Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-10, 09:55   #1261
Yuuka
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Przepłakałam znów cała noc,wziełam wolny dzien w pracy bo nie jestem w stanie wyjsc do ludzi. Bylam zmuszona spac z nim w jednym mieszkaniu,a to jest najgorsze.Wszystko sie przypomina.
Po raz kolejny powiedzial,ze totalnie nic do mnie nie czuje.Nie potrafi mi oddac nawet czesci tego uczucia jakim ja go darze.
Poza tym wczoraj dowiedzialam sie,ze jego byla narzeczona ( i w sumie wielka milosc,mysle,ze po dzien dzisiejszy) rozstała sie z mezem i spotyka sie zjego dobrym kumplem....Zaczelam kojarzyc fakty i rzeczywiscie od kilku miesiecy ten kolega zniknal z zycia mojego ex,wczesniej spotykali sie,dzwonili do siebie,a od kilku miesiecy totalna cisza.
Zapytalam go czy to o nia chodzi,czy widzi ,ze ma jakies szanse u niej z racji tego,ze sie rozwiodla.Mowil niby,ze nie,ale widzialam zmieszanie i jakos nieprzekonujacao mowil.
Nawet nie macie pojecia jak fatalnie sie z tym czuje,mam ochote sie zabic. W zyciu nie spodziewałabym sie,ze uslysze od niego takie slowa ! I myslalam,ze etap z byla narzeczona jest juz dawno za nim
Zatęskniło mu się za byłą narzeczoną

Wyobrażam sobie jak się teraz czujesz.
Ja to bym takiego drania grabkami zatłukła!

A Ty z zabijaniem nie wyjeżdzaj . Radę dasz. Pokaż mu i sobie, że silna babka z Ciebie.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:58   #1262
Malla
Nie depcze krokusów

Nuestro_dulce_amor - ale tak to niestety wyjdzie, jeśli zrobisz co planujesz Nie wystarczy, że eks zobaczy, że się z kimś dobrze bawisz? Odłóż fizyczność na bok, uśmiech i boski wygląd mocniej na niego zadziałają niż ślimaczenie. Popatrz na to z innej strony - całując się z innym możesz sprawiać wrażenie łatwej i wtedy on się ucieszy, że już z Tobą nie jest.
Stary 2011-05-10, 10:02   #1263
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nuestro_dulce_amor Pokaż wiadomość
On sam sie lizal z panienkami na balecie tuz po rozstaniu. od rozstania za kilka dni minie miesiac. Wiec ja odbylam swoja "zalobe". Nie bede za nim tesknic w nieskonczonosc i pokazywac mu ze wciaz czekam. Moze wtedy, jak wparuje na parkiet odwalona jak super ekstra laska, zobaczy ze stracil cos waznego i wyjatkowego.

Ważna i wyjątkowa możesz być bez lizania się z tym typem.
On tak robił? I co z tego? Ty nie musisz, pokaż mu, że jesteś wartościowa dobrze się bawiąc - ale nie na siłę.

Miesiąc - świeżak jesteś Na razie jesteś na etapie - ZŁOŚĆ .

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nuestro_dulce_amor - ale tak to niestety wyjdzie, jeśli zrobisz co planujesz Nie wystarczy, że eks zobaczy, że się z kimś dobrze bawisz? Odłóż fizyczność na bok, uśmiech i boski wygląd mocniej na niego zadziałają niż ślimaczenie. Popatrz na to z innej strony - całując się z innym możesz sprawiać wrażenie łatwej i wtedy on się ucieszy, że już z Tobą nie jest.
Otóż to. Chcesz, żeby uważał Cię za łatwą Nuestro?
Stary 2011-05-10, 10:09   #1264
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Ważna i wyjątkowa możesz być bez lizania się z tym typem.
On tak robił? I co z tego? Ty nie musisz, pokaż mu, że jesteś wartościowa dobrze się bawiąc - ale nie na siłę.

Miesiąc - świeżak jesteś Na razie jesteś na etapie - ZŁOŚĆ .

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Otóż to. Chcesz, żeby uważał Cię za łatwą Nuestro?
Haha no troche na etapie zlosci jestem szczegolnie po tym co uslyszalam wczoraj Moze macie racje.. Hah mi kolezanka powiedziala ostatnio ze jak go na balecie spotkam to zebym zrobila cos takiego ze podejde do jego stolika i przy jego kolegach dala mu namietnego calusa i powiedziala - " to po co to zebys wiedzial co tracisz" I zebym odeszla ;p

Zaczynam dbać o siebie. TYLKO O SIEBIE
Nuestro_dulce_amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:16   #1265
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

hej Dziewczynki przyszłam z moim niezwodnym bacikiem () lać te nieposłuszne
wstałam z dobrym humorem, o dziwo, bo pobudka była o 6.30. miałam na 8 zajęcia z języka, no i nie chodzę na nie z ludźmi ze swojego roku, tylko z innego kierunku, bo musiałam tam się przenieść ze względu na poziom. no i po zajęciach podszedł do mnie jeden chłopak, którego już wcześniej uznałam za fajnego , i zapytał czy nie wybrałabym się na ognisko jutro z nim i jego znajomymi z roku. nie wiem czy isc, nie czuję się psychicznie zupełnie gotowa na żadne randki itd., ale z drugiej strony to nie jest spotkanie sam na sam. eh, nie wiem, co myślicie?
poza tym, napisał do mnie daaaawny kolega na fb z zapytaniem co robię w weekend, bo organizują wyjazd nad jezioro i czy nie chciałabym się przyłączyć
nie wiem co im się dzisiaj porobiło
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:20   #1266
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Haha no troche na etapie zlosci jestem szczegolnie po tym co uslyszalam wczoraj Moze macie racje.. Hah mi kolezanka powiedziala ostatnio ze jak go na balecie spotkam to zebym zrobila cos takiego ze podejde do jego stolika i przy jego kolegach dala mu namietnego calusa i powiedziala - " to po co to zebys wiedzial co tracisz" I zebym odeszla ;p

Koleżanka się za dużo filmów naoglądała

Nie rób nic na pokaz. Postaw na zabawę , luz. Wiem, że będzie ciężko ci się wyluzować jak będzie tam on. Ale w żadnym wypadku nie całuj się z typ kolesiem! Przykleją ci łatkę łatwej dziewczyny no i ... żenada będzie, no!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]hej Dziewczynki przyszłam z moim niezwodnym bacikiem () lać te nieposłuszne
wstałam z dobrym humorem, o dziwo, bo pobudka była o 6.30. miałam na 8 zajęcia z języka, no i nie chodzę na nie z ludźmi ze swojego roku, tylko z innego kierunku, bo musiałam tam się przenieść ze względu na poziom. no i po zajęciach podszedł do mnie jeden chłopak, którego już wcześniej uznałam za fajnego , i zapytał czy nie wybrałabym się na ognisko jutro z nim i jego znajomymi z roku. nie wiem czy isc, nie czuję się psychicznie zupełnie gotowa na żadne randki itd., ale z drugiej strony to nie jest spotkanie sam na sam. eh, nie wiem, co myślicie?
poza tym, napisał do mnie daaaawny kolega na fb z zapytaniem co robię w weekend, bo organizują wyjazd nad jezioro i czy nie chciałabym się przyłączyć
nie wiem co im się dzisiaj porobiło[/QUOTE]

Ciesz się dziewczyno, że masz za✂✂✂istych znajomych!
Idz i baw się! Nie siedz w domu!
Stary 2011-05-10, 10:25   #1267
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Hah mi kolezanka powiedziala ostatnio ze jak go na balecie spotkam to zebym zrobila cos takiego ze podejde do jego stolika i przy jego kolegach dala mu namietnego calusa i powiedziala - " to po co to zebys wiedzial co tracisz" I zebym odeszla ;p
Fajnie to wygląda na filmach, ale w rzeczywistości zwykle spotyka się z salwą śmiechu
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]hej Dziewczynki przyszłam z moim niezwodnym bacikiem () lać te nieposłuszne [/QUOTE]
No, no, tego bacika użyjemy na Tobie, Łowczyni Randek
Stary 2011-05-10, 10:26   #1268
Jacqueline__
Zakorzenienie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]hej Dziewczynki przyszłam z moim niezwodnym bacikiem () lać te nieposłuszne

dokładnie iiiiidz! ja w czasie 'przerwy z M.' poszłam na imprezę ze znajomymi i to był błąd, bo siedziałam za zewnątrz zamulona, zapłakana i zepsułam im zabawę. bo był o dużo za szybko. wtedy jeszcze nie wiadomo było co z Nami będzie.. myślę że jeszcze 'trochę' i będę wyrywała się sama z siebie na jakieś wypady.

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:26   #1269
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

Ejjj ja rozluzniona bede swiadomosc o tym ze on tam bedzie mnie nie robi
Ja bede sie swietnie bawic w swoim gronie a jak podejdzie bede z nim gadac jak z kumplem i tyle Moj piekny wyglad moze go oszolomic i moze znow bedzie chcial czegos, a na imprezie moze bedzie chcial mnie pocalowac czy cos A ja go zleje tak slicznie i perfekcyjnie

Stary 2011-05-10, 10:35   #1270
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Cytat:
Ciesz się dziewczyno, że masz za✂✂✂istych znajomych!
Idz i baw się! Nie siedz w domu!
no właśnie tu sie pojawia problem
bo ja nie znam nikogo na tym ognisku oprócz chłopaka, który do mnie dziś zagadał, to są jego znajomi, a ja po rozstaniu z exem jeszcze nie jestem na szczytach swoich 'towarzyskich możliwości', żeby swobodnie zagadywać do wszystkich, uśmiechać itd.

a wyjazd nad jezioro nie dla mnie, bo to znajomy z mojego rodzinnego miasta, tam gdzie mieszka ex, a ja w najbliższym czasie jestem w mieście, w którym studiuje.

no nic, mimo wszystko, jakos mi to dodało energii i humoru
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:35   #1271
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826588]no właśnie tu sie pojawia problem
bo ja nie znam nikogo na tym ognisku oprócz chłopaka, który do mnie dziś zagadał, to są jego znajomi, a ja po rozstaniu z exem jeszcze nie jestem na szczytach swoich 'towarzyskich możliwości', żeby swobodnie zagadywać do wszystkich, uśmiechać itd.

a wyjazd nad jezioro nie dla mnie, bo to znajomy z mojego rodzinnego miasta, tam gdzie mieszka ex, a ja w najbliższym czasie jestem w mieście, w którym studiuje.

no nic, mimo wszystko, jakos mi to dodało energii i humoru [/QUOTE]

Tym bardziej jedz Poznasz nowych ludzi

Stary 2011-05-10, 10:37   #1272
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
blueania - przecież ona spotyka się z jego kumplem... Nie szukaj na siłę sensacji.
Nie szukam na sile sensacji.
Poprostu na poczatku naszego zwiazku ona tak jakby byla ciagle w nim obecna.Gdy sie przeprowadzilam w mieszkaniu ciagle byly jakies jej rzeczy.W portfelu ciagle nosil jej adres.Pozniej eks pracowal z nia w jednym budynku,prawie przez sciane.Dowiedzialam sie oczywiscie przypadkowo.Pozniej tak jakby zniknela z naszego zycia,myslalam,ze na dobre.Az do wczoraj.Wiem,ze boli go to,ze ona jest z jego kolega.Mieli sie pobierac,takie uczucie sie nigdy nie wypala do konca.Tym bardziej,ze to ona go zostawila,a z relacji jego rodziny i przyjaciol wiem,ze latal za nia jak glupii i spelnial kazda zachcianke.
Dlatego majac swiadomosc,ze mnie zostawil a ona kreci sie kilka blokow dalej jest mi zle.
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:40   #1273
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Ejjj ja rozluzniona bede swiadomosc o tym ze on tam bedzie mnie nie robi
Ja bede sie swietnie bawic w swoim gronie a jak podejdzie bede z nim gadac jak z kumplem i tyle Moj piekny wyglad moze go oszolomic i moze znow bedzie chcial czegos, a na imprezie moze bedzie chcial mnie pocalowac czy cos A ja go zleje tak slicznie i perfekcyjnie
nie twórz scenariuszy, bo one zwykle się nie sprawdzają . poprostu idź i baw się dobrze, nie całuj się z nikim, nie pij zbyt duzo,a jak były będzie chciał gadać to oschle zamień z nim kilka słów i tyle
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:40   #1274
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
nie twórz scenariuszy, bo one zwykle się nie sprawdzają . poprostu idź i baw się dobrze, nie całuj się z nikim, nie pij zbyt duzo,a jak były będzie chciał gadać to oschle zamień z nim kilka słów i tyle
Chyba Ciebie poslucham Dzieki ;**

Stary 2011-05-10, 11:28   #1275
Yuuka
Rozeznanie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826588]no właśnie tu sie pojawia problem

no nic, mimo wszystko, jakos mi to dodało energii i humoru [/QUOTE]

Czy to aby nie są twoje wymówki?
Pamiętaj, że czym dłużej będziesz siedzieć w domu i zamulać tym ciężej ci będzie podnieść się z tyłka i wyjśc do ludzi.
Stary 2011-05-10, 11:44   #1276
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

Cytat:
Czy to aby nie są twoje wymówki?
Pamiętaj, że czym dłużej będziesz siedzieć w domu i zamulać tym ciężej ci będzie podnieść się z tyłka i wyjśc do ludzi.
Ja mysle ze ona po prostu boi sie tego chlopaka W sensie ze boi sie, ze moze on czegos od niej oczekuje. Moze mu sie podoba?? I co wtedy? Znow cierpienia? Ma prawo tak myslec, ale nie wolno zamykac sie na ludzi.

Stary 2011-05-10, 12:11   #1277
stookrotka1991
Zadomowienie

Też musze sie wygadac ...
od rozstania miął już miesiąc... Z tym , że to ja zerwałam napisałam po prostu po jednej z kłotni , ze nie wytrzymuje juz i medzy nami to koniec. Od Stycznia tego roku nie układało się tak wspaniale jak zawsze. Ciagle były kłotnie o jakieś błachostki... No i stało się. Ja myslałam , że bedzie sie starał , żeby było ok , aby to naprawić jakoś. Jedyne co mogłam usłsyzeć to przekleństwa na mój temat, w smsach. Czasami wspomniał , że chce wrócic ale tylko w smsie. Nie przyszedł , mimo , że czasem też pisał , że mnie kocha. Nic nie robil . Zablokował mnie na portalach społecznoścowych jakbym już nic dla niego nie znaczyła. W tym czasie zaczełam się spotykac z dawnym znajomym , jest miło , może cos z tego bedzie w przyszłosci. Ale powracajac do tematu... Przez caly miesiac bylismy w stałym kontakcie smsowym. W sensie takim , ze on np mnie obrażał albo pisał jak to mu mnie brakuje. Tylko to. Wczora nie wytrzymałam napisałm, ze koniec tych smsów i nie bede juz pisała. Trzymam sie tego chociaż cięzko ;( czasami mam dni w których mysle a znajde jeszcze innego ... który mnie pokocha. Czasem mysle , ze to moja wina , w zasadzie nie był on jakiś bardzo zły dla mnie... Mogłam na niego liczyć , ale też były sprawy , które mi przeszkadzały... Chciaz mógł zrobić dla mnie wiele... Dzisiaj czuje sie strasznie , myśle , że może źle zrobilam eh . Ciezko mi z tym wszystkim. __________________

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 12:15   #1278
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Mieli sie pobierac,takie uczucie sie nigdy nie wypala do konca.Tym bardziej,ze to ona go zostawila,a z relacji jego rodziny i przyjaciol wiem,ze latal za nia jak glupi i spelnial kazda zachcianke.
Trochę podobną sytuację mam z Eksem i wiesz co? Takie uczucie mija, tylko trzeba otworzyć oczy Ba, nawet przyjaźń jest możliwa! Jeśli faktycznie taka sytuacja ma u Was miejsce, to mam nadzieję, że Twój eks oczy otworzy i zrozumie, czemu nie są i nie będą razem. Bo skoro po rozwodzie sobie o nim nie przypomniała, to znaczy, że nie chce z nim być, choćby jej dał gwiazdkę z nieba.
Stary 2011-05-10, 12:42   #1279
martuska2o
Rozeznanie

Nuestro_dulce_amor:
Do jakiego lokalu się wybieracie ?
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:01   #1280
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
Też musze sie wygadac ...
od rozstania miął już miesiąc... Z tym , że to ja zerwałam napisałam po prostu po jednej z kłotni , ze nie wytrzymuje juz i medzy nami to koniec. Od Stycznia tego roku nie układało się tak wspaniale jak zawsze. Ciagle były kłotnie o jakieś błachostki... No i stało się. Ja myslałam , że bedzie sie starał , żeby było ok , aby to naprawić jakoś. Jedyne co mogłam usłsyzeć to przekleństwa na mój temat, w smsach. Czasami wspomniał , że chce wrócic ale tylko w smsie. Nie przyszedł , mimo , że czasem też pisał , że mnie kocha. Nic nie robil . Zablokował mnie na portalach społecznoścowych jakbym już nic dla niego nie znaczyła. W tym czasie zaczełam się spotykac z dawnym znajomym , jest miło , może cos z tego bedzie w przyszłosci. Ale powracajac do tematu... Przez caly miesiac bylismy w stałym kontakcie smsowym. W sensie takim , ze on np mnie obrażał albo pisał jak to mu mnie brakuje. Tylko to. Wczora nie wytrzymałam napisałm, ze koniec tych smsów i nie bede juz pisała. Trzymam sie tego chociaż cięzko ;( czasami mam dni w których mysle a znajde jeszcze innego ... który mnie pokocha. Czasem mysle , ze to moja wina , w zasadzie nie był on jakiś bardzo zły dla mnie... Mogłam na niego liczyć , ale też były sprawy , które mi przeszkadzały... Chciaz mógł zrobić dla mnie wiele... Dzisiaj czuje sie strasznie , myśle , że może źle zrobilam eh . Ciezko mi z tym wszystkim. __________________

On nie dorósł chyba do poważnego związku. Ale Ty też teraz nie mów " w zasadzie on nie był jakiś zły dla mnie itp " Nie był? Trzeba było nie zrywać. Ale najwidoczniej coś było. Przekleństwa w smsach? Blokowanie na portalach sp.? Przecież od tego się nie ucieknie.. Dla mnie to jest śmieszne " Zablokuje Cię na gg , na nk , z fejsa wyrzucę to oznacza że już nic dla mnie nie znaczysz" Haha..

Nie pisz. Jemu nie zależy skoro nie ruszy zada i nie przyjedzie porozmawiać.

Edytowane przez Yuuka
Czas edycji: 2011-05-10 o 13:04
Stary 2011-05-10, 13:12   #1281
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Aaaale mam zaległości ^^ Będę bardziej aktywna jak ogarnę resztę rzeczy do matury... :O Szczerze Wam powiem, że strasznie smutno mi się to wszystko czyta
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:15   #1282
stookrotka1991
Zadomowienie

No nie przyszedł i to jest najgorsze , bo myslalam ze jednak sie jakoś jeszcze ulozy . Jak naprawde zobaczy , ze to juz koniec. Myslalam , ze jeszcze bedziemy razem, bo kilka razy zrywalismy ale poworty byly On tez sporo mowi w nerwach a potem zaluje

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:16   #1283
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
Szczerze Wam powiem, że strasznie smutno mi się to wszystko czyta
Matury?
Stary 2011-05-10, 13:21   #1284
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musztarda z keczupem Pokaż wiadomość
Swoją drogą - co ci faceci w sobie mają, że nas zostawiają przed ważnymi wydarzeniami w naszym życiu??
Matura, licencjat, magister...
Chyba chcą nam pomóc stać się silniejszymi i bardziej odpornymi... Oni to dla naszego dobra robią...

Pamiętam jak kiedyś zażartowałam mojemu, żeby mnie tylko przed maturą nie zostawił, bo sobie nie poradzę.
No to mnie zostawił.
Trzy lata później, miesiąc przed obroną licencjatu.
no to ja Mu bardzo dziękuję..
przez 3 tygodnie pisałam jeden rozdział, który normalnie pisałabym może tydzień.. ehhh..

Cytat:
ja tez wstalam z dobrym humorem bo mialam sen, ze moj ex chce tam mnie pocalowac i sie przymila a ja go zlewam totalnie Wiecie co chce zrobic?? Niedlugo urodziny mojej kumpeli. On byc moze bedzie w tym samym miejscu co my Zabiore ze soba tego chlopaka co do mnie bajeruje i kokodżambo Nie zrobie nic szczegolnego po prostu moj ex bedzie tam z tymi kolegami ktorrym mowil ten tekst i po prostu sobie popatrza jak sie caluje z tym nowym
Czy to nie bedzie dla niego przypadkiem obciach, ze koledzy zobaczyli ze sobie swietnie bez niego radze i ze faktycznie nie tak latwo ze mna jeest..???
Cytat:
masz Kochana pomysły
również jestem zdania, jak kilka dziewczyn, który pisały - nie są one dobre.. po co kombinować, udawać, robić coś na siłę??
idź, zrób się na bóstwo i po prostu dobrze się baw, nawet sama.. aa i olej eksa - to będzie największy cios dla Niego.. obojętność..

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]no i po zajęciach podszedł do mnie jeden chłopak, którego już wcześniej uznałam za fajnego , i zapytał czy nie wybrałabym się na ognisko jutro z nim i jego znajomymi z roku. nie wiem czy isc, nie czuję się psychicznie zupełnie gotowa na żadne randki itd., ale z drugiej strony to nie jest spotkanie sam na sam. eh, nie wiem, co myślicie?

no i elegancko
korzystaj póki masz okazję.. przecież nie trzeba się zobowiązywać do czegokolwiek..

* * * * * *

ja dziś humor - taki sobie..
dokładnie 3 lata temu 10tego maja poznaliśmy się..
mam mnóstwo spraw do zrobienia, a nie mogę się skupić na niczym..
chciałabym, żeby ten dzień się już skończył..
pociesza mnie fakt, że czeka mnie super weekend i póki co tylko o tym staram się myśleć..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:29   #1285
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
No nie przyszedł i to jest najgorsze , bo myslalam ze jednak sie jakoś jeszcze ulozy . Jak naprawde zobaczy , ze to juz koniec. Myslalam , ze jeszcze bedziemy razem, bo kilka razy zrywalismy ale poworty byly On tez sporo mowi w nerwach a potem zaluje

Oooo to jak takie rozstania i powroty to ciężko, ciężko.
Może potrzebujecie więcej czasu. Ale nie ma co się męczyć.

Kurczę dziewczyny jak ja się zwijam z bólu. Drugi dzień okresu... Grrrrrrrr! Zawsze jak miałam okres i tak się męczyłam i byłam zła to jak eksio był pod ręką to sie na nim wyżywałam . Dałam mu parę razy kopa w nózki i szczypałam go - pomagało
Stary 2011-05-10, 13:29   #1286
lily92920
Zakorzenienie

Dzisiaj 10 maja... Bylibyśmy razem 2,5 roku...

Wogóle to dopiero przed chwilą sobie o tym przypomniałam i... Ryczeć mi się kur*a chce...

Wszystko zniszczył, głupi ch*j!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:38   #1287
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dzisiaj 10 maja... Bylibyśmy razem 2,5 roku...

Wogóle to dopiero przed chwilą sobie o tym przypomniałam i... Ryczeć mi się kur*a chce...

Wszystko zniszczył, głupi ch*j!

Wejdz na wątek " Bezbronny". Mi się humorek poprawił
Stary 2011-05-10, 13:38   #1288
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Nuestro - podzielam zdanie dziewczyn, nie kombinuj, bo przekombinujesz. Idź, nawet z tym chłopakiem skoro Ci na nim zależy, ale nie odstawiaj teatru bo ośmieszysz się przed eksem i zrazisz do siebie nowego. Mało pij i bądź sobą - jestem pewna, że mina eksa będzie bezcenna

vesper, nic tylko pozazdrościć! takie dni dają nam właśnie tego kopa, żeby przestać oglądać się za eksem i dla nich warto żyć, skoro masz propozycje, skorzystaj z nich, poznaj nowych ludzi, baw się i czego chcieć więcej? faceta, który będzie tyłek truł, manipulował, z pretensjami wyskakiwał? zdecydowane NIE
alka132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:43   #1289
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem na badziewnych prezentach i też jest wesoło. Ale zaraz zajrze.
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 13:43   #1290
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości