Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 21:07   #2431
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Kitka współczuje.
Może jednak nie pojedzie.

Eh... mój kiedyś podobne miał humory.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:10   #2432
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kitka współczuje.
Może jednak nie pojedzie.

Eh... mój kiedyś podobne miał humory.
wiem że pojedzie... musi pokazać że jest góra... to zobaczymy jak się nie odezwę...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:14   #2433
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
fochy jak baba wali... szkoda mi słów, nawet sie denerwować i kłócić z nim nie będe... ale nie pozwolę sobie na takie zachowania... zależy mi na nim ale... to nie wszystko...

ja to taka w gorącej wodzie kapana że najchetniej bym mu napisała ze to koniec...
Rozumiem Cię bo mam podobnie przykro mi... mam nadzieję, że mu szybko przejdzie..

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:18   #2434
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Kitka nie denerwuj się, Wam obojgu za jakiś czas przejdzie i wszystko wróci do normy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:24   #2435
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mimo, że miałam oszczędzać zamówiłam internetowo bluzki przede wszystkim dwie białe do pracy z krótkim rękawem

Dziś będzie na pewno podstawa
Dobrej nocy Piękne

Stary 2011-05-09, 21:33   #2436
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Mimo, że miałam oszczędzać zamówiłam internetowo bluzki przede wszystkim dwie białe do pracy z krótkim rękawem
Pochwal się, jakie....

Kitka Będzie dobrze Faktycznie, nie daj sobie na głowę wejść, bo będzie ciągle tak samo... Ale nie zrywaj, bo będziesz żałować pochopnej decyzji

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:37   #2437
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Hej Jednak wczoraj się zmusiłam i zrobiłam oprócz pachnącej kąpieli nałożyłam maseczkę z zielonej glinki na twarz, olejek babydream na włosy, a dziś piękny i staranny w miarę możliwości makijaż i już lepiej się czułam Tylko z paznokciami nie mam co zrobić - nie są za bardzo równe, poza tym zapuszczam na dłuższe....
Znalazłam na półce dziś z tamtego roku rexone w sprayu i w końcu po pracy mogłam zdjąć fartuch i wyjść z pracy, te fartuchy są u nas okropne
Kupiłam dziś kolejny antyperspirant w sprayu z Rexony

Nie działa Jak siedzie w domu i nic nie robi to nawet jest spoko ale pod koniec dnia już coś czuje niefajnego spod pach a po 8 godz. pracy śmierdzę! dodatkowo jeszcze mam super sztuczne fartuchy ale z żadnym dezodorantem czy antyperspirantem mi się nie działo jak z tym - każdy działał od rana do wieczora a ten
ja na noc używam Antidral - i moge w dzień nawet nic nie użyć i zero śladów potu i brzydkiego zapachu

Cytat:
fochy jak baba wali... szkoda mi słów, nawet sie denerwować i kłócić z nim nie będe... ale nie pozwolę sobie na takie zachowania... zależy mi na nim ale... to nie wszystko...

ja to taka w gorącej wodzie kapana że najchetniej bym mu napisała ze to koniec...
a moze jednak przyjedzie jeszcze nic nie mówiąc??
Cytat:

Dziś będzie na pewno podstawa
Dobrej nocy Piękne
jakie?
Stary 2011-05-09, 21:38   #2438
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

Nie działa Jak siedzie w domu i nic nie robi to nawet jest spoko ale pod koniec dnia już coś czuje niefajnego spod pach a po 8 godz. pracy śmierdzę! dodatkowo jeszcze mam super sztuczne fartuchy ale z żadnym dezodorantem czy antyperspirantem mi się nie działo jak z tym - każdy działał od rana do wieczora a ten
rozumiem dla mnie najlepsze dezodoranty to zawsze w kulce i tak, najlepiej pasuje mi Garniera ale jest baaardzo nieekonomiczny i drogi w stosunku do tego jak szybko schodzi dlatego używam równie dobrej rexony zazwyczaj tej srebrnej wersji która nie brudzi czarnych ubrań, świetny jest

Cytat:

dziś zrobiłam sobie mega kolorowy makijaż , w zieleniach i wszyscy mnie chwalili...
i czemu go nie uwieczniłaś i nam nie pokazałaś

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
A bo chciałam się dowiedzieć jak z cenami najmu tak z ciekawości, bo jak wiadomo mieszkania wystawiają za różne ceny a czy one się wynajmują to inna sprawa

Chociaż właśnie takie miasta jak wawa czy kraków mają wiele mieszkan pod najem i jest większa konkurencja, więc i ceny bardziej życiowe, a na śląsku mniej mieszkań, więc czasami naprawdę chcą dużo kasy za byle rudere...

