|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
lullaby Ja do toalety już nie chodzę tak często, ale może dlatego że prawie wogóle nie pije
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
|
|
|
|
#903 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie z kolei boli od wczoraj gardło- nie wiem czy juz pisłam? Musze sobie polecany przez Was Prenalen kupic po pracy.No z teściową wymiekam co za baba ![]() Cytat:
![]() Chyba będe musiała. Ogólnie to mam niskie cisnienie. Nie wiem o co chodzi z tym spaniem, ale to juz ktoras noc ![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję zdania egzaminu mężowi leserowi też
|
||||
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czemu Ci wstrzymali??? |
||
|
|
|
#906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprobuj naprawde tej herbatki a jak to nie pomoze to moze wez recepte na relanium, ale dwojeczke, to jest to slabsze, podobno jest rewelacja |
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lullaby - no to bomba, duzo pijesz to częściej sikasz, b.dobrze. A tak jak pisałam trzeba duuużo pić archinta - dziekuję |
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#910 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój też ![]() Cytat:
Dla tż to wręcz niewiarygodne, bo przyzwyczaił się chyba do mojej płaskości I też po ciuchu liczę że po ciąży będą choć odrobinę większe, że będzie widać pod bluzkami że cokolwiek tam mam ![]() Btw, ogląda któraś z Was może teraz dom nie do poznania? Ale smutna historia Rodzina 7 osobowa jak nie więcej, i córeczka wpadła do jeziora (?), zanurkował po nią ojciec, a gdy ojciec się nie wynurzał to i syn.. Okazało się że dziewczynka przeżyła a tato z synem zginęli.. Na moje ciążowe hormony to zbyt wiele, aż się smutno w sercu robi
|
|||
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co, to jest normalnie chore! PRzecież wszzystkie składki płacone były. Oni chcą sprawdzic czy faktycznie pracowałam czy się tylko zatrudniłam żeby brać zasiłek chorobowy. Musze dostarczyć wszystkie dokumenty. Umowę, listę obecnosci, płac, szkolenie bhp, lekarskie, nawet xera faktur lub innych dokumentów, które wystawiałam
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-05-09 o 12:10 |
|
|
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
witajcie laseczki
ostatnio nie mam coś weny na pisanie ale podczytujesofcia ciesze się bardzo fajnie , że znać dałaś![]() bianeczka jak wstrzymali ??? co sie stało ![]() cotka pięknie wyglądałaś ![]() a ja dziś na śniadanko arbuzik pokrojony do tego gruszka pokrojona na to polana fantazja z truskawką - pycha a jutro do gina na badanie, ciekawe co powie na to, że synuś serduszka na połówkowym nie pokazał i nie dało się ocenić
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry laseczki,
ja juz od 7mej w robocie siedze a nie chce mi sie jak nie wiem co. archinta 200 funtow za usg to jest drogo. ja mam wyplate tygodniowa 250 wiec mysle ze sporo jak na takie badanie. a na stronie pewnej kliniki polozniczej (prywatnej) wyczytalam ze badanie na toxo kosztuje 180 funtow!!! a swoja droga ile takie badanie kosztuje w polsce? bo jak bede to chcialabym zrobic. ulcia2514 i kellysss ja narazie nie skarze sie na opieke w uk. moze tak zabrzmialo z mojego postu ale w sumie to jest dobrze. mam przemila, starsza polozna. szpital na ktory sie zdecydowalam jest tez przyjazny. jak bylam na pierwszym usg to wszyscy mili i pomocni. moja kolezanka dwie coreczki tu urodzila i bardzo zadowolona byla. wszystkie piszecie o tym klubie. a jak mozna do niego dolaczyc? mam rowniez pytanie odnosnie komunii. przepraszam ze bede bezposrednia i dziewczyny nie obrazcie sie za to ale ile takiemu dziecku w koperte sie daje? bo mojego meza chrzesniak ma komunie teraz 15tego i nie wiemy ile takiemu chlopcu pieniazkow podarowac.
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
agnieszka wiem że trzeba pić. Ja zawsze mało piłam i jak chodzę do gina to Mnie ochrzania (mam strasznie obciążone nerki i odwodniony organizm). Zmuszam się do wypicia nawet szklanki (jak wezmę łyka, to czuje się pełna). Ostatnio wypijam z 0,5 litra wody dziennie (ale pije codziennie mleko i zjem jakąś zupkę, więc ponad litr wychodzi). Przez tydzień piłam dziennie 3-4 litry (bo tyle ginka kazała Mi pić), to nie byłam w stanie nic zjeść wtedy zabardzo.
|
|
|
|
#915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-05-09 o 12:15 |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nom, tez slyszalam ze trzeba duuuzo pic, ja nawet nie robie tego z przymusu, po prostu mi sie ciagle chce pićku moze dlatego jestem spuchnieta od wód plodowych
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
mam dzisiaj wizytę ale nie chce mi się golić :/
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu chrześniakowi rok temu dałam 1000zł (siostry syn - miałam to dałam, traktuje go jak swojego syna dlaego tyle), a normalni goście 300-400zł.
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
idę robić deser bo się zdenerwowałam
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i trzymam mocno kciuki, żeby było dobrze |
|
|
|
|
#923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, po prostu żal dupe sciska, co to ma k......a byc do cholery!? co oni odpieprzaja!? czlowiek pracuje, odklada krocie na ten pieprzony zus a oni jeszcze robia kontrole!? ale sie zgrzalam teraz, przepraszam ale patologia w naszym kraju mnie po prostu przeraza:/ |
|
|
|
|
#925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#927 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Toxo na szczęście ujemne oba
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
A syrop polecamCytat:
|
|||||
|
|
|
#928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A butelki to jak wszystko - temat rzeka... A to takie przeciw kolce, a to imitujące pierś (my mamy taką tommee tippee - bardzo fajna, w zestawie do laktatora:http://www.mamabebe.pl/product-pol-4...ee-Tippee.html), a to zwykłe, a to niewykłe, a prawda jest taka że każda butelka jest dobra tylko żeby podpasowała dzidziusiowi. Tak jak smoczek - jeden dziecko chętnie będzie brało do buzi inny mu nie zapasuje i kropka, zeby byl najpiekniejszy i uspakajający i nie wiem jaki jeszcze. Wzory i kolory sa dla rodziców
|
|
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Któraś napisała, że normalni goście dają około 300-400zł- myślę,że duża przesada - tyle to my na wesele nie dostawaliśmy ![]() Donoszę, że w biedronce są 3paki body w różnych rozmiarach i kolorach za 14.99 zł. Macałam- bawełna taka miła w dotyku, powinny się dobrze nosić i prać
|
|
#930 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie..
Ja dzis po sniadanku wyciagalam Alana z krzesełka do karmienia i jak mi nagle strzeliło cos w połowie kregosłupa, az znieruchomialam z bolu i prawie upuscilam malego na podłoge ![]() Teraz juz troche lepiej ale dalej mnie boli.... Chyba koniec z podnoszeniem mojego młodzieniaszka.. Chociaz juz dawno sie ograniczylam i kaze mu wszedzie włazic samemu.. No ale na krzesełko nie wejdzie... Chyba zacznie jesc przy dorosłym stole... ![]() Chociaz z niego to wiercipietek i chyba go bede musiala przywiazac do krzesla ![]() Cytat:
A jak po urodzeniu mi przystawili malego do piersi to zaczeło leciec jak z kranu.. Mialam tyle pokarmu ze dla dwojki dzieci mogło wystarczyc.. Czesc z niego mrozilam nawet Dodam ze moja mama nie miala prawie wcale mleka i karmila dzieci nie dłuzej niz 2 miesiace... Takze mleczarnia nie jest dziedziczna... ![]() No ale ponoc moja babcia miala tak duzo mleka... popytaj jak to bylo z babciami ![]() Cytat:
Co wypije to sikam.... Cytat:
Ja takich rzeczy nie ogladam i nie czytam odkad zaszlam w ciaze z Alanem... Za bardzo sie rozczulam Cytat:
Ale moze kupcie mu aparat czy cos to nikt nie bedzie wiedzial ile on kosztowal ![]() Bianeczka.........Wspołczuje nerwow... co sie dzieje w tych polskich urzedach itd... Lui....Daj znac jak tam po wizycie ![]() No i reszcie tez zycze udanych wizyt i pochwalcie sie jak tam poszły..... Sofcia.........Gratuluje Pisalyscie o cyckach To mi w czasie pierwszej ciazy urosły o 2 numery ![]() Potem podczas karmienia o kolejny numer... ![]() Mialam cyce jak donice i marzyłam spowrotem o moich malutkich... Po karmieniu spadły mi 2 numery....tzn. zostalo mi o jeden wiecej niz przed ciaza...Ale w jakim stanie sa te cycki to juz Wam nie bede pisac... ![]() Po ciazy ciało robi sie niestety brzydkie Cycki i brzuch juz nie sa juz takie jedrniutkie .. No ale cos za cos ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Kazdy daje ile moze i wkurza mnie to ze inni to komentuja..... |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

Musze sobie polecany przez Was Prenalen kupic po pracy.
co za baba
2zdjęcia, 2 wydruki pracy serca, i jedno gdzie wszystkie parametry wypisała. Serduszko słyszeliśmy. Było bardzo dokładne badanie. Pani wszystko nam pokazywała, wszystko sprawdzała. Mówiła, że rozwija się książkowo
No ale niedługo usg połówkowe, więc może coś więcej się dowiem 

mężowi leserowi też

I też po ciuchu liczę że po ciąży będą choć odrobinę większe, że będzie widać pod bluzkami że cokolwiek tam mam

ale podczytuje

Miałam ciemny biustonosz wczoraj i odkryłam białe plamki na nim, takie zaschnięte coś