|
|
#4021 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Serio, mógłbyś....? ZART Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To nie powiem, co zaraz będziemy robić... (majówka!) Odpocząć ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Hondziszcze mi dedła kaput amen w pacierzu
![]() po te kfiatki pojechałam i w drodze powrotnej zdechło radio, se myślę złom, i tak se jadę i jadę i planuję, że przy sklepie się zatrzymać trza, a hondziszcze traci moc to ja jej w palnik, a ona nie odpowiada się spociłam. Jechałam pod górkę i ledwo ledwo udało mi się w boczną uliczkę skręcić i stanęłam, mocy zero i se myśle jak nic będzie holowanie znowu się spociłam (co przy dzisiejszej temp. b. trudne nie było ) Dzwonię do P. że musi przyjechać i mnie przeciągnąć do domu, bo stoję, zero odzewu ze strony hondziszcze, a ja mam kfiatki i one też mi zaraz dedną od upału. Jakby tego było mało stanęłam przy kurniku i oblazły mnie muchy a i zapaszek był piękny Dobsz, że P. był w miejscu pracy a nie gdzieś na budowie, bo te muchy były by mnie zjadły żywcem
|
|
#4023 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4025 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
siej siej , toto jest idealne na balkonik
Cytat:
![]() ja W mechatym nie czuję wilka Cytat:
to Ty latem się nie ruszasz fcale![]() I prawie pisze, tylko za darmoszkę, jak to młody artysta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co Wy takie nieruchate ![]() Cytat:
przepraszam Flo, ale to jest i śmieszne i tragiczne i nie wiem czy śmiać się czy płakać o Ciebie bidną jak w tym kawale: Rusek,Polak i Niemiec spotkali diabła.Ten oznajmił im,że wypuści ich dopiero,gdy spełnią 3 jego życzenia.Zgodzili się. Pierwsze Życzenie : 'WYPIJCIE WODĘ' Polak pije spokojnie z kieliszka,Rusek z miski.Jednak on śmieje się i płacze. Diabeł podchodzi do niego i pyta się: -Dlaczego płaczesz? On mu na to: -Nie mogę tego wypić. -A czemu się śmiejesz? -Bo Niemiec z cysterną idzie. Życzenie Drugie: "Włóżcie jakiegoś kwiatka do tyłka" Polak spokojnie,bez nerwów-stokrotka, Rusek - róża - śmieje się i płacze. - Czemu płaczesz? - Bo mnie róża kłuje. - A czemu się śmiejesz? - Bo Niemiec z kaktusem idzie. Życzenie 3 : ROZWALCIE SAMOCHÓD. Polak spokojnie - Syrenka Rusek - Porsche - śmieje się i płacze - Czemu płaczesz? - Bo nie rozwalę tego pięknego auta - A czemu się śmiejesz? - Bo Niemiec z czołgiem jedzie.
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no ruszam się Na piwo do knajpy i z powrotem ![]() Żartuję Też jeździłam we lato kiedyś ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4027 | ||
|
Zakorzenienie
|
gopi jest ten kawał ......
![]() tzn źle..... skopiowałam , tam było wybierzcie sobie a kwiata a jak wybrali to dopiero żeby sobie wetkli ![]() gopi jest ten kawał.......
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki ja mam zje**ny system łzowo-smarkowy to głowa mała
Czy lato czy zima, jak wychodzę na Słońce, to od razu szklanka w oczach, szczególnie jak potem wchodzę do jakiegoś pomieszczenia. Wygladam jak permanentnie oryczana ofiara żołdackiej niewoli. Do tego w głebi nosa suchoty, a przy ujściu cieczka. Paranoja. |
|
|
|
#4029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1. ad2. to tak jak ja ![]() Cytat:
nie rób scen, troszku tylko spaliłaś Cytat:
nie, no współczuję ![]() akcja kfiatek zakończona sukcesem zostało mi sporo czarnoziemu, chyba dokupię kfiatków
|
|
|
#4031 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja mam tak ze jak ziewam to mi łzy leco...zawsze myslałam ze wszyscy tak majo..a jednak moj małż ani dziecko nie majo tak
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
![]() Flo nie kfiatków, tylko pyrów nasadź, na czarnoziemie dobre wyjdą ![]() I współczuję akcji z autem ![]() A słyszeliscie nową pieśń Gagusi, co zwie się Judas? To dopiero beznadzieja ![]() EDIT: polecam z teledyskiem
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-05-10 o 17:23 |
|
|
|
#4033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4034 | ||||||
|
BAN stały
|
Pfff! I nihil novi
Cytat:
Przypominają mi się aukcje z allegro, gdzie dowcipnisie wystawiali dziewczyny, używając motoryzacyjnych opisów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I nie żartuję.![]() Ale już sprawozdanie z miejsca awarii ---> Na razie badam swój potencjalny target ![]() Cytat:
Cytat:
--- Polly! Zapomniałem pogratulować testu na drajwera
|
||||||
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4036 |
|
BAN stały
|
Dajesz sznurasa! Rozruszamy tę stypę!
--- A Judasza muszę se przesłuchać, bom raz tylko słyszał (aż korci, by niektórym "przyjaciołom" linka na @ wysłać)
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-10 o 18:13 |
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4039 |
|
BAN stały
|
Dżastin Bajber?
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4043 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
ściągnij Vesenkę pod pretekstem mega promocji w TBS
![]() i daj mi znać Cytat:
ja zapomniałam o bilansie 4latka, za rok muszę pamiętać o kolejnym Cytat:
![]() no przecież nie za dziękuję ![]() oczywiście że tak - ale Ty nie wiesz jak ja wyglądam a ja nie wiem jaka procedura? uratuj hondzinkę, to super auto ------------ od oglądania ofert last minute boli mnie głowa. Już nic nie wiem
|
|
#4044 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Nie e, Madonna, Maraja, Selina, bijonse nie e...
|
|
|
|
#4046 |
|
BAN stały
|
Agnes, to jest myśl z tą Vesenką!
![]() Piniorku, Britnej może?
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4048 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale koperek i pietruszkę nać, możeCytat:
) chyba padł alternator tylko, ale P. musi oczywiście sam ![]() a lasty to bym sobie chętnie pooglądała ![]() Cytat:
|
|
|
#4050 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To się nagadałam Jest gorąco a ja idę na zumbę zaraz, zapewne się ugotuję w trakcie
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

[COLOR="Silver"]

to ja jej w palnik, a ona nie odpowiada
znowu się spociłam (co przy dzisiejszej temp. b. trudne nie było
) Dzwonię do P. że musi przyjechać i mnie przeciągnąć do domu, bo stoję, zero odzewu ze strony hondziszcze, a ja mam kfiatki i one też mi zaraz dedną od upału. Jakby tego było mało stanęłam przy kurniku i oblazły mnie muchy
Dobsz, że P. był w miejscu pracy a nie gdzieś na budowie, bo te muchy były by mnie zjadły żywcem