|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
dzięki dziewczyny
nie przyjechał,pojechał na mazury... dziś się odezwał łaskawie ok 11 , jeszcze bardziej mnie wkurzył zrzucając winę na mnie... na dodatek obcas mi się złamał w butach...przez co nie poszłam na zajęcia bo złamał mi się w drodze... mam dość dzisiejszego dnia...
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
Kalpana najprosciej bedzie zadzwonic do przychodni i zapytac, chyba nikt nie bedzie wiedzial lepiej niz osoby tam pracujace
![]() dziewczyny marzy mi sie 10cm odrost narazie jest 1cm i wyglada to strasznie jakos tak niechlujnie, ale chce wrocic do swojego naturalnych wloskow, a nie ma chyba jakiejs super metody na to ![]() u mnie w cieniu 25, ale w domu siedze bo mam problem z oczami.wczoraj byl peeling kawowy calego cialka, dzisiaj bedzie depilacja. ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Kitka trzymaj sie i nie daj sie
|
|
#2463 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
jest sporo sposobów na przyspieszenie porostu ![]() a ja miałam jeszcze to szczęscie że jak wracałam z blondu do moich naturalnych to udało mi się dobrać farbę identyczną prawie z moimi naturalnymi włosami ![]() ehhh.. mam nadzieję ze limit pecha juz na dzis wyczerpałam... kuzwa jeszcze mi powinien sufit na głowę spaść
|
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
ja farbowalam dodtad na jakies ciemne brazy czekolady itd, a moje sa cos w kolorze orzecha laskowego, ciemnieja na zime, latem jasnieja.i gdyby ten odrost byl ciemniejszy od reszty wlosow to jakos bym mniej ubolewala, ale niestety jest jasniejszy i wygladam tak jakos siwiejaco
![]() nalozylam teraz na glowe biovaxa do wlosow farbowanych, niech sie regeneruja. trzy lata temu mialam pierwszy raz w zyciu swoja wymarzona dlugosc wlosow, do pasa. przez 9 miesiecy urosly mi tyle od polowy szyi.no ale to tylko zasluga hormonow i moze witamin. w trzy miesiace po porodzie, gdzies tam mi w glowie zaswitalo, a moze obetne i z dlugosci do pasa skrocilam tak do ucha
|
|
#2465 |
|
BAN stały
|
Hej kochane, co u Was słychac? Dawno się nie odzywałam. Ale dziś obiecuję, nadrobię.
![]() Wczoraj rozwiązała się sprawa z moją uczelnią, jestem z powrotem na studiach! ![]() No i dziś na tydzień opuszcza mnie mój TŻ ;((( |
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę do Was wpadła
![]() Cytat:
![]() ale może jak ochłoniecie to się dogadacie ![]() BlackSwann gratuluję z uczelnią
|
|
|
#2467 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Musisz "utemperować" tego swojego TŻ, bo widzę, że ma bardzo ciężki charakter i nie potrafi się przyznać do winy, a z tego co pamiętam to nie jest pierwszy raz. Trzymam za Was kciuki Kochane, znacie jakąś skuteczną dietę do której posiadacie jadłospis? Korzystając z okazji, że wyjeżdża TŻ chciałabym wreszcie się wziąć za siebie, bo wstydzę się wyjść na basen i plażę
|
|||
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
BlackSwann może Tż poczuł możliwość wykazania się?
I brawa dla niego ![]() A co do plaży i basenu - ja w ogóle nie mogę się tam pokazywać bo tak wyglądam okropnie ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Mam pytanie do Was: czy używała któraś może REVITAX - Szampon na porost włosów?
|
|
#2469 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na pewno będę Wam się wyżalać przez cały tydzień tutaj jak mi smutno i źle ![]() Cytat:
![]() Oj kochana, Ty na penwo jesteś szczupła. A ja cały czas rosnę w szerz. Rodzice i mój brat mi cały czas powtarzają, że ejstem gruba. I cellulit mam straszny. Najgorsze jest to, że nie mam praktycznie możliwości uprawiania sportu. Jak dostane stypendium to kupię rolki. A do tej pory chciałabym schudnąć na samej diecie, bez ćwiczeń, bo podobno wiele osób tak chudnie. Będę Wam wdzięczna za jakieś wskazówki |
||
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
które są grube jestem typu gruszka więc dół czyli tyłek i uda mnie wkurzają bo są dużo grubsze od reszty ciała ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Na razie lece dziewczyny, do potem
|
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Miło, że pamiętasz o mnie Po prostu sesja się zbliża i nie mogę złapać zakrętu czasem
|
|
|
|
#2472 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
U mnie tez cieplutko zalozylam krotkie spodenki i widze jak sie ładnie opalilam, tylko szkoda ze na solarium![]() Cytat:
2 razy golilam haha pierwszy raz to jakas masakra a drugi to wtedy jak Tz mnie wkurzyl i wtedy bolu nie czulam haha bo bylam tak zdenerwowana ze ogolilam sobie cale nogi zanim sie obejrzałam ![]() Cytat:
nie wyobrazam sobie robic to pęsetą ![]() Cytat:
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
witam
!!dziś zdążyłam już zaliczyć szkołę (niecałą ), jazdy i zakupy ![]() z takich urodowych spraw kupiłam: - dwa pojemniczki na kosmetyki (wreszcie !)- antybakteryjny ręcznik do twarzy (ten : http://www.pasaz.v10.pl/earth-therap...p10849916.html -odżywkę do włosów Isana : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,33909,hair-glattungs-spulung.html (teraz jest na nie promocja, kosztują 3zł zamiast 5 )- niebieski lakier do pazurków |
|
|
|
#2474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno świetnie wszystko zdasz, a mężczyźni tak mają, że czasem od siebie posprzątają.
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja taką wycieczkę robię pod koniec miesiąca ![]() Cytat:
i wpisujesz : Blog osobisty ![]() nie umiem do końca obsługiwać, bo najpierw zrobilam sobie zwykłego FB ![]() czasami trzeba odpocząć.. |
||
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrobiłam już was Dzisiaj mam zamiar zrobić sobie mega spa, jutro mam sprawdzian z polskiego, renesans... Już lecę, może wejdę jeszcze potem |
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy cena będzie taka sama jak normalnie ![]() dużo roboty chyba ![]() Cytat:
czasami trzeba dłuuuugo płukać
|
||
|
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
czytam was na bieżąco ale jakoś się nie udzielam z braku czasu. ostatnio coś ciągle dzieje mi się z brzuchem bo mnie boli tak że czasami nawet nie mogę się ruszyć i to na pewno nie na okres, wydaje mi się że z nerwów u mnie taka piękna pogoda, że aż w szkole nie chce się siedzieć
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
Soph płukałam długo... przynajmniej dłużej niż zawsze. Czytałam trochę o OMO no i u niektórych powoduje przetłuszczenie. W takim razie rezygnuje z tej metody i chyba jutro będę musiala umyć włosy ;/
|
|
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też cieplutko
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie podgrzalam olejek rycynowy i Babydream, dodałam żółtko i nalożyłam na włosy
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Rozeznanie
|
no chyba OMO nie jest dla mnie, a tak się cieszyłam z nawilżenia... wielka szkoda
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na resztę włosów odżywkę? później splukaj i nałóż maskę
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego masło kakaowe w sprayu i serum to zielono białe, które polecałyście, bo całe zielone mam na wykonczeniu
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Eveline? dziś rano nałożyłam krem, filtr Pharmaceris, a później podkład tej firmy i po 4 h makijaż spłynął mi w całości |
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już po kąpieli, wykończyłam szampon, muszę jutro jakiś zakupić ![]() poskakałam na skakance 30 min i zrobiłam 8 minute buns, legs i abs a od czwartku chyba ruszam na rower w końcu![]() spaliłam sobie dzisiaj ramiona na grillu niby siedziałam nie całe 3 h na słońcu ale aż płoną
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Rozeznanie
|
Soph dziekuje, za radę, na razie dam sobie spokój z kombinowaniem i jutro umyje wlosy normalnie
|
|
|
|
#2489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Na wstępie chciałam Wam napisać, że teraz w Rossie jest promocja na ten nowy podkład Max factor i także tusz ten 2000 calorie i nawet taniej wychodzi niż w biedronce bo po 22zł z groszami Ja kupiłam podkład ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co kupiłaś z nie urodowych spraw? ![]() Cytat:
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Załatwiłam to jakoś z tym lekarzem... Używała któraś z Was tabletek na przesunięcie okresu? Lekarz mi przepisał Microgynon21, ale czytałam o nim, że jest strasznie hormonalny i co za tym idzie można bardzo utyć. Nie wiem, czy w przypadku używania do przesunięcia okresu też tak może działać.... I podobno jest szkodliwy bardziej niż te nowe tabletki.... Nie wiem czy je kupić, czy poprosić o inne...
A jutro mam ustny angielski!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

narazie jest 1cm i wyglada to strasznie jakos tak niechlujnie, ale chce wrocic do swojego naturalnych wloskow, a nie ma chyba jakiejs super metody na to 

!!