|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Zapomniałam napisać, że przy okazji dzisiejszej wizyty w Naturze capnęłam pęsetę
![]() A teraz jeszcze o rękawiczkach mi pisza... paskudy...
|
|
|
|
#3122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i mając porównanie z moimi to chyba bym nie kupiła tych, które są teraz. A ogólnie to musze się przyznac, że już od paru dobrych miesięcy nie używam moich pędzli z Essence, bo zakupiłam sobie pędzle z EDM do minerałów i teraz to je .
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysłowa dziewczyna.
![]() ![]() http://nihrida.blogspot.com/2011/05/...il-polish.html |
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ten z R. FYB ale ostatnio jakoś coś nie tak z nim, włosie wylatuje i jakby łamie sie dziś go uprałam i myśle że jeszcze troche pociągnie jednak
|
|
|
#3125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam powiedzieć, że aktualnie jestem szaleńczo zakochana w MA smokey eye
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#3128 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Widzę, że już kupiłaś to sama się przekonasz ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Ten akurat ma słabą pigmentację, co mnie bardzo zawiodło
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||||
|
|
|
#3129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Córka marnotrawna jestem.
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2011-05-09 o 23:07 |
|
|
|
|
#3130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pokazałam nawet TŻtowi, który już jest we wszystkie strony zaznajomiony z "pękaczami": "Paaaaa!! Jakaś nowa kolekcja, ale szkoda że pękają tak jak biały a nie jak czarny. Coś musi być na rzeczy, że te jasne są inne ". Dopiero jak ochłonęłam po obejrzeniu zdjęć, przeczytałam treść i się razem ze mnie pośmialiśmy ![]() No daaajcie spokój, żeby tak się w balona zrobić
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#3131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, tak, kupiłam, i już się nawet nim wysmarowałam . Nałożyłam go na brąz z paletki MySecret i wyglądał super! Jutro zrobię bez tego brązu makijaż, używając bezpośrednio Mauve it, Mauve it! i zobaczę jak się spisze .W ogóle to tak sobie dzisiaj oglądałam te cienie i kilka mnie zauroczyło, ale mimo wszystko obawiam się ich jakości . |
|
|
|
|
#3132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#3133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A tuszom to już w ogóle :P.
|
|
|
|
|
#3134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do eksperymentów to wiesz, siostry tak mają ![]() Cytat:
nie płakaj, jeszcze kiedyś Cię wykorzystam ![]() ![]() Co do kuszenia to ja tylko wypowiadam swoją opinię, a że jest tak hm... sugestywna... no, to już wiesz co masz zrobić ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za info dotyczące pędzli, miałam ochotę kupić ten ze stałej kolekcji, bo myslałam, ze będzie taki sam jak z Moonlight
![]() a teraz na moją listę wędruje tusz chciałam wypróbować MF 2000, nigdy go nie miałam, ale skoro tak zachwalacie ME smokey to...
|
#3137 |
|
Raczkowanie
|
Cooo?? To te czarne pękają inaczej? Ja sie tyle namordowałam z białym, i efekt jest ciagle beznadziejny (taki jak u kazdego z reszta). To jak pękają czarne, tak jak te Isadory?
Edytowane przez Azazel1987 Czas edycji: 2011-05-10 o 09:34 |
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukam szukam i nie moge znalezc |
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale każdy musi się pobawić, znaleźć swój sposób i wtedy będzie zadowolony![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Powiecie mi ile w limitowance I love Berlin dokładnie kosztował lakier do zdobień? Ja ostatnio za niego dałam 6.99zł (był w koszyczku przeceniony z 8.99zł) a na jednym blogu przeczytałam, że normalnie on kosztował niecałe 6zł... Jak to jest z tymi koszyczkowymi promocjami?
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
To ja wstawiam fotki czarnego pekacza skoro kto pytal, moze sie przydadza
Przy cieniutkiej warstwie peka tak wlokniscie, a przy grubej to duze pekniecia ,takie platki. Ja jestem zadowolna ze go kupilam
|
|
|
|
#3141 |
|
Oby do wiosny
|
Mnie jednak nie bardzo leży ten efekt- nie podobają mi się te zgrubienia które się tworzą.
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem zakochana w czarnym pękaczu
Te "zgrubienia" traktuję lakierem bezbarwnym (i tak jest potrzebny, bo nie podoba mi się mat pękacza) i jest wszystko git
|
|
|
|
#3144 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Tak w ogóle, to chyba niedobrze ze mną.... byłam w Douglasie z Córką wczoraj i NIC NIE KUPIŁYŚMY
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
proszę http://black--feather.blogspot.com/2...ra-smokey.html
![]() Cytat:
to ja Ci powiem, to jest tak, że często gęsto oszukują klientów na cenie i przede wszystkim jakości bo wywalają stare produkty z limitowanek sprzed dwóch lat
|
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi za to zaczal mi sie snic po nocach nowy kajal All I want, ktos na niego kiedys zwrocil uwage. Ma ktoras z Was moze? Aha, jesli bylo to przepraszam kupila ktoras z Was kredke z tych nowych metalicznych?
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ale to dopiero jak się czegoś więcej dowiem .EDIT Ktoś pisał, że zepsuł All About Cupcake, znalazłam filmik Michelle Phan jak można taką szminkę naprawić ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AwmIR...el_video_title Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2011-05-10 o 11:07 |
|
|
|
|
#3148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc chyba Natury robią nas nieźle w balona z tymi "promocjami"
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was posiada lakiery multi dimension 67 just shout! i colour&go 22 what do u think? i mogłaby wstawić zdjęcie porównujące oba kolory?
Ja mam md 67, ale interesuje mnie też c&g 22 - niestety w dwóch Naturach nie było tego drugiego koloru i nie moglam nawet w buteleczce sprawdzić/porównać odcienie.
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

i mając porównanie z moimi to chyba bym nie kupiła tych, które są teraz. A ogólnie to musze się przyznac, że już od paru dobrych miesięcy nie używam moich pędzli z Essence, bo zakupiłam sobie pędzle z EDM do minerałów i teraz to je 

dziś go uprałam i myśle że jeszcze troche pociągnie jednak

Do wszystkiego była dołączona karteczka z uroczymi życzeniami dobrego użytkowania od Gabi

". 
.

Ja mam md 67, ale interesuje mnie też c&g 22 - niestety w dwóch Naturach nie było tego drugiego koloru i nie moglam nawet w buteleczce sprawdzić/porównać odcienie.