|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201
the_sania dzisiaj masz pełne ręce roboty
, pierwsza strona zmienia się w tempie expresowym
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolejne Mamusie dzieciaczki witają. Majówki rodzą, czerwcówki czekają. V-VI 201
|
|
|
|
#333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy na swiecie Nikusia .Eeeee, zdaje sie, ze wlasnie zajelam zaszczytne miejsce na gorze listy ![]() Wiecie co, ide na spacer sie odstresowac... Musze czyms zajac mysli... Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-05-10 o 10:23 |
|
|
|
|
#334 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziś wysyp dzieciaczków mamy
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
MAM KOLEJNE WIEŚCI OD SIASI
![]() NIECH KAŻDA BOJĄCA SIĘ PORODU TO PRZECZYTA!!!! Poród? hehe życze takiego każdej kobiecie. na porodówke weszłam z 8 cm rozwarciem, zrobili mi zapis i wstałam na siku. doszłam do łożka i wolalam położną bo juz wychodził babka tak miła ustawiła nie we wszystkich pozycjach w 3 sekundy. Mały urodził się w czepku. z pęcherzem i wodami płodowymi. Nawet nie wiedziałabym że już gdybym go w rękach położnej nie zobaczyła. Dodam tylko że skurcze w nocy bolały , alez co 10 min zrobiły się co 4 a ja zarzucałam dupką po korytarzu.kocham tą kobietę ![]() mam tak dobre nastawienie do porodu ze chce juz isc ale kurddddddddd nic sie nie dzieje;( nie wiem czy mi sie nie sączą wody bo mam cały czas mokro w majtkach,a le po nogach mi nic nie cieknie wiec pewnie po prostu sie poce ![]() skurczy nie mam i jestem zła z tego powod. w nocy brzuch bolał ale chyba z przejedzenia. ![]() juz bym chciała urodzić na prawde. odszedł mi cały strach przed porodem i wszystkim, chce po prostu mieć malucha ze sobą... niech on wychodzi... wczesniej sie bałam i chciałam zeby siedział w brzuchu ale juz na prawde go chce miec.... ANDZIOTKU gratuluje serdecznie!!!!!!! super ze wreszcie masz Gabrysie ze sobą![]() ANULA chyba poród nie był najłatwiejszy ale dobrze ze juz masz kruszynkę ze sobą op bólu się szybko zapomni !!!!ale dzisiaj urodzaj w dzieciaczki ![]() dogadały sie dziewczyny czy co:P
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemy mocno z mimbi ![]() Twn pokój wyszykowany zadziałał cuda Grazin, relacja Siasi faktycznie pocieszająca, tylko, że Siasiek już drugie dzieciatko rodziła a podobno z drugim z reguły jest szybciej i łatwiej.. Ja chyba już wolę nastawiać sie na mega hardcore Najwyzej bedzie niespodzianka
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez tak chcę i chcę już!!!!
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
Ddaiissyy.. nom, juz tak mało czasu
Ale wiesz co? do tej pory wydawało mi się, że chce, żeby mój dzidziuś był dzidziusiem z czerwca.. ale teraz chciałabym szybciej ![]() Kochana u nas chyba będzie Jasiu Jaś, Jasiek, Jaśko, Jani.. (chociaż nadal nie mogę sie przyzwyczaić.. pewnie, że i tak do końca życia będą małego nazywac "syneczkiem".. tak jak w ciąży już się przyzwyczaiłam) No.. chyba, że coś jeszcze nam się odwidzi.. bo jest bardzo możliwe znając mnie hehe |
|
|
|
#340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Cytat:
I następny bobas Siasiek gratuluję Cytat:
Czekamy na wieści ![]() Siasiek wow! Jaki poród
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-05-10 o 10:40 |
|||
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie mam czasu nadrabiac;( dopeiro jak tż do pracy pójdzie.
andziot mnie zaskoczyła przed 21 tu pisała a o 5 była Gabi jeju![]() siasiek pierwszy porod też miała dosc lajtowy wiec chyba jesyt stworzona do tego by rodzic![]() dobra lece bede później
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
Siasiek zazdroszę i gratuluje takiego mega szybkiego porodu, chyba każda z nas takiego właśnie oczekuje
Bynajmniej ja napewno
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
es od Andziot !
Nasza mała wielka Gabriela przyszła na świat dziś o 5,55, poród siłami natury, 3900, 56cm, 10pkt Nadal mam łzy w oczach, ściskam Was mocno! Andziot
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki ciesze sie jak bym to co najmniej ja urodziła
ANDZIOT ANULA SIASIEK wielkie gratulacje i buziaki dla Gabi ,Zosi I NIkosia kciukasy za Miske Mimbi a u mnie nadal nic
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę jak się woreczek rozwiązał
![]() Anulka i Siasiek moje gratulacje
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Łooo masakra ile mam sie rozpakowalo, super
andziot, anulka, SIASIEK GRATULACJE ![]() ![]() Opis porodu SIASI super gdyby kazdy taki był (oby wszytskie takie byly za to trzymam )
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#347 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też chcę taki poród .. ![]() Cytat:
![]() nie dziwię się, że łzy w oczach, ja jak moją małą wielką Gabrielkę urodzę będę pewnie ryczeć dłuugooo .. ![]() ściskamy Andziotka
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
ale piękna pogoda dzisiaj, a ja mam takiego lenia. Nogi mnie bola brzuch lekko ;/ chyba wczoraj przesadzilam z tymi porzadkami. Nogi mam opuchniete ;/
W ogole to zalamka jak patrze w lustro taki wieloryb blady nawet nie wychodze na slonce bo sie schowa Wklejam zdjecia łózeczka które wczoraj poskladalam itp jeszcze nie stoi na swoim miejscu bo czekam na tż az je przeniesie.
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
SiLLee, śliczne łóżeczko i pościel
Ja uciekam przypomnieć sobie moją prezentację na ustny polski i wygłaszać ją przed lustrem .. Chyba będę musiała trochę skrócić, bo nie wyrabiam się w 15min .. Tylko nie wiem co wyrzucić z niej, wszystko ważne mi się wydaje .. ![]() No nic .. idę ![]() Ale podczytuję i czekam na kolejne dzidzie dziś
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
SiLLee bardzo ładne łóżeczko i te serducha
enchan a kiedy ty masz ten ustny z polskiego???
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
SiLLee, ale wypasione łoże
enchantress, cwicz cwicz - praktyka czyni mistrza ![]() Moniqac, dalej w szpitalu z Szymonkiem, walczą antybiotykami z bakterią w moczu, na dodatek dziecko z Moni sali ma gronkowca Biedulka, naje się stresów u Listopadowej i małej Izuni wszystko oki a sama mamuska czuje się jak nówka sztuka
|
#352 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
noooDzień dobry dziewczynki,, Ale dzisiaj wysyp bobasków i jeszcze mimbi do kolekcji ![]()
|
|
#353 | |
|
Rozeznanie
|
w czwartek o 17.50
![]() Cytat:
![]() i się zasapię jak stara baba ![]() biedna Moniqac .. ![]() żeby Szymuś się wykurował szybko ..
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Kilka godzin mnie nie było na forum a tu takie mega fajne wieści ANDZIOT ANULA SIASIEK Ogromne gratulację
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, zostawic Was na pol dnia i czlowiek nie nadaza bo rodza jedna za druga
![]() Listopadowa - dla Ciebie nadzwyczajne gratulacje bo naczekalas sie bidulo Andziot Anulka Wielkie brawa ![]() Siasiek A mnie wczoraj wkurzyli w szpitalu Pojechalam z nastawieniem na wyznaczenie daty cc, a tu mi kolejny lekarz wyskoczyl z pogadanka na temat moich mozliwosci porodowych, broszurami na temat wad i zalet ERCS (kolejne cc po 1 przebytym) oraz wad i zalet VBAC (porod sn po wczesniejszym cc). W sumie 5 stron A4 do przeczytania, z ktorych wynika to, co od dawna wiem Jak ustale cc i nagle zaczne rodzic sama, to zrobia mi "awaryjne" cc - to tez mi sie nie usmiecha, bo chce zeby tz byl ze mna, a jak dostane znieczulenie ogolne, to go nie wpuszcza... Najchetniej nie rodzilabym wcale |
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
poziomeczko dziekujemy za cenne rady
siasiek piekny wymarzony opis porodu ![]() enchan ,nie martw sie Gaba Ci podpowie
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
enchantresss zosiaaa ddaaiissyy dziekuje
enchantresss to trzymam kciuki za czwartek !!Moja matura ustna z polskiego byla piekna zaczelam tak pierw powiedzialam poczatek pozniej sam koniec pozniej srodek i koniec Tak namieszalam ze szok. Zestresowalam sie za bardzo
|
|
|
#358 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry brzuchatki
Ale nam się dzidziusie posypały tej nocy....a u mnie nic, a 10.05 to mój termin porodu Pocieszające jest dla mnie to, że u Andziotka też nic się nie działo, a tu Gabrysia już na świecie Cytat:
Ale Andziotek wyhodował dużą niuńkę, a taki średniaczek miał byc ![]() Cytat:
No Anulka dla Ciebie podwójne gratulacje!!! Zosieńka uparta, ale wyszła ![]() Cytat:
![]() Ale dziewczyny się dogadały i rzeczywiście razem urodziły ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Wchodzę właśnie w swój suwaczek, a tam zamiast 40tyg0dn: "Dziś narodziny mojego dziecka" - czy ja o czymś nie wiem??
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
SiLLee śliczne łóżeczko
Napewno maleństwu bedzie w nim wygodnie
|
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
bardzo późno, ale kciuki będą
Cytat:
![]() dziewczonka może jeszcze dziś się zacznie, w końcu jest dopiero 12 a gdzie tam koniec dnia
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-05-10 o 11:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

, pierwsza strona zmienia się w tempie expresowym 

Najwyzej bedzie niespodzianka

Biedulka, naje się stresów 

Pojechalam z nastawieniem na wyznaczenie daty cc, a tu mi kolejny lekarz wyskoczyl z pogadanka na temat moich mozliwosci porodowych, broszurami na temat wad i zalet ERCS (kolejne cc po 1 przebytym) oraz wad i zalet VBAC (porod sn po wczesniejszym cc). W sumie 5 stron A4 do przeczytania, z ktorych wynika to, co od dawna wiem
Czekamy na Ciebie fasolko