|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Leżę sobie wygodnie Moonik w razie czego na pewno pojadę na IP
|
|||
|
|
|
#1172 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
aaaa... i moje butki nie bałdzio
Wam się spodobały... ale co tam to miły gest ze strony mamy Częściej coś zrobi, niż powie ale dzisiaj jak powiedziałam, że jest cipcia to się popłakała, przytuliła mnie, powiedziała -ale fajnie! tak się cieszę i poleciała po te buciki. A mężul w przerwie (w pracy) na wiadomość, że jest córcia (że ginka potwierdziła) napisał - cudownie kochanie!!! jestem szczęśliwy, dziękuję ci bardzo, kocham was moje księżniczki i mojego księcia (w sumie to za co on mi dziękuje??? nie dociera do niego, że to ON synka i córeczke zrobił... no ale mi zawsze dziękuje, że synka urodziłam - no tak oboje mamy w tym udział )Dobra spadam
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah dzisiaj jest chyba marny dzień podjarania załącznikami. Ja to nawet bucków kasiu nie zauważyłam bo dopiero co wstałam i tylko ogarnęłam wzrokiem. Na pewno są śliczne
|
|
|
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
mis.hott gratuluję synka
![]() Bianeczko, Pestko, kasiuleczkakuleczka gratuluję dziewczynek ![]() Wszystkim dziewczynom, które dzisiaj miały udane wizyty gratuluję ![]() eveline22 nie smutaj się, mój dzidziuś też na ostatnim USG pokazał pupcię i nie chciał pokazać co tam skrywa między nóżkami ![]() 19natka88 faktycznie miałaś dzień pełen wrażeń, całe szczęście że Tobie i Twojemu dzidziusiowi nic się nie stało Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-05-09 o 21:17 |
|
|
|
#1175 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i poczytałam, że usg połówowe na pewno można już w 3D i 4D robić i w każdym tyg - od 20 do 30 (za późno też nie ma co, jeśli chce się całą dzidzie dobrze widzieć, bo później jest Wykopcie mnie stąd! Jestem uzależniona!!!! ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
np. z natką i jej wypadkiem Bo u mnie dziś spoko - jestem tylko podjarana wizytą i potwierdzeniem Amelki ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
oj bo Cię wyprzedzę w rankingu naszych wpisów... |
|||
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Ide sie wykąpolić i sprobuje zasnac, caluje i sciskam maminki
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula ja dzisiaj dwie godziny szłam spać bo nie mogłam się oderwać. A jak wstałam to już dwie strony przybyły a ledwo co godzinę czy 1,5 spałam
![]() Mi ginka jak pytałam o nagrywanie filmiku kiedy robić ( a pytałam o to szybko) to mówiła że już od 16 spokojnie można i widać. Ja sama robiłam w 20 tygodniu i teraz będę znowu
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulację!!!!
Bianko tobie też gratuluję dziewczyny! Cytat:
Cieszę się ogromnie że z dzidzią wszsytko Ok Ważne że zdrowy, a co ma między nóżkami jeszcze pokaże ![]() Ja się wkurzyłam tak że aż mnie brzuch rozbolał.... są ludzie i parapety... ale ja chyba spotykam nie odpowiednich i złodzieji.... Miałam kilentki umówione na 19 , przyjechały po konkretną rzecz no i jeszcze przy okazji po coś dodatkowo dla siebie, a więc o 18-30 zasiadam do odszukania tej zamówionej a tu nie ma.. A kilka dni temu byłam u KLIENTEK i wiecej co buchneły mi opórcz tego zamówionego jeszcze dwa komplety! Jestem wściekła! Ku#$%%^ kobiecie w ciąży takie rzeczy, a tak miło się gadało... odebrałam raz telefon i wtedy musiało to się dziać... ale zrobie jutro awanturę... naiwna nie jestem i mam dobrą pamięć co im się podobało a czego nie ma ![]() No szok. Nerwy jak widzę są mi nie wskazane... ale jak miałam się nie zdenerwować! Nagle gdzieś uciekają pieniądze mi no sorry , ale trzeba być bezczelnym! Już kończę wywód idę po lody, musze się odstresować
|
|
|
#1179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
coś ładnego
wysprzedaje, już mnie zwolnienie kusi
|
|
#1181 | ||||
|
Zadomowienie
|
gratuluje udanych wizyt!!
soofcia-super!Gratuluje Kiciulec- a gdzie były te targi w Rzeszowie????? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() natka-najważniejsze że nic Wam się nie stało, ale biedna nerów musiałaś się najeść ![]() Cytat:
) zamawiała b. podobną.ja jakoś za spódnicami nie jestem ![]() jutro o 16-ej wizyta u ginka dzisiaj poszłam po wyniki moczu i kobita mi ciśnienie podniosła, bo okazało się że "coś"się stało z moim moczem i nie był do odczytu, tak samo mocz mojej córy który wziełam profilaktycznie do zbadania(ma ona problem z nerką).Najgorsze jest to,że pobieranie moczu jest tylko w pon., czw. i pt.
|
|
#1182 | ||
|
Rozeznanie
|
Bianeczko, Pestko - gratuluję dziewczyneczek!
Cytat:
Cytat:
Niech je myszy zjedzą za takie numery na ciężarnej!
|
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze czyli jest sens robić połówkowe w 4d też??? Ja jak dzwoniłam umawiać się na termin i pytałam o 4d w 20 tygodniu to mi powiedzieli że bez sensu bo to za wcześnie, że lepiej widać od 28 tygodnia
![]() Dziewczyny gratuluje córeczek i zazdroszczę oczywiście
|
#1185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dzisiaj jakoś nie ogarnięta jestem ale już poprawiłam miałam Ci pogratulować wizyty a tu taka wpadka ![]() Oczywiście trzymam mocno kciuki za kolejne wizyty
Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-05-09 o 21:23 |
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak powiedziałaś są ludzie i parapety ja nie Kiciulec ale też byłam- i to w Krakowie było
|
|
#1187 |
|
Raczkowanie
|
Mamuśki kochane z powodu mojego ślubu i podróży poślubnej ominął mnie cały wątek
nie mam szans Was nadrobić, ale już oficjalnie powracam i postaram sie być na bieżąco!! Pozdrawiam i gartuluję owocnych wizyt! |
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie wiekszość lekarzy których znam bierze cos koło tego - ordynatorzy więcej. zawsze do tej pory miałam widoki i ze zwykłego i z 3d/4d. I w sumie filmu nie mam tylko z ostatniego, bo tylko tak szybko popatrzyła na serducho i mózg i tyle. Ale foteczke 3d mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super, że ok z wynikami mam nadzieje ze moja mała nie wykręci numeru we czwratek i nie okaże się chłopcem bo bedzie za kare chodzić w kieckach ![]() odebrałam wyniki moczu, wyszła mi troche przekroczona norma glukozy w moczu.... ale nie dużo i do tego jakies nieliczne bakterie i drożdże wygląda, że łapnęłam jakąś infekcje, ale nic mnie nie boli ani nie piecze....---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Natka o rany współczuję dobrze, że nic poważnego się wam nie stało...
|
|||
|
|
|
#1189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro powklejam zdjęcia moich pociech , bo zabieram się za to już z 2 tygodnie a gdzie Caltea? dawno jej nie było..
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-05-09 o 21:41 |
|
|
|
|
#1190 | ||||||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
.Golgie, ja też nie mam wycieków, a to muszą być?? Bo ja się tym nie martwię .Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miss.hot gratuluję synka i jaki wielki! Chyba największy na wątku . Pestka gratuluję córci, imię szybko się znajdzie! ![]() Natko trzymaj się kochana, przeczytałam też o wypadku, to straszne, zawsze boję się takich sytuacji. Leż, opdoczywaj, dbaj o Was teraz szczególnie Cytat:
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile - pożalić się troszkę
![]() Niektóre z nas narzekają na brak brzucha- mi to nie przeszkadzało- ale jakoś od 2-3 tyg. pojawił mi się i teraz mam dola czy nie za duży ![]() Zmykam spać- mam nadzieję, że w końcu dziś pośpię.Chociaż te moje gardło dalej drapie- ale kupiłam syropek -Prenalen- może pomoże ![]() No wyć mi się chce
|
|
|
|
#1192 |
|
KWC
|
Bianeczko, Pestko, Kasiuleczkokuleczko gratuluję córek i troszkę (troszeńkę) zazdroszczę!!
Ja też byłam dzisiaj u lekarza - kolejne USG, które potwierdziło, że moje dziecko ma pisiorka. Sterczał mu jak antena, nie dało się nie zobaczyć
|
|
|
|
#1193 |
|
kosmitka
|
Aha miałam napisać jeszcze o bliźniakach, zawsze mi życzono i było podejrzenie, że będą - bo moja babcia miała 2 pary bliźniąt. Ale nie ma. W sumie chyba lepiej, bo z bliźniakami naprawdę nie jest lekko - mojego męża siostra ma bliźniaki i to naprawdę jest ciężka fizyczna praca - wszystko podwójnie. Do tego jej parka to urwisy, rozbiegają się, rozrabiają.
W temacie wizyt chyba moja jedna z droższych - 200 zł. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Archinto przecież Twój brzunio nie jest taki duży, bez przesady! A prenalen na pewno pomoże, trzymam kciuki. Kuruj się
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie nim odejdę musiałam zerknąć co tam u Was-
Natko- kochana dobrze,ze ogólnie nic Wam nie jest No i widzę,że wysyp calzedonii gratulejszyn Dla facecika też
|
|
|
|
#1196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej dziwi mnie to, że zachowałam zimną krew, bo byłam w stanie zadzwonić do TŻ rzeczowo powiedzieć, co i gdzie się stało i potem dzwonić dalej i rozmawiać z policją. A ostatnio płakałam z byle powodu ![]() Ok już wam nie marudzę o tym
|
||||
|
|
|
#1197 |
|
kosmitka
|
No moje wpisy chyba 3 dzień są niewidoczne.
![]() Dobrej nocy więc.
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze była koleżanka (druga), której obumarła fasolka jakoś w czasie jak ja się dowiedziałam o swojej. I w sumie ona dziś się dopiero dowiedziała o mojej ciąży bo w ogóle nie czułam się na siłach by jej powiedzieć o naszym szczęściu przy jej zmartwieniu. Chyba za dużo newsów jak na jeden dzień. I znów będę miała porąbane sny- dziś mi się śniło,ze komuś łyżwą nogę odcięło- brrrrrr. I jeszcze jakieś tam masakry - nie wiem skąd mi się to teraz bierze
|
||
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Anciu Kochana ja właśnie miałam odpisywać na twojego posta
Nie gniewaj się Pod wieczór każda z nas już zakręcona Ja też zawqsze mam odpisac komuś a potem przeczytam kolejny post i zapominam co miałąm napisać więc zwykle tylko na ten ostatni co czytałam odpisuje
|
|
#1200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja kumpela jak usłyszała,że przytyłam od początku 6 kg, to stwierdziła:TAK DUUŻO??bo jej inna koleżanka też jest w 6 miesiącu AŻ tyle nie przytyła. Aż mi się głupio zrobiło..i po co ludzie gadają czasami takie głupoty, nie zastanowia się tylko walą co im slina na język przyniesie !!opierdzieliłam ja, że przecież każda ciąża jest inna i kształt brzucha czy tycie to sprawa indywidualna,(sama powinna wiedziec bo raz już rodziła), ale niesmak po rozmowie pozostał ![]() Cytat:
super że wszystko w porządkuancia-ja Cię widzę na bierząco słodkich i spokojnych snów ![]() uciekam spać, rano przedszkole, przychodnia, praca i popołudniu do Jasła do ginka..wieczorem się odezwe i proszę o wirtualne kciuki dla mojego bąbla
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-05-09 o 22:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ale co tam
to miły gest ze strony mamy 

). 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)