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

ceny znam bo orientowałam się swego czasu gdy jeszcze to mieszkanie nie było pewne zdecydowanie przesadzają z cenami kawalerek!! Mieszkanie 2 pok. w świetnym stanie można znaleźć nie raz w tej samej cenie w Wawie dużo zależy od dzielnic, najdrożej jest na ursynowie, w centrum, dużo normalniejsze ceny na bielanach, ochocie czy powiślu

Cytat:
no i randki nie bedzie... pokłócilismy sie przez telefon.. bo??? zadzwoniłam do niego o 20 i zapytałam o której bedzie... a on do mnie z krzykiem że sie czepiam, ze jak mówił ze bedzie po 21 to tak bedzie, że przyjedzie o której mu sie uda itp... kurde ja też mam swoje zycie, szkoły itp i chciałam jakoś coś sobie zaplanować a nie... więc mu spokojnie tłumacze, on dalej krzyczy więc powiedziałam mu że jak mamy sie kłócić to bez sensu ... i powiedział ze jedzie w takim razie od razu na mazury i wyłączył telefon...
jeszcze pewnie myśli ze do niego zadzwonie?? niedoczekanie... nie będę sie odzywała, rozumiem że jest zabiegany i ma dużo pracy i stresów ale ja nie jestem jego workiem treningowym na którym sie może wyżywać...

przepraszam za off
kurcze strasznie drażliwy i zawzięty ten Twój chłopak przykro mi, mam nadzieję, że szybko Wam "przejdzie" i się ułoży

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 21:44   #2439
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
rozumiem dla mnie najlepsze dezodoranty to zawsze w kulce i tak, najlepiej pasuje mi Garniera ale jest baaardzo nieekonomiczny i drogi w stosunku do tego jak szybko schodzi dlatego używam równie dobrej rexony zazwyczaj tej srebrnej wersji która nie brudzi czarnych ubrań, świetny jest
Ja też używam Rexony tą srebrną wersje, jak dla mnie idealny. Bardzo wydajny i spełnia swoje zadanie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-09, 21:49   #2440
Lenka_1987
Zadomowienie

Kitka wiem przez co przechodzisz. Miałam tak samo ze swoim, jeśli nie gorzej jeszcze. Nie martw się, jakoś to będzie. Musi być

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

a ja to dziś jakaś senna się zrobiłam, tak odwlekałam i odwlekałam moje spamowanie, że już mnie 22 prawie złapała. Zmyłam tylko lakier z paznokci, na noc nasmaruję je kremem, niech odpoczną od lakieru przez noc, maseczkę miodową na twarz nałożyłam, wydepilowałam pachy i łydki, ale łydki tylko tyle o ile, no i na stopy krem położę. Dobrze, że jutro mam czas do 12 to rano się sobą zajmę...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 22:23   #2441
Anastazja86
Zakorzenienie

Lenka- lakiery pękające z essence kosztują chyba 9 zł, z isa dora prawie 30 zł

Kitka- mam nadzieję że szybko Wam przejdzie

u mnie dzisiaj tylko podstawa bo zmęczona jestem
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 22:35   #2442
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ciekawe co u Caate

Stary 2011-05-09, 22:42   #2443
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Ciekawe co u Caate
Też dzisiaj się nad tym zastanawiałam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-09, 23:42   #2444
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
co się dzieje? aż tak źle?
no dobrze nie jest,ciagle sie klucimy...ech mam nadzieje,ze ta zla passa w koncu sie skonczy
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
My też jakoś specjalnie nie obchodzimy, po prostu jakaś kolacja plus winko czy coś w tym stylu, żadnych prezentów itp.

