Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-10, 14:13   #2461
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

dzięki dziewczyny

nie przyjechał,pojechał na mazury... dziś się odezwał łaskawie ok 11 , jeszcze bardziej mnie wkurzył zrzucając winę na mnie...

na dodatek obcas mi się złamał w butach...przez co nie poszłam na zajęcia bo złamał mi się w drodze... mam dość dzisiejszego dnia...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 14:20   #2462
anusik
Raczkowanie

Kalpana najprosciej bedzie zadzwonic do przychodni i zapytac, chyba nikt nie bedzie wiedzial lepiej niz osoby tam pracujace

dziewczyny marzy mi sie 10cm odrost narazie jest 1cm i wyglada to strasznie jakos tak niechlujnie, ale chce wrocic do swojego naturalnych wloskow, a nie ma chyba jakiejs super metody na to

u mnie w cieniu 25, ale w domu siedze bo mam problem z oczami.wczoraj byl peeling kawowy calego cialka, dzisiaj bedzie depilacja.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Kitka trzymaj sie i nie daj sie
Stary 2011-05-10, 14:23   #2463
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
Kalpana najprosciej bedzie zadzwonic do przychodni i zapytac, chyba nikt nie bedzie wiedzial lepiej niz osoby tam pracujace

dziewczyny marzy mi sie 10cm odrost narazie jest 1cm i wyglada to strasznie jakos tak niechlujnie, ale chce wrocic do swojego naturalnych wloskow, a nie ma chyba jakiejs super metody na to

u mnie w cieniu 25, ale w domu siedze bo mam problem z oczami.wczoraj byl peeling kawowy calego cialka, dzisiaj bedzie depilacja.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Kitka trzymaj sie i nie daj sie

jest sporo sposobów na przyspieszenie porostu mi vitapil trochę przyspieszył
a ja miałam jeszcze to szczęscie że jak wracałam z blondu do moich naturalnych to udało mi się dobrać farbę identyczną prawie z moimi naturalnymi włosami

ehhh.. mam nadzieję ze limit pecha juz na dzis wyczerpałam... kuzwa jeszcze mi powinien sufit na głowę spaść

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 14:47   #2464
anusik
Raczkowanie

ja farbowalam dodtad na jakies ciemne brazy czekolady itd, a moje sa cos w kolorze orzecha laskowego, ciemnieja na zime, latem jasnieja.i gdyby ten odrost byl ciemniejszy od reszty wlosow to jakos bym mniej ubolewala, ale niestety jest jasniejszy i wygladam tak jakos siwiejaco
nalozylam teraz na glowe biovaxa do wlosow farbowanych, niech sie regeneruja.

trzy lata temu mialam pierwszy raz w zyciu swoja wymarzona dlugosc wlosow, do pasa. przez 9 miesiecy urosly mi tyle od polowy szyi.no ale to tylko zasluga hormonow i moze witamin. w trzy miesiace po porodzie, gdzies tam mi w glowie zaswitalo, a moze obetne i z dlugosci do pasa skrocilam tak do ucha do dzis niemoge sobie tego wybaczyc
Stary 2011-05-10, 14:50   #2465
BlackSwann
BAN stały

Hej kochane, co u Was słychac? Dawno się nie odzywałam. Ale dziś obiecuję, nadrobię.

Wczoraj rozwiązała się sprawa z moją uczelnią, jestem z powrotem na studiach! Kupiłam pani w dziekanacie Rafaello w zamian za to, że mi pomogła tak wszystko pozałatwiać. Martwię się jedynie teraz podwójną sesją do zdania, mam chyba z 16 egzaminów, w tym większość ustnych. Boję się i już zaczynam stresować

No i dziś na tydzień opuszcza mnie mój TŻ ;(((
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 15:17   #2466
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Na chwilę do Was wpadła

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny

nie przyjechał,pojechał na mazury... dziś się odezwał łaskawie ok 11 , jeszcze bardziej mnie wkurzył zrzucając winę na mnie...

na dodatek obcas mi się złamał w butach...przez co nie poszłam na zajęcia bo złamał mi się w drodze... mam dość dzisiejszego dnia...
przykro mi ale może jak ochłoniecie to się dogadacie

BlackSwann gratuluję z uczelnią Dasz radę, zdasz wszystko bo jesteś zdolna A co do Tż to jak coś to masz nas, możesz zawsze się nam wyżalić

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 15:24   #2467
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Ehh dziewczyny, a ja właśnie dziś zdałam sobie sprawy ile mam do zrobienia na zajęcia (nie mówię już o pisaniu pracy)
Ehhh kochana rozumiem Cię. Mam masę egzaminów w tej sesji, masę zaliczeń i dodatkowo ogrom nieobecności do odrobienia. Czarno widzę ten koniec semestru

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

w zwiazku trzeba pojsc czasem na kompromis,nie chce sprzatac to niech np obierze ziemniaki do obiadu lub wyniesie smieci Moj tz nie powiem sprzata,ale ma nawyki ktore kiedys doprowadzaly mnie do szalu,dlugo z tym walczylam,ale wkoncu doszlam do wniosku,ze i ta go nie zmienie...i z czasem przestalo mi to przeszkadzac
Ostatnio już odpuściłam. Jak siedzę pól dnia w domu to sprzątam nawet z nudów. A i ostatnio TŻ mnie zaskakuje. Wczoraj wróciłam sporo wcześniej z zajęć niż on do domu i miałam taki ogromny ból głowy, że nawet zasnąć z bólu nie mogłam. A bałagan mieliśmy niesamowity w pokoju. Obiecałam, że po powrocie z zajęć posprzątam. TŻ wraca z pracy, a ja w łóżku a wokół bałagan, że żadnej czystej szklanki nie było. Myślałam, że będzie zły albo coś, a on bez problemu wszystko pozmywał, posprzątał, zrobił mi jeść i śmieci wyrzucił. I nawet go o to nie prosiłam. Byłam w takim szoku, że do tej pory nie mogę z niego wyjść

Cytat:
no i randki nie bedzie... pokłócilismy sie przez telefon.. bo??? zadzwoniłam do niego o 20 i zapytałam o której bedzie... a on do mnie z krzykiem że sie czepiam, ze jak mówił ze bedzie po 21 to tak bedzie, że przyjedzie o której mu sie uda itp... kurde ja też mam swoje zycie, szkoły itp i chciałam jakoś coś sobie zaplanować a nie... więc mu spokojnie tłumacze, on dalej krzyczy więc powiedziałam mu że jak mamy sie kłócić to bez sensu ... i powiedział ze jedzie w takim razie od razu na mazury i wyłączył telefon...
jeszcze pewnie myśli ze do niego zadzwonie?? niedoczekanie... nie będę sie odzywała, rozumiem że jest zabiegany i ma dużo pracy i stresów ale ja nie jestem jego workiem treningowym na którym sie może wyżywać...

przepraszam za off
U niedobrze. Mój też tez ostatnio miał zły dzień. W pracy go wszyscy denerwowali, telefon się urywał, akurat każdy miał do niego sprawę i dzwonił po 6 razy... Chodził i klnął. I mi też się oberwało. Ale powiedziałam mu parę słów i tyle. Nie widziałam sensu żeby się z nim kłócić. I za jakiś czas jak mu przeszło, sam zrozumiał, że zrobił źle, zaczął się przytulać i przepraszać.
Musisz "utemperować" tego swojego TŻ, bo widzę, że ma bardzo ciężki charakter i nie potrafi się przyznać do winy, a z tego co pamiętam to nie jest pierwszy raz. Trzymam za Was kciuki

Kochane, znacie jakąś skuteczną dietę do której posiadacie jadłospis? Korzystając z okazji, że wyjeżdża TŻ chciałabym wreszcie się wziąć za siebie, bo wstydzę się wyjść na basen i plażę
Stary 2011-05-10, 15:40   #2468
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

BlackSwann może Tż poczuł możliwość wykazania się? I brawa dla niego
A co do plaży i basenu - ja w ogóle nie mogę się tam pokazywać bo tak wyglądam okropnie

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Mam pytanie do Was: czy używała któraś może REVITAX - Szampon na porost włosów?

Stary 2011-05-10, 15:43   #2469
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Na chwilę do Was wpadła

przykro mi ale może jak ochłoniecie to się dogadacie

BlackSwann gratuluję z uczelnią Dasz radę, zdasz wszystko bo jesteś zdolna A co do Tż to jak coś to masz nas, możesz zawsze się nam wyżalić
Dzięki E.J. kochana jesteś Bardzo bym chciała zaliczyć tą sesję, ale naprawdę brakuje mi sił.
Na pewno będę Wam się wyżalać przez cały tydzień tutaj jak mi smutno i źle

Cytat:
BlackSwann może Tż poczuł możliwość wykazania się? I brawa dla niego
A co do plaży i basenu - ja w ogóle nie mogę się tam pokazywać bo tak wyglądam okropnie
Też się cieszę, że się tak zachował i jestem w szoku. Najpierw ta róża, a teraz to. Po takich zachowaniach jestem mu w stanie wybaczać to, że nie sprząta segmentu
Oj kochana, Ty na penwo jesteś szczupła. A ja cały czas rosnę w szerz. Rodzice i mój brat mi cały czas powtarzają, że ejstem gruba. I cellulit mam straszny. Najgorsze jest to, że nie mam praktycznie możliwości uprawiania sportu. Jak dostane stypendium to kupię rolki. A do tej pory chciałabym schudnąć na samej diecie, bez ćwiczeń, bo podobno wiele osób tak chudnie. Będę Wam wdzięczna za jakieś wskazówki
Stary 2011-05-10, 16:03   #2470
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Dzięki E.J. kochana jesteś Bardzo bym chciała zaliczyć tą sesję, ale naprawdę brakuje mi sił.
Na pewno będę Wam się wyżalać przez cały tydzień tutaj jak mi smutno i źle

Też się cieszę, że się tak zachował i jestem w szoku. Najpierw ta róża, a teraz to. Po takich zachowaniach jestem mu w stanie wybaczać to, że nie sprząta segmentu
Oj kochana, Ty na penwo jesteś szczupła. A ja cały czas rosnę w szerz. Rodzice i mój brat mi cały czas powtarzają, że ejstem gruba. I cellulit mam straszny. Najgorsze jest to, że nie mam praktycznie możliwości uprawiania sportu. Jak dostane stypendium to kupię rolki. A do tej pory chciałabym schudnąć na samej diecie, bez ćwiczeń, bo podobno wiele osób tak chudnie. Będę Wam wdzięczna za jakieś wskazówki
No właśnie - też mam ten głupi cellulit i rozstępy na udach które są grube jestem typu gruszka więc dół czyli tyłek i uda mnie wkurzają bo są dużo grubsze od reszty ciała

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Na razie lece dziewczyny, do potem

Stary 2011-05-10, 16:16   #2471
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
(...)

a ktoś wie co dzieje się z Shadii??
Miło, że pamiętasz o mnie
Po prostu sesja się zbliża i nie mogę złapać zakrętu czasem

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 16:40   #2472
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Hej
U mnie tez cieplutko zalozylam krotkie spodenki i widze jak sie ładnie opalilam, tylko szkoda ze na solarium

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
a ja nie mogę z depilatorem robiłam 2 podejścia do nóg i zwątpiłam depilator leży i się kurzy
Moj tez sie kurzy2 razy golilam haha pierwszy raz to jakas masakra a drugi to wtedy jak Tz mnie wkurzyl i wtedy bolu nie czulam haha bo bylam tak zdenerwowana ze ogolilam sobie cale nogi zanim sie obejrzałam
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja próbowałam bikini pęsetą, ale górę tylko oczywiście, bo masochistką nie jestem.

Teraz się właśnie woskowałam, muszę na jesień zmusić się na ten laser (pocierpieć raz a porządnie ) Tylko jestem ciekawa jak mi to np na uda by zadziałało i ręce, bo tam mam jasne włoski
Golisz rece? A ja kiedys brzuch goliłam nie wyobrazam sobie robic to pęsetą
Cytat:
no i randki nie bedzie... pokłócilismy sie przez telefon.. bo??? zadzwoniłam do niego o 20 i zapytałam o której bedzie... a on do mnie z krzykiem że sie czepiam, ze jak mówił ze bedzie po 21 to tak bedzie, że przyjedzie o której mu sie uda itp... kurde ja też mam swoje zycie, szkoły itp i chciałam jakoś coś sobie zaplanować a nie... więc mu spokojnie tłumacze, on dalej krzyczy więc powiedziałam mu że jak mamy sie kłócić to bez sensu ... i powiedział ze jedzie w takim razie od razu na mazury i wyłączył telefon...
jeszcze pewnie myśli ze do niego zadzwonie?? niedoczekanie... nie będę sie odzywała, rozumiem że jest zabiegany i ma dużo pracy i stresów ale ja nie jestem jego workiem treningowym na którym sie może wyżywać...

przepraszam za off
Ojej przykro mi, ale ja tez teraz z tztem sie poklocilismy i mamy ciche dni...nie mam ochoty z nim rozmawiac. Bedzie dobrze
Stary 2011-05-10, 17:07   #2473
Soph
Zakorzenienie

witam !!

dziś zdążyłam już zaliczyć szkołę (niecałą ), jazdy i zakupy

z takich urodowych spraw kupiłam:
- dwa pojemniczki na kosmetyki (wreszcie!)
- antybakteryjny ręcznik do twarzy (ten : http://www.pasaz.v10.pl/earth-therap...p10849916.html
-odżywkę do włosów Isana : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,33909,hair-glattungs-spulung.html
(teraz jest na nie promocja, kosztują 3zł zamiast 5)
- niebieski lakier do pazurków

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 17:09   #2474
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...y-w-kulce.html

ja byłam u mamy i właśnie wróciłam, ale jest gorąco normalnie lato u mnie
U mnie dzisiaj też tak ciepło.

Cytat:
dzięki dziewczyny

Trzymaj się

Cytat:
Hej kochane, co u Was słychac? Dawno się nie odzywałam. Ale dziś obiecuję, nadrobię.

Wczoraj rozwiązała się sprawa z moją uczelnią, jestem z powrotem na studiach! Kupiłam pani w dziekanacie Rafaello w zamian za to, że mi pomogła tak wszystko pozałatwiać. Martwię się jedynie teraz podwójną sesją do zdania, mam chyba z 16 egzaminów, w tym większość ustnych. Boję się i już zaczynam stresować

Gratuluje.
Na pewno świetnie wszystko zdasz, a mężczyźni tak mają, że czasem od siebie posprzątają.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 17:18   #2475
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Do Wisły bym chciała i tak planuje byłam w tamtym roku na parę dni a to stanowczo było za mało
w góry? pochodzić?
ja taką wycieczkę robię pod koniec miesiąca

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Soph - spadłaś mi z nieba Kochana, bo ostatnio tak się zastanawiałam i chcę utworzyć profil mojego bloga na facebooku i w którym z tych mam go utworzyć - http://www.facebook.com/pages/create...pghm&extra_1=0.
A co do tego kaca moralnego, to widzę, że sama nie jestem hehe I też mam taką nadzieję, bo to wnerwiające jest...

Cause or Community i wpisujesz : Blog osobisty
nie umiem do końca obsługiwać, bo najpierw zrobilam
sobie zwykłego FB
czasami trzeba odpocząć..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-05-10, 18:17   #2476
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Nadrobiłam już was Dzisiaj mam zamiar zrobić sobie mega spa, jutro mam sprawdzian z polskiego, renesans...
Już lecę, może wejdę jeszcze potem
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 18:32   #2477
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej!
Kochane, mam do Was pytanie i ogromną prośbę zarazem
Jeśli któraś z Was ma u siebie SuperPharm, to może widziałyście ile kosztuje teraz tusz Max Factor Xperience, bo w Naj, czy jakiejś innej babskiej gazecie była taka mini-gazetka i tam właśnie było, że na produkty z serii Xperience Max Factor jest 30% zniżki teraz!! I wyszło mi, że za tusz byłoby ok...15zł!
I jeśli się orientujecie, to dajcie mi znać, ile dokładnie teraz kosztuje i czy mogłabym mieć do którejś z Was prośbę, żeby jak coś to mi później go zakupiła i wysłała, a ja bym kaskę oddała Bo najbliższą SP mam we Wrocławiu, czyli 50km..A u mnie takich promocji nie ma..
Wiem, że pewnie napisałam bez ładu i składu, ale się śpieszę, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi !
opłaca Ci się wysyłać pocztą?
wtedy cena będzie taka sama jak normalnie

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
Kalpana tez probowalam peseta tez chcialam zeby slabsze rosly
dużo roboty chyba

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
ehhh.. była zadowolona z nawilżenia jakie jest przy metodzie OMO, ale u nasady moje włosy wyglądaja beznadziejnie... i do tego łupiez!
może niedokładnie splukałaś?
czasami trzeba dłuuuugo płukać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-05-10, 18:35   #2478
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
czytam was na bieżąco ale jakoś się nie udzielam z braku czasu. ostatnio coś ciągle dzieje mi się z brzuchem bo mnie boli tak że czasami nawet nie mogę się ruszyć i to na pewno nie na okres, wydaje mi się że z nerwów
u mnie taka piękna pogoda, że aż w szkole nie chce się siedzieć a jutro planuję iść na zakupy do ross bo już mi się skończył szampon i odżywka no i pewnie coś jeszcze kupię bo obojętnie nie przejdę przez cały sklep

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 18:38   #2479
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Soph płukałam długo... przynajmniej dłużej niż zawsze. Czytałam trochę o OMO no i u niektórych powoduje przetłuszczenie. W takim razie rezygnuje z tej metody i chyba jutro będę musiala umyć włosy ;/
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 18:38   #2480
agatusia88
Rozeznanie

U mnie też cieplutko

Zapraszam na konkurs u mnie na blogu!
agatusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 18:47   #2481
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Soph płukałam długo... przynajmniej dłużej niż zawsze. Czytałam trochę o OMO no i u niektórych powoduje przetłuszczenie. W takim razie rezygnuje z tej metody i chyba jutro będę musiala umyć włosy ;/
każdemu coś innego pasuje

właśnie podgrzalam olejek rycynowy i Babydream,
dodałam żółtko i nalożyłam na włosy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-05-10, 19:06   #2482
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

no chyba OMO nie jest dla mnie, a tak się cieszyłam z nawilżenia... wielka szkoda
Stary 2011-05-10, 19:10   #2483
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba OMO nie jest dla mnie, a tak się cieszyłam z nawilżenia... wielka szkoda
może spróbuj zmoczyć włosy, w skalp wmasować rozcieńczony szampon,
a na resztę włosów odżywkę?
później splukaj i nałóż maskę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-05-10, 19:20   #2484
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
-odżywkę do włosów Isana : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,33909,hair-glattungs-spulung.html
Ja też ją dziś kupiłam Do tego masło kakaowe w sprayu i serum to zielono białe, które polecałyście, bo całe zielone mam na wykonczeniu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:32   #2485
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja też ją dziś kupiłam Do tego masło kakaowe w sprayu i serum to zielono białe, które polecałyście, bo całe zielone mam na wykonczeniu
jakie serum?
z Eveline?

dziś rano nałożyłam krem, filtr Pharmaceris, a później podkład tej
firmy i po 4 h makijaż spłynął mi w całości

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-05-10, 19:34   #2486
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
jakie serum?
z Eveline?

dziś rano nałożyłam krem, filtr Pharmaceris, a później podkład tej
firmy i po 4 h makijaż spłynął mi w całości
Tak z eveline
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:42   #2487
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie - też mam ten głupi cellulit i rozstępy na udach które są grube jestem typu gruszka więc dół czyli tyłek i uda mnie wkurzają bo są dużo grubsze od reszty ciała

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Na razie lece dziewczyny, do potem
ja też jestem gruszka i u mnie tyłek i uda paskudnie wyglądają

ja już po kąpieli, wykończyłam szampon, muszę jutro jakiś zakupić
poskakałam na skakance 30 min i zrobiłam 8 minute buns, legs i abs a od czwartku chyba ruszam na rower w końcu
spaliłam sobie dzisiaj ramiona na grillu niby siedziałam nie całe 3 h na słońcu ale aż płoną
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:46   #2488
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Soph dziekuje, za radę, na razie dam sobie spokój z kombinowaniem i jutro umyje wlosy normalnie
Stary 2011-05-10, 20:57   #2489
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Na wstępie chciałam Wam napisać, że teraz w Rossie jest promocja na ten nowy podkład Max factor i także tusz ten 2000 calorie i nawet taniej wychodzi niż w biedronce bo po 22zł z groszami
Ja kupiłam podkład

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czesc
a ja uzywam tylko antyperspirantów Dove, teraz chcę wypróbować Ziaja Bloker, podobno jest b. dobry a można go kupić w aptece ja widziałam go ostatnio za 7,50

edit: nawet srednia ocen ma iweksza niz etiaxil
mój Tż używa blokera i chwali go my kupujemy w realu po 6zł z groszami

Cytat:
dzięki dziewczyny

matko współczuję na szczęście ten dzień się już kończy

Cytat:

super cieszę się, że tak się zakończyła sprawa z uczelnią

Cytat:
witam !!

dziś zdążyłam już zaliczyć szkołę (niecałą ), jazdy i zakupy

z takich urodowych spraw kupiłam:
- dwa pojemniczki na kosmetyki (wreszcie!)
- antybakteryjny ręcznik do twarzy (ten : http://www.pasaz.v10.pl/earth-therap...p10849916.html
- niebieski lakier do pazurków
super zakupy a co kupiłaś z nie urodowych spraw?

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
czytam was na bieżąco ale jakoś się nie udzielam z braku czasu. ostatnio coś ciągle dzieje mi się z brzuchem bo mnie boli tak że czasami nawet nie mogę się ruszyć i to na pewno nie na okres, wydaje mi się że z nerwów
u mnie taka piękna pogoda, że aż w szkole nie chce się siedzieć a jutro planuję iść na zakupy do ross bo już mi się skończył szampon i odżywka no i pewnie coś jeszcze kupię bo obojętnie nie przejdę przez cały sklep
może nerwicy żołądka się nabawiłaś? ale czym się tak stresujesz hmm?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:00   #2490
Kalpana
Zakorzenienie

Załatwiłam to jakoś z tym lekarzem... Używała któraś z Was tabletek na przesunięcie okresu? Lekarz mi przepisał Microgynon21, ale czytałam o nim, że jest strasznie hormonalny i co za tym idzie można bardzo utyć. Nie wiem, czy w przypadku używania do przesunięcia okresu też tak może działać.... I podobno jest szkodliwy bardziej niż te nowe tabletki.... Nie wiem czy je kupić, czy poprosić o inne...

A jutro mam ustny angielski!

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości