|
|
#1261 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
![]() Wyobrażam sobie jak się teraz czujesz. Ja to bym takiego drania grabkami zatłukła! A Ty z zabijaniem nie wyjeżdzaj . Radę dasz. Pokaż mu i sobie, że silna babka z Ciebie. |
|
|
|
|
#1262 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nuestro_dulce_amor - ale tak to niestety wyjdzie, jeśli zrobisz co planujesz
Nie wystarczy, że eks zobaczy, że się z kimś dobrze bawisz? Odłóż fizyczność na bok, uśmiech i boski wygląd mocniej na niego zadziałają niż ślimaczenie. Popatrz na to z innej strony - całując się z innym możesz sprawiać wrażenie łatwej i wtedy on się ucieszy, że już z Tobą nie jest.
|
|
#1263 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ważna i wyjątkowa możesz być bez lizania się z tym typem. On tak robił? I co z tego? Ty nie musisz, pokaż mu, że jesteś wartościowa dobrze się bawiąc - ale nie na siłę. Miesiąc - świeżak jesteś Na razie jesteś na etapie - ZŁOŚĆ . ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze macie racje.. Hah mi kolezanka powiedziala ostatnio ze jak go na balecie spotkam to zebym zrobila cos takiego ze podejde do jego stolika i przy jego kolegach dala mu namietnego calusa i powiedziala - " to po co to zebys wiedzial co tracisz" I zebym odeszla ;p
|
|
#1265 |
|
Konto usunięte
|
hej Dziewczynki
![]() wstałam z dobrym humorem, o dziwo, bo pobudka była o 6.30. miałam na 8 zajęcia z języka, no i nie chodzę na nie z ludźmi ze swojego roku, tylko z innego kierunku, bo musiałam tam się przenieść ze względu na poziom. no i po zajęciach podszedł do mnie jeden chłopak, którego już wcześniej uznałam za fajnego , i zapytał czy nie wybrałabym się na ognisko jutro z nim i jego znajomymi z roku. nie wiem czy isc, nie czuję się psychicznie zupełnie gotowa na żadne randki itd., ale z drugiej strony to nie jest spotkanie sam na sam. eh, nie wiem, co myślicie?poza tym, napisał do mnie daaaawny kolega na fb z zapytaniem co robię w weekend, bo organizują wyjazd nad jezioro i czy nie chciałabym się przyłączyć ![]() nie wiem co im się dzisiaj porobiło
|
|
|
|
#1266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koleżanka się za dużo filmów naoglądała ![]() Nie rób nic na pokaz. Postaw na zabawę , luz. Wiem, że będzie ciężko ci się wyluzować jak będzie tam on. Ale w żadnym wypadku nie całuj się z typ kolesiem! Przykleją ci łatkę łatwej dziewczyny no i ... żenada będzie, no! ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]hej Dziewczynki ![]() wstałam z dobrym humorem, o dziwo, bo pobudka była o 6.30. miałam na 8 zajęcia z języka, no i nie chodzę na nie z ludźmi ze swojego roku, tylko z innego kierunku, bo musiałam tam się przenieść ze względu na poziom. no i po zajęciach podszedł do mnie jeden chłopak, którego już wcześniej uznałam za fajnego , i zapytał czy nie wybrałabym się na ognisko jutro z nim i jego znajomymi z roku. nie wiem czy isc, nie czuję się psychicznie zupełnie gotowa na żadne randki itd., ale z drugiej strony to nie jest spotkanie sam na sam. eh, nie wiem, co myślicie?poza tym, napisał do mnie daaaawny kolega na fb z zapytaniem co robię w weekend, bo organizują wyjazd nad jezioro i czy nie chciałabym się przyłączyć ![]() nie wiem co im się dzisiaj porobiło [/QUOTE]Ciesz się dziewczyno, że masz za✂✂✂istych znajomych! Idz i baw się! ![]() Nie siedz w domu!
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]hej Dziewczynki [/QUOTE]No, no, tego bacika użyjemy na Tobie, Łowczyni Randek
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]hej Dziewczynki
![]() wstałam z dobrym humorem, o dziwo, bo pobudka była o 6.30. miałam na 8 zajęcia z języka, no i nie chodzę na nie z ludźmi ze swojego roku, tylko z innego kierunku, bo musiałam tam się przenieść ze względu na poziom. no i po zajęciach podszedł do mnie jeden chłopak, którego już wcześniej uznałam za fajnego , i zapytał czy nie wybrałabym się na ognisko jutro z nim i jego znajomymi z roku. nie wiem czy isc, nie czuję się psychicznie zupełnie gotowa na żadne randki itd., ale z drugiej strony to nie jest spotkanie sam na sam. eh, nie wiem, co myślicie?poza tym, napisał do mnie daaaawny kolega na fb z zapytaniem co robię w weekend, bo organizują wyjazd nad jezioro i czy nie chciałabym się przyłączyć ![]() nie wiem co im się dzisiaj porobiło [/QUOTE]dokładnie iiiiidz! ja w czasie 'przerwy z M.' poszłam na imprezę ze znajomymi i to był błąd, bo siedziałam za zewnątrz zamulona, zapłakana i zepsułam im zabawę. bo był o dużo za szybko. wtedy jeszcze nie wiadomo było co z Nami będzie.. myślę że jeszcze 'trochę' i będę wyrywała się sama z siebie na jakieś wypady.
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
Ejjj ja rozluzniona bede swiadomosc o tym ze on tam bedzie mnie nie robi
Ja bede sie swietnie bawic w swoim gronie a jak podejdzie bede z nim gadac jak z kumplem i tyle Moj piekny wyglad moze go oszolomic i moze znow bedzie chcial czegos, a na imprezie moze bedzie chcial mnie pocalowac czy cos A ja go zleje tak slicznie i perfekcyjnie
|
#1270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bo ja nie znam nikogo na tym ognisku oprócz chłopaka, który do mnie dziś zagadał, to są jego znajomi, a ja po rozstaniu z exem jeszcze nie jestem na szczytach swoich 'towarzyskich możliwości', żeby swobodnie zagadywać do wszystkich, uśmiechać itd. a wyjazd nad jezioro nie dla mnie, bo to znajomy z mojego rodzinnego miasta, tam gdzie mieszka ex, a ja w najbliższym czasie jestem w mieście, w którym studiuje. no nic, mimo wszystko, jakos mi to dodało energii i humoru
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826588]no właśnie tu sie pojawia problem
![]() bo ja nie znam nikogo na tym ognisku oprócz chłopaka, który do mnie dziś zagadał, to są jego znajomi, a ja po rozstaniu z exem jeszcze nie jestem na szczytach swoich 'towarzyskich możliwości', żeby swobodnie zagadywać do wszystkich, uśmiechać itd. a wyjazd nad jezioro nie dla mnie, bo to znajomy z mojego rodzinnego miasta, tam gdzie mieszka ex, a ja w najbliższym czasie jestem w mieście, w którym studiuje. no nic, mimo wszystko, jakos mi to dodało energii i humoru [/QUOTE]Tym bardziej jedz Poznasz nowych ludzi ![]()
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprostu na poczatku naszego zwiazku ona tak jakby byla ciagle w nim obecna.Gdy sie przeprowadzilam w mieszkaniu ciagle byly jakies jej rzeczy.W portfelu ciagle nosil jej adres.Pozniej eks pracowal z nia w jednym budynku,prawie przez sciane.Dowiedzialam sie oczywiscie przypadkowo.Pozniej tak jakby zniknela z naszego zycia,myslalam,ze na dobre.Az do wczoraj.Wiem,ze boli go to,ze ona jest z jego kolega.Mieli sie pobierac,takie uczucie sie nigdy nie wypala do konca.Tym bardziej,ze to ona go zostawila,a z relacji jego rodziny i przyjaciol wiem,ze latal za nia jak glupii i spelnial kazda zachcianke. Dlatego majac swiadomosc,ze mnie zostawil a ona kreci sie kilka blokow dalej jest mi zle. |
|
|
|
|
#1273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki ;**
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826588]no właśnie tu sie pojawia problem
![]() bo ja nie znam nikogo na tym ognisku oprócz chłopaka, który do mnie dziś zagadał, to są jego znajomi, a ja po rozstaniu z exem jeszcze nie jestem na szczytach swoich 'towarzyskich możliwości', żeby swobodnie zagadywać do wszystkich, uśmiechać itd. a wyjazd nad jezioro nie dla mnie, bo to znajomy z mojego rodzinnego miasta, tam gdzie mieszka ex, a ja w najbliższym czasie jestem w mieście, w którym studiuje. no nic, mimo wszystko, jakos mi to dodało energii i humoru [/QUOTE]Czy to aby nie są twoje wymówki? ![]() Pamiętaj, że czym dłużej będziesz siedzieć w domu i zamulać tym ciężej ci będzie podnieść się z tyłka i wyjśc do ludzi. |
|
|
|
#1276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sensie ze boi sie, ze moze on czegos od niej oczekuje. Moze mu sie podoba?? I co wtedy? Znow cierpienia? Ma prawo tak myslec, ale nie wolno zamykac sie na ludzi.
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
Też musze sie wygadac ...
od rozstania miął już miesiąc... Z tym , że to ja zerwałam napisałam po prostu po jednej z kłotni , ze nie wytrzymuje juz i medzy nami to koniec. Od Stycznia tego roku nie układało się tak wspaniale jak zawsze. Ciagle były kłotnie o jakieś błachostki... No i stało się. Ja myslałam , że bedzie sie starał , żeby było ok , aby to naprawić jakoś. Jedyne co mogłam usłsyzeć to przekleństwa na mój temat, w smsach. Czasami wspomniał , że chce wrócic ale tylko w smsie. Nie przyszedł , mimo , że czasem też pisał , że mnie kocha. Nic nie robil . Zablokował mnie na portalach społecznoścowych jakbym już nic dla niego nie znaczyła. W tym czasie zaczełam się spotykac z dawnym znajomym , jest miło , może cos z tego bedzie w przyszłosci. Ale powracajac do tematu... Przez caly miesiac bylismy w stałym kontakcie smsowym. W sensie takim , ze on np mnie obrażał albo pisał jak to mu mnie brakuje. Tylko to. Wczora nie wytrzymałam napisałm, ze koniec tych smsów i nie bede juz pisała. Trzymam sie tego chociaż cięzko ;( czasami mam dni w których mysle a znajde jeszcze innego ... który mnie pokocha. Czasem mysle , ze to moja wina , w zasadzie nie był on jakiś bardzo zły dla mnie... Mogłam na niego liczyć , ale też były sprawy , które mi przeszkadzały... Chciaz mógł zrobić dla mnie wiele... Dzisiaj czuje sie strasznie , myśle , że może źle zrobilam eh . Ciezko mi z tym wszystkim. __________________
|
#1278 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1279 |
|
Rozeznanie
|
Nuestro_dulce_amor:
Do jakiego lokalu się wybieracie ? ![]() |
|
|
|
#1280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On nie dorósł chyba do poważnego związku. Ale Ty też teraz nie mów " w zasadzie on nie był jakiś zły dla mnie itp " Nie był? Trzeba było nie zrywać. Ale najwidoczniej coś było. Przekleństwa w smsach? Blokowanie na portalach sp.? Przecież od tego się nie ucieknie.. Dla mnie to jest śmieszne " Zablokuje Cię na gg , na nk , z fejsa wyrzucę to oznacza że już nic dla mnie nie znaczysz" Haha.. Nie pisz. Jemu nie zależy skoro nie ruszy zada i nie przyjedzie porozmawiać. Edytowane przez Yuuka Czas edycji: 2011-05-10 o 13:04 |
|
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
Aaaale mam zaległości ^^ Będę bardziej aktywna jak ogarnę resztę rzeczy do matury... :O Szczerze Wam powiem, że strasznie smutno mi się to wszystko czyta
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
No nie przyszedł i to jest najgorsze , bo myslalam ze jednak sie jakoś jeszcze ulozy . Jak naprawde zobaczy , ze to juz koniec. Myslalam , ze jeszcze bedziemy razem, bo kilka razy zrywalismy ale poworty byly
On tez sporo mowi w nerwach a potem zaluje
|
#1283 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1284 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przez 3 tygodnie pisałam jeden rozdział, który normalnie pisałabym może tydzień.. ehhh.. Cytat:
Cytat:
![]() również jestem zdania, jak kilka dziewczyn, który pisały - nie są one dobre.. po co kombinować, udawać, robić coś na siłę?? idź, zrób się na bóstwo i po prostu dobrze się baw, nawet sama.. aa i olej eksa - to będzie największy cios dla Niego.. obojętność.. [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;26826254]no i po zajęciach podszedł do mnie jeden chłopak, którego już wcześniej uznałam za fajnego , i zapytał czy nie wybrałabym się na ognisko jutro z nim i jego znajomymi z roku. nie wiem czy isc, nie czuję się psychicznie zupełnie gotowa na żadne randki itd., ale z drugiej strony to nie jest spotkanie sam na sam. eh, nie wiem, co myślicie?poza tym, napisał do mnie daaaawny kolega na fb z zapytaniem co robię w weekend, bo organizują wyjazd nad jezioro i czy nie chciałabym się przyłączyć ![]() nie wiem co im się dzisiaj porobiło [/QUOTE]no i elegancko ![]() korzystaj póki masz okazję.. przecież nie trzeba się zobowiązywać do czegokolwiek.. * * * * * * ja dziś humor - taki sobie.. dokładnie 3 lata temu 10tego maja poznaliśmy się.. mam mnóstwo spraw do zrobienia, a nie mogę się skupić na niczym.. chciałabym, żeby ten dzień się już skończył.. pociesza mnie fakt, że czeka mnie super weekend i póki co tylko o tym staram się myśleć..
|
|
#1285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oooo to jak takie rozstania i powroty to ciężko, ciężko. Może potrzebujecie więcej czasu. Ale nie ma co się męczyć. Kurczę dziewczyny jak ja się zwijam z bólu. Drugi dzień okresu... Grrrrrrrr! Zawsze jak miałam okres i tak się męczyłam i byłam zła to jak eksio był pod ręką to sie na nim wyżywałam . Dałam mu parę razy kopa w nózki i szczypałam go - pomagało
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj 10 maja... Bylibyśmy razem 2,5 roku...
Wogóle to dopiero przed chwilą sobie o tym przypomniałam i... Ryczeć mi się kur*a chce... Wszystko zniszczył, głupi ch*j! |
|
|
|
#1287 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
Nuestro - podzielam zdanie dziewczyn, nie kombinuj, bo przekombinujesz. Idź, nawet z tym chłopakiem skoro Ci na nim zależy, ale nie odstawiaj teatru bo ośmieszysz się przed eksem i zrazisz do siebie nowego. Mało pij i bądź sobą - jestem pewna, że mina eksa będzie bezcenna
![]() vesper, nic tylko pozazdrościć! takie dni dają nam właśnie tego kopa, żeby przestać oglądać się za eksem i dla nich warto żyć, skoro masz propozycje, skorzystaj z nich, poznaj nowych ludzi, baw się |
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Nie depcze krokusów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Na razie jesteś na etapie - ZŁOŚĆ .
I zebym odeszla ;p

Wejdz na wątek " Bezbronny". Mi się humorek poprawił