki bo więcej nie mam w zasadzie, jak dorwę jakieś od kuzynki od fotografa z sesji to wtedy się pochwalę
proszę oto my z wczoraj, myślę że Lenka przyćmiła mamę
Slicznie wygladalas! Bardzo mi sie podoba kolor sukienki! Glupimi komentarzami sie nie przejmuj i nie zalewaj, ze masz +20 kg, bo nie uwierze.

Cytat:
Tak w ogóle, to zostały nas już tylko 4 z sierpniówek, które nie wiedzą co będą miały.
Ciekawe u ktorej z nas zostanie plec niespodzianka do konca?

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki. My za niedługo wybieramy się do teściów na obiad, a potem do sklepów po karnisze, żyrandole, lusterka, kontakty A jutro mam wizytę w Katowicach. USG w 30 tygodniu i kolejne szczegółowe badanie dzidzi (mój gin ma słaby sprzęt i mnie tam wysyła) . Możecie zacząć trzymać kciuki
Kciuki juz zacisniete!

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
DeKaro kto jeszcze?
Ja tez jeszcze nie wiem...

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Okropny sen miałam, z płaczem się obudziłam.
Oj ja tez, nie lubie takich snow

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Gratulacje! Pochwal sie jaki?

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie że Dusia była ze Śląska też sie zastanawiałam gdzie zniknęła
A ja sie zastanawiam, gdzie zniknela i jak sie ma druga podwojna mamusia, ona chyba miala piec parke?

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Sliczny tort!
I kciuki za wizyte! Oby wszystko bylo dobrze!

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Z racji, że jutro zaczynamy 8 msc wklejam fotkę brzuszka. Nie chciało mi się przebierać więc wybaczcie :P a w klubie macie golaska.
Sliczna ciezarowka z Ciebie!

Ja tez mam zdjecie do wklejenia z zeszlego tygodnia, tylko cos sie nie moge zmobilizowac...

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Angel a tej sukienko-tuniki nie lubię bo nie wiem do czego ją zakładać

Do legginsow... przeciez ladnie sie prezentujesz!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:53   #4738
Zmalowana
Zakorzenienie

Aga to ja Cię zmobilizuję

Stary 2011-05-08, 14:12   #4739
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Laski kupiłam parę rzeczy. Dobre to będzie ? A i chciałam sobie te podpaski belli kupić poporodowe, a babka w aptece mi powiedziała, że tena jest o wiele bardziej chłonna ( i 3x droższa) i w końcu nic nie wzięłam.

Chusteczki wzięłam bo były w dwupaku za 6 pln z groszami.
Co to jest te zielono-pomarańczowe?! Powiedz mi otwierałaś już ten zestaw obcinaczki, nożyczki i pilnik? Ja zastanawiam się właśnie czy ten zestaw kupić, ale nie wiem czy nie zostanę przy obcinaczkach które mam w domu, boję się że te będą mało ostre i zamiast obcinać będą łamać i rozdwajać paznokcie
Ja kupiłam zwykłe duże podpaski ze skrzydełkami z 5cioma kropelkami z Belli Nova, nie będę kupowała żadnych podkładów bo to tylko inna nazwa.A w sumie i tak kupiłam w razie czego, bo u mnie ponoć wszystko w szpitalu dają w Biedronie kosztują te podpaski ok 3-4 zł za 15 szt + 5 szt gratis.

Ja chce taką samą sukieneczkę!!! śliczny bebzol!

Margaret ale narobiłaś mi ochoty na taki tort!

Oliwia
gratuluje autka!

Sweet
Ja dzisiaj piłam koktajl zrobiłam go z mrożonych owoców leśnych i bananów, dodałam kefiru, trochę śmietany, jogurtu naturalnego bo miałam i cukru. PYSZNOŚCI!
A tak oczywiście preferuję truskaweczki i bananek albo wieloowocowy, to dodaje wszelkie owoce jakie mam w domy ; arbuz, kiwi, pomarancza, banan, maliny, truskawki.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 14:16   #4740
Zmalowana
Zakorzenienie

zaneta to pomarańczowo różowe to szczotka do butelek i smoczków. A zestaw otwierałam. Jest w rossmanie za 10,99 więc wzięłam bo pojedyńczo kupić nożyczki z tego co patrzyłam to są tak po 7-9 zł w sklepie. Nie mówię o allegro A pewnie w praktyce i tak wyjdzie co jest przydatne a co nie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości