|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
![]() Ilekroć na wizażu panika, że nie będzie już tej maski zawsze sobie zapisuję by ją kupić jak będę na zakupach i za każdym razem jest tego pełno na półkach aż się wywala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie są i jest ich pełno. Kupiłam dwie poprzednim razem w obawie, że mi znikną, ale znów było ich pełno
![]() Następnym razem zrobię zdjęcie i wam pokażę ![]() Padłam: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze masz za duze wymagania? ![]() ja nawet nie wiem do jakiego ty koloru dazysz... Cytat:
![]() |
#3127 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a czy to, że na ciepły blond nie można kłaść zimnego i odwrotnie, bo wyjdą zielone, oznacza, że już do końca życia jesteśmy skazane na ten jeden odcień, czy można to jakoś zmienić, np. poprzez wcześniejsze potraktowanie włosów kąpielą rozjaśniającą? Ja miałam właśnie średni ciepły blond i położyła mi na to fryzjerka Majiblond 9,31 i wyszły zielonkawe od połowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze... mam rudy odrost ![]() ![]() ![]() No i żółtko, a góra sie zrobiła taka właśnie rozjasniaczowa... I teraz nie wiem czy dać jeszcze raz szanse c10 czy spróbować tak jak miałam plan wcześniej Garniera 111 ![]() ![]() I mam problem bo zwątpiłam w to odstawienie anty ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
bardziej obawiam sie tych moherowych tajniakow co moga nas podczytywac
![]() u mnie tez pelno- na stronie herbala nic sie nie zmienilo- poprzednia seria zostala wyparta ta i ta nadal obowiazuje ![]() http://www.herbalessences.pl/transition/ http://herbalessences.pl/kolekcje/na..._brzegi/maska/
#3130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Princessko ja też się zastanawiam do czego dążysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Magda ;)
|
Bunny ja bym po prostu chciała,żeby odrost mi wychodził chłodny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do tabletek to ja się nie wypowiem, już danwo się w nie nie bawię więc ciężko mi powiedzieć ale na logikę musi być przyczyna dla której jest określone konkretnie kiedy ją wziąć ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do farby tez watpie by nagle kolor rudzial... moze wczesniej nie zauwazylas ze taki jest? przeciez blondy jak sie wypieraja to jasnieja... ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Bunny mam pytanie bo Ty tez na gumkach ? Ostatnio zauważyłam na pudełku od Unimila, że są podane wymiary i wszystkie poza tymi Skyn czy jak one się nazywają miały 18,5 cm. Ja nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi bo na durexach nie ma napisane jaką mają długość i moje pytanie - one wszystkie mają w standardzie taki rozmiar? Są jakieś większe?
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-05-10 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Przyczajenie
|
Czy Majiblond nr 900 to kolor naturalny??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie raczej maja taka dlugosc, bo przeciez rozwija sie az do trzonu i reszta zostanie zwinieta w razie co, gorzej na szerokosc...- chociaz np. durexy sa na mojego tz za waskie ![]() takze wolimy unimile bo sa mieksze, bardziej elastyczne i dotad nas nie zawiodly ani razu. fajne sa tez rosetexy. a jak chcecie wieksze to chyba trzeba szukac czy dana firma ma xxl ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- tak kazdy z 0 to natura.
![]() |
#3138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tą farba to nie wiem... chciałabym najpierw sprobowac czegos tanszego bo jednak majirelka to jest troche wydatek... Myślałam nad tym garnierem bo bylam zadowolona z niego kiedys, planowałam nim robić ale wtedy mi wpadła w łapki c10 i nią zrobiłam. A ten Majiblond to taka awaryjna farbka już ostatnie wyjscie dla mnie ze tak powiem, jak sie nic tańszego nie nada. Cytat:
Ten rozjasniaczowy kolor mi nie przeszkadza bo nawet nieźle to wygląda, nie gryzie mi sie tak z twarzą. Ale rudy odrost ... No zrudział na pewno. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trza wypróbować tego Unimila w takim razie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja tez długo kalendarzyk stosowałam ( nie krzyczeć, cykl miałam jak w zegarku i sygnalizacje owulacji tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do włosków jak znajdziesz fajną aukcje to z przesyłką nieraz wychodzi taniej niż stacjonarnie Np Loreal Viking ![]() Ale ok - szukaj swojej ulubionej farby i się nie poddawaj - jesteś w sumie na początku drogi. Weź mnie za przykład ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z farba to nie wiem co sie dzieje... jak u mnie to nadal ok, zadnego rudzienia nie widze... ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Yatta sa xxl wiedzialam ![]() http://www.durex.com/pl-PL/Products/...ComfortXL.aspx
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Wróciłaaaaam
![]() ale pogoda mega ![]() ![]() ![]() hehe weszłam dziś na solkę, bo jak tak popatrzyłam na ulicy, to wiekszość dziewczyn już przygotowana na lato a ja taki bledzioch ![]() ![]() dziekuje za miłe słowa o moich włoskach ![]() Czekoladowoo- pytałaś o tabletki ![]() ![]() takze spokojnie możesz zrobić dłuższą przerwę niż te zalecane 7 dni ![]() ja nawet kiedyś tak poplątałam, że wziełam z opakowania 17 tabletek zamiast wszystkich 21 (okres chciałam szybciej dostac) i potem przerwe wydłuzyłam do 9 dni, wziełam 10-ego i wszystko było w porządeczku ![]() co prawda w ulotce jest napisane, że jak się wezmie od 2 do 5ego dnia cyklu to przez kolejne 7 dni trzeba się zabezpieczac dodatkowo, ale moja gin mowi, że tylko przez 3 pierwsze miesiace ![]() Bunny- co do cosmo i ich porad, wiadomo jakich, to mnie strasznie smieszą ![]() ![]() zawsze wolałam metodą obserwacji i rozmów odnalezc własciwy sposob ![]() facetów jara to, jak mogą nam powiedziec jak i co lubią i kierować nami ![]() haha durexy...masakra ![]() mnie i ex TZ 3 razy pękły i musiałam escapelle się ratować ![]() jak to ktoś się zdziwił bo mu durexy nigdy nie pękały, że albo dobry sprzęt albo ostre rżnięcie ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-05-10 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę zmienić myślenie ![]() A co z tymi cienkimi co to w ogóle ich nie czuć i są jak druga skóra? Faktycznie czuć różnicę? Cytat:
Nie widziałam ich nigdy, ani w sklepach, ani superpharmie - w aptekach tez nie - chyba małe zapotrzebowanie jest ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Przyczajenie
|
Dziękuje, następnym razem potraktuję włoski tym Majiblondem i dam znać czy jest lepiej, a teraz póki nie ma odrostu jeszcze wielkiego, to zrobię sobie chyba tą kąpiel, bo z tego co czytam, czy oglądam,to często sama kąpiel daje dość fajny kolorek , potem włosy sobie trochę odpoczną i już tą naturę położę
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() albo rosetexy ale ja wole zawsze nawilzajace bo na owocowe mam alergie i zaraz infekcja ![]() Cytat:
![]() ![]() i od tamtej chwili mowie nie durexowi ![]()
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze ja też nie wiem, może od tego Waxa ? ![]() Teraz nie wiem czy dac jeszcze jedna szanse c10 czy tego garniera probowac ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No patrz.. i ja głupia taka nieuświadomiona chodzę - co te reklamy z człowiekiem robią. Trza mi było od razu zapytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.