|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
W moim wypadku by³o tak, ¿e razem wsiadali¶my do samochodu. Egzaminatorzy przedstawiali siê, mówili te swoje procedurki, zadanie 1: proszê pokazaæ to i to, po czym wysiadali i czekali a¿ to wykonam. Jeden pan nawet sam mi maskê raz otworzy³.
|
|
|
|
#2792 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Cytat:
hehe wysoce prawdopodobne a zdradzisz z okolic jakich miejscowo¶ci jeste¶ ? bo bardzo mnie to ciekawi nie martw siê na pewno wszystko bêdzie w porz±dku w sumie nie jest tak ¼le ale trzeba oczy mieæ wszêdzie po prostu ale z czasem mo¿na siê wszystkiego nauczyæ ( chocia¿ to dopiero przede mn± )
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
|
#2793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
U mnie by³o tak, ¿e powiedzia³ numer samochodu, w którym zdajê, wsiedli¶my, wyci±gn±³ te wszystkie swoje papierki, teczki etc, przedstawi³ siê. Potem przeczyta³ jakie¶ tam zasady, spyta³ czy wszystko jest dla mnie jasne i powiedzia³ co wylosowa³ dla mnie komputer. I poprosi³ o zaczêcie od zadania pod mask±, a nastêpnie ¶wiat³a.
W ka¿dym razie trafi³am na bardzo wyrozumia³ego i mi³ego E. |
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 603
|
Cytat:
.A Ty ile ju¿ masz za sob± godzin , Karolciu? By³ ju¿ plac? Jak idzie ³uk? |
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 276
|
Czyli najpierw tylko wsiadam, on pogada, sprawdzê stan techniczny i dopiero potem wsiadam jeszcze raz i dopiero teraz ustawiam fotel i lusterka, tak?
|
|
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 276
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 603
|
Ooo.. to dziwne. jaki¶ niekompletny ten instruktor.
Edytowane przez izapp1 Czas edycji: 2011-05-07 o 15:19 |
|
|
|
#2800 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
Cytat:
E: Na najbli¿szym skrzy¿owaniu w prawo -chwilê pó¼niej- Ja: W prawo teraz? I tak kilka razy. W koñcu spyta³ siê, czy mam jakie¶ problemy z kierunkami |
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dziewczyny, mojej kole¿ance T¯ kupi³ wczoraj samochód- golf 3 za 3100 z³! czerwony piêkniutki. Wada taka ¿e sprzêg³o bierze na same górze
Umówi³y¶my siê dzisiaj na jazdê jako, ¿e dawno nie je¼dzi³a chcia³a ¿ebym poje¼dzi³a z ni±. Sz³am ju¿ do niej, chcia³a wyjechaæ z podwórka i skrêcajac w lewo ciach walnê³a w doniczkê (tak± z kamienia)praw± stron± dzioba. Oczywi¶cie by³ lament, bo samochód dopiero co kupiony ale uwierzcie ¿e nie by³o nic widaæ bo to jako¶ tak pod spodem tylko najgorsze ¿e ko³o siê zablokowa³o- jaka¶ blacha tam zawadza³a i kó³ko nie chcia³o siê krêciæ. Przyszed³ kolega T¯ naprostowa³ tê blachê, wszystko cacy a ona o¶wiadczy³a ¿e wiêcej do samochodu nie wsi±dzie... Powiedzia³am jej ¿e jak siê boi to jutro pojedziemy na poln± drogê, tam go wyczuje i pó¼niej wyjedziemy sobie na miasto. Kaza³am ¿eby pod³o¿y³a sobie poduszkê pod ty³ek i mam nadziejê ¿e kryzys spowodowany tym dra¶niêciem do jutra jej przejdzie
|
|
|
|
#2802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ³uku ju¿ smigam no nie najgorzej tzn zazwyczaj mi wychodzi tylko jak czasami przestaje siê skupiaæ to ³up i trzeba slalomem doje¿d¿aæ do koñca heh ale przez pierwsze 2 godziny na których mêczy³am ³uk wychodzi³am z eLeczki ze ³zami w oczach .. na poczatku to by³a czarna magia ale teraz jest dobrze boje siê tylko strasznie parkowania ;/ a pewnie ju¿ nied³ugo mnie czeka ale có¿ .. mój I. jest na prawdê w porz±dku, umie nauczyæ i ma cierpliwo¶ci duuuu¿o wiêc my¶le ze i tego mnie nauczy ale przyznam szczerze jak bywa³am na jazdach w Rzeszowie to cholernie stresuj±cy by³ widok samochodów egzaminacyjnych z E. za kierownic±...
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
|
|
|
|
#2803 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 421
|
Cytat:
jak wyzej. Cytat:
u mnie powiedzial przygotuj sie do jazdy i wyszedl z samochodu. Cytat:
ja rozumiem ze to jest moj bl±d ale gdyby powiedzial co mam robic na poczatku, tak jak u dziewczyn to przynajmniej wyjechalabym na miasto. po prostu po 2 godzinach czekania powstal tak wielki stres ze nie myslalam. Emanes dziekuje za rady
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Czemu zaraz niekompetentny? Mo¿e jej wszystko wyt³umaczy na ostatniej je¼dzie
.Chocia¿, ja na jazdach za ka¿dym razem musia³am sobie wszystko po swojemu ustawiaæ, wiêc ju¿ po tym wiedzia³am co i jak ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Rozeznanie
|
TrueLook, gratulujê odebranego prawka
Czarna Orchidea, tak mi przykro. stres ciê dopad³. ja te¿ ma³o nie uwali³am na obs³udze ![]() mia³am do pokazania klakson i ¶wiat³a pozycyjne wsio pokaza³am, potem przygotowa³am siê do jazdy i pojecha³am na ³uk i tylko dobra wola egzam. ¿e zda³am .... po piêknie zrobionym ³uku i wzniesieniu pyta czy jestem gotowa na miasto ... ja szybki podgl±d na pasy, lusterka, kontrolki i ¿e TAK ... a on znowu czy jest pani gotowa do jazdy ... kurde co¶ nie tak, szybki look, ryzyk fizyk i znowu ¿e TAK a on do mnie pytam pani± po raz trzeci i ostatni czy jest pani gotowa do jazdy ... serce w gardle i takie q**y w my¶lach ... jeszcze raz look na wszystko i nagle ol¶nienie ¿e w yarisce przecie¿ ¶wiat³a pozycyjne i mijania maj± tê sam± kontrolkê, no wiêc szybko pyk na d¼wigniê i zmiana na mijania .... pojecha³abym na tych zasranych pozycyjnych z obs³ugi ! mimo ¿e egzam by³ ma³omówny, osch³y, nie odpowiedzia³ dzieñ dobry, wydawa³ tylko krótkie polecenia ... okaza³ siê byæ cz³owiekiem potem ju¿ elegancko posz³o nastêpnym razem na pewno pójdzie ci lepiej i oby¶ trafi³a na fajnego egzaminatora i pozdrawiam Zamo¶æ ... mam kole¿ankê która prowadzi tam jeden z OSK
[...] twoje blizny s± twoj± si³± ------------------- Edytowane przez kaszkasz Czas edycji: 2011-05-07 o 21:37 |
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Lunatyczka noU mnie niestety by³o tak a nie inaczej. jest mi bardzo przykro ¿e nie zachowa³am trze¼wo¶ci umys³u i przez to nie zda³am, ale na to wp³ynê³o wiele czynników,czekanie, zachowanie instruktora...
kaszkasz dziêkuje za wsparcie ale mojego zachowania nie pobilas bo jaObla³am na obs³udze praktycznie
|
#2807 |
|
Rozeznanie
|
po prostu nerwy ciê zjad³y i tyle ... ciebie na tym, innych na czym innym ... wiêkszej lub mniejszej g³upocie
ja o tej kontrolce powinnam pamiêtaæ bo zawsze o tym pamiêta³am, zawsze ... a na egzaminie nie na nastêpnym egzaminie nie dasz siê ju¿ tak podej¶æ ¿adnemu cwaniakowi
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedzia³ek pójdê siê zapisaæ. jak sobie pomy¶le o wordzie to yhhh. Jestem w szoku ze tak mnie stres zjad³, bo mimo swoich 18 lat swoje prze¿y³am:/
|
#2809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystarczy³oby zupe³nie pó³ godziny przed egzaminem -mniej siê wtedy cz³owiek stresuje...
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana..egzamin mia³am mieæ o 11.20.o 11by³am w wordzie,ale wesz³am wspomniane 2godziny pó¼niej...wesz³am to by³a jako¶ 13...
|
#2811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
G³owa do góry..![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26738648]Dziewczyny... serce mi podesz³o dpo gard³a... w poniedzia³ek egzamin... [/QUOTE]Dasz radê..
|
|
#2812 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Cytat:
Pomyli³a¶ mi siê z inn± kursantk±. Najlepiej takie rzeczy na koniec, przynajmniej ma siê na bie¿±co. Ja przed mordem otworzy³am maskê naszej yariski i wielce sobie przypominam.Cytat:
Tylko, ¿e ja przygotowuj±c siê do jazdy od razu w³±czy³am pozycyjne (bo mi siê pomyli³y te kontrolki), zrobi³am ³uk na pozycyjnych i przed bram± o¶rodka zorientowa³am siê "na czym ja do cholery je¿d¿ê".
|
||
|
|
|
#2813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
parkowanie prostopad³e nie sprawia mi najmniejszego problemu od samego pocz±tku(wjazd przodem-wyjazd ty³em) a równoleg³e nadal doskonale (z uwagi na fakt ,¿e ma³o to æwiczy³am na jazdach [zdarzy³o mi siê takowe na ostatnim egzaminie-uda³o siê po korekcie] ) Je¶li masz dobrego instruktora, to napewno Ciê nauczy-potem to ju¿ kwestia wprawy...Nie ma siê czego baæ..
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda ¿e mnie dziewczyny tak nie olsnilo
r sumienie mnie z¿era za w³asn± g³upotê.
|
#2815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
proszê o nie jak bêde po pierwszych próbach i znaj±c mnie bêde lamentowaæ ¿e nic mi nie wychodzi no có¿ zobaczymy có¿ to z tego wyniknie heh jakby co¶ mam dwa samochody na podwórku które obecnie s± niczyje ( do sprzedania ) wiêc my¶lê ¿e bêde mog³a co¶ nimi próbowaæ bo miejsca mam duuu¿o ale najpierw czekam na pierwsze próby z I. bo nie chce zeby mi bracia co¶ t³umaczyli, potem by siê okaza³o ¿e inaczej ni¿ I. i by siê cuda narobi³y ..oj koñczy siê tydzieñ wolnego ... czas spi±æ po¶lady i i¶æ siê pouczyæ .. tylko jak zabiæ taaaaaaaaaaaaaakiego lenia Pozdrawiam kobietki
|
|
|
|
#2817 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Witam
Mo¿e mi kto¶ stre¶ciæ co siê dzia³o? Ja nie mog³am wej¶æ, w sensie nie mia³am zbytnio czasu, a nie chce mi siê nadrabiaæ i czytaæ wszystkie posty
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bêdzie dobrze
|
|
#2820 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Witajcie, wreóci³am, nadrobi³am.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie zanosilo siê, ale by³o SUPER. efekt jest taki ze poruszamy siê jak dwie kaleki. Wczoraj dobili¶my siê do koñca. Pogoda ¶wietna, towarzystwo te¿. Po weselu porozwozi³am jeszcze weselnych go¶ci po Warszawce. Z tego wszystkiego zapomnia³am p³askich butów i mia³am tylko 2 pary szpileczek. Wsiad³am do samochodu, no niby ok. ale pojawil siê STOP a ten zgas³, na przeje¼dzie kolejowym. Potem to samo na skrzy¿owaniu. No to zdje³am butki i przyjecha³am boso. Samochód by³ bardzo weso³y, pasa¿erowie mieli bojowe zadanie - mówiæ duuuzo zebym nie zasnêla. 3 pilotów z planem miasta wskazywa³o mi drogê. Dotar³am do mojej bazy i podobno przytar³am drzwi o s³upek (próbowa³am siê wcisnac z malusie miejsce parkingowe, z lewej s³upki, z prawej samochód, 20cm luzu). Ale... nieistotne. A teraz padam. Na pyszczek. Cytat:
Ja nie ustawiam praw±, je¶li lusterko jest sztywne. HJestem leworêczna i je¶li potrzebujê si³y to u¿ywam lewej rêki izapp i koszyk, witajcie
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

a zdradzisz z okolic jakich miejscowo¶ci jeste¶ ?
bo bardzo mnie to ciekawi
w sumie nie jest tak ¼le ale trzeba oczy mieæ wszêdzie po prostu
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!
Od 15.03-kierowca..

Co za palant z tego egzaminatora! Jak móg³ nie powiedzieæ, co masz zrobiæ. U mnie zawsze zaczyna³y siê regu³ki: "Przystêpujemy do zadania nr 1. Zestaw [...], proszê pokazaæ.". Kretyn po prostu

Wystarczy³oby zupe³nie pó³ godziny przed egzaminem -mniej siê wtedy cz³owiek stresuje...

[/QUOTE]
Ja nie mog³am wej¶æ, w sensie nie mia³am zbytnio czasu, a nie chce mi siê nadrabiaæ i czytaæ wszystkie posty