Mam nadzieję, że wiatr rozwieje te chmury i wszystko się ułoży
dziekuje,tz mam taka nadzieje

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
94 dni

lekarze nic nie mówią na razie, albo się obudzi albo nie 16 maja ma mieć tomografię robioną i 18 jedziemy z dokumentacją na konsultację do neurochirurga
tak bardzo mi przykro,podziwiam cie za twoja sile i zycze by mam szybko sie wybudzila
Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
kochane witajcie a raczej dobranoc tyle mam do nadrobienia zeee heej, tyle mnie nie bylo i tak wogole wstawie foty do albumu wlosów rudych, tak jak kiedyś obiecalam i lece spac
slicznie tez myslalam o rudym,bo czarny juz mi sie troche nudzi

Cytat:
a ja nie mogę z depilatorem robiłam 2 podejścia do nóg i zwątpiłam depilator leży i się kurzy
u mnie bylo tak samo,depilator mam od 5 lat,a uzylam go moze z 3 razy po kilkanascie sekund

Cytat:
Ja myślę o woskowaniu... choć moze depilacja cukrowa by była delikatniejsza ale czy nadaje się do ciemnych włosów?
nadaje sie jak najbardziej,sama mam ciemne mocne wlosy i depilacja cukrowa sprawdza sie swietnie z tym,ze ja robie ja sama domu,jak dla mnie kosmetyczka jest tu zbedna

kitka bedzie dobrze,nie podejmuj pochopnie zadnych decyzji,bo potem mozesz zalowac

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2011-05-09 o 23:46
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:07   #2445
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Czekam na Tż....
'Bluzki zamówiłam takie zwykłe koszulki z krótkim rękawem, gładkie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja na noc używam Antidral - i moge w dzień nawet nic nie użyć i zero śladów potu i brzydkiego zapachu
Używałam czegoś podobnego i raz poparzyłam sobie skórę pach i już nie używam

Cytat:
Właśnie wczoraj kupiłam na ślepo srebrną rexonę dzięki Tobie wiem już że jest dobra

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
no dobrze nie jest,ciagle sie klucimy...ech mam nadzieje,ze ta zla passa w koncu sie skonczy

nadaje sie jak najbardziej,sama mam ciemne mocne wlosy i depilacja cukrowa sprawdza sie swietnie z tym,ze ja robie ja sama domu,jak dla mnie kosmetyczka jest tu zbedna
chyba jakiś odpoczynek by się Wam przydał.... współczuję
A co do pasty to dziękuję za odp. wolę w domu nie próbować z moimi zdolnościami...

Stary 2011-05-10, 09:18   #2446
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Hej

U mnie spa było wczoraj i dzisiaj
Było:

masaż syrenką,
masaż ud na przemiennie ciepłą i zimną wodą,
scrub twarzy + masło kakaowe,
Nail Tek II na paznokcie,
mycie włosów OMO : emulsja gloria/szampon babydream/ odzywka isana z babassau i teraz muszę nałozyc coś z silikonami, albo ochronnego.

Kitka wspólczuje sytuacji z TZ, ale że tak powiem nie daj mu się a już wszystko się ułoży

Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_
Czas edycji: 2011-05-10 o 09:20
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:28   #2447
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc
a ja uzywam tylko antyperspirantów Dove, teraz chcę wypróbować Ziaja Bloker, podobno jest b. dobry a można go kupić w aptece ja widziałam go ostatnio za 7,50

edit: nawet srednia ocen ma iweksza niz etiaxil

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-05-10 o 09:29
Stary 2011-05-10, 09:35   #2448
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

buahhot ja mam bloker, jestem zadowolona, ale nalezy korzystać zgodni z zaleceniem producenta, i ze zwykłego antyperspirantu nie rezygnuje
Stary 2011-05-10, 10:04   #2449
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

ja używam antyperspirantu Garniera w kulce, jak dla mnie najlepszy, rano smaruję pachy i jestem sucha do wieczora

co do depilatora to też mam i używam na nogi tylko, resztę depiluję pastą cukrową mam czarne włosy i gdybym się goliła maszynką musiałabym to robić codziennie;/

siedzę w robocie i zaraz spadam do domu dobrze jest pracować na pół etatu
w domku wypiję kawę i idę do mamy a o 15 uciekam na obiad na grilla
Stary 2011-05-10, 10:07   #2450
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Tż. zaraz zabiera mi laptopa, bo jutro ma maturę ustną z j. polskiego i chce na nim robić prezentacje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-10, 10:08   #2451
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Anastazja86 a której kulki z garniera?

Ja na razie umyłam włosy szamponem z aloesem i ogórkiem, nałożyłam potem odżywkę z miodem i cytryną, a na twarz krem z łopianem I jak na razie nie mam sił na nic wiecej bo mam okres

Stary 2011-05-10, 10:27   #2452
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

ehhh.. była zadowolona z nawilżenia jakie jest przy metodzie OMO, ale u nasady moje włosy wyglądaja beznadziejnie... i do tego łupiez!
Stary 2011-05-10, 10:28   #2453
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

u mnie bylo tak samo,depilator mam od 5 lat,a uzylam go moze z 3 razy po kilkanascie sekund
Nie zrażaj się początkowymi niepowodzeniami z depilatorem. Ja po kupieniu swojego nie mogłam się doczekać żeby go wypróbować. Po pierwszym razie byłam załamana, kasa w błoto wyrzucona, bo nie dość, że strasznie bolało, miałam pełno podrażnień, skóra nie była idealnie gładka, jeśli w ogóle można powiedzieć, że była gładka, do tego włoski bardzo szybko odrosły. Nie zraziłam się tym na szczęście i używałam depilatora regularnie od jesieni, bo kupiłam go jesienią, a na wakacjach następnego roku mogłam nad jezioro spokojnie pojechać na dwa tygodnie, i nie wstydzić się chodzić po plaży, bo po tych 2 tygodniach to miałam kilka włosków na nogach, ale takich słabo widocznych.

Ostatnio się zaniedbałam jeśli chodzi o depilator, a raczej zaniedbuję się już od dłuższego czasu i albo chodzę z futerkiem na nogach (tzn. w zimie chodziłam) albo na szybko maszynka. Ale obiecuję poprawę i od dzisiaj maszynki nie tchnę, tylko depilator.

A i jeszcze odnośnie podrażnień i bólu, to na dzień dzisiejszy mogę się wydepilować i pójść gdzieś w spódniczce bez rajstop, bo nie mam już podrażnień, a druga rzecz teraz już nie czuję wcale bólu przy depilacji...

Więc dziewczyny nie zrażajcie się do depilatora, bo z czasem, przy systematyczności efekty są naprawdę niezłe
Stary 2011-05-10, 10:30   #2454
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Troszkę dziś pospałam i zaraz na zajęcia muszę iść, nie bardzo mi się chce :P no ale

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A czego jeszcze na buzię używałaś? Bo mi się ostatnio pogorszyła

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Ja też muszę coś z makijażami poszaleć Kiedyś zawsze miałam starannie oczka umalowane w kilku kolorach, bawiłam się makijażem, łączyłam kolory, cuda na powiekach wyprawiałam, a ostatnio to te moje makijaże są takie... spokojne. Maksymalnie trzy kolory, ale typu biały jasny jakiś i ciemny jakiś, a zazwyczaj to jeden kolor i biały Czasem jeszcze kreskę eyelinerem dorzucę do tego, albo jeden kolor i kreska... Muszę się poprawić w tej kwestii
Na nowo powstałe pryszcze, zamiennie pasta cynkowa i maska under 20 sos 3 w 1, tylko nie zmywałam jej po paru min a zostawiałam np na noc, fajnie wysuszyła. Dodatkowo zrezygnowałam z wycierania ręcznikiem buzi na rzecz papierowych, kilka razy nałożyłam maskę, regenerująca z ziaji np i delikiatny peeling z zielonej herbaty Planet Spa Avon

Tylko jeszcze te plamy po pryszczach

Kitka
Jego strata że do Ciebie nie przyjechał. Nie miał powodów do takiego wybuchu Głowa do góry, nie daj sobą pomiatać, ochłońcie obydwoje... Ja bym pierwsza się nie odzywała Na pewno się dogadacie, nie podejmuj pochopnych decyzji

Miłego dnia

a ktoś wie co dzieje się z Shadii??

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:49   #2455
angelinmyheart
Zakorzenienie

A do mnie zadzwoniła właśnie babka, że szuka opiekunki do dziecka na 5h dziennie 3 dni w tygodniu do dwójki dzieci. Tylko jedno ma 1,5 roku nigdy takim się nie zajmowałam i trochę się boje, że nie będę wiedziała co robić, jak coś się stanie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-10, 11:10   #2456
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziewczyny mam bardzo ważne pytanie. Myślę, że Talullah mogłaby mi pomóc, ale nie wiem kiedy ona będzie, a muszę wiedzieć jak najszybciej. Mam nadzieję, że wiecie coś na ten temat. Jeśli mam TYLKO ubezpieczenie szkolne, to mogę korzystać z bezpłatnych wizyt u lekarza, czy musi być inne ubezpieczenie (rodzinne/zdrowotne)? Potrzebuję pilnie odpowiedzi....

K

Sz
Stary 2011-05-10, 11:56   #2457
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miłego popołudnia Laski

Stary 2011-05-10, 13:01   #2458
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny mam bardzo ważne pytanie. Myślę, że Talullah mogłaby mi pomóc, ale nie wiem kiedy ona będzie, a muszę wiedzieć jak najszybciej. Mam nadzieję, że wiecie coś na ten temat. Jeśli mam TYLKO ubezpieczenie szkolne, to mogę korzystać z bezpłatnych wizyt u lekarza, czy musi być inne ubezpieczenie (rodzinne/zdrowotne)? Potrzebuję pilnie odpowiedzi....
Nie wiem jak jest ze szkolnym, ale w mojej sytuacji (jestem studentką) jest tak, że jak idę do lekarza to potrzebuję zaświadczenia, że któreś z rodziców jest ubezpieczone i ja jestem podciągnięta pod jego ubezpieczenie. U mnie to jest tak, że jestem "podpięta" pod ubezpieczenie mojej mamy i za każdym razem jak idę do lekarza (specjalisty) to muszę pokazywać takie zaświadczenie, że jestem ubezpieczona. Zaświadczenie jest miesiąc ważne tylko. A bez aktualnego zaświadczenia lekarz nie przyjmie. W Twoim przypadku, jako że jesteś mężatką to chyba musisz być ubezpieczona przez męża.
Stary 2011-05-10, 13:20   #2459
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak jest ze szkolnym, ale w mojej sytuacji (jestem studentką) jest tak, że jak idę do lekarza to potrzebuję zaświadczenia, że któreś z rodziców jest ubezpieczone i ja jestem podciągnięta pod jego ubezpieczenie. U mnie to jest tak, że jestem "podpięta" pod ubezpieczenie mojej mamy i za każdym razem jak idę do lekarza (specjalisty) to muszę pokazywać takie zaświadczenie, że jestem ubezpieczona. Zaświadczenie jest miesiąc ważne tylko. A bez aktualnego zaświadczenia lekarz nie przyjmie. W Twoim przypadku, jako że jesteś mężatką to chyba musisz być ubezpieczona przez męża.
Byłam ubezpieczona pod mamę, ale chyba już nie jestem. A mój mąż jest ubezpieczony w krusie, a tam jest jakoś inaczej.... Ja po zakończeniu szkoły muszę się zgłosić do urzędu pracy i wtedy będę miała ubezpieczenie, ale jak jest teraz to nie wiem, bo do czerwca chyba jestem na tym szkolnym. Dzisiaj muszę iść do lekarza... Teściowa mi ciągle mówi, że ubezpieczenie ze szkoły chyba tylko wystarczy, ale mi się wydaje że nie....

K

Sz
Stary 2011-05-10, 13:21   #2460
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja86 a której kulki z garniera?

Ja na razie umyłam włosy szamponem z aloesem i ogórkiem, nałożyłam potem odżywkę z miodem i cytryną, a na twarz krem z łopianem I jak na razie nie mam sił na nic wiecej bo mam okres
o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-w-kulce.html

ja byłam u mamy i właśnie wróciłam, ale jest gorąco normalnie lato u mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości