![]() |
#4081 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj tam, oj tam - powiedz mu, że to był specjalny zabieg erotyczny, w Japonii odsłonięty kark jest uznawany za najseksowniejszą część kobiecego ciała ![]() zarypałam siorze taki retro zakiecik ![]() ![]() ![]() (była do niego jeszcze sukienka w komplecie, ale się w nią nie mieszczeu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-10 o 21:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Maja - jest talia
![]() ![]() masz nosa do mody Ju- W. nie ejst wyrocznią mody i musi wiedzieć kiedy sie przymknąć - ja wiem ze miło by było sie podobać i wprawiać w zachwyt ale i tak przecież zaraz zmienisz, niech kurde ruszy wyobraźnią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od 2 miesięcy kupuję buty na siłkę ![]() Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cyski Ci się chyba zmniejszyli ![]() byłam na roweru, chrabonszcze są na gęsto i włażą we wszystko człowiekowi ![]()
![]() |
#4085 | ||||
Zakorzenienie
|
nie będę to ja - choć przy mnie możesz poczuć sie cąłkiem zdecydowana i zmienić zdanie o sobie - ja danie w restauracji wybieram tak ze czytam składniki każdego ( 20 minut) a potem kolejne minuty - czasem godziny an stwierdzenie co by tu co by tu - ale pracują nade mną przyjaciele - troche działa
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jestem popłakana - ale przerobiłam i to - tylko niezdecydowanie tak mnie wkokufiało ze postanowiłam sie po prostu zdecydować - ![]() ![]() i klikłam ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ![]() ![]() ![]() a ja myslałam że gratulowałam Ci doskonałego wyboru a to nie kliknięte było ![]() a i prosze sie nie zniechecać do spotkań ze mna na mieście w restauracji - ja przy nowopoznanych nie robię cyrku i ściemniam że niby umiem sie decydować i biere co mi sie pierwsze spodoba ( selekcja ograniczona do mienso czy vege ciepłe czy zimne) takze obciachu ni ma ( ale walka wewnętrzna ze mogło dalej być coś pysznego a ja sie o tym nie przekonam ach ![]() wyglonda to prawie normalnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-10 o 21:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tesz tak mam ![]() ![]() ![]() ![]() generalnie z tzem to mamy problem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do decydowanie, to gdyby nie TZ to bym chyba nic nie miala w chaupie ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- aaaaa fogle to co nakurzacza-teza mowił ze ten moj jest produkowany w chinach ![]() ![]()
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy coś stwierdzono? jak pomóc? ja mam podobnie - a moze tak samo kiedyś na rozmowie kwalifikacyjnej szefuncio wpatrywał sie w moje oczy z miną, grymasem na twarzy " i tak na kacu przyszła na rozmowę? " chyba niepijący bo nie przyjął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nom, z połowa poszła. Trochę szkoda, ale z drugiej strony już były tak zdechłe, że nic by nie pomogło. A za parę miesięcy znowu będę długaśne, tylko ładniejsze co tam. No i super sie czuje z taką lwią grzywą ![]() A w Krakowie nie ma chrabąszczy ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jadam w takiej co jest w Ustroniu tez Delicja chyba spoory wybór bezmięskowych a i mienskowe w najsik sosach lajtach, szpinakach, pieczarach, no we wszystkim - warzywa, beszamele, dla mnei szął - zawsze mówię kelnerce że dziś testuję kolejny z listy no ale zaś TZecior nie poje, ehh nie dogodzisz wszystkim - cóż małzeństwo - sztuka kompromisu ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-10 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
grozi wypollizowaniem
|
u mnie na osiedlu jest sporo ![]() Cytat:
niestety TZ cierpi na nietolerancje naleśników ![]()
![]() |
#4093 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
no u mnie to delikatnie mówiąc szaleństwa z zielenią nie ma
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Majek
![]() ![]() Justyna no ja nie wiem, ale to czepialstwo o włosy to nie teges bardzo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A żakiecik prima sort! ![]() Cytat:
![]() No i teraz ten pomysł na zmianę koloru- nie wiem, czy to jest dobre, bo jak mnie znów wciągnie? A tak z odsiwiaczem mam spokój... Chyba nie ![]() no kurde, co mam robić z tymi włosami??? Rozjaśniać, czy nie??? Pin, gdzie jesteś z tym bacikiem???
![]() |
#4098 |
never say no to panda
|
próbuję nadrabiać, ale postów przybywa chyba szybciej, niż ja załapuję, o so chozi
![]() więc odpuszczam, nie nadrabiam pitolę byłam w terranovie kupiłam se bluzę na wyprzedaży trendy jest ![]() http://www.terranovastyle.com/webapp...9_10101_10101_ najwięksiejszą jaką się dało, bo uobcisła wyglądała jakoś straszliwie buracko ![]()
![]() |
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to jaką! Pasuje do Ciebie ![]() Też tak myślę- najprościej wkurza się, że siedzę przy kompie, a jest nieposprzątane, i w ogóle do pasji doprowadza go nie słuchanie moje i wszelkie przejawy nałogowych zachowań- taka prawda, niestety.
![]() |
#4100 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | ||
Zakorzenienie
|
10 cm w talii się pozbyłam
![]() Cytat:
![]() mam mientki codzienny stanik, to się systko w ścisku nieco rozmemłało ![]() Cytat:
![]() ![]() 8 kilo i prawie wsjo z brzucha i pleców zeszło ![]() w związku z czym od kilku dni robię se akcję zwężania spodni i spódnic (oczywiście tylko tych, które sama dam radę zwęzić albo poprzeszywać guziki, bo tych wbijanych guzików w dżinsach nie ruszeu, a kasy na nowe ciuchy za bardzo ni mom ![]() Pando fajny bluz ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-10 o 22:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pięknie mów do mnie jeszcze aż Cię popieszcze Cytat:
zdarzyło sie przy młocie parę razy - czas zastyga przy nim, minuta to wieczność - nie widzi lapka, o nic nie pyta |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Ju, jestem!
![]() I jeszcze raz ![]() Lepiej? Już zapomniałam jak nie znoszę golenia nóg ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Rachell, nie czytałam ![]() I ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiesz dłużej - ok 8 minut itp ale nie pół godziny albo cały wieczór - to jest farsa jakaś ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- monitora ekhem znaczy sie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | |
Zakorzenienie
|
zara sie stukne młotkiem w pusty łep - ale czy ja Ci słałam jakieś szklanki?
nie jarze żargonu? czy mowa o oczach ? ